semeon Posłowie PO tęsknią za Chlebowskim. Wróci do kl... 22.01.10, 15:10 Pewnie coś ze mną nie tak, ale odniosłem zupełnie inne wrażenie niż poseł Niesiołowski. Nie lubię jak robią mnie w konia, a niestety Zbyszek zrobił w konia nie tylko członków komisji z PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
maxtown Rosja jak POlska 22.01.10, 15:16 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,7484925,Major_Dymowski_aresztowany__Gwiazdor_YouTube_sie_doigral.html koledzy zbysia z PO czy wyscie sluchali co mowil czy macie dziurawe glowe jedno z klamstw too znajomosci magdy sobiesiak , drugie o pobytach w osrodkach sobiesiaka lepiej jeszcze raz przesluchajcie tasmy i zanotujcie w punktach a co mi tam skoro Powoli isc na pohybel to niech idzie Odpowiedz Link Zgłoś
robertus64 Posłowie PO tęsknią za Chlebowskim. Wróci do kl... 22.01.10, 15:37 chlebus to idealny kandytat na prezydenta POLSKI.... Odpowiedz Link Zgłoś
draftart Posłowie PO tęsknią za Chlebowskim. Wróci do kl... 22.01.10, 15:37 gwóźdź do trumny PO już był, przyjęcie Chlebowskiego z powrotem to jak zalanie jej betonem... Odpowiedz Link Zgłoś
pekarpe Posłowie PO tęsknią za Chlebowskim. Wróci do kl... 22.01.10, 15:39 Dlaczego Niesiołowski o dęciu sprawy wie, a nie wie premier? Chyba nie o sprawę tu chodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
comrade Należy zadać inne pytanie 22.01.10, 15:44 Są kraje gdzie standardy demokracji są na najwyższym światowym poziomie. Np Dania czy Szwecja. Nalezy spytać, jak w analogicznej sprawie postąpiłby polityk na którym ciąży podejrzenie w takim kraju. Bo chyba chcemy równać się do najlepszych standardów, nie? Odpowiedź jest prosta: zrezygnowałby i odszedł z polityki na zawsze. Droga do najwyższych standardów jeszcze długa. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Należy zadać inne pytanie 22.01.10, 15:51 tu ch... nie może odejśc bo PARTIA nakazał mu grać pijarowska rolę Odpowiedz Link Zgłoś
jan_sobczak1 PO przejmuje standardy SLD i PZPR 22.01.10, 16:09 Czyli: mierny, bierny ale wierny. Można kraść, kłamać, korumpować tylko nie wolno wsypać szefa. Bardziej to przypomina mafię niż partię polityczną Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: PO przejmuje standardy SLD i PZPR 22.01.10, 16:16 dokładnie, dlatego czas zacząc się bać o demokrację w Polsce - tu już totalitarni jak funny walą brawo tylko za to że PARTIA dobrze wypadła Odpowiedz Link Zgłoś
krakuw Monty Python chce się dopchać do koryta???? 23.01.10, 11:53 Do Słońca Kaszub Bardzo proszę o dopuszczenie mnie do "koryta". Od dawna marzyłem być w partii: kadrowo – próżniaczej von sitwa złodziejsko -kolesiowska Chce się tak samo obłowić, na chapać sobie kieszenie forsą. Mam wszelakie predyspozycje do "koryta" potrafię wysprzedawać Polski majątek, kłamać, rozpychać się łokciami, lody kręcić na cmentarzu jak Rycho, Zbycho itp…, obiecywać matołom drugą Irlandię oraz skreślać inwestycje jak np. Lotnisko Kielce - Obice, Euro 2012 w Krakowie i wypłacę sobie ekstra premię 50 tyś zł itp. Na konferencje prasowe będę przyprowadzał prostytutki, kastety, tasaki oraz będę dzwonił na Straż Pożarną, aby umyli mi samochód i wymienili opony zimowych na letnie, ponadto będę pożyczał swoją kasiorę z rajów podatkowych itp.. Potrafię dać kopa w du... : lekarzom, pielęgniarkom, nauczycielom i innej grupie społecznej. Monty Pythona Polak Kielczanin PS. Szopki sobie zrobię z kultury Polskiej (Polskich Publicznych Mediów: PR 3, TVP itp.) Zniszczę Polską kulturę, bo jestem POpaprancem i świnią anty polską Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Chlebowskim. Palikot , Niesiołowski... 29.01.10, 10:02 To elyta PO. Jacy wyborcy, tacy POsłowie... Są świetni, ale w kabarecie i za swoje, a nie za podatnika w sejmie... Odpowiedz Link Zgłoś