0kostek 30.12.09, 16:06 Pan Wacek wzorowo wykonuje powierzone mu zadanie. To mi sie podoba. Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
santa666 Re: Twarze Putina: Radziecki ideał 30.12.09, 18:08 0kostek napisał: > Pan Wacek wzorowo wykonuje powierzone mu zadanie. > To mi sie podoba. Brawo. Zgadza sie !!!!!! I chwala mu za to. Trzeba nowa generacje ostrzec przed ta banda. Dopuki w Polsce zyja PRL-owskie scierwa i niedobitki nasienie komunizmu zyje. Trzeba wszysko zrobic zeby mlodzi ktorzy tego bagna na wlasnej skorze nie przezyli czytali! Czytali WSZYSKO, porownywali I WYCIAGALI WLASNE WNIOSKI. Opcja ktorej moji rodzice nie mieli. Gdyby nie biblioteka mojego dziadka z czasow IIRP i Weimarskiej Republiki, to by polowa mojej rodziny na dzikusow komunistycznych wyrosla. I JA tej OPCJI TEZ BYM NIE MIAL. Gdyby Matka moja NIE POSTANOWILA ze nie bedzie uczyc dzieci klamstw w szkolach, a ja mam wyrastac w klimacie wolnej wiedzy i nauki. ZA TO CHWALA MOIEMU DZIADKOWI MOIEJ MAMIE I TACIE. Panie Waclawie JESTESMY Z PANEM. Dalej tak trzymac. Ma pan wielu "Fans" Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Re: Twarze Putina: Radziecki ideał 01.01.10, 13:03 Dziękuję za tego posta i pozdrawiam serdecznie w Nowym Roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
alakyr Hipokryzja Wyborczej 30.12.09, 19:35 Z jednej strony walczą o kulturę wpisów na forach internetowych a zdrugiej strony drukują chamsko-obraźliwe teksty niejakiego Radziwinowicza. Ten tekst dotyczy wyklętego przez cały świat kacyka z Sudanu czy premiera państwa, największego naszego sąsiada. Myślę że tym razem pan Wacek przekroczył wszelkie granice: dobrego smaku, rzetelnośći dziennkiarskiej, zachował się jak głupi clown w poślednim cyrku. Czekam na podobne teksty o Tusku napisane cyrylicą, będziemy słać noty protestacyjne?? Odpowiedz Link Zgłoś
santa666 Re: Hipokryzja Wyborczej 30.12.09, 20:19 alakyr napisał: > Z jednej strony walczą o kulturę wpisów na forach internetowych a > zdrugiej strony drukują chamsko-obraźliwe teksty niejakiego > Radziwinowicza. Ten tekst dotyczy wyklętego przez cały świat kacyka > z Sudanu czy premiera państwa, największego naszego sąsiada. > Myślę że tym razem pan Wacek przekroczył wszelkie granice: dobrego > smaku, rzetelnośći dziennkiarskiej, zachował się jak głupi clown w > poślednim cyrku. > Czekam na podobne teksty o Tusku napisane cyrylicą, będziemy słać > noty protestacyjne?? No i co smiecu ???? Problem w tym ze u was smiecu moskalski morzna tylko to czytac co wasze scierwa wam do koryta wsadza. Macie myslec co wam kaza. W krajach zachodnich niestety trzeba samemu myslec....Ale dotego jeszcze nie doszliscie smiecie i doktryna waszej wladzy niewolniczej do tego nie dopuszcza. BO NAROD GLUPI JEST JAK PLASTELINA W RECE TAKICH LUDZI JAK wLADOLF: Aty jestes jego durnym "porzytecznym idjota" szkoda mi twoich potomkow....... Zadnego czlowieka na tym Forum nie interesuje co WY bedziecie po "rusku o Tusku " czytac. Wyjatki to takie smieci jak ty. Wypierd....j do matuszki niewolnicwa ty szmato post-PRLowska Odpowiedz Link Zgłoś
alakyr Re: Hipokryzja Wyborczej 30.12.09, 20:40 Santa, dawno nie pisałeś, tam gdzie byłeś nie pozwalali?? Widocznie już wyzdrowiałeś choć czytając Cię myślę że lekarze się pospieszyli. Odpowiedz Link Zgłoś
santa666 Re: Hipokryzja Wyborczej 30.12.09, 21:19 alakyr napisał: > Santa, dawno nie pisałeś, tam gdzie byłeś nie pozwalali?? > Widocznie już wyzdrowiałeś choć czytając Cię myślę że lekarze się > pospieszyli. Taaaaaaaaaaaaaaaaa, fajnie bylo wszysko na bialo, mili ludzie i jakie fajne pigulki....czerwone niebieskie biale..... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Nil desperandum! 31.12.09, 07:37 santa666 napisał: > alakyr napisał: > > > Santa, dawno nie pisałeś, tam gdzie byłeś nie pozwalali?? > > Widocznie już wyzdrowiałeś choć czytając Cię myślę że lekarze się > > pospieszyli. > > Taaaaaaaaaaaaaaaaa, fajnie bylo wszysko na bialo, mili ludzie > i jakie fajne pigulki....czerwone niebieskie biale..... Rozumiem, że tęsknisz, ale - nie martw się! Jest duża szansa, że niedługo tam wrócisz... Odpowiedz Link Zgłoś
realrusek Re: Nil desperandum! 31.12.09, 13:53 Hallo koles-a w zasadzie towariszcz: zmieniasz stale nicka,ale styl wskazuje jednoznacnie na pewna ruska kuta sine od wielu lat powtarzajaca na tym forum tekst "o koniecznosci leczenia".Prowokacja tania,nastawiona na probe wywolania pyskowki tam gdzie brak ci argumentow. ...a w sumie,to jakie argumenty moze miec kacapska kuta sina gdy mowa o kraju mordujacym dziennikarzy,wlasnych niepokornych ziomkow,zagazowujacych setki ludzi w teatrze i strzelajacych z granatnika do sali gimnastycznej pelnej dzieci?Jakie argumenty ruska kuta sina moze miec wobec narodu ktory rozpizdzyl u siebie komune i rozpoczal ostateczny demontaz tego,co imperialna a potem komunistyczna swolocz twoi dziadowie budowali tyle lat.. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Nil desperandum! 01.01.10, 11:31 Wybacz, realrusek, ale ani z chamami, ani z bałwanami nie polemizuję. To poniżej mojej godności osobistej. Odpowiedz Link Zgłoś
santa666 Re: Nil desperandum! 03.01.10, 00:04 koloratura1 napisała: > Wybacz, realrusek, ale ani z chamami, ani z bałwanami nie polemizuję. To poniże > j > mojej godności osobistej. Interesuje mnie pilnie twoja definicja godnosci. Ja wiem ze takich ludzi jak realrusek albo mnie bys zamknol w jakiejs piwnicy i napompowal Haldolem albo derywatami benzol-diacepiny. ALE TAKA JEST RUZNICA MIEDZY KUT:ASEM JAK TY A NAMI: TY BYS KARZDEGO ZAJEBAL KOGO GOW.NO NIE SMIERDZI JAK TWOJE..... a ja i realrusek traktujemy cie jak goscia na Forum i jestesmy zdania ze karzda zdrowa demokracja i karzde otwarte forum jest w stanie zniesc promilowa lidzbe debili. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Nil desperandum! 03.01.10, 08:54 santa666 napisał: > koloratura1 napisała: > > > Wybacz, realrusek, ale ani z chamami, ani z bałwanami nie > polemizuję. To poniżej > > mojej godności osobistej. > > > Interesuje mnie pilnie twoja definicja godnosci. Dokładnie taka (definicja), jak ją podaje każdy przyzwoity słownik języka polskiego. Możesz sprawdzić. > Ja wiem ze takich ludzi jak realrusek albo mnie bys zamknol w > jakiejs piwnicy i napompowal Haldolem albo derywatami > benzol-diacepiny. Ani by mi się śniło! Mam Was, daruj, w nosie. Żyjcie sobie długo i szczęśliwie. > ALE TAKA JEST RUZNICA MIEDZY KUT:ASEM JAK TY A NAMI: > TY BYS KARZDEGO ZAJEBAL KOGO GOW.NO NIE SMIERDZI JAK TWOJE..... WOW! Na taki "Bukiet polszczyzny", faktycznie, brak mi słów, żeby odpowiedzieć. I nawet - przyznam się, że tego nie żałuję. (Właśnie z powodu owej godności osobistej, co to Ty nawet nie wiesz, co znaczy.) > a ja i realrusek traktujemy cie jak goscia [?] na Forum i jestesmy > zdania ze karzda zdrowa demokracja i karzde otwarte forum > jest w stanie zniesc promilowa lidzbe debili. I nawet błędów ortograficznych w postach tych debili, prawda? Powiem więcej: każda liczba debili (jak wyżej) musi być do zniesienia na forum, niestety... Po prostu nie ma na nich rady... . Odpowiedz Link Zgłoś
realrusek Re: Hipokryzja Wyborczej 31.12.09, 13:29 Polemizowac z mendami kgbowskimi,zeslanymi do Polski z jasnym celem zorganizowania przyczolka agentow wplywu nie ma sensu.Mozna co najwyzej wykazac smiesznosc ich jezyka,godnej politowania frazeologii rodem z komuny-bo te skurmysyny typu alakyr,evki,czlowieki z moskwy i inne padlo umyslowo tkwia w latach swoich studiow na moskiewskich "uniwersytetach,gdzie zdali na piatke egzamin z "historii KPSS".Zacytuje tylko te perelki: ..." niejakiego Radziwinowicza".-OD KIEDY WY SUCZE SYNY PAN RADZIWINOWICZ JEST "NIEJAKI"? ...."pan Wacek przekroczył granice: dobrego smaku, rzetelnośći dziennkiarskiej",{KACAPIE ZPUTINIALY,A CO TY MOZESZ WIEDZIEC O "rzetelnoci"? ...."zachował się jak głupi clown w poślednim cyrku".CALKIEM NIEZLE,PAJACU Z RUSKIEGO CYRKU,CO ZA FINEZJA! ...."Czekam na podobne teksty o Tusku napisane cyrylicą, będziemy słać noty protestacyjne??" - JASNE ZE CZEKASZ-A NAWET SAM JE ZARAZ NAPISZESZ I WYSLESZ DO JAKIEGOS RUSKIEGO INTERNETOWEGO SZMATLAWCA-PRZECIEZ PO TO TU JESTES,NIEPRAWDAZ? JEDNO MNIE MARTWI:OD ZAWSZE PISZESZ O SOBIE "MY","MY POLACY",CO SUGEROWAC MA,ZE TY-RUSKI ANUSIE MUNDI PREZENTUJESZ POGLADY JAKIEJS CZESCI NASZEGO SPOLECZENSTWA.A JESTES PRZECIEZ TYLKO RUSKIEM,DO TEGO W MUNDURZE FSB,A W TLE WIDZIMY RADIOSTACJE GLIWICKA..NIE Z NAMI TE NUMERY,BRUNER.Z NAJGORSZYMI ZYCZENIAMI NOWOROCZNYMI DLA "CZLONKOW" KGB I DOMOROSLYCH AGENTOW WPLYWU. A pozostalym,normalnym Rosjanom zyczymy Szczesliwego Nowego Roku! ps.Skreccie kark tym bydlakom. Odpowiedz Link Zgłoś
alakyr Re: Hipokryzja Wyborczej 31.12.09, 16:11 Bidulku ograniczony, dla Ciebie ktoś normalnie myślący to coś nie do pojęcia. W Psiej Wólce takich nie ma, tam wszyscy plują na Ruskich /z daleka bo z bliska niebezpiecznie/ a tu ktoś jakieś inności głosi. Za...bać go, jak czrownice, ksiądz nas jeszcze pobłogosławi. Odpowiedz Link Zgłoś
santa666 Re: Hipokryzja Wyborczej 03.01.10, 00:07 alakyr napisał: > Bidulku ograniczony, dla Ciebie ktoś normalnie myślący to coś nie do > pojęcia. W Psiej Wólce takich nie ma, tam wszyscy plują na > Ruskich /z daleka bo z bliska niebezpiecznie/ a tu ktoś jakieś > inności głosi. Za...bać go, jak czrownice, ksiądz nas jeszcze > pobłogosławi. Alakyr, twoja wytrwalosc jest godna podziwu, ale PRL sie skaczyl i stolka nie dostaniesz z powrotem... znajdz se Job i daj sie troche wyr.uchac przez kapitalistow. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Hipokryzja Wyborczej 02.01.10, 07:10 realrusek napisał: > Polemizowac z mendami kgbowskimi,zeslanymi do Polski z jasnym celem(..) Patrz: moja odpowiedź na Twój poprzedni bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_dobrze_poinformowany Putin skończy w rowie z kulką w głowie !!! 31.12.09, 07:53 To tylko kwestia czasu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Putin skończy w rowie z kulką w głowie !!! 31.12.09, 08:12 prawdziwy_dobrze_poinformowany napisał: > To tylko kwestia czasu !!! Myślisz, że Cię dopuszczą z jakąś giwerą na odległość strzału? Odpowiedz Link Zgłoś
realrusek Re: Putin skończy w rowie z kulką w głowie !!! 31.12.09, 13:56 W sumie ciekawy temat,jakie macie propozycje obejscia zabezpieczen? Watek ten proponuje nazwac: Jak ulepszyc nasz swiat" Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Putin skończy w rowie z kulką w głowie !!! 01.01.10, 11:33 realrusek napisał: > W sumie ciekawy temat,jakie macie propozycje obejscia zabezpieczen? > Watek ten proponuje nazwac: Jak ulepszyc nasz swiat" Jesteś wolnym człowiekiem w wolnym kraju; masz prawo pisać cokolwiek, ale czemu adresujesz to do mnie?! Odpowiedz Link Zgłoś
evilenka666 Twarze Putina: Radziecki ideał 31.12.09, 08:54 Sam nie rozumiem dlaczego G.W.drukuje takie paszkwile,przecież tu nie chodzi o żadna dziennikarską prawdę,ten pismak jest megalomanem i wyobraża sobie,że prowadzi walkę ze złem,i jeszcze te wściekłe kompleksy,że to Rosja rozdaje karty w Europie i na świecie,a my w swoim wspaniale demokratycznym grajdole możemy się tylko przyglądać i najwyżej pić z rozpaczy,że takich mamy polityków i dziennikarzyny. Odpowiedz Link Zgłoś
realrusek Re: Twarze Putina: Radziecki ideał 31.12.09, 13:05 Do wszystkich ruskich postsowieckich mend na polskich forach: W większości siła! Od dziś jemy psie kupy. Miliony ruskich nie mogą się przeciez mylić:putino-kupa jest smaczna. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Twarze Putina: Radziecki ideał 02.01.10, 07:13 realrusek napisał: > Od dziś jemy psie kupy. Smacznego życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
realrusek Re: Twarze Putina: Radziecki ideał 31.12.09, 13:42 teee.. rusek,niezle!nadawaj,nadawaj!To jest tak chore ze az smiesne,baw nas dalej,cytuje: "Rosja rozdaje karty w Europie i na świecie" USWIADAM TOBIE GLUPKU,ZE ZAROWNO EUROPA JAK I CALY SWIALY JEDYNIE PATRZY NA RECE MALPY Z BRZYTWA. PILNUJEMY SZALENCA STOJACEGO NA CZELE ZIEMIO-GRZEBACZY DOSTARCZAJACYCH NAM ROPE I GAZ.BOWIEM TYLKO OKRADANIE ZIEMI Z SUROWCOW DAJE WAM MOZLIWOSC PRZEZYCIA,A PARU RUSKOW PRZY OKAZJI NA TYM SIE NA TYLE WZBOGACILO ,ZE DWA WASZE MIASTA WYGLADAJA NA CYWILIZOWANE. POZA TYM JESTESCIE W ZOPIE,JAK TO LADNIE UJAL MIEDWIEDIEW,OCENIAJAC STAN PANSTWA NIE DALEJ JAK MIESIAC TEMU.PONIAL?W ZOPIE. Odpowiedz Link Zgłoś
realrusek Re: Twarze Putina: Radziecki ideał 31.12.09, 14:06 Czy nie odnajdujecie w rzeczonym symbolicznym rusku i jego krainie analogii do sytuacji odkrywcow dzikich ladow setki lat temu?,gdzie na cala pare odbywal sie handel wymienny:PAPUAS ZA FIGURKI ZE ZLOTA I INNE BOGACTWA OTRZYMYWAL RZEMYKI,GARNKI I LUSTERECZKA? Dzisiaj miejsce tych rzemykow zastapily Lamborghini,Ferrari i inne blyskotki wytworzone przez CYWILIZOWANEGO CZLOWIEKA.Wiec cisza nad ta Rosja:okradnijmy ich ze wszystkiego,a jak skonczy sie ropa i gaz nauczmy ich skladac dlugopisy.Na chleb zarobia. Odpowiedz Link Zgłoś
alakyr Re: Twarze Putina: Radziecki ideał 31.12.09, 16:14 Powiedział realrusek - wynurzając się rano z kontenera na śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś
realrusek Re: Twarze Putina: Radziecki ideał 01.01.10, 16:34 na tyle cie tylko stac,rusku?Wypad smieciu do swojego smietnika:NA RUSKI NET,gdzie slownictwo z rynsztoka jest norma.Jezeli uzywam tego jezyka to dlatego ze gnida tylko taki jezyk zrozumie,ponyal ty kazel,mudilo vypavshee z zopy bliadi-tvoei materi? Odpowiedz Link Zgłoś