Dodaj do ulubionych

Życiński broni Piesiewicza: Media mówią językie...

• dobiczek kapus SB Życiński uparl sie moralnosci nauczac 12.12.09, 15:59
    • birkut44 Życiński broni Piesiewicza: Media mówią językie... 12.12.09, 16:01
      Po co Zycinskiemu taka biblioteka??? On ma siedzieć większość dnia
      albo leżeć krzyżem w kościele i się mocno modlić!!! Do krzewienia
      wiary katolickiej nie jest mu potrzebny taki księgozbiór, w tak
      potężnym pałacu mając jedną, jedyną słuszną i ugruntowaną tak wiarę
      jak i wiedzę na ten temat. Czy on uważa jak się wypowiada na jakiś
      temat to znaczy,że tak ma być jak on chce??? Co to za autorytet i
      dla kogo?? Niech sobie miesza,ale w kościele, a do Piesiewicza jako
      doradcy kościoła i człowieka głębokiej wiary niech ma pretensje,że
      dał pół miliona zł. tak o sobie za nic???
    • tomiczek7 Życiński broni Piesiewicza: Media mówią językie... 12.12.09, 16:04
      Nie znoze Życińskiego, ale wyjatkow ma rację. Teraz SE posunbła się
      do tego, że zaczął wspólpracować z szntażystami - co będzie sdal;je
      sztama z tirówkami - procent od obrotu?
    • laclos Życiński broni Piesiewicza: Media mówią językie... 12.12.09, 16:06
      Prosze mnie poprawic, jeslisie myle. Chyba branie narkotykow nie jest jeszcze
      w Polsce karalne? A ze mec. Piesiewicz lubi przebieranki, to mnie osobiscie
      nic nie obchodzi, a i innych tez nie powinno.
      • droch Re: Życiński broni Piesiewicza: Media mówią język 12.12.09, 20:59
        A szkoda, że nie obchodzi - bo Pan P. jest Senatorem Rzeczypospolitej
        Polskiej i w imieniu obywateli stanowi prawo. Biedny ten kraj...
      • fanpanajurka Re: Życiński broni Piesiewicza: Media mówią język 15.12.09, 18:35
        Otóż mylisz się.
        Posiadanie i handel narkotykami jest przestępstwem. Zapewne "pan autorytet"
        podnosił rączkę za takim rozwiązaniem.
        Pewnie miał na myśli małolatów z odrobiną marychy w kieszeni a nie takich tuzów
        jak ON, z czterema kreskami i dwiema qrwami u boku.
        To zwykła menda i sponsor mafii. Dzięki jego pieniądzom mafie się bogacą, a
        często niewinni ludzie tracą życie...
        Natomiast, przebierać się możesz nawet za Pudziana lub Papę Ratzi.
        To wyłącznie sprawa twoich upodobań i nikomu nic do tego.

laclos napisała:

> Prosze mnie poprawic, jeslisie myle. Chyba branie narkotykow nie jest jeszcze
        > w Polsce karalne? A ze mec. Piesiewicz lubi przebieranki, to mnie osobiscie
        > nic nie obchodzi, a i innych tez nie powinno.

• dzina-au Forma i tresc. 12.12.09, 16:08
      Rozumiem kiedy biskup Zycinski krytykuje FORME. Sposob podania
      informacji jest wazny jak najbardziej. Co jednak z trescia? Fakty o
      osobie publicznej trzeba przeciez podac. Jesli fakty trzeba ukryc to
      znaczy, ze autorytret jest malowany, a nie autentyczny.
    • wg61 Re: Wart agent kokainisty. 12.12.09, 16:10
      l.o.r.t.e.a napisał:

> A może Piesiewicz i Życiński pożyczają sobie nawzajem sukienki?

