krakower PiS odzyskał radiową "Trójkę" 29.12.09, 20:02 I po to, frajerzy, zbieraliście kasę na Trójkę, żeby ją teraz prawicowy ultras wydał jak zechce... Odpowiedz Link Zgłoś
eddiemaxfaktor Re: PiS odzyskał radiową "Trójkę" 29.12.09, 20:36 mylisz sie frajerzy daja na trojke i jeszcze o tym glosno z usmiechem opowiadaja na antenie [cieszac sie ze sie w koncu dodzwonili] a prawicowy ultras to w sumie ciekwe jak zechce... wydac kasę moze praktycznie zatrudni kochanke moze wywali waglewskich Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus A już chciałem wpłacić pewną sumę pieniędzy na 29.12.09, 20:03 ratowanie "Trójki", ale bym sobie pluł w brodę... Podobnie jak ten facet, z anegdotki, co po licytacji powiedział: panie jak pan ugra szlema bez atu to ja pana w d... pocałuję. Tfu, ale grał...! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus To miły i wprawiając mnie w duże zakłopotanie post 29.12.09, 20:25 Nie kryjesz szczerego zatroskania moim zdrowiem. Cóż w związku z tym postanowiłem tą kwotę rozdać menelom. Mam nadzieję i nie kryję się z tym, że w jakiejś części być może uda mi się wspomóc Ciebie - moj anonimowy przyjacielu. Odpowiedz Link Zgłoś
kazorek Re: To miły i wprawiając mnie w duże zakłopotanie 29.12.09, 21:44 sądząc po lekceważącym podejściu do meneli którzy też ludzie twój nick może mieć wiele wspólnego z rzeczywistością Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: A już chciałem wpłacić pewną sumę pieniędzy n 29.12.09, 20:26 Ja wpłaciłem, i teraz chciałbym się dowiedzieć, jak je odzyskać, w życiu by mi nie przemknęło, przez głowę, że moimi pieniędzmi będę opłacał PiSowskie oszołomy... Mam nadzieję, że te wszy nie zdążą, całkowicie rozwalić "Trójki", ale gnój, wstyd PiSiorki, po prostu wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A już chciałem wpłacić pewną sumę pieniędzy n 29.12.09, 20:38 Słowem PiS podstępnie targnął się na Twoje mienie, by nie użyć slowa ukradł. Szkoda Trójki bo to była kiedyś porządna stacja radiowa, widać wszystko co porządne musi PiS zdeprawować. Odpowiedz Link Zgłoś
tata60 PiS odzyskał radiową "Trójkę" 29.12.09, 20:05 &.00 Poranna msza, 7.30 Przegląd prasy katolickiej 8.15 Rozmowy o religii 8.45 Numer konta fundacji wspierającej programy katolickie 9.00 - 12.00 Audycja ojca Jerzego - muzyka w świecie Kościoła 13.00 Powtórki pielgrzymek JPII 14.00 Goście Orzecha - muzykaktórą lubi ojciec Paweł 10.00 - 19.00 Popołudnie z ojcem Wojciechem itd itd. Wróci jeszcze Skowroński, będzie sobie wypłacał podwójne stawki, przyjdą jeszcze inni ojcowie, ich dzieci i potomkowie, a co nam pozostanie? Zmiana stacji na np. tą , gdzie pracuje Marek Niedzwiedzki Odpowiedz Link Zgłoś
sw.patryk Re: PiS odzyskał radiową "Trójkę" 29.12.09, 20:31 Za czasow PRL-u ta stacja miala wiecej wiarygodnosci ( dla mnie ) niz obecnie. Udalo mi sie kiedys dodzwonic do p. Strzyczkowskiego w sprawie ,ktora mogla byc interpretowana niekorzystnie dla Kaczynskich . Z milego gentlemana zmienil sie raptownie w gbura i chama, wyciszajac mnie natychmiast. To akurat nie jest problem , bo moze np. moj tembr glosu byl niemily dla sluchaczy ,ale nastawienie tego pana jest wyraznie pro PIS-owskie. Dlaczego placac za radio i TV nie moge po prostu miec dobrego , profesjonalnego radia? Radia, na ktorym sie wychowywalem w latach 70 - tych ,sluchajac ITR -u , Zapraszamy do Trojki, czy miedzy dniem/snem i odwrotnie ? Pan Skowronski jest mi obojetny lub bylby ,gdyby nie jego proweniencja . To bedzie ,jak sadze upadek tej sympatyczniej niegdys instytucji. Choc moze warto,jesli bedzie sie to wiazalo z odejsciem Kaczynskich z zycia politycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
