e-jolki Od autorów jolek 12.02.10, 23:30 Widzimy, że nasze jolki miały więcej zwolenników niż sądziła redakcja. Nie sądzimy, że ta rubryka powróci do DF (albo my), ale mamy parę innych pomysłów, gdzie je teraz zamieszczać. Chętnie też zapoznamy się z Waszymi opiniami, Drodzy Jolkowicze. Napiszcie do nas na e-jolki@gazeta.pl Autorzy Odpowiedz Link Zgłoś
zoqra Re: Od autorów jolek 16.02.10, 01:14 Zaraz,zaraz. W artykule jest wyraźna deklaracja, że jolka wróci do DF. To o co tu chodzi? Kto nas - wiernych fanów - robi, za przeproszeniem, w bambuko? Mam wrażenie, że ktoś chce tu zrobić kokosowy interes, bo (moim zdaniem) 4 zł za elektroniczną wersję kzyżówki to dość sporo. (Bo cóż to jest jedna jolka?)Mam nadzieję, że jolki jednak powrócą do DF. "Przerwa techniczna" - wolne żarty! Odpowiedz Link Zgłoś
norymberga3 drogie e-jolki i redakcjo! 16.02.10, 16:08 nie robcie tego rzeszy fanow! Naprawde nie mozna kontynuowac tej rubryki? Akurat cieszacej sie olbrzymia popularnoscia jolki? Dogadajcie sie i pokazcie publicznosci, ze liczycie sie z jej gustami i opiniami! Jolka w DF stala sie intytucja, wlasnie ta ma najlepszy poziom i przeblyski geniuszu! Jest dla zaawansowanych i lotnych umyslow. Odpowiedz Link Zgłoś
e-jolki INFO od autorów jolek 19.02.10, 12:48 Redakcja napisała nam w styczniu, że dokłada starań, żeby jolki wróciły do DF, ale bez żadnych wiązących deklaracji co do: kiedy, czy takie same i czy nasze, wobec czego oferujemy je na własną rękę emailowo. E-jolki nie mają z redakcją DF nic wspólnego. Autorzy e-jolki@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gracemgm Protest Jolkowicza 09.03.10, 00:35 Nie rozumiem zapewnien dotyczacych trudnosci technicznych powodujacych brak jolki!!! i zapewnien ze po pokonaniu owych w nieokreslonym blizej czasie, jolka pojawi sie w zmienionej formie!? Trudnosci techniczne... to mi przypomina "mowe trawe" z czasow komunistycznych gdy przemawiano do nas jak do debili, no bo co za trudnosci techniczne? Nagle nie umiecie jej wydrukowac? Jak nie wiadomo o co chodzi to moze tu chodzi o pieniadze!? Moze przerwaliscie umowe autorem jolek, bo byl za bardzo zachlanny albo wy nie chcieliscie mu placic jak nalezy, albo zachorowal lub co nie daj boze zmarl. Napiszcie w koncu prawde. Przeciez te jolki nie byly rozwiazywane przez debili, ktorych trzeba informowac oglednie. Taki sposob komunikacji z czytelnikami nie wzbudza zaufania do Gazety, jako srodka do zdobywania informacji. A poza tym, jaka nowa forma? Jolka wywolywala takie pasje, bo nam,jolkowiczom, podobala sie taka jaka do tej pory drukowaliscie! Nie chcemy zmian, chcemy jolki! gracemgm Odpowiedz Link Zgłoś
jolzal1 Drodzy Jolkowicze 12.03.10, 20:22 Nadal tęsknię za jolką i nie rozumiem dlaczego przerwa w jej drukowaniu trwa tak długo. Przestaję kupować gazetę bo wszak wszystko jest w internecie. Chciałabym ćwiczyć umysł, dzwonić do taty i brata z pytaniami,ścigać się i cieszyć z rozwiazania.Dlaczego nas tego pozbawiacie nie dajac nic w zamian.Czekam, tęsknię Jolka Odpowiedz Link Zgłoś
zoqra Drodzy Jolkowicze 18.03.10, 14:43 Taaa...Już trzeci miesiąc mija i co? Coś się nie zanosi, by "przerwa techniczna" WKRÓTCE się skończyła...:( Odpowiedz Link Zgłoś
