ukos Czyli ze strony Kopaczowej to był zamach na RPO 26.12.09, 15:14 Jaki sprytny - nie kupić szczepionki i RPO uziemiony! Chyba po Tusku taka wredna. Odpowiedz Link Zgłoś
jonwol Gościu lansuje sie lepiej od Joli Rutowicz! 26.12.09, 15:18 Oprócz, że ch.g.w. co mu jest to uwiąd starczy ma jak w banku. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ..Wiadomo jakie media.............. 26.12.09, 15:18 Zapomnialy dopisac.Corka Kochanowskiego jest w bardzo zlym stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
badtriler Re: ..Wiadomo jakie media.............. 26.12.09, 15:21 Jeśli tak jest faktycznie, to domyślam się, że leży w szpitalu, odizolowana od innych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: ..Wiadomo jakie media.............. 26.12.09, 16:05 prawdziwy-moher napisał: > Zapomnialy dopisac.Corka Kochanowskiego jest w bardzo zlym stanie. O Boże, a taka młoda - tylko 70 lat, a już w złym stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: ..Wiadomo jakie media.............. 26.12.09, 20:20 A ty SB-cki śmieciu skąd to wiesz? prawdziwy-moher napisał: > Zapomnialy dopisac.Corka Kochanowskiego jest w bardzo zlym stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiekd47 RPO wczoraj: Mam ciężką grypę A/H1N1. Dziś: Tes... 26.12.09, 15:20 CO MOZNA DODAC KABOTYN I JUZ Odpowiedz Link Zgłoś
sw.patryk Re: RPO wczoraj: Mam ciężką grypę A/H1N1. Dziś: T 26.12.09, 15:37 Pan Kochanowski juz bardziej sie skompromitowac nie moze. Osmiesza soba tak wazna instytucje ,jaka jest " ombundsman" - powszechnie szanowny w kulturze zachodniej. Pan Kochanowski , ten groteskowy osobnik , nie byl w stanie zrobic kariery naukowej , by w wieku ponad szescdziesieciu lat pozostac " zelaznym " adjunktem. Piastujac swa funkcje najwyraznie odreagowuje swoje nispelnione ambicje naukowe, polityczne , czy wszelkie inne. Dosyc zalosny osobnik odtrabiajacy swa " ciezka " grype. Gdyby w istocie byla ona ciezka nie w glowie byloby mu cokolwiek odtrabiac. Przeszedlem ( potierdzona ) swinska grype na wyspach i zapewniam ,ze przez tydzien zupelnie nic mi nie bylo w glowie .A juz na pewno nie pisanie artykolow na blogach. A tak nawiasem mowiac ,to szkoda,ze pan Kochanowski nie napisal , ile rocznie osob umiera ( tak,tak !) z powodu grypy sezonowej. Wielu sensatow zdziwiloby sie ,ze ta liczba jest wielokroc wyzsza. Odpowiedz Link Zgłoś
kist22 Re: RPO wczoraj: Mam ciężką grypę A/H1N1. Dziś: T 26.12.09, 15:52 PO co POjechałeś Platfusie na wyspy skoro PO jest i rządzi w Polsce,chyba nie po to by załapać świńską grypę.Mam nadzieję że na wczasy bo w Polsce przecież jest najlepiej(wg zapewnień pewnej Partii) w Europie? Odpowiedz Link Zgłoś
sw.patryk Re: RPO wczoraj: Mam ciężką grypę A/H1N1. Dziś: T 26.12.09, 16:20 laczego wnosisz ,ze jestem entuzjasta PO ? Od lat naleze do Sodalicji Marianskiej i dzialam w Armii Zbawienia . Widze wyraznie potrzeba objecia ciebie pomoca psychologiczna lub nawet byc moze psychiatrczna . A do UK przjechalem po kilkunastu latch pracy poza granicami Polski , m.in w Skandynawii, gdzie " ombundsman " cieszy sie wiekszym szacunkiem ,niz premier rzadu. Nie wszyscy Polacy musza mieszkac w Polsce. Poza Toba, bo z taka kultura niewiele mialbys do powiedzenia krajach EuropyZachodniej. No , moze poza najnizszymi grupami zawodowymi. Wesolych Swiat . Usmiechnij sie ! Bedzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: RPO wczoraj: Mam ciężką grypę A/H1N1. Dziś: T 26.12.09, 20:23 Uważaj pisdzielcu bo cie nienawisć zatłucze. A na Wyspy był największy exodus podczas strasznego okresu rządów pisbolszewicko-złodziejsko-faszystowskiej kliki, gdzie miliony młodych przestało widzieć jakąkolwiek szanse w tym kraju pod tymi zwyrodniałymi rządami i masowo wyjeżdżało. kist22 napisał: > PO co POjechałeś Platfusie na wyspy skoro PO jest i rządzi w Polsce,chyba nie p > o > to by załapać świńską grypę.Mam nadzieję że na wczasy bo w Polsce przecież jest > najlepiej(wg zapewnień pewnej Partii) w Europie? Odpowiedz Link Zgłoś