A gdyby nawet, to co...? No chyba, że masz torebkę, która pasuje...
    • xeroxxx Szanowny Księże Arcybiskupie Wielki SZACUN 12.12.09, 16:10
      PRZEZ JESZCZE WIĘKSZE SZ
      Odpowiadam potępiającym - czy ktoś wam zagląda pod kołdry, sprawdza ile
      mieliście wytrysków przedwczesnych, ile razy wam nie stanął, bo ochlaliście się
      wódy? Może nie? Jak słabi i beznadziejni jesteście w łóżku ze swoimi grubymi
      żonami w beretach, na które od 20 lat nie możecie patrzeć? Albo odwrotnie jak
      posuwacie w wyuzdany sposób .... etc, możecie sobie sami dopowiedzieć, bo mi
      postu nie puszczą.
      Czy facet to robił za plecami żony? Nie jest sam, a każda ku... (mentalność -
      nie zawód prostytutki) może się podszyć pod "nową dziewczynę" - nigdy nie wiesz
      zarywając, czy to przypadkiem nie agent CBA.
      Więc odpierd...cie się od człowieka, zajmijcie się swoimi zabereciałymi
      połówkami - facet nie zasłużył na to - a nawet jeśli wciągał - to prokuratura
      jest od tego, żeby to UDOWODNIĆ - nikt nie wsadza Lindy za to ilu facetów
      rozwalił w PSACH - też film.
      Bulwarowi bandyci dokonują linczu medialnego - a mieniąca się intelektualną
      "dobra" prasa odcina kupony - rzygać się chce.
      Dlaczego nikt nie pyta skąd Rynsztok ma te zdjęcia - może z Policji właśnie bo
      jak rozumiem - panienki zostały złapane z materiałem.
      Szanowny Księże Arcybiskupie - SZACUN - przez WIELKIE SZ.
      • wg61 xeroxxx 12.12.09, 16:34
        Jeden zdroworozsądkowy post! Szacun kolo!
      • 3miastoorg Re: Szanowny Księże Arcybiskupie Wielki SZACUN 12.12.09, 18:09
        ciekawe czy pan senator jest za legalizacją narkotyków. Jedno prawo jest dla
        nich, drugi dla nas.
        • ttiikkttaakk Re: Szanowny Księże Arcybiskupie Wielki SZACUN 12.12.09, 18:23
          3miastoorg napisał:

> ciekawe czy pan senator jest za legalizacją narkotyków. Jedno prawo jest dla
          > nich, drugi dla nas.

nie, no co Ty, narkotyki są be i każdy student przyłapany z jointem powinien
          trafić do aresztu, każdy "autorytet moralny" Ci to powie

seksu pozamałzeńskiego, czyli nie tak jak pan bóg przykazał, piesiewicz tez nie
          popiera jak zgaduję....

kreuje się biedaczyna w Super Expressie na ofiarę pigułki gwałtu, ale mogę się
          założyć, że jest przeciw prawu do legalnej aborcji , tak żeby kazda zgwałcona
          kobieta, ktora po miesiącu zorientuje sie że jest w niechcianej ciąży - rodziła
          - jak głoszą życiński, piesiewicz i inne "autorytety moralne" i piewcy "wartości
          chrzescijańskich"

