mona14 Skoro ,jak powiedział Maleńczuk... 12.01.10, 05:44 ..."artystom wolno więcej"...to w takim razie bogaczom wolno wszystko! Ludzka padlina z wypchanym portfelem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Coś tam wiadomo o innych "księciach ciemności" 12.01.10, 06:07 To są papieże. Np. JP2 ma zostać świętym. Mnie to nie rusza, bo nie dla mnie będzie świętym. Ale on MUSIAŁ wiedzieć o łojeniu przez księży i pingwinice dzieci w Irlandii. MUSIAŁ WIEDZIEĆ - czy ktoś ma jakieś wątpliwości? Musiał też wiedzieć o podobnych sprawach w innych krajach. ALE NIC NIE ZROBIŁ! I to ma być santo subito?! Nic się zatem nie zmieniło w kościele od średniowiecza. Dalej urestwo i złodziejstwo. A papieże, kardynałowie i biskupi są tylko po to, aby takich ch. chronić przed odpowiedzialnością. Odpowiedz Link Zgłoś
brauling Książę ciemności 12.01.10, 06:18 Sku...syny oni wszyscy sa pod wpływem leków zwiększających poziom agresji i ich alach tesz. Odpowiedz Link Zgłoś
syn_wojtyly przymusowa aborcja dla muzulmanek w UE 12.01.10, 06:45 dosyc tolerancji dla nietolerancji Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Przecież on gorszy jak Saddam! 12.01.10, 06:46 Juhuuu - najechać emiraty! A puścić im tam zardzewiałego perszinga w ten wieżowiec! I j.ć qtsa aż się podda! Następny do j.a - B16. To przecież zwykły hitlerowiec! Zwalić mu rurę wydechową, aż zakwiknie! Odpowiedz Link Zgłoś
mata68 Re: Przecież on gorszy jak Saddam! 12.01.10, 10:26 ..powinni gada po cichu sprzątnąć..a nie czekac az dojdzie do poziomu imć Siadam-Kucaj... Odpowiedz Link Zgłoś
moouha Re: Książę ciemności 12.01.10, 06:47 Uwazasz, ze swiat arabski popiera takie zachowania? Ten film w maju ubieglego roku pokazal mi kumpel- Pakistanczyk. Opowiedzial mi sporo na temat wydarzen w Emiratach. Wszyscy znajomi z krajow arabskich byli zszokowani tym filmem i jest im wstyd i zal, ze dzieki takim zwyrodnialcom kraje arabskie sa postrzegane wlasnie w ten sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
habibi888-pl I co w związku z tym zrobili? 12.01.10, 19:52 Uprzedzam pytanie-A co my zrobiliśmy? Każde zgłębienie tematu z naszej strony będzie zamachem na islam. Odpowiedz Link Zgłoś
gonzo44 z samej facjaty 12.01.10, 07:07 wygląda na niezłego psychola. te 5k$ to dla niego zapewne jak 5 PLN dla mnie... albo 50 gr... albo 5 - czy dla takiej kwoty można torturować dłużnika ? psychol i tyle - klasyczna mieszanka prymitywu, co kozie bobki winien zamiatać (a co jego rodzice czynili) oraz spadłej z nieba kasy. pewnie nie wie, że islam nakazuje wspierać ubogich, co 5k$ nie mają - a nie torturować (to zarezerwowano dla niewiernych), co nie przeszkadza mu 6x dziennie dywanik rozkładać. Odpowiedz Link Zgłoś
opinia-pollpressagency Widac,ze to wykapany semita z haczykowatym nosem 12.01.10, 07:37 Istnieje tylko male zastrzezenie odnosnie tej notatki bo ona jest podana przez adasia kurcypedre@gW. Nie wiadomo co semici z gW pedali a co nadodawali. Moze to propaganda, moze owiecenie publiczne a moze informacja. Zaloze sie o cala koze, ze bazgroly napewno cos jeszcze od siebie upchaly w do tej ciekawostki. BONAWENTURA. Odpowiedz Link Zgłoś
volflarsen Lucyfer 12.01.10, 07:45 A mówiłem mu- nie stwarzaj ich.Bądą zli słabi głupi i okrutni.Szybko się zdegenerują.Ale się uparł.I teraz ma zonka bo ta jego ludzkośc z każdym wiekiem coraz gorsza, na szczęście. To pisałem ja- prawdziwy Książę Ciemności. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Bydlo pustynne.... 12.01.10, 07:59 zawsze bydlem zostanie. Mimo milionow na koncie. Przeciez Araby to nic innego jak pastuchy pustynne bez kultury, tradycji... Odpowiedz Link Zgłoś
brena76 To jest sposób na dłużnika... 12.01.10, 07:57 na drugi raz nie będzie kombinował oddać dług, czy może mieć go gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
aquarius1973 ot kogo wspiera USRAEL ! 12.01.10, 08:00 dziwic sie? toz to tam normalka! tylko w TV wciska sie ludziom obrazki pieknych plaz i slonca! metody takie jak na calym swiecie stosuja CIA, Mosad i inne wywiady... Odpowiedz Link Zgłoś
plus_minus_zero czy Ziebro jest spokrewniony z Księciem 12.01.10, 08:01 ciemności? Odpowiedz Link Zgłoś
needmoney Kasa nie świadczy o człowieczeństwie 12.01.10, 08:01 Kasa nie świadczy o człowieczeństwie niestety współczesne "człowieki" za kasę zrobią wszystko i a rządzący krajów "demokratycznych" przymkną oko booo forsa . Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska-z-jajami Re: Książę ciemności 12.01.10, 08:07 > Izrael jest naprawde jedyna demokracja na bliskim wschodzie, Od kiedy to rezim Apartheidu jest demokracja? Odpowiedz Link Zgłoś
por1 Książę ciemności 12.01.10, 08:23 Ale prymityw, czego po takiej dziczy mozna sie spodziewać? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 I czym tu sie podnieca? 12.01.10, 08:56 W polsce /mala litera celowa/ policja, porkuratura i sady torturuja psychnicznie i pastwia sie nad niewinnymi ludźmi sadząc ich 10 lat byle tylko ich wlasne dranstwa nie wyszly na jaw. Fałszywe i absolutnie oszczercze notatki policyjne, pofałszowane przez policje protokoły, fikcyjne okazania. Prokuratura i sedziowie udaja, ze tego nie widzą. Sędzia, która robi przerwy w rozprawach ponad roczne. Sedzia udostepniajaca jednemu ze swiadkow akta przez zeznaniem. Swiadkowi, byłemu bieglemu, a obecnie wysokiemu funkcjonariuszowi CBA. Sądzia, która wystosowuje do falszerzy policjantow zapytanie i wezwanie na świadkow - zeby wiedzieli jak dalej mataczyc po cichu wydaje na ponad 2 tygodnie cale akta sprawy w toku! Akta wraz z wszelkimi danymi wrazliwymi! To, co sie w polsce dzieje, to horror, a wy sie zajmujecie tym, co tysiące kilemtrow dalej, a nie tym, co macie pod samym nosem! Na waszych dziennikarze oczach polska stala sie panstwem policyjnym, bo gęby drzecie dopiero wtedy, gdy waszym kumplom do d00p sie dobierają. Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski_1983 Ekologia = wolność 12.01.10, 08:57 Nawet, jeśli nie interesuje Was zahamowanie zmian klimatycznych, macie dobry powód, by oszczędzać ropę: każdy spalony litr benzyny lub oleju napędowego to pieniążki dla takich ludzi, jak opisany w artykule sadysta. Odpowiedz Link Zgłoś
r1111111 Książę ciemności 12.01.10, 09:05 Ta choroba Pana "Brata prezydenta", to znana w RP odmiana choroby "Syna prezydenta" - odmiana pomroczności jasnej. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_dobrze_poinformowany Typowa " pomroczność jasna " - skąd my to znamy ?? 12.01.10, 09:07 Ta ofiara i tak już pewnie nie żyje !!! Czy wysokość odszkodowania nie powinno być uzależnione od posiadanego majątku sprawcy ??? Ile takich ofiar NIE PRZEŻYŁO tortur, o ilu takich ofiarach tego gnoja nic nie wiemy i się nigdy nie dowiemy ??? Wiadomo, że torturowanie to hobby tego gnoja - czy nie należałoby go profilaktycznie zlikwidować - przydałby się jakiś Szakal !!! I z takimy osobnikami Barak się zadaje i to jeszcze w sprawach atomówek !!! No chyba, że chce mieć potem PRETEKST do skoku na nich - patrz historia z Sademem - najpierw dostał broń chemiczną masowego rażenia a potem oskarżono go o posiadanie broni ... masowego rażenia no i ciąg dalszy już wszyscy znamy !!! USA doi ropę dalej już sama !!! I tak się pewnie skończy z innymi zadającymi się z USA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
e-gnostyk Książę ciemności 12.01.10, 09:30 Niech amerykanie nie wytykają innym tortur.. Sami są gorsi tylko nie kręcą przy tym filmów. Diabeł udaje zbawiciela świata - to smutne.. Odpowiedz Link Zgłoś
