santamonique Zakonnica pobiła dziecko. Prokuratorski zarzut 14.01.10, 12:34 Pewnie to nie pierwsza i ostatnia szmata, co dziecko maltretuje... Trzeba by zlapac takiego koczkodana w habicie i porzadnie p... to moze by miala nauczke... Odpowiedz Link Zgłoś
irza50 Zakonnica pobiła dziecko. Prokuratorski zarzut 14.01.10, 12:38 Widzieliście ten filmik w całości? Bo ja tak, przynajmniej w zakresie, jaki pokazano w TV. Widać na nim, że to "dziecko" jest agresywne. Czy nastolatek, często cięższy i silniejszy od dorosłego (upośledzeni umysłowo na ogół dużo jedzą i oczywiście nie pracują)to ciągle "dziecko"? Czy szarpnięcie za włosy to już pobicie? Zakonnicy najwyraźniej puściły nerwy. Ale własna matka i dorosły brat tej dziewczynki nie widzą możliwości zajęcia się nią w domu, tak głęboko jest zaburzona. Wszystkim radykałom radzę: zatrudnijcie się w takim ośrodku, zobaczymy, jak długo wytrzymacie. Gazeta jak zwykle manipuluje i wami i faktami. Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Re: Zakonnica pobiła dziecko. Prokuratorski zarzu 14.01.10, 13:49 Jeżeli nie są w stanie podołać opiece,to niech robią to do czego są powołani,tzn.do bezsensownych modłów,przynajmniej nikomu nie zaszkodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
m2h Re: Zakonnica pobiła dziecko. Prokuratorski zarzu 15.01.10, 11:31 >upośledzeni umysłowo na ogół dużo jedzą< No rewelacja. Przekonałaś mnie tym merytorycznym argumentem. Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24kr Jakoś ateiści nie chcą się zajmować takimi dziećmi 14.01.10, 12:43 takie placówki to ich jedyna szansa na godne zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
lactum Zakonnica pobiła dziecko. Prokuratorski zarzut 14.01.10, 12:45 Zakonnice nie sa predysponowane do opieki nad dziecmi a nawet doroslymi. Gdyby bylo inaczej nie poszly by do klasztoru. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardm1954 Zakonnica pobiła dziecko. Prokuratorski zarzut 14.01.10, 12:45 a widzicie o jest juz glos za ona tak z milosci ja trochu potargala za wloski pan prokurator jak sie popatrzy to tez to zobaczy Odpowiedz Link Zgłoś
lajosz3 Re: Video czasowo niedostepne - czemu? 14.01.10, 12:52 forum.gazeta.pl/forum/w,902,105675150,105679961,Zakonnica_pobila_dziecko_Prokuratorski_zarzut.html Odpowiedz Link Zgłoś
haniluk Zakonnica pobiła dziecko. Prokuratorski zarzut 14.01.10, 12:52 tak nauczał JP II , który powiedział mniej więcej tak : święta inkwizycja mordowała ciała ale dusze zbawiała Odpowiedz Link Zgłoś
jackallplus Zakonnica pobiła dziecko. Prokuratorski zarzut 14.01.10, 12:58 Księża na księżyc, krzyż na drogę i po jednej zakonnicy ( wiek minimum 60 lat ) na trzech. Chrześcijańska masakra ateisty piłą mechaniczną. Odpowiedz Link Zgłoś
wieprzowinapozydowsku Zakonnica pobiła dziecko. Prokuratorski zarzut 14.01.10, 13:01 "Zakonnica pobiła dziecko. Prokuratorski zarzut" Toz to wyraz tzw. "chrzescijanskiej milosci blizniego". Pewnie prokuratura... zostanie oblozona ekskomunika. _________________________________ Gdyby jehowa istnial, to na widok "wyczynow" swojego kosciola, zostalby chyba ateista. Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Bog nie jest katolikiem 14.01.10, 13:07 wieprzowinapozydowsku napisał: > Gdyby jehowa istnial, to na widok "wyczynow" swojego kosciola, > zostalby chyba ateista. To nie jest Jego kosciol. To kosciol zlotych cielcow i swietych krow. Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Zakonnica pobiła dziecko. Prokuratorski zarzu 15.01.10, 16:52 A episkopat wezwie do dżihadu przeciwko bezbożnemu ustrojowi. Odpowiedz Link Zgłoś