r z y g a ć s i ę c h c e

• 3miastoorg Re: Szanowny Księże Arcybiskupie Wielki SZACUN 12.12.09, 21:11
            masy zawsze były potrzebne jaśnieoświeconym, bo ktoś musi tyrać.
    • pazdziernik2009 Co trzecie słowo na k? Jak Michnik z Rywinem gada- 12.12.09, 16:11
      li to na k było chyba co drugie słowo. I jakoś to biskupom nie przeszkadzało.
    • xeroxxx Księże Arcybiskupie! SZACUN 12.12.09, 16:13
      PRZEZ JESZCZE WIĘKSZE SZ
      Odpowiadam potępiającym - czy ktoś wam zagląda pod kołdry, sprawdza ile
      mieliście wytrysków przedwczesnych, ile razy wam nie stanął, bo ochlaliście się
      wódy? Może nie? Jak słabi i beznadziejni jesteście w łóżku ze swoimi grubymi
      żonami w beretach, na które od 20 lat nie możecie patrzeć? Albo odwrotnie jak
      posuwacie w wyuzdany sposób .... etc, możecie sobie sami dopowiedzieć, bo mi
      postu nie puszczą.
      Czy facet to robił za plecami żony? Nie jest sam, a każda ku... (mentalność -
      nie zawód prostytutki) może się podszyć pod "nową dziewczynę" - nigdy nie wiesz
      zarywając, czy to przypadkiem nie agent CBA.
      Więc odpierd...cie się od człowieka, zajmijcie się swoimi zabereciałymi
      połówkami - facet nie zasłużył na to - a nawet jeśli wciągał - to prokuratura
      jest od tego, żeby to UDOWODNIĆ - nikt nie wsadza Lindy za to ilu facetów
      rozwalił w PSACH - też film.
      Bulwarowi bandyci dokonują linczu medialnego - a mieniąca się intelektualną
      "dobra" prasa odcina kupony - rzygać się chce.
      Dlaczego nikt nie pyta skąd Rynsztok ma te zdjęcia - może z Policji właśnie bo
      jak rozumiem - panienki zostały złapane z materiałem.
      Szanowny Księże Arcybiskupie - SZACUN - przez WIELKIE SZ.
      • prawdziwy-moher Re: Księże Arcybiskupie! SZACUN 12.12.09, 16:20
        Nikt nie sprawdza.Nie jestesmy politykami i senatorami.Nie chcemy byc moralnym kregoslupem spoleczenstwa.I nie chodzimy w spodnicach.
      • fanpanajurka Re: Księże Arcybiskupie! SZACUN 12.12.09, 21:23
        ta mała zakłamana menda żyjaca na koszt podatnika, finansuje mafię
        pruszkowsko-wołomińską kupując rozprowadzany przez nią towar.
        druga menda fioletowa udaje że nie wie o co chodzi.
        wasz koniec jest bliski, mendy różnokolorowe...
    • kocurxtr Życiński broni Piesiewicza: Media mówią językie... 12.12.09, 16:16
      księża mówią o moralności... wstydu hipokryci nie mają... no tak,
      żądza władzy przysłania wszystko...
    • k.promny Życiński broni Piesiewicza: Media mówią językie... 12.12.09, 16:24
      - Żyjemy w czasach, kiedy ludzie leczą swoje lęki i słabości poprzez zabijanie idoli. Poczucie wspólnoty osiągamy za pomocą zorganizowanej nienawiści zogniskowanej wobec kogoś. Najlepiej, oczywiście, jeśli ten ktoś jest już niegroźny.
      • dobiczek kapus broni cpuna 12.12.09, 16:33
        • pantanal Dupiczek nieprzemakalny kretyn 13.12.09, 10:10
    • prawdziwy-moher ...Senatorze Platformy Obywatelskiej....... 12.12.09, 16:32
      Czas na zasluzona emeryture.To wlasnie jest dzielo panskiego zycia.Pryslo wszystko, jak banka mydlana.Ostatnia nadzieja ze schowaja kolesie z PO pod dywan.Jak Sawicka i innych.
      • pantanal Moherze, czy na urlop wyślesz też posła PiS 13.12.09, 10:12
        znanego powszechnie przed laty jako hipis i ćpun? Dziś to poważany profesor.
        Więc ostrożnie z porównaniami, panie były esbeku!
    • xeroxxx Takie mamy społeczeństwo...jakie posty poniżej 12.12.09, 16:45
      To bardzo ważne wydarzenie, dla nas nauka o tym jacy jesteśmy - brak mi słów, aby potępić "potępiających", a jednak spróbuję:
      Po pierwsze wciąganie kokainy - OK, powiedzmy chlanie wódy na umór jest lżejszym przewinieniem, ale najpierw to trzeba UDOWODNIĆ - nikt go jeszcze nie skazał za posiadanie narkotyków - wy już tak, a kim wy jesteście?
      Na razie to film - aktorów nikt nie skazuje za to co robią - a żeby potwierdzić, że to były narkotyki potrzebne są dowody.
      To że był w sukience oznacza że jest Gejem albo Kobietą?
      Jakie kompleksy ukrywacie, jakie sprawki? Ile papieru toaletowego nakradliście z firm, w których pracujecie? Kapitalistę rąbnęliście - bohaterowie.
      Wiem, wiem, wy jesteście Ci uczciwi - ale jakoś wam nie wierzę.
      Agent Tomek - który robił to za nasze pieniądze - podszywał się w konkretnym celu budzi wasz podziw - bo od Kamińskiego - Kaczyńskiego i temu podobnych - dla zdrowia Państwa i jego obywateli. To jest OK.
      Otóż nie jest, nie było i nie będzie - tak jak ogłaszanie, że "ten człowiek już nigdy nikogo życia nie pozbawi"
      Zebyście nie wiem ile śliny na mnie wypluwali, to wy jesteście tym kołtunem i zarazą, rakiem, który toczy każde społeczeństwo, nie tylko nasze - to o was jest wiersz Kto Ty jesteś Polak mały z Dnia Świra - i do was się odnosi - nie mieliście odwagi sobie powiedzieć to o mnie tak o was - nie widzieliście? To nie przypadek..
      Każdy ma prawo do prywatności i jej ochrony - jeśli mi się zamarzy z moją dziewczyną, narzeczoną, żoną robić to czego wy z waszymi połowkami w beretach nigdy byście nie zrobili - to jest moje prawo, a wasz żaden zasrany interes. Wara od mojej sypialni zboki moherowe.
      Nie mam dla was żadnego usprawiedliwienia - jesteście zakałą tego społeczeństwa - ten człowiek zwrócił się do Państwa z prośbą o pomoc - bo z szantażystami, może mieć do czynienia każdy, nawet ten "uczciwy" - co to jak piszecie nie ma się czego bać - dajcie mi 24 godziny, a zrobię z was takich bandziorów, że wszystkich Rynsztokowych mediów zabraknie, zeby to opisać.
      Otrzymał pomoc od Państwa - właśnie widzimy jaką - gratulujemy - bo o to wreszcie może nasze sądownictwo zrozumie, że to nie jest wolność, jeśli dla biznesu - sprzedanych reklam taniej margaryny daje się prawo poniewierania ludzi wyrachowanym pseudo-dziennikarzom.
      Ale to jeszcze można przeżyć - to prawo zostało dane - ale to, że potępiany jest Arcybiskup za okazanie współczucia - co jest jego obowiązkiem -CHRZEŚCIJAŃSKIM- to już tragikomedia
      KOGO POTĘPIACIE? SAMI SIEBIE WSKAZUJECIE PALCEM
      • prawdziwy-moher Re: Takie mamy społeczeństwo...jakie posty poniże 12.12.09, 16:55
        Wskazujemy niemoralnego palcem.Niemoralnego z PO.Nie pierwszego i przypuszczalnie nie ostatniego.Wskazujemy dziadka-senatora RP, ktory reklamuje Polske na wielu znanych stronach UE.I wszyscy sie smieja z polskiego senatora z PO.Co mysla o Polsce i Polakach?.No wlasnie.Ile szkody zrobil ten dziadek z PO , wizerunkowi Polski i Polakow?
        • fly7181 prawdziwy-moher..Okaz wspołczesnej Dulskiej.. 12.12.09, 17:16
          pomieszanej z Rydzykiem i Kiszczakiem....

www.dziennik.pl/polityka/article448845/Posel_PiS_wspiera_brata_pedofila.html
        • xeroxxx Takie mamy społeczeństwo...jakie posty poniżej 12.12.09, 18:48
          Ty "moher" nie dorabiaj sobie historii i nie konfabuluj - gwarantuję Ci, że ci o których piszesz mają to głęboko w du.., ale Ty 10 razy sie zastanowisz czy iść ze swoim problem na Policję, czy do Prokuratury - a życie bywa przewrotne i nie takim jak Ty "uczciwym" płatało figle - czasem wystarczy być w niewłaściwym miejscu i niewłaściwym czasie i już los kieruje Tobą a nie Ty losem - nie znasz dnia i godziny - i choćbyś był najniewinniejszy, gó... się do Ciebie przylepi, a jak trafisz na takiego "uczciwego" policjanta czy prokuratora, co za kasę przekaże materiały gdzieś tam - to będziesz miał swoje "piekło" - nie doświadczyłeś jeszcze - to miałeś szczęscie, ale życie przed Tobą.
          Lepiej się zastanów ile szkód wyrządzają media typu "wylej pomyje i zarób mega kasę" zgwałconym dziewczynowm, wywożonym do burdeli, zamiast do restauracji czy klubów, zgwałconym chłopcom przez kolegów z klasy - bo "uczciwy" policjant rzucił zdjęcia do prasy za parę st ówek - to jest dramat, popatrz na historię - ilu wielkich ludzi miało swoje małe ułomności - są przez to mniej wielcy??? Bardziej ludzcy - przemyśl to, zanim napisz następny post - postaraj się spojrzeć w oczy "wycfelowanymu" dwunastolatkowi, z którego śmieje się całe miasteczko, pobożnych i uczciwych ludzi, bo policjant się napił wódy i pogadał na imieninach z proboszczem...już nie dodam...
      • fanpanajurka Re: Takie mamy społeczeństwo...jakie posty poniże 12.12.09, 21:29
        ty, xeroks masz ode mnie 48 godzin. zrób ze mnie dilera koki.
        słyszałem, że to popłatne zajęcie ;)
        • xeroxxx Re: Takie mamy społeczeństwo...jakie posty poniże 12.12.09, 21:52
          fanpanajurka, oj nie wysiliłeś się z zadaniem. Na zrobienie z Ciebie dilera koki wystarczy mi 45 minut, dwóch "przypadkowych" reporterów FAKTU lub innej zarazy i panrysio + telefon komórkowy i patrol naszej dzielnej Policji - wszystko to dobrze zaaranżowane, podane elegancko w prasie z przeciekiem - w pierdelku chłopaki sie zrzucą, żebyś im coś zorganizował.
          Zapomniałem - konferencyjka prasowa, z gadżetem w stylu szklanej rurki do wciągania - i napisane na karteczce, co bym nie zapomniał - "TEN PAN JUŻ NIKOGO OD NARKOTYKÓW NIE UZALEŻNI" :-)
          Nie wiem, czy to o to, Ci chodziło - tylko mnie nie pytaj, na kogo bym Cie przerobił w 24 i 48 godzin :-)
          • fanpanajurka Re: Takie mamy społeczeństwo...jakie posty poniże 12.12.09, 23:30
            xeroxxx napisał:

> fanpanajurka, oj nie wysiliłeś się z zadaniem. Na zrobienie z Ciebie dilera kok
            > i wystarczy mi 45 minut, dwóch "przypadkowych" reporterów FAKTU lub innej zaraz
            > y i panrysio + telefon komórkowy i patrol naszej dzielnej Policji - wszystko to
            > dobrze zaaranżowane, podane elegancko w prasie z przeciekiem - w pierdelku chł
            > opaki sie zrzucą, żebyś im coś zorganizował.
            > Zapomniałem - konferencyjka prasowa, z gadżetem w stylu szklanej rurki do wciąg
            > ania - i napisane na karteczce, co bym nie zapomniał - "TEN PAN JUŻ NIKOGO OD N
            > ARKOTYKÓW NIE UZALEŻNI" :-)
            > Nie wiem, czy to o to, Ci chodziło - tylko mnie nie pytaj, na kogo bym Cie prze
            > robił w 24 i 48 godzin :-)

"nie pytaj" bo co?
            no, napisz "na kogo byś mnie przerobił" czarny kauzyperdo?

bierz się ostro do roboty lamusie, bo już druga godzina mija
            a ja jeszcze miligrama towaru nie pogoniłem! :((((

Takie mendy jak Pies Jewicz i jego Purpurowy Pan, już niejednego uczciwego człowieka zgnoiły, z moralną wyższością na miedzianych czołach i majtkach z napisem Roma lub kwiecistą sukienką na d.pie.
            Kit to możesz wstawiać swoim barankom. Czuję,że jesteś klechą "siejącym" wg rydzykowych ws kazań, gdzieś na wschodzie.
            Tutaj nie licz na zbiory.

