pssz 11.02.10, 06:48 Czyli nic się nie zmienia. Wszystko po staremu. Każda partia ma swój wierny elektorat. A wahania są niemal w granicach błędu ststystycznego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haen1950 SLD jako koalicjant Kaczyńskich dołuje 11.02.10, 07:09 I to jest najlepsza wiedza z tego sondażu. Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: SLD jako koalicjant Kaczyńskich dołuje 11.02.10, 10:54 Pytam się kto normalny bierze udział w tych sondach? Ja już mam odruch wymiotny, kiedy słyszę słowo "sondaż". Nic z nich nie wynika... Odpowiedz Link Zgłoś
bercik38 Re: Sondaże: SLD traci, PSL wraca do Sejmu 11.02.10, 07:55 Aby być lewicowcem trzeba mieć jaja, czyste sumienie i chęć do roboty. W Polsce żadna partia nie ma jaj, czystego sumienia nie wspominając o chęci do roboty. Żadna partia nie jest ani lewicowa ani prawicowa ani hgw. Wszystkie partie siedzą w gó...e po uszy. Mnie już na żadnych wyborach nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Sondaże: SLD traci, PSL wraca do Sejmu 11.02.10, 09:35 bercik38 napisał: > Mnie już na żadnych wyborach nie będzie. Fajnie, siedź w domu, a ja zagłosuję. Dzięki temu, że twojego głosu zabraknie, mój głos będzie więcej znaczył. Odpowiedz Link Zgłoś
bercik38 Re: Sondaże: SLD traci, PSL wraca do Sejmu 11.02.10, 09:54 pe1 napisał: > bercik38 napisał: > > > Mnie już na żadnych wyborach nie będzie. > > Fajnie, siedź w domu, a ja zagłosuję. Dzięki temu, że twojego głosu zabraknie, > mój głos będzie więcej znaczył. Twój głos może będzie coś znaczył ale Twój wybranek i tak da Ci kopa w tylec. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek4491 Sondaże: SLD traci, PSL wraca do Sejmu 11.02.10, 07:56 Brawo SLD bardziej musicie włazić w cztery litery PiSowi bo jeszcze was trochę widać,jak się postaracie to już niedługo dołączycie do Samoobrony i LPR-u. Kto trzyma z PiSem tak właśnie kończy czy nikt wam tego nie zameldował. Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 SLD wychodzi z PIS-em, jak Szamoobrona i LPR.... 11.02.10, 08:25 PIS obesra każdego koalicjanta... Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Sondaże: SLD traci, PSL wraca do Sejmu 11.02.10, 09:32 jurek4491 napisał: > Brawo SLD bardziej musicie włazić w cztery litery PiSowi bo jeszcze was trochę > widać,jak się postaracie to już niedługo dołączycie do Samoobrony i LPR-u. Kto > trzyma z PiSem tak właśnie kończy czy nikt wam tego nie zameldował.<A przypadkiem powrót Millera nie wpłynął na te tzw. sondaże? Odpowiedz Link Zgłoś
von.g Re: Sondaże: SLD traci, PSL wraca do Sejmu 11.02.10, 10:04 >A przypadkiem powrót Millera nie wpłynął na te tzw. sondaże? Choc za Millerem , czlonkiem betonu PZPR , nie przepadam to jednak byl to facet z charakterem. W przeciwienstwie do obecnej gumy SLD ktora dopasuje sie do kazdego ukladziku byle tylko troche stanowisk zyskac. Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 Punkt procentowy, to 1% ludzi mających prawo wyb.. 11.02.10, 08:49 czyli,w Polsce prawo wyborcze posiada 30mln,obywateli,czyli 1% to 300 000tys. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Punkt procentowy, to 1% ludzi mających prawo 11.02.10, 10:13 barnaba444 napisała: > Punkt procentowy, to 1% ludzi mających prawo wyb.. > czyli,w Polsce prawo wyborcze posiada 30mln,obywateli,czyli 1% to > 300 000tys. ******************** W tych sondażach to nie jest to ... Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Co to jest punkt procentowy redaktory??? 11.02.10, 09:37 pl.wikipedia.org/wiki/Punkt_procentowy Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Co to jest punkt procentowy redaktory??? 11.02.10, 10:21 pe1 napisał: > Co to jest punkt procentowy redaktory??? ************************* Do szkoły, koniecznie do szkoły !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Co to jest punkt procentowy redaktory??? 11.02.10, 10:02 10robo10 napisał: > Co to jest punkt procentowy redaktory??? ******************* Do szkoły, koniecznie do szkoły !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wg61 Sondaże: SLD traci, PSL wraca do Sejmu 11.02.10, 08:29 Zawsze byłