wybitniemadry kurski to odzwierny pisu 18.01.10, 20:37 ciec od skladu srajtasmy i mydla, pijaczyna, oszust i partyjna prostytutka Odpowiedz Link Zgłoś
waszka59 Re: kurski to odzwierny pisu 19.01.10, 05:11 pięknie to ująłeś a ja dodam że to pies łańcuchowy pisowszczyków Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Kurski chce sadzic Fakt... 18.01.10, 20:38 to tak jakby podcinal "galaz na ktorej siedzi PiS i on sam,,,,upadek moze byc bardzo bolesny,,,,,;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: Kurski chce sadzic Fakt... 18.01.10, 20:47 Ty jak zwykle.Post ze swojego psychiatryka.Fakt , nie ziebi, i nie grzeje.Ale nie ma racji, poniewaz pracuje sie w Parlamencie zgodnie z normami europejskimi.I tak robi Kurski.Obrazajac Kurskiego , obrazic lub w ogole trzeba zlikwidowac PO.I Ja jestem za.Dlaczego z naszych podatkow maja zyc eurokomunisci kolchozu zachodniego?Jestem wiec za likwidacja.A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
bianka114 Kurski to największy obibok wśród europosłów? B... 18.01.10, 20:47 Nie dość że leniwy, to jeszcze bezczelny. Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Wszyscy zapomnieli o najwiekszaym leniuch Tuske i 18.01.10, 20:53 jego nbandy przestepcow!!Nic nierobia a swiry na PO dalej glosuja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bianka114 Re: Wszyscy zapomnieli o najwiekszaym leniuch Tus 18.01.10, 21:10 PiSowska propaganda zrobiła ci wodę z mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
cartman71 Cholerny leser 18.01.10, 21:05 lżej mi o tyle, że nie głosowałem na pisowskiego nieroba. Ale widać, ze taki pisowski zapał do pracy jest. Więc nie dziwi słonia trąba, że z IV RP zostało wspomnienie. Nieroby i matołów banda;-) cytując klasyka. Odpowiedz Link Zgłoś
kapelan_rady_nadzorczej Ten to wie, jak sie dobrze w zyciu ustawic 18.01.10, 21:06 super...robic nic nie trzeba..4-dniowe weekendy w domu, a ciezka kasa co miesiac na konto wplywa...posel z Podlasia...buahahahahaaa Odpowiedz Link Zgłoś
kapelan_rady_nadzorczej Euro-Sojuz w pelnej krasie 18.01.10, 21:09 PE to oszustwo...w wiekszosci sklada sie z takich Kurskich...zabawiaja sie na koszt podatnikow...sowite wynagrodzenia, doplaty do podrozy, bankiety, imprezy itp itd....i nie robia praktycznie niczego pozytecznego... Odpowiedz Link Zgłoś
birkut44 Kurski to największy obibok wśród europosłów? B... 18.01.10, 21:32 Nie można do końca tak żle mówić o tym osobniku! On ma ustwiczny dyżur przy swoim Prezesie i poluje z siekierą na te łapy do odrąbania tylko jeszcze nie wie komu? Musi jednak dobrze celować aby czasami nie uwalił się w swoją łape. Jak tam na leśniczówce za grosze, dużo śniegu? Sprawiedliwość go kiedyś dorwie, może jakiś rak, grypa..!! Odpowiedz Link Zgłoś
moritani Kurski to największy obibok wśród europosłów? B... 18.01.10, 21:36 Pójdzie ? Raczej pojedzie, w co wątpie, i to ponad 100/h i zaparkuje w miejscu niedozwolonym. On jest nietykalnym jak Rydzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Biorąc pod uwagę casus pana Zwiefki... 18.01.10, 22:06 szum medialny zapewne zagwarantuje panu Kurskiemu reelekcję. Wygląda na to że Wyborcza postawiła na tego czarnego konia już dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
kolander Kurski to największy obibok wśród europosłów? B... 18.01.10, 22:28 Z tego co wiem to u nas w Suwałkach biuro na pewno już jakiś czas temu otworzył. Odpowiedz Link Zgłoś
kolander Kurski to największy obibok wśród europosłów? B... 18.01.10, 22:31 artykul jest naginany, a zdania wyrwane z kontekstu. Na stronie rp jest to rzetelniej opisane> Biura nie odtworzyl w Bialymstoku, ale w Suwalkach na pewno, a chyba też w Olsztynie jest. I nie 140tys pensji, tylko 30tys. Odpowiedz Link Zgłoś
turbo-liberal Kurski to największy obibok wśród europosłów? B... 18.01.10, 22:50 Gwoli ścisłości, oni biorą zaledwie 8000 euro, to jest jakieś 32 tys/miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Kurski to największy obibok wśród europosłów? 18.01.10, 23:09 To musi sie tak skonczyc: www.spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=Grafika:Jkaczynski.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
munkela Dzisiaj t.j. 18.01.2010 rozpoczyna sie kolejna 18.01.10, 23:15 sesja plenarna parlamentu UE w Strasburgu. Dlaczego Kurski jest w Polsce a nie tam gdzie powinien byc? Za co on bierze pieniadze? Za robienie dobrego wrazenia i wstydu Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
ask70 Re: Dzisiaj t.j. 18.01.2010 rozpoczyna sie kolejn 19.01.10, 05:42 Zero też tylko w Polsce bryluje!!!Kto ich wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś
jan1962 Kurski to największy obibok wśród europosłów? B... 18.01.10, 23:24 Ciekawe czy z wynagrodzenia odciaga za te dni co sie nic nie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
falco2009 To się wyborcy dowiedzieli ile i za co .. 19.01.10, 00:00 Ciekawe ilu teraz pluje sobie w brodę. I znowu głos na marne ! Ale prawicowy elektorat ma problemy z myśleniem. Odpowiedz Link Zgłoś
gonet12 Kurski to największy obibok wśród europosłów? B... 19.01.10, 00:36 Ciekawa jestem, czy p.Kurski - mimo umieszczenia go na pierwszym miejscu na liście wyborczej - nie otrzymałby ani jednego głosu, to też dostałby się do europarlamentu ? ( Ponoć nie ilość głosów, ale miejsce na listach jest najważniejsze ). Odpowiedz Link Zgłoś
sq2bnx Kurski to największy obibok wśród europosłów? B... 19.01.10, 02:30 B.dobrze, ze Fakt tą sprawę wyciągnął na światło dzienne. Każdy pamięta co robił Kurski w naszym Sejmie i co zresztą Kaczyński akceptował, a teraz wielkie zdziwienie.Tak jak kurski zachowuje się wielu europosłów PiS'uarów z Migalskim na czele a wszystko przez analfabetyzm językowy.No ale skoro PiSowski prezydenta jest takim klasycznym analfabetą to jak moze być inaczej w tej partyjce. Polska tragedia.... Odpowiedz Link Zgłoś
waszka59 Kurski to największy obibok wśród europosłów? B... 19.01.10, 04:55 Ludzie jak u was w pracy też nic się nie dzieje w poniedziałek i w piątek to też nie przychodżcie do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
onucka Kurski to największy obibok wśród europosłów? B... 19.01.10, 15:06 co taki matol jak kurski potrafi Razem ze Zbyszkiem tworza zgrany duet Niedouczony oszolom i inteligencka ciota oto wybrancy narodu Sam eliksir polskiej inteligencji i prawicy RP Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma nie wiem czy Kurski to największy obibok. Przypusz 21.01.10, 18:27 czam, że to najwieksza szuja wsród polskich posłów ! Odpowiedz Link Zgłoś