• tadjan Życiński broni Piesiewicza: Media mówią językie... 12.12.09, 16:53
      Celebryto bp. Życimski: czy to brzydkie społeczeństwo kazało panu
      senatorowi na qrwy chodzić, wręcz przeciwnie - jeszcze solidną kasę
      wypłacało żeby uprawiał zabawy na odpowiednim dla siebie "poziomie".
      Widzę że wśród was nie ma podziału na czarnych, czerwonych,
      zielonych itp. i bardzo dbacie o siebie nawzajem. A nam wmawiacie,
      że raz stoimy tak gdzie zomo, innym razem że nie tam gdzie Polska,
      że Żydzi ukrzyżowali naszego Chrystusa, albo żeby w trzech króli
      powstrzymać się od roboty albo też pomódlić się do najjaśniejszej
      panienki, żeby za nas robotę zrobiła i co byśmy się żarli nawzajem.
      Celebtytom wtedy łatwiej..... błądzić. W nosie mam taki kraj.
    • zwispokolana Ci w sukienkach mają solidarność 12.12.09, 16:54
      odzieżową. życimski czy jak temu fajfusowi, nie powinien otwierać jadaczki.
      Następny łachmyta w koloratce na usługach polskiego kołtuństwa spod znaku
      salonu.
    • coraisynubekamusinapisszczekac TW Filozof to arcykapuś i POstUBecka świnia 12.12.09, 16:54
    • e_adamek Życiński broni Piesiewicza: Media mówią językie... 12.12.09, 16:58
      Wczoraj tak z ciekawosci zerknalem na tvn24.pl. Pierwsze 4 wiadomosci
      o Piesiewiczu. To sa hieny! Cale szczescie, ze nie telewizora w
      domu...
    • anwad Życiński jest niepoważny... 12.12.09, 16:59
      O jakim wykończaniu autorytetów moralnych on mówi. Pan Piesiewicz na własne
      życzenie przestał być autorytetem moralnym, odkąd zaczął się zadawać z
      prostytutkami (powiązanymi zazwyczaj z środowiskiem mafijnym), brać narkotyki
      itd. I dobrze, że wyborcy mogli się o tym dowiedzieć, dzięki temu będą mogli
      podejmować bardziej świadome wybory. Takim senatorom stanowczo dziękujemy
      (podobnie jak uwikłanym biskupom o niejasnej przeszłości, czy Życiński też
      jest szantażowany, że tak służy "Wybiórczej"?).
      • fly7181 anwad, jeden Piesiwicz wart stu Kaczynskich i... 12.12.09, 17:18
        miliona rydzyków...
        • tadjan Re: anwad, jeden Piesiwicz wart stu Kaczynskich i 12.12.09, 17:24
          fly7181 napisał:

> miliona rydzyków...
          ---------------------
          to jest świetne, mam nadzieję że rozumiesz co napisałeś......
          • fly7181 tadjan ..oczywiscie..! 12.12.09, 19:28
            milion rydzykow duszonych w smietanie...
    • konbar Gdzie jest art. o 14 aresztowanych czlonach z PO? 12.12.09, 17:01
      Mialem dobra zabawe
      to ja cenzor przerwal!!
      Co sie dzieje!Ja sie nudze!
      Polecam wszystkim filmik
      na you tube:ciemna strona partii
      • fly7181 konbar, nie ma w 'Rz", 'N.Dzienniku" itd ? 12.12.09, 17:14
        konbar, ty ,stara maglarka, i taki mały zasięg ?
        • konbar Re: konbar, nie ma w 'Rz", 'N.Dzienniku" itd ? 12.12.09, 17:33
          fly7181 napisał:

> konbar, ty ,stara maglarka, i taki mały zasieg?

Sie rozwijam!Spoko!
          Wez sie i nie przezywaj!
          Koltory troche -piece of shit!
    • dzi1a jeden chodzi w sukience i drugi też 12.12.09, 17:15
      www.dziennik.pl/wydarzenia/article503930/Piesiewicz_Bylem_na_skraju_samobojstwa.html
      • adam.127 Czy Piesiewicz okrada jak Rydzyk ? 12.12.09, 17:22
        czy żre,przepija za nasze, nie swoje ?
        • freemp Re: Czy Piesiewicz okrada jak Rydzyk ? 12.12.09, 17:29
          adam.127 napisał:

> czy żre,przepija za nasze, nie swoje ?
          -----
          a w ameryce biją murzynów;
        • indeed4 Owszem. 12.12.09, 17:37
          Z dobrego przykładu, jakim powinien być dla społeczeństwa senator RP

Osobę piastującą tak wysokie stanowisko zobowiązują wysokie standarty nie tylko
          w publicznym, ale i w prywatnym życiu.
      • indeed4 Re: jeden chodzi w sukience i drugi też 12.12.09, 17:28
        www.teatrbajka.pl/repertuar/mezczyzni_na_skraju_zalamania_nerwowego
        Piesiewicz jako "mężczyzna na skraju załamania nerwowego", he-heee....