agabug2 Drodzy Jolkowicze 22.03.10, 17:34 Droga redakcjo! Już kilka miesięcy, jak nie ma mojej ulubionej Jolki. Przerwa techniczna miała być krótka. Bardzo Was proszę: przywróćcie Jolkę, bo to jedna z ambitniejszych krzyżówek na naszym rynku. Czekam i w każdy czwartek nieustannie kupuję Gazetę w nadziei, że to już tym razem Odpowiedz Link Zgłoś
maria10344 Re: Drodzy Jolkowicze 04.04.10, 16:09 Przyszły Święta,kupiłam w czwartek Duży Format i w sobotę Świąteczną i takie jakieś kalekie bez tych Jolek.Dalej nie będę kupować Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
m-szalik Drodzy Jolkowicze 05.04.10, 09:12 Miałam nadzieję, że choć na Wielkanoc coś wykombinujecie! Skoro nie macie nowych jolek, moglibyście chyba się dogadać z autorami i powtórnie publikować te z przed lat. Nie wierzę, żebyście w ogóle nie mieli takiej możliwości. Natomiast myślę,że po prostu sobie odpuściliście, bo i bez tego jesteście największym dziennikiem. Marnujecie ogromne ilości papieru na niezliczone dodatki, których w dzienniku nikt praktycznie nie czyta, bo musiałby na Waszą gazetę poświęcać całe dnie, a nie potraficie sobie poradzić z takim drobiazgiem. NIE WIERZĘ!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrruta Drodzy Jolkowicze 09.04.10, 20:09 I co? I g...no! Wielką mi czwartkową pustkę uczyniliście tym zniknieniem swoim...Kurde, żeby chociaz info o co kaman, a tu olewka totalna! Idę spróbować jolki za 4 PLN ale to nie to co DF, bo celebry brak. Odpowiedz Link Zgłoś
artanons Re: Drodzy Jolkowicze 23.06.10, 08:01 Jolka wróciła!!!!!!!!!!!!!!!!! W dodatku "Lata lecą" - mozna kupic sam dodatek, w srode, dzisiaj. Jolka jest niezmieniona, piekna jak zawsze, z tą sama dusza i klimatem, bez liftingu. Polecam goraco!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zoqra Re: Drodzy Jolkowicze 23.06.10, 19:15 ale będzie więcej? czy tylko ten raz? Odpowiedz Link Zgłoś
artanons Re: Drodzy Jolkowicze 30.06.10, 07:31 No wlasnie nie wiem, bo dzis juz nie ma :( Nie wiem co ta GW wyprawia, to są jakies kpiny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
walizek Drodzy Jolkowicze 04.11.10, 10:23 no i teamt padł Jolka nie wróciła czy może jest gdzieś indziej w tej smej formie co była w DF? -- waliz Odpowiedz Link Zgłoś
zoqra Re: Drodzy Jolkowicze 08.11.11, 23:11 Jolki nie ma, wszyscy już chyba stracili nadzieję, że to się zmieni... Ach, żal, tak bardzo żal... Czy ktoś tu jeszcze zagląda? Na czym teraz ćwiczycie szare komórki? Odpowiedz Link Zgłoś
nuk2 Re: Drodzy Jolkowicze 21.02.12, 21:35 Znalazłam je tutaj: www.jolki.waw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
zoqra Re: Drodzy Jolkowicze 28.12.12, 17:29 Nareszcie!!!!! No nie wierzę!!!!! Tyle się naczekałam, ale w końcu - jest! Od 3 stycznia! :D Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: się naczekałam, ale w końcu - jest! Od 3 stycz 29.12.12, 02:10 Wow! Może jeszcze "Czytelnicy do pióra" wrócą?... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: Może jeszcze "Czytelnicy do pióra" wrócą? 17.04.13, 16:51 ;) wyborcza.pl/1,76842,13155769,Czytelnicy_do_piora__Plyn_nocy_po_kocyk.html Odpowiedz Link Zgłoś