kazorek taaa...Strzyczkowski gbur...ale jazda 29.12.09, 21:52 słucham Pana Kuby łaaaadnych parę lat i trzeba mieć klapki na oczach by nie doceniać jego profesjonalizmu...trzeba mieć kolego coś nie tak z którąś klepką by go nazwać chamem czy gburem. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt1946 Re: taaa...Strzyczkowski gbur...ale jazda 30.12.09, 13:45 Strzyczkowski strzelił sobie u mnie gola, piejąc z zachwytu w marcu 2003 nad amerykańską interwencją w Iraku... Odpowiedz Link Zgłoś
rezydent.klamczynski Re: PiS odzyskał radiową "Trójkę" 29.12.09, 20:51 Przychodzi mi do glowy taka oto "myśl nieuczesana": Decydującą rolę w tej sztuce gra polityka. I kładzie ją. Odpowiedz Link Zgłoś
momy Nie takich już przeczekaliśmy 29.12.09, 20:10 to nie będzie długo trwało na szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy lepszej rekomendacji niż w GW Sobala nie znajdzie 29.12.09, 20:10 właściwy człowiek na właściwym miejscu..ścigać do ostatniego agentów reżimu komunistycznego i złodziei obecnego reżimu.. Odpowiedz Link Zgłoś
migrant1 Re: lepszej rekomendacji niż w GW Sobala nie znaj 29.12.09, 20:30 bomba. wspaniale i znakomicie. Cieszcie się i radujcie, albowiem bliskie jest królestwo PIS w Trójce! Sobala to baran-taran radia. Z mojego ulubionego radia prawdziwie inteligenckiego zrobi pewnie niestety jaskinię rydzykownego ciemnogrodu, gdzie Ojciec Faryzedyrektor będzie cotygodniowym gościem salonu politycznego. Ohyda i przygnębienie. Żegnaj, kochana 3-jeczko ... Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy weźmij tęczowem flagem i na paradem maszeruj... 29.12.09, 21:16 i nie bój się ..nikt ci w spodnie nie będzie zaglądał..wszak masz unijem jewropejskie.. Odpowiedz Link Zgłoś
nanabun PiS odzyskał radiową "Trójkę" 29.12.09, 20:21 Co za łajdactwo. Teraz zarżną jedyną dobrą stację. A tak pięknie się Trójka rozwijała. Koalicja dwóch komuszych partii: SLD i PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
klijac PiS odzyskał radiową "Trójkę" 29.12.09, 20:24 Oto mamy przykład jak SLD oraz PiS mają głęboko w pogardzie opinię społeczną. W tym roku słuchacze radiowej Trójki składali się aby ratować audycje autorskie - a co na to partie polityczne. Otóż partie te mówią - mamy was (czyli NAS) głęboko w dupie! Przede wszystkim liczy się nasz partyjny interes polityczny, wszak mamy rok wyborów i musimy z radia zrobić tubę propagandową. Nie są nam potrzebne radiowe audycje autorskie, a naszym gwarantem do zrobienia tuby partyjnej i likwidacji audycji autorskich jest p. Sobala. Drodzy Trójkosłuchacze - co nam pozostaje? Proponuję kopnąć w tyłek wszystkie partie polityczne działające w tym kraju i wybrać, jeśli nie emigrację zewnętrzną, to emigrację wewnętrzną! Nieco starsi słuchacze Trójki, równolatkowie audycji, wiedzą o czym piszę. Cóż nam pozostaje? Z kim mamy walczyć - wszak SLD, PiS, albo PO to pomioty bolszewickiego myślenia o społeczeństwie - czyli o nas. Być może ktoś będzie miał inną myśl - proszę bardzo piszcie. Ja czarno widzę przyszłość Trójki. Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynt33 Re: PiS odzyskał radiową "Trójkę" 29.12.09, 20:33 A może by zorganizować protest? Odpowiedz Link Zgłoś
kazorek Re: PiS odzyskał radiową "Trójkę" 29.12.09, 21:57 ja jestem za metodami drastycznymi - wręcz nawołuję do przestępstwa - może tak zdobyć parę numerów telefonów z otoczenia tego pana i zacząć dupków dręczyć/nękać prywatnie...może sami się cofną ? Odpowiedz Link Zgłoś
lena65 Michnik na Prezydenta!!! 29.12.09, 20:24 ... oczywiście Izraela!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
borys996 Podział łupów trwa w najlepsze 29.12.09, 20:34 "Rzeczpospolita to postaw czerwonego sukna... ...z tego sukna musi się i nam tyle zostać w ręku, aby na płaszcz wystarczyło; dlatego nie tylko nie przeszkadzamy ciągnąć, ale i sami ciągniemy." W Polsce od lat nic się nie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
renifer_lopez Kali został zwolniony z "Trójki" 29.12.09, 20:35 "Zarząd odwołał we wtorek Magdę Jethon, która na początku tego roku zastąpiła Krzysztofa Skowrońskiego. Nie podano powodów jej zwolnienia". . To całkiem jak wówczas, kiedy odwołano "pisowskiego" K. Skowrońskiego, a jego miejsce zajęła "antypisowska" Magda Jethon. Też nie podano powodu jego zwolnienia. . "Co ciekawe, stało się to akurat wtedy, kiedy "Trójka" osiągnęła rekordową słuchalność (8,1 proc. w grupie słuchaczy między 25 a 45 rokiem życia)". . Co jeszcze ciekawsze, kiedy odwoływano Skowrońskiego "Trójka" też biła rekordy popularności, ale tu mamy istotną różnicę, to "pisowski" Skowroński przywrócił ja do życia po poprzedniej zapaści. Jethon przyszła na gotowe. Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynt33 Re: Kali został zwolniony z "Trójki" 29.12.09, 20:40 Przepraszam, Skowrońskiego zwolniono z powodów finansowych. Odpowiedz Link Zgłoś
macrad Re: Kali został zwolniony z "Trójki" 29.12.09, 20:41 ile jeszcze razy wkleisz ten sam tekst? Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek PiS odzyskał radiową "Trójkę" 29.12.09, 20:38 To są skutki klęski "polityki mędialnej"phemiera przekrętuska I bardzo dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: PiS odzyskał radiową "Trójkę" 29.12.09, 20:48 ukropek napisał: > To są skutki klęski "polityki mędialnej"phemiera przekrętuska > I bardzo dobrze... Ty to nawet głupi nie jesteś, Ty jesteś PiSiorkiem... Nie odpisuj, z idiotami nie chcę mieć nic wspólnego... Ale debile tu się produkują, nic nie rozumie, ale jest okazja aby przywalić Tuskowi... Żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: PiS odzyskał radiową "Trójkę" 29.12.09, 20:53 Komplementy mi prawisz looserze... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Fakt... 29.12.09, 21:08 Napisanie Ci żeś idiota to oczywisty komplement dla kretyna. Odpowiedz Link Zgłoś
falco2009 Re: PiS odzyskał radiową "Trójkę" 29.12.09, 22:09 A może byś przypomniał sobie , kto tak zmienił ustawę w ciągu jednego dnia, by PiS mógł przejąc media publiczne ? Niejaki Lech "Małpka" Kaczyński zwany pisdentem na polecenie jego brata Jar Kacza. ukropek napisał: > To są skutki klęski "polityki mędialnej"phemiera przekrętuska > I bardzo dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
d.d.5 PiS odzyskał radiową "Trójkę" 29.12.09, 20:40 czy my sie od tej pisowskiej hołoty nigdy nie uwolnimy??? Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head W tytule jak zawsze - GW***-Prawda 29.12.09, 20:41 oficer antyPiS'skiej propagandy z Ministerstwa Prawdy przy ul.Czerskiej zapomniał dodać że pan Sobala był nie tak dawno czołowym oficerem propagandy anykaczystowskiej i antyprawicowej w GW***nym radiu "rynszTOK FM" też należącym do Imperium Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
simonh Re: W tytule jak zawsze - GW***-Prawda 29.12.09, 23:43 co z tego ze ty jestes talking skoro not thinking ? Odpowiedz Link Zgłoś
artuditu.szczecin Re: W tytule jak zawsze - GW***-Prawda 29.12.09, 23:54 www.jerzysosnowski.pl/?p=368#comment-79123 www.petycje.pl/petycja/4746/ratujmy_radiows_atrojkea.html Odpowiedz Link Zgłoś
kopydlo PiS odzyskał radiową "Trójkę" 29.12.09, 20:44 jakie to przykre szkoda TRÓJKI!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: PiS odzyskał radiową "Trójkę" 29.12.09, 21:40 >kopydlo napisała: > jakie to przykre szkoda TRÓJKI!!!!!!!!!! > ..amnie szkoda mądrych,inteligen tnych słuchaczy trójki,których,mniemam,jest coraz mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_lun PiS odzyskał radiową "Trójkę" 29.12.09, 20:45 Jak dlugo jeszcze ta banda idiotow bedzie w "politycznym obiegu". I my za to placimy z naszych podatkow!!! bye bye trojko. Odpowiedz Link Zgłoś
lacymon PiS odzyskał radiową "Trójkę" 29.12.09, 20:47 Moje oburzenie sięga zenitu...nie będę bluzgał na forum. Mam nadzieję że fani i słuchacze TRÓJKI, nie pozwolą na ideologizację tej stacji radiowej. NA POHYBEL PISOWI!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tredve PiS odzyskał radiową "Trójkę" 29.12.09, 20:50 Niestety, dlatego nie zdecydowałem się na uczestnictwo w owej zbiórce. Niech już lepiej umrą te misyjne programy, niż ponownie i to za moje pieniądze, coś ma się stać politycznym łupem partii takiej czy siakiej. Rozgonić te publiczne jak burdel media. Ulży to budżetowi państwa i obywatelom. Odpowiedz Link Zgłoś
p1rat Re: PiS odzyskał radiową "Trójkę" 29.12.09, 20:52 wprowadzi znowu cenzure, nie będzie co słuchać ale co tam... ważne, że kasa do kieszeni leci. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: PiS odzyskał radiową "Trójkę" 29.12.09, 21:16 Swoista cenzura w 3-ce obowiązuje od czasów nijakiego skowrońskiego,itak bedzie,albo i gorzej.Współczuję tylko dziennikarzom,bo słuchaczy bedą mieli tych samych.Tylko prawicowych,jak jest i dziś.Innych słuchaczy do głosu nie dopuszczają.!!! Słucham codziennie audycji red.Strzyczkowskiego,to wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek70 PiS odzyskał radiową "Trójkę" 29.12.09, 20:54 A miałam że się tak wyrażę kaca moralnego że nie wpłaciłam ani grosza na 3, na radio którego słucham ponad 30lat, nawet w tej chwili. A to mi wygląda na znak że, tego nie uczyniłam ;) Trzymajcie się słuchacze może wydarzy się cud i wszystko zostanie po staremu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brzezie76 PO ma WSI24,TOK-Kłamstw, 29.12.09, 20:54 no i oczywiśćie organ prasowy GW. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: PO ma WSI24,TOK-Kłamstw, 29.12.09, 21:02 Naprawdę jesteś pajacem, starym pokręconym pajacem... Czy Ty zaprzańcu rozumiesz co piszesz? Co to ma wspólnego z PO? Rozpieprzają fajne radio, obojętnie kto to robi, a Ty przygłupie się z tego cieszysz? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: PO ma ..?! 29.12.09, 21:02 Czy Ci się troszkę w główce nie pomieszało? Trójka to radio publiczne nie powinno i mam nadzieję, że nie będzie partyjną szczekaczką. Osoba Pana prezesa nie daje mi jednak gwarancji. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: PO ma WSI24,TOK-Kłamstw, 29.12.09, 21:20 brzezie76 napisał: > no i oczywiśćie organ prasowy GW. . A nie sądzisz,że to słuchacze i czytelnicy wybieraja dzis "organy" prasowe? Cwaniaczek jesteś dobry,ale pod budka z piwem. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Uwaga poeta! 29.12.09, 20:54 Wzruszający poemat, Nie wiem czy dobrze odczytałem intencję ale moim zdaniem wyraża on tęsknotę za innym zajęciem niż pasienie bydła. Jesteś księdzem? Odpowiedz Link Zgłoś