"To nie były takie stosunki jak tam... To było dwa razy po dwie godziny. W ciągu
        tych dwóch spotkań były stosunki intymne" - mówi szczerze.

Wciągamy kokę a potem ..... cztery razy po dwa razy, osiem razy raz po raz ! O
        północy ze dwa razy, i nad ranem jeszcze raz :-D

• ttiikkttaakk Re: jeden chodzi w sukience i drugi też 12.12.09, 17:45
          noooo, jak przystało na piewce "wartości chrzescijańskich"

autorytet moralny...

h i p o k r y t a
          • indeed4 Re: jeden chodzi w sukience i drugi też 12.12.09, 18:35
            Ciekawy przypadek zwielokrotnienia osobowości - do godz. 15 przykładny i
            szanowany senator RP, a po 15 dekadencki artysta - amator orgietek i ćpania.

forum.gazeta.pl/forum/w,902,104249190,104274166,Senator_RP_czy_artysta_.html
    • ulanzalasem Życiński broni Piesiewicza: Media mówią językie... 12.12.09, 17:19
      W Polsce nie ma bardziej zakłamanego środowiska niż Katoprawica i kościół.
      • mus-zek0 Re: Życiński broni Piesiewicza: Media mówią język 12.12.09, 17:30
        Z tym niestety trzeba się zgodzić...
    • franekwolusz Życiński przynosi wstyd Lubelszczyźnie 12.12.09, 17:20
      Jak arcybiskup może bronić Piesiewicza jako kapłan? Piesiewicz
      rozszedł się z żoną, cudzołożył z kobietami wątpliwej prowiniencji
      jeszcze z elementami pewnej perwersji. Niech lepiej arcybiskup
      zamilknie.
      • indeed4 Wódkę kiedyś razem pili, czy co ? 12.12.09, 17:58
        Zamiast zjechać Piesiewicza jak za przeproszeniem burą sukę to go jeszcze
        publicznie broni ? Jako kościelny hierarcha jest ostatnią osobą, która może
        wygłaszać podobnie niefrasobliwe opinie.
      • losiu4 Re: Życiński przynosi wstyd Lubelszczyźnie 12.12.09, 18:03
        franekwolusz napisał:

> Jak arcybiskup może bronić Piesiewicza jako kapłan?

nie rozumiem Twojego zdziwienia. Żytko to kapłan wyznania wybiórczego. Znaczy:
        "ałtorytet" jest

Pozdrawiam

Losiu
    • albatroskus Re: Życiński broni Piesiewicza: Media mówią język 12.12.09, 17:25
      Dlaczego nie wolno sprawdzać autorytetów? Jeżeli ktoś chce mówić innym, co jest dobre, a co złe, to powinien nie tylko zgodzić się, by inni sprawdzali, czy sam postępuje zgodnie ze swoimi naukami, ale wręcz zachęcać innych do takiego sprawdzania. Gdyby Kościół katolicki zastosował tą zasadę do siebie, to nie byłoby teraz afer pedofilskich. Więc niech się jego narcyzencja tak nie ekscytuje.
    • leon9910 Życiński broni Piesiewicza: Media mówią językie... 12.12.09, 17:27
      Jestem ciekaw czy senatora z PiS-u też by tak bronili dziennikarzyny z
      GÓWNO_WYMOTNEJ i biskup Życiński???
    • malgorzata_sztachetka biskup z Lublina... 12.12.09, 17:33
      Szkoda, że Życiński nie był taki elokwentny gdy zabijano dziecko "Agaty" z
      Lublina...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka