sybirak2 22.11.09, 14:03 Przecież oni wszyscy już raz tę naszą Polskę mordowali. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnysadov PiS przedstawił Zespół Pracy Państwowej 22.11.09, 14:04 Jeśli chodzi o wprowadzenie lepszych standartów to PiS ma tu plus. Moża by powiedzieć że szkoda ze dopiero teraz. Jeśli będzie to początek think tanków różnych partii zamiast wydawania wszystkiego na bilbordy to super. Poczekajmy na efekty pracy zespołu... i miejmy nadzieje że inni pujdą ich śladem i zaczną tworzyć z dodtacji na partie ośrodki tworzące ustawodastwo Odpowiedz Link Zgłoś
lexus_400 Jarek przedstawił Zespół Opieki Psychiatrycznej? 22.11.09, 14:31 Przynajmniej powinien ... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnysadov Re: Jarek przedstawił Zespół Opieki Psychiatryczn 22.11.09, 14:40 Co by nie mówić o PiS to ja szczerze mam nadzieje że inni też zaczną produkowac ustawy na przyszłość... wynającie kilku prawników piszących ustawy to koszt kilku bilbordów mniej w kampanii - jeśli inni poszli by tym śladem to było by dużo ciekawiej w polityce. Pomijam to że nie wiemy jak ten zespół wykona prace i ze dziwne ze dopiero teraz nasi politycy wpadli na pomysł pisania ustaw przed wyborami... Odpowiedz Link Zgłoś
marco-wr "ujednolicić system właścicielski wobec szpitali" 22.11.09, 19:08 Co to oznacza? Sprywatyzować wszystkie czy upaństwowić? Dawno takiego bełkotu nie czytałem... Istna lista życzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: "ujednolicić system właścicielski wobec szpit 22.11.09, 19:51 marco-wr napisał: > Co to oznacza? Sprywatyzować wszystkie czy upaństwowić? ***************************** Przejąć kontrolę przez towarzyszy partyjnych z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
normalniejszy Nie dzieli się skóry na niedźwiedziu 22.11.09, 14:18 Jarosław tak tęskni za władzą, że zaczął się w nią bawić na niby. Odpowiedz Link Zgłoś
opinia-pollpressagency Najwyzszy czas aby Polska mowila pelnym glosem ! 22.11.09, 14:27 Do dnia dzisiejszego wybitne autorytety deliberuja jak to sie stalo, ze Premier Docent Jaroslaw Kaczyski idac polska droga Profesora Eugeniusza Kwiatkowskiego, Solidarnoci i Rzadu Polskiego tak duzo zrobil w ekonomi na rzecz Narodu Polskiego. Analizuja tez zachowanie mniejszosci biznesowej, ktora wyla, ze dalej nie wytrzyma i trzeba bedzie zawolac czolgi z Zachodu (?). Jesli wierzyc Gw o tym znakomitym Zespole to sprawa jest na czasie i sama mozliwosc ujawniania pomyslow nieudacznikow i kombinatorow spowoduje, ze znowu to padalskie robactwo uszczesliwiaczy i opedzlowaczy lewakow i podkomunistow schowa sie pod ziemie. BONAWENTURA. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 PiS przedstawił Zespół Pracy Państwowej 22.11.09, 14:54 PiS – partia wodzowska, rządzona przez dwa klony – kacze odpowiedniki owcy Dolly (będącej realnym przywódcą Platfusa Obibockiego). Partia zakonserwowuje ludzi, pozbawiając ich przyjemności życia w wolności. Zwolennicy PIS zwani są PIS-iorami, PIS-uarami lub s-PIS-kowcami, a według tajnych zaPISków programowych z ostatniego zjazdu partii skrót rozwija się jako Podpie...my i Słońce, ewentualnie Podsłuchy i Schizofrenia. Partia znana też jako BiN – „Bezprawie i Niesprawiedliwość”; ciekawostka: bin po angielsku oznacza „Kosz na śmieci”). Należy także pamiętać, że Prawo i Sprawiedliwość to pojęcia bliźniacze. images1.wikia.nocookie.net/nonsensopedia/images/6/68/WPiS.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wapper Re: PiS przedstawił Zespół Pracy Państwowej 22.11.09, 15:24 Skąd taka nienawiść w tobie biedaku? Za ciebie trzeba się modlić czy leczyć u psychiatry? Odpowiedz Link Zgłoś
wapper PiS przedstawił Zespół Pracy Państwowej 22.11.09, 15:18 Czy z pracownikow GW ktos glosuje na PIS? Tak czy nie? Bardzo mnie to interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wapper Re: PiS przedstawił Zespół Pracy Państwowej 22.11.09, 15:31 Jak już to ich mordowano. Właśnie zesłaniami na Sybir sybiraku, w Katyniu na Palmirach, po wojnie przez komunistów, a teraz słowem przez was. Taki jest los Polskiej inteligencji. A na tym forum to sama żydokomuna? Bo tak zajrzałem to się przeraziłem stanem świadomości czytelników GW. Odpowiedz Link Zgłoś
tadek-1 Czesc od Rydzyka.. 22.11.09, 15:42 Jaroslaw Kaczynski chcac przedstawic czlonkow PiS i zarazem wiernych "dzialaczy" w sekcie torunskiej, nie musial robic przy tym, az tyle szumu medialnego. Przeciez wiernych guru Rydzykowi, jak Jarus, Przemysio, Rysio, Zbysio czy Krzysio wszyscy znaja. Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Ósemka Jarosława Kaczyńskiego, czyli Zespół Pra... 22.11.09, 15:51 Jeżeli pan Kaczyński składa deklarację, że chcą być pierwszym rządem, przygotowanym do rządzenia to wniosek z tego jest tylko taki, że w 2005 roku OKŁAMYWALI Naród, że są przygotowani i mają program. Ja już im nie ufam, a Wy - jak sobie chcecie. Odpowiedz Link Zgłoś