klarneta8 RPO ,potrzebny jest dobry psychiatra, bo na 26.12.09, 15:48 psychologa juz za pozno.Odwolajcie tego pana, a jego rzeczniczke tez, bo takie androny plecie,ze przynosi tylko wstyd.Czy spoleczenstwo wie, ile kosztuje ten urzad? Odpowiedz Link Zgłoś
robertfr Re: RPO ,potrzebny jest dobry psychiatra, bo na 26.12.09, 16:10 Ja bym glosowal za dobrym grabarzem . Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: RPO ,potrzebny jest dobry psychiatra, bo na 26.12.09, 19:31 Do niego każdy zdąży. Odpowiedz Link Zgłoś
walbus RPO wczoraj: Mam ciężką grypę A/H1N1. Dziś: Tes... 26.12.09, 15:56 Prośba! Może chociaż badania u psychiatry??? Odpowiedz Link Zgłoś
kolodziejo RPO wczoraj: Mam ciężką grypę A/H1N1. Dziś: Tes... 26.12.09, 15:57 Co za kompromitacja... Tego pana powinno się od ręki teraz zdymisjonować. Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 Jest w ciężkim stanie,że za 2-3 dni wyzdrowieje..! 26.12.09, 16:07 Tak rzeczniczka okresliła stan RPO... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec choruje jak żona posła Hofmana 26.12.09, 16:24 nasłać na niego kontrolę ZUSu Odpowiedz Link Zgłoś
marecki.1963 rabi_bell, kolega Kiszczaka, na szubienice ! 26.12.09, 16:10 inne miejsca zajęte... Odpowiedz Link Zgłoś
drmuras Tylko mentalni niewolnicy wierzą ślepo w PO 26.12.09, 16:16 Chodzi tylko o jedna rzecz.O możliwośc decydowania samemu. Albo jesteśmy dorośli i odpowiadamy za siebie albo odeslijmy dowody osobioste do komitetów PO, wszak działacze zamiast nas będa o wszystkim decydować. A wolnośc ? Po co wam wolnośc żeby sie naj__bać... PS nie znoszę PISu i SLD i wszystkich którzy ograniczaja moja wolność Odpowiedz Link Zgłoś
marecki.1963 drmuras, parobku, wracaj do chlewni.... 26.12.09, 16:29 tam twoje miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
drmuras Oto wyżej przykład mentalnej trzody 26.12.09, 17:20 Jedyne na co go stać to chrząkanie stojąc w oborniku. Wszak trzodzie wolność nie potrzebna, wystarczy koryto ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 drmuras , stoisz w tym oborniku i chrząkasz ? 26.12.09, 19:14 i tak srasz pod siebie..Jesteś znaną świnia ? pl.northrup.org/photos/pig/huge-pig.htm Odpowiedz Link Zgłoś
drmuras Świniom nie potrzebna wolność 26.12.09, 21:31 Najważniejsze to miejsce przy korycie . Wolnośc ? Przeciez świnie nie widzą nieba ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
imw dlaczego rząd ma kupować te "cudowne" szczepionki? 26.12.09, 17:35 możesz wskazać inne szczepionki, które kupuje rząd? czy szczepionki vaxigrip lun influvac są kupowane przez rząd? Odpowiedz Link Zgłoś
drmuras Dlatego że tak zrobiła większośc krajów UE 26.12.09, 18:12 Rząd powinien kupić szczepionki tak jak to zrobiła większość krajów UE. Jednak to obywatele sami powinni zdecydować czy chcą sie nimi szczepić. Proste jak drut. No chyba że wolisz jak decyduje za ciebie komisarz ludowy. Jutro zadecyduje jakie strony internetowe sa be i da po łapkach. Odpowiedz Link Zgłoś