mata68 Książę ciemności-satanizm 12.01.10, 09:48 ...w najkrystaliczniejszej formie -jaka religia ,tacy ludzie...sąd go uniewinnił-ale to sąd jego kraju...Ot i ''władca tego świata'' ...ktoś ma pytania kim jest bestia? ...Życie za Życie:za zadawanie śmierci ze szczególnym okrucieństwem.Inaczej do takiego zwierzęcia się nie dotrze.I to coś chce rządzić światem?To zaproponowano jako alternatywę w negocjacjach na temat współdzielenia władzy? O to zwalcza się Żydów w dolinie Jordanu?Skandal...Nie dość,że torturuje,to jeszcze sąd go uniewinnił.Nigdy więcej nie kupię nic od Palestyńczyka,chyba,że przyniesie zaświadczenie z Kościoła ,że się nawrócił.Nie chce mieć z tymi ludżmi nic wspólnego.Brzydzę się.''Anioł Światłości''w białych szatach wypranych w krwi brata.I to to ma zaakceptować świat w negocjacjach na temat dostępu do wspólnoty? Odpowiedz Link Zgłoś
wasiek3 Książę ciemności 12.01.10, 09:55 CZY WAS KOMPLETNIE POSRAŁO? POKAZUJECIE TAKIE FILMY W TAKIM MIEJSCU GDZIE KAŻDE DZIECKO MOŻE TO OGLĄDAĆ. NAWET NIE WIDAĆ TAM ŻADNEGO OSTRZEŻENIA O TYM, ŻE FILM ZAWIERA BRUTALNE SCENY PRZEMOCY. JUŻ INFORMACJA SAMA NIE WYSTARCZY - TRZEBA POKAZAĆ KREW, GWAŁT I PRZEMOC BO WTEDY LUDZIE BĘDĄ WIĘCEJ KLIKAĆ I DO KASY WAM WIĘCEJ WPADNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 spójrzcie na siebie 12.01.10, 10:11 thegreatmongo napisał: > Wszystkich przyjaciol palestyniuchow prosze o przeczytanie tego tekstu. > > Taki jest arabsko islamski motloch. Czlowiek tam jest niczym. Trudno o lepszy > dowod niz tasma plus zeznania ofiary, ale co tam, po co...... > > > Izrael jest naprawde jedyna demokracja na bliskim wschodzie, a jesli ktos nie > wierzy to niech jedzie zaprzyjazniac sie z tym ksieciem.. Ewidentne jest tuszowanie bestialstwa szejka wobec bezbronnego przez wpływowe środowiska arabskie. Czy wy Żydzi robicie inaczej? A próba tuszowania poczynań pedofila Polańskiego? Cała żydowska społeczność protestuje przeciw sądzeniu parszywego pokurcza, ściąga się najlepszego pejsatego adwokata z USA, w Polsce Gazeta Wyborcza - organ rabbiego Michnika, piętnuje restauratora Bliklego za to, że uznał, iż zdjęcie znanego żydowskiego reżysera pedofila na ścianie jego restauracji może nie wpływać korzystnie na konsumpcję i usunął je. A czy były prezydent Izraela, ten Mosiek, co nie potrafił upilnować wacka i na szeroką skalę molestował seksualnie młode pracownice już siedzi, czy sprawę "zamieciono pod dywan"? Odpowiedz Link Zgłoś
mirawayne Re: spójrzcie na siebie 13.01.10, 00:16 Elan13 mam dla ciebie wielkie życzenie, jedz do swoich Arabów antysemito i powiedz żeś katolik (jeśli jesteś a może cichy arab?) i zobaczymy czy będziesz taki "mądry" szmato. Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: spójrzcie na siebie 14.01.10, 12:08 mirawayne napisała: > Elan13 mam dla ciebie wielkie życzenie, jedz do swoich Arabów antysemito i > powiedz żeś katolik (jeśli jesteś a może cichy arab?) i zobaczymy czy będziesz > taki "mądry" szmato. Mirawayne - coś takiego jak ty nie jest mnie w stanie obrazić. Psy szczekają, karawana jedzie dalej. Czym zbulwersował się kundel mirawayne? Jego rodacy zostali przedstawieni w nie najlepszym świetle i stąd automatyczny zarzut antysemityzmu? Konkretne pytania: Czy były prezydent Izraela Mosiek Kacaw siedzi za molestowanie seksualne, czy sprawę "zamieciono pod dywan"? Czy pan Blikle, to antysemita, bo zdjął ze ściany swojej restauracji fotografię Żyda pedofila? Owszem jestem katolikiem, wcale nie pochwalam tuszowania tego szejka bandyty i nie ma żadnych "moich" Arabów. W krajach muzułmańskich bywałem i nigdy nie spotkało mnie tam nic nieprzyjemnego. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-ru Książę ciemności 12.01.10, 10:13 Mimo że za petrodolary korzystają ze zdobyczy XXI wieku to u nich jest wiek XV . Odpowiedz Link Zgłoś
fackir Mniejsza o Arabów - obłuda USA 12.01.10, 10:15 obłuda pupilka - Obamy - laureata pokojowej nagrody nobla ;) Odpowiedz Link Zgłoś