radio79 PiS odzyskał radiową "Trójkę" 29.12.09, 20:55 praktyka mowi ze ten czlowiek nie potrzebuje duzo czasu ściągnąć stację radiową na dno. przed wyborami zdazy Odpowiedz Link Zgłoś
jan_lun Re: PiS odzyskał radiową "Trójkę" 29.12.09, 21:11 Proponuje zeby hymnem trojki na ten p(i)si czas zostala piosenka "Krol" w wykonaniu Zespol Reprezentacyjnego ("oryginal" pochodzi od Brassensa - Francuzi chyba tez nie mieli lekko... czyzby "le droit et la justice", aussi???!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: dlaczego zydokomuniści nienawidzą tak PiSu? 29.12.09, 20:56 Wiesz co, "miłośniku" Tuwima, który nie zna twórczości swojego idola, jesteś tak żałosny, jak Kaczyński śpiewający hymn, przecież i Tobie powinno być szkoda kiedy rozwalają tak dobre radio, a może nie, przecież Ty jesteś tak ograniczony, że nie rozumiesz jaka to strata, teraz w eterze panować będzie pszenno-buraczana sieczka, ale Wy jesteście w stanie uniesienia, "nasi" rządzą, szkoda debile, szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
john2010 PiS odzyskał radiową "Trójkę" 29.12.09, 21:01 Ajwaj Jehton odwołali a to Ci dopiero. Jak Skowronskiego wywyalili to artykuły o nim kilka nid GW pisała jaki to był zły i w ogóle. Czekamy na peany o Jehton Odpowiedz Link Zgłoś
jan_lun Re: PiS odzyskał radiową "Trójkę" 29.12.09, 21:16 Nida to rzeka w Malopolsce - pisze sie przez duze N. A kolega to tak w ogole dobrze sie czuje? john2010 napisała: > Ajwaj Jehton odwołali a to Ci dopiero. Jak Skowronskiego wywyalili > to artykuły o nim kilka nid GW pisała jaki to był zły i w ogóle. > Czekamy na peany o Jehton Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: PiS odzyskał radiową "Trójkę" 29.12.09, 21:22 Przynajmniej pilnowała papierów i nie oszukiwała w gażach i honorariach!tak jak wasz idol Skowroński-złodziejaszek. Odpowiedz Link Zgłoś
gresiek Re: PiS odzyskał radiową "Trójkę" 30.12.09, 00:30 cleryka napisała: > Przynajmniej pilnowała papierów i nie oszukiwała w gażach i > honorariach!tak jak wasz idol Skowroński-złodziejaszek. a czy sa juz jakies wyroki skazujace w kwestii domniemanego zlodziejstwa pana skowronskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Re: PiS odzyskał radiową "Trójkę" 29.12.09, 22:01 A to "ajwaj", to pani tak po dziadku szmalcowniku czy po babci z Jedwabnego? Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynt33 Re: PiS odzyskał radiową "Trójkę" 29.12.09, 22:36 Nie chwalmy aż tak bardzo Skowrońskiego. To on upartyjnił to radio (ale też, co prawda, przywrócił jego dawny klimat w audycjach muzycznych), potem on i jego matka (łkała, że Krzysio musi utrzymać tróję dzieci) robili co mogli, by Skowroński wrócił do Trójki. W tym, co się teraz dzieje, jest spora jego zasługa. A czy ktoś jeszcze pamięta, jak to było, kiedy Skowroński przyszedł do Trójki na miejsce Moniki Olejnik? Pani Jethon była b. dobrym dyrektorem i nie powinno się jej zmieniać. Odpowiedz Link Zgłoś