imw ja twierdzę, że producenci powinni skierować te 26.12.09, 18:54 szczepionki do aptek tak jak to robią z innymi szczepionkami, to co Ty proponujesz to jest właśnie najgorsze rozwiązanie wymuszone przez kilku producentów niesprawdzonych szczepionek Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: ja twierdzę, że producenci powinni skierować 26.12.09, 19:41 A potem, gdyby coś takiego nastąpiło, będzie darł się, że rząd nie zabezpiecza ochrony zdrowia przez wprowadzenie niesprawdzonych szczepionek. Odpowiedz Link Zgłoś
drmuras Złóż w sądzie wniosek o ubezwłasnowolnienie 26.12.09, 21:35 Skoro sam nie umiesz zdecydować. Innym którzy nie potrzebuja pampersów pozostaw wolną wolę co do decyzji w sprawie szczepionek. Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: Złóż w sądzie wniosek o ubezwłasnowolnienie 27.12.09, 08:28 Koluś ,a czy ja ci nie pozwalam zdecydować? Piszę tylko o tym, że gdy takie szczepionki okażą się szkodliwe, to ci co teraz najbardziej gardłują za kupnem tych środków, też jako pierwsi będą chcieli rozstrzelać Kopaczową. Czytanie ze zrozumieniem i analiza informacji jest podstawą podejmowania dobrych decyzji. Miej to na uwadze zanim napiszesz kolejną głupotę. Odpowiedz Link Zgłoś
drmuras Gdyby , to by - wszyscy macie wizje przyszłości? 27.12.09, 10:54 Skąd możesz wiedziec co zrobiliby ludzie którzy zaszczepili by sie na własne życzenie? Masz wizję? Objawiaja ci się ? Zagraj w lotto może uwolnisz od trosk prawie na zawsze.Nie cierpie jak kolejny nawiedzony wie co ja będe robił. Przerabiałem to w latach 70 i 80tych.... Wytłumacz rodzicom w Holandii że ich wszystkie obowiązkowo zaszczepione dzieci będa kalekami za jakiś czas. Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: Gdyby , to by - wszyscy macie wizje przyszłoś 27.12.09, 11:47 Podejmowanie decyzji wiąże się również z przewidywaniem przyszłych jej skutków. Czyli z odpowiedzeniem sobie na pytanie "co by było gdyby...". Decyzja o wpuszczeniu na polski rynek należy do minstra zdrowia, i to ten minister ponosi odpowiedzialność za przyszłe skutki tej decyzji. Jeżeli decydując, nie zastanawiasz się jakie skutki ta decyzja będzie miała, to szczerze współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
drmuras Minister może dopuścić na rynek ale .... 27.12.09, 13:23 Odpowiedzialnośc bierzesz na siebie podpisując stosowne oświadczenie. Czy to takie trudne? Takie rozwiązanie funkcjonuje w wielu krajach. Podobnie jest z papierosami. Minister ostrzega ale to ty podejmujesz decyzje. Proste. Ja i mojarodzina mamy problemy z układem odechowym i leczymy go od wielu lat. Dlatego jesteśmy w grupie ryzyka ewentualnymi powikłaniami. I dlatego podjał bym na własna odpowiedzialność to kosmiczne ryzyko. Ale komisarz ludowa nie pozwala mki na to , nawet mimo zaleceń WHO. KUMASZ BAZE? Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: Minister może dopuścić na rynek ale .... 27.12.09, 13:53 Takie rozwiązanie, póki co, nie funkcjonuje w naszym kraju. Przynajmniej odnośnie leków. Tam odpowiednia agencja, musi stwierdzić ich nieszkodliwość. I, tylko wtedy może zadecydować o wprowadzniu tego specyfiku na polski rynek. Jak bardzo chcesz, to zawsze możesz kupić ten lek w Holandii lub innych Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: ja twierdzę, że producenci powinni skierować 27.12.09, 07:46 imw napisał: > szczepionki do aptek tak jak to robią z innymi szczepionkami, Oczywiście, ale - nie mają szans. Żadna apteka nie przyjmie do sprzedaży leku, za którego skutki producent - w razie problemów - nie bierze odpowiedzialności finansowej. Bo też i nie zaryzykuje płacenia ewentualnych odszkodowań - zwłaszcza, że taki lek (co do którego sam producent nie ma przekonania), jest szczególnie niepewny. Pod naciskiem (różnego rodzaju naciskiem) lobby farmaceutycznego może to zrobić tylko rząd i - w razie czego - bulić odszkodowania z kieszeni podatników. Odpowiedz Link Zgłoś