wandaalma1 Okrutne zakonnice 14.01.10, 13:04 Leczono mnie przez 4 miesiące w szpitalu na ul.Macieja w Katowicach gdzie część pielęgniarek to (były)zakonnice."Były" bo było to dawno i nie wiem czy zakonnice nadal tam pracują!!W tym czasie były to NAJOKRUTNIEJSZE osoby !!Zastrzyki, opatrunki wykonywały w sposób bardzo BOLESNY a jak któreś dziecko się płakało z bólu to strasznie krzyczały i karały!!To są ,niestety, fakty!! Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Okrutne zakonnice 15.01.10, 12:03 A ja w komunie leczyłam zęby i dentystka nie była zakonnicą a mimo to chyba specjalnie robiła to tak, aby jak najbardziej bolało. Kiedy juz nie mogłam z bólu wytrzymac i zawyłam, to jeszcze wrzasnęła "no co jest"? Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Okrutne zakonnice 15.01.10, 16:54 A więc skarż się do Strasburga. Odpowiedz Link Zgłoś
wigorek42 Zakonnica pobiła dziecko. Prokuratorski zarzut 14.01.10, 13:05 Kto i dlaczego zakazał, lub wykasował ze strony GAZETY film pokazujący pobicie niepełnosprawnego dziecka przez zakonnicę. Zapewne jakaś siła nieczysta. A KYSZ!!! z internetu Odpowiedz Link Zgłoś
coppermind Zakonnica pobiła dziecko. Prokuratorski zarzut 14.01.10, 13:26 nie bez powodu od tysięcy lat trzyma się te zwierzęta w celach za kratami i grubymi murami. Zakonnice to w większości absolutny emocjonalny bezsens - kobiety, które same nie są świadome, że nienawidzą mężczyzn i nie chcą mieć dzieci, co jest zaprzeczeniem sensu istnienia kobiety. W islamie takie indywidua są kamienowane, gdy tylko zaczną znęcać się nad jakimś dzieckiem, w naszym katolandzie są zatrudniane do opieki nad bezbronnymi kalekimi dziećmi. Skąd tyle głupoty w tym biednym narodzie ? Czyżby królowa Polski - ta co Maryja nie miała dość rozumu, żeby zrozumieć, że silny ród, rodzina i naród to efekt pracy mądrego mężczyzny a nie jajników bezmyślnej samicy ? kiedy ten babiloński burdel wreszcie się rozleci i powróci normalność - jak np. za Kazimierza Wielkiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
kardynali Zakonnica pobiła dziecko. Prokuratorski zarzut 14.01.10, 13:55 Takiego pingwina to tylko pod lód Odpowiedz Link Zgłoś
p1rat teraz polska 14.01.10, 14:39 nie wierzę, że to był odosobniony przypadek. była irlandia, australia... teraz przyszedł czas na polskę. celibat to zwyczajne zwyrodnienie i nie można oczekiwać, po "siostrzyczkach", że będą się zachowywać normalnie. i tak tego typu ośrodki utrzymywane są przez państwo więc może czas najwyższy odebrać je kościołowi i oddać dzieci pod fachową opiekę ludzi którzy kształcą się w tym kierunku zamiast w ręce średniowiecznych pomyleńców. Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: teraz polska 15.01.10, 16:57 Niestety duch katodebilizmu zatruł mózgi Polaków.Kler oni uważają za obrońcę "polskości" i ludu.Stąd głosowanie na taki debilizm jak pisiarze,stąd moherowy fanatyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
michals-3 Zakonnica pobiła dziecko. Prokuratorski zarzut 14.01.10, 14:44 Ja jestem w ogóle ciekawy, czy te zakonnice (i nie tylko te) są odpowiednio przeszkolone i mają jakiekolwiek zawodowe kwalifikacje do opieki nad kimkolwiek, a osób niepełnosprawnych w szczególności? Czy rekomendacja od Rydzyka wystarczy w Polsce za wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś
dzi1a media tę sprawę powinny nagłośnić i ją monitorowa 14.01.10, 15:02 www.pardon.pl/artykul/10611/zakonnica_z_domu_opieki_pobila_niepelnosprawne_dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Jest zarzut, bo jest film 14.01.10, 16:36 Te piekielnice pewnie stale tam dzieci biją. Odpowiedz Link Zgłoś
kruczygcw jestem Katolikiem ale za coś takiego 14.01.10, 22:55 należy jej się posuwanie maczugą nabitą kolcami w obie dziury Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 "przedstawiła zakonnicy Domu Pomocy Społecznej" 15.01.10, 11:48 Kto to taki "zakonnica Domu Pomocy Społecznej"? Odpowiedz Link Zgłoś
stary.marian Zakonnica pobiła dziecko. Prokuratorski zarzut 15.01.10, 11:53 Polskie Siostry Magdalenki? Odpowiedz Link Zgłoś