elsby Jako ateista gotów jestem pielgrzymkę 22.11.09, 16:08 odbyć,byle Przenajświętsza Panienka uchroniła Polskę przed tą hołotą. Odpowiedz Link Zgłoś
janbg Re: Jako ateista gotów jestem pielgrzymkę 22.11.09, 20:21 JA TEŻ!!!! Może zorganizujemy pielgrzymkę ateistów? Tylko trzeba dobre miejsce wybrać, bo pomyślą, że my to drugie wojsko tranzystorowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa zasadnicza różnica 22.11.09, 16:15 Różnica między polityką Tuska a Kaczyńskiego jest zasadnicza: jak między jedną wygłodzoną hieną a drugą wygłodzoną hieną. Odpowiedz Link Zgłoś
szopenowski Wynurzenia J.Kaczynskiego, to bełkot wariata.... 22.11.09, 16:35 Jarkacz wali jak chory w gacie.... Odpowiedz Link Zgłoś
lexus_400 Re: Wynurzenia J.Kaczynskiego, to bełkot wariata. 22.11.09, 16:43 A ja mysle, ze on naprawde chce pomoc Polsce, a nie mowia inni, ze jest tylko paranoicznie chory na wladze :) Odpowiedz Link Zgłoś
alakyr Podpisał bym się oboma rękami gdyby... 22.11.09, 18:05 nie osoby Pana Prezesa Kaczyńskiego i skompromitowanych wcześniej: Gosiewskiego i Ziobry. Poza tym program jest sensowny i rzeczywiście odpowiada na potrzeby Polski. Szkoda że w ten sposób nie myśli Platforma, ale zdaje się oni w tych kategoriach nie potrafią myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
paolo74 Nie jestem sympatykiem PiS, ale jakieś konkrety 22.11.09, 18:13 To, że GW, a panu Gadomskiemu w szczególności nie podoba się nic poza neoliberalnym betonem i ekonomicznym darwinizmem to wiem. Nie trawię PiS z tysiąca powodów, pewnie nawet nie zajrzałbym do ich programu, ale nagłówek GW wystarczy by się nim zainteresować. Nie wszystkie rozwiążania, które zwalcza GW są dobre, ale większość tych które popiera są złe. Odpowiedz Link Zgłoś
swinna Re: PiS przedstawił Zespół Pracy Państwowej 22.11.09, 18:14 we Włoszczowej poszła plotka że ma być drugie rozdanie na drugim peronie Odpowiedz Link Zgłoś
mer-llink Ósemka Jarosława Kaczyńskiego = ZPP 22.11.09, 18:28 Fellini powołał do życia nie jakąś tam "Ósemkę", ale "Osiem i pół". I to był hit! A p. KAczyński zrobił tylko mierną imitację pomysłu Józefa Stalina: Związek PAtriotów Polskich = ZPP = Zespół Pracy Państwowej. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelx5 przekonał mnie!!! hahahahhahahahahaha 22.11.09, 19:27 hahahahahahahhaahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
gregroyx Ósemka Jarosława Kaczyńskiego, czyli Zespół Pra... 22.11.09, 20:23 Zycie w swiecie mrzonek, odrealnienie rzeczywistosci, dogmatyzm i klerykocentryzm, a przede wszystkim zasada "kto nie jest z nami to jest przeciwko nam" - to zalozenia PiSu na przyszlosc! Dziekuje, postoje. Wrzuccie sobie ta osemke do scieku. Odpowiedz Link Zgłoś
janostrzyca PiS jak SLD za najlepszych czasów 22.11.09, 20:56 Zajebisty pomysł. Taki sam miał SLD za swoich najlepszych czasów. Jak widzę ekipę Jakracza, to podejrzewam, że finał będzie w iście millerowskim stylu:) Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah R,kiedy Pis oglosi, 22.11.09, 22:32 w jakim kraju planuja objac rzady..?,domyslam sie ze zapewne w gruzji? Odpowiedz Link Zgłoś
jogibaboo Ósemka Jarosława Kaczyńskiego, czyli Zespół Pra... 22.11.09, 22:42 Po raz kolejny rewolucja np. w szkolnictwie. Kto zapłaci za te chore fanaberie? Człowiek posyłając dziś dziecko do szkoły nie umie nawet przewidzieć ile lat będzie się w niej uczyło! Już były rewolucje mundurkowe, podręcznikowe, dzielenie szkół na podstawowe i gimnazja - DOŚĆ!!! Poza tym partia Jarosława K. musiałaby jeszcze w ogóle wygrać wybory. A tak, to się po prostu bawią w rządzenie na niby. Tańsza by była symulacyjna gra komputerowa. Odpowiedz Link Zgłoś
hanauma Ósemka Jarosława Kaczyńskiego, czyli Zespół Pra... 22.11.09, 23:26 A wiec jednak!!! Wydalo sie!!! I to ustami samego prezesa. Oni nie byli przygotowani do rzadzenia, gdy w 2005 r wygrywali wybory. Dobrze, ze teraz przyznal to sam prezes. A wiec skoro wtedy zakonczylo sie to tak, jak sie zakonczylo, to mozna byc spokojnym o wyniki kolejnych wyborow. Niech odpoczywaja w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
levy PiS pokazał swoją menażerię. 23.11.09, 07:41 No i fajnie, było trochę zabawy. Ale mimo wszystko jak chcę obejrzeć małpy to idę do ZOO, a na klaunów do cyrku. Odpowiedz Link Zgłoś