imw na Węgrzech szczepionki są/były w aptekach 27.12.09, 08:04 producent to firma Omninvest: Węgrzy sami wyprodukowali szczepionkę, która od kilku miesięcy jest zarejestrowana na tamtejszym rynku. Każdy obywatel posiadający receptę, może kupić sobie szczepionkę w aptece. Ale nie cieszy na Węgrzech wielkim powodzeniem. źródło www.rynekzdrowia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: na Węgrzech szczepionki są/były w aptekach 27.12.09, 08:30 I co z tego? Węgrzy przyjmą odpowiedzialność za nasze szczepionki? Odpowiedz Link Zgłoś
k3456789 Re: Dlatego że tak zrobiła większośc krajów UE 26.12.09, 21:59 po co wydawac pieniadze jak i tak nikt normalny sie nie bedzie szczepil jak we francji czy angli gdzie skarza rzad za marnotrawstwo i zwiazki z farmaceutyczna mafia Odpowiedz Link Zgłoś
drmuras Chodzi o zasadę wolnego wyboru 26.12.09, 22:12 Dziś nie możesz zdecydować czy się zaszczepić, jutro uśmiechniety minister w trosce o twoje zdrowie zablokuje ci dostęp do kawałka internetu, a potem nakarze oddać jeden procent więcej z pensji na nowy wspaniały cel. Bo tak będzie lepiej. Nie kumacie tego czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
imw ależ to producenci zablokowali dostęp 27.12.09, 08:05 do tych szczepionek! dlaczego nie potrafisz tego zrozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: Tylko mentalni niewolnicy wierzą ślepo w PO 26.12.09, 19:36 Ja sam zadecydowałem, że zagłosuję na PO. Jeżeli ci to nie odpowiada to twój problem. Wystarczy, czy mam w mordę dać? Odpowiedz Link Zgłoś
drmuras Też głosowałem na PO no i co? 26.12.09, 21:41 Uważasz że mają monopol na rację? Może założysz jakąś brunatną koszulę i opaskę na ręke - jak widać z postu blisko ci do tego - bardziej to podkreśli że twoje jest bardziej twojsze niż moje jest mojsze . Ha, ha, ha, ha Zastanawiam się co tacy PISowcy robią w szeregach parti miłości? Bardziej sie opłaca teraz? czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: Też głosowałem na PO no i co? 27.12.09, 08:39 Koszulę i opaskę sam sobie załóż. Ja się głupotami nie zajmuję. Piszę tylko, że zadecydowałem to co zadecydowałem 2 lata temu i, że Tobie nic do tego. Tylko tyle. I zechciej przyjąć to do wiadomości, a nie obrażać tych, którzy zadecydowali tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Tylko mentalni niewolnicy wierzą ślepo w PO 27.12.09, 07:25 drmuras napisał: > Chodzi tylko o jedna rzecz.O możliwośc decydowania samemu. A ja nie życzę sobie, żeby z moich podatków finansowano niesprawdzony lek, zapewne groźny - skoro producenci nie chcą brać odpowiedzialności za efekty jego działania i który - jak to ma miejsce w innych krajach, tych co go kupiły - spokojnie przeterminowuje się na półkach. I mam gdzieś Twoją "możliwość decydowania samemu" za moje pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik1942 RPO wczoraj: Mam ciężką grypę A/H1N1. Dziś: Tes... 26.12.09, 16:16 "Kaczą grypkę" pewnie "Kochaś" złapał. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Krętacz Praw Obywatelskich? 26.12.09, 16:22 krętacz mądrzejszy od testów Odpowiedz Link Zgłoś
hubasinska RPO chory bez watpienia... 26.12.09, 16:27 Biedny zesklerotyziały staruszek,hipochondryk i do tego znakomity diagnosta.Typ wirusa rozpoznaje węchem.Przesunąc go na stanowisko naczelnego lekarza kraju. I siedzi sam starowina w Swięta i stuka bloga.A Wy tu na niego urum- burum. Szkoda tylko że to urzędnik państwowy na naszym garnuszku ,ale cóz jak całe Pisiory sfrustrowany,obsesyjny,monotemetyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: RPO chory bez watpienia... 26.12.09, 18:42 Sądząc po tekście to piszesz o sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Kochanowski zawitał na nasze forum? 27.12.09, 07:52 maciekgr napisał: > Sądząc po tekście to piszesz o sobie! Uważasz, że ona to RPO w przebraniu? Może... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher 00Za kazda ofiare swinskiej grypy.............. 26.12.09, 16:28 bezposrednimi i jedynymi winowajcami jest Donald Tusk i ta co Kopie groby.I to wlasciwie tyle w temacie.Rzad Mengele ma sie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
marecki.1963 prawdziwy-moher, to prawdziwy kapuś SB... 26.12.09, 16:31 L.Wajdzik, sprzedawczyk,bandyta SB. Uciekł do Francji, jak tchórzliwy szczur.. Wie co go czeka w Polsce...Latarnia! Odpowiedz Link Zgłoś
badtriler Re: prawdziwy-moher, to prawdziwy kapuś SB... 26.12.09, 16:38 marecki.1963 napisał: > Wie co go czeka w Polsce...Latarnia! Myślisz, że miałby wzięcie? Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: prawdziwy-moher, to prawdziwy kapuś SB... 26.12.09, 18:43 Tobie zaś nie jest potrzebna latarnia, ale kaganek...oświaty! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: prawdziwy-moher, to prawdziwy kapuś SB... 27.12.09, 07:54 maciekgr napisał: > Tobie zaś nie jest potrzebna latarnia, ale kaganek...oświaty! I Ty mu go podarujesz? No, no... Odpowiedz Link Zgłoś
pw.2221 badtriler, Uuu... zwaliłaś sie w majtochy ? 26.12.09, 16:49 weż dużo tabletek, tych czarnych... Odpowiedz Link Zgłoś
badtriler Re: W przeciwieństwie do Ciebie 26.12.09, 16:54 nie potrzebuję żadnych wspomagaczy. Rzadko rżną ci, którzy byle co jedzą. A potem byle co mówią albo piszą. Domyślam się, że te czarne tabletki znasz z autopsji. Odpowiedz Link Zgłoś
pw.2221 badtriler,ty, kołtunie, nie masz twarzy.... 26.12.09, 17:01 w miejscu, gdzie powinna być twarz, posiadasz brudny odbyt... Odpowiedz Link Zgłoś
badtriler Re: No i widzisz, 26.12.09, 17:07 co z Ciebie zrobiło marne żarcie? Człowiek zły, agresywny to człowiek nieszczęśliwy. Może na początek porozmawiaj z jakimś psychologiem. Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 Re: badtriler,ty, kołtunie, nie masz twarzy.... 26.12.09, 17:42 pw.2221 napisał: > w miejscu, gdzie powinna być twarz, posiadasz brudny odbyt... badtriler..poproszę fotke tej "twarzy" ! Odpowiedz Link Zgłoś
badtriler Re: badtriler,ty, kołtunie, nie masz twarzy.... 26.12.09, 17:57 Podaj adres to Ci prześlę. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: badtriler,ty, kołtunie, nie masz twarzy.... 27.12.09, 07:57 badtriler napisała: > Podaj adres to Ci prześlę. Nie podawaj! Prześle Ci własną. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec musiałeś nad tym długo myśleć 26.12.09, 16:45 to w sumie miłe że tak moher bluzga - jak widac puszczają wam nie tylko nerwy ale i zwieracze Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus a skąd wiadomo, że Kochanowski ma A/H1N1 26.12.09, 21:37 skoro badań nie robił? Hę? Odpowiedz Link Zgłoś
icek.goldberg Stary świntuch!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.12.09, 16:36 Sypia z córką bez zabezpieczenia!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marecki.1963 RPO roznosi zaraze, jes godny potępienia !!! 26.12.09, 16:43 Skoro jest pewien,że nosi w sobie świńską zaraze, powinien powiadomić odpowiednie służby, by izolowali RPO i jego rodzine, od zdrowej tkanki społeczenstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
euro-pa Kochanowski to rzecznik farma mafii 26.12.09, 16:37 usunmy go, to wrog Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
pw.2221 A to świnia-sabotażysta !..zaraża zdrowych Polaków 26.12.09, 16:47 ale mamy RPO, jak ZOMO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: A to świnia-sabotażysta !..zaraża zdrowych Po 26.12.09, 18:37 No i mamy Pał-likota! Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Kochanowski to rzecznik farma mafii 26.12.09, 18:41 Tak! Tak! Na jego miejsce Chlebowski! Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: Kochanowski to rzecznik farma mafii 26.12.09, 19:51 Zacznij może myśleć. Co powoduje tak zdecydowany nacisk na kupno tych szczepionek, w czasie gdy epidemia jest opanowana? Albo jest na łańcuszku firm farmaceutycznych, albo uważa się za człowieka z misją. Nie wiem co gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
rychusa RPO wczoraj: Mam ciężką grypę A/H1N1. Dziś: Tes... 26.12.09, 16:45 a mnie sie wydaje,ze jesli nie robil testow to najzwyczajniej na swiecie ma biegunke...tylko o tym nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
rozbark226 RPO wczoraj: Mam ciężką grypę A/H1N1. Dziś: Tes... 26.12.09, 16:51 On Ma tzw.Kopfgrippe - to najgorsze co moze czlowieka spotkac ! To gorsze od ptasiej, swinskiej i koziej... Za pare miesiecy ALZHEIMER jak w banku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 ten debil kochanowski ma po prostu sraczkę 26.12.09, 16:54 skończony idiota. Takie coś na RPO tylko pis mógł wstawić. Odpowiedz Link Zgłoś
pw.2221 Ostatkiem sił,uruchomił komputer, i powiadomił nas 26.12.09, 17:04 i cały świat, o swojej tragedii..Został śwnią,przez zarażenie...Dramat RPO. Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 Re: Ostatkiem sił,uruchomił komputer, i powiadomi 26.12.09, 17:07 pw.2221 napisał: > i cały świat, o swojej tragedii..Został śwnią,przez zarażenie...Dramat RPO. ------- Ha,ha,ha,ha... to jest dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Ostatkiem sił,uruchomił komputer, i powiadomi 26.12.09, 18:35 Ty chyba też coś załapałeś - sądząc po objawach to Tyfus Plamisty! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej-01 RPO wczoraj: Mam ciężką grypę A/H1N1. Dziś: Tes... 26.12.09, 17:04 Chory człowiek /starszy pan-skleroza/dajmy mu się spokojnie wychorować Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 Rodzina to się z nim ma, nawet ich umoczył... 26.12.09, 17:11 Chyba że też sa "lekko uśmiechnięci" jak RPO.. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Rodzina to się z nim ma, nawet ich umoczył... 26.12.09, 18:45 Któż to taki rPO - to Chlebowski! Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: Rodzina to się z nim ma, nawet ich umoczył... 26.12.09, 19:55 Nauka czytania odbywa się w pierwszych klasach szkoły podstawowej. Sugeruję powrót do niej, bo zauważam poważne braki w tym kawałku wykształcenia. Odpowiedz Link Zgłoś
rychusa Jaja sa niemozebne... 26.12.09, 17:11 Zecznik Praw Ogulu ? ? ?W demokratycznym kraju?Panie Tusku zlikwidowac to w cholere nawet jeszcze przed IPN-em. Odpowiedz Link Zgłoś
rat_123 RPO sam sie zainfekowal aby poprawic swoje PR? 26.12.09, 17:15 Mozliwe, ze Rzecznik Praw Obywatelskich Janusz Kochanowski sam sie zainfekowal grypa aby poprawic swoje notowania polityczne? Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: RPO sam sie zainfekowal aby poprawic swoje PR 26.12.09, 18:24 Wszystko jest możliwe w POlsce! Odpowiedz Link Zgłoś
marcinmaz31 W Teleexpresie nie wspomnieli że Kochanowski się.. 26.12.09, 17:16 W TVPiS w Teleexpresie nie wspomnieli o tym że Kochanowski się nie przebadał, dzisiaj zmienia zdanie i kręci Obecna telewizja kłamie bardziej niż reżimowa Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: W Teleexpresie nie wspomnieli że Kochanowski 26.12.09, 17:38 Po to Jaro z Przemem odzyskali TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: W Teleexpresie nie wspomnieli że Kochanowski 26.12.09, 18:50 W TVN-ie, Polsacie, Super Stacji nadrobią z nawiązką! Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: W Teleexpresie nie wspomnieli że Kochanowski 26.12.09, 19:58 Bo te stacje nie mogą byś rządzone przez PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 Przyszedł RPO do lekarza; "kto pan jest ? " pyta.. 26.12.09, 17:39 Grypa -Kochanowski h1,2,3,4,5 łamane przez ó 1j,2,j... Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Przyszedł RPO do lekarza; "kto pan jest ? " p 26.12.09, 18:21 POlacy - reszta to holota! Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: W Teleexpresie nie wspomnieli że Kochanowski 26.12.09, 18:40 Nie wspaminali by TVN miał jakieś wiadomości do pokazania! Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: W Teleexpresie nie wspomnieli że Kochanowski 26.12.09, 19:59 Zwykle to nie stanowi problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
m-szalik RPO wczoraj: Mam ciężką grypę A/H1N1. Dziś: Tes... 26.12.09, 17:35 Wielce nieszanowny Panie niedorzeczniku! Działasz Pan także w moim imieniu i za moje ciężko zarobione grosze, więc dla dla mojego dobra przeleć się Pan do psychiatry! Dopytałem już - nie trzeba skierowania. Zrób coś dla mnie, bo do tej pory to tylko załatwiałeś swoje prywatne interesy z minister Kopacz i jej rodziną, za co mądra Bozia już Cie skarała tą grypą. Choć ja myślę, że to żądna grypa, a już na pewno nie ciężka, skoro Ci się jeszcze chce siedzieć przy kompie i pisać androny. Najprawdopodobniej masz trochę kataru i 2 kreski gorączki, a reszta to czysta histeria. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Nie dość że lobbysta, to jeszcze lekarz? 26.12.09, 17:35 Co za człowiek? Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Nie dość że lobbysta, to jeszcze lekarz? 26.12.09, 18:19 Tusk, Tusk co za wspaniały człowiek - Palikot palce lizać! Odpowiedz Link Zgłoś
kibic_rudego Wywalic PiSdowskiego oszusta z roboty. 26.12.09, 17:46 I takie cos jest RPO ? Odpowiedz Link Zgłoś
jogurt.bartex Ja spożywam Grappe, i czuję się świetnie... 26.12.09, 17:49 RPO tylko grype i grype... Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Ja spożywam Grappe, i czuję się świetnie... 26.12.09, 18:16 Widać po tekście, że pijesz Grappe! Wypiłeś Grappe - NIE PISZ! Nie piłeś Grappy a piszesz - POMYŚL! Odpowiedz Link Zgłoś
jogurt.bartex maciekgr, jak ty na to wpadłeś !?? 26.12.09, 18:57 przed pisaniem,pomyśl... Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: maciekgr, jak ty na to wpadłeś !?? 26.12.09, 19:03 Gratulacje nie dla mnie! To cytat z Chlebowskiego! Tom V Dzieła Wszystkie Niewydane Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Wywalic PiSdowskiego oszusta z roboty. 26.12.09, 17:57 Nie da rady, on jest od Jara więc nietykalny. Chyba żeby Jaro stracił do niego zaufanie. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Wywalic PiSdowskiego oszusta z roboty. 26.12.09, 18:18 Wszystko mamy w Polsce do bani: Prezydent do bani! Premier do bani! RPO - do bani! Jedynie PO jest cały czas na bani! Odpowiedz Link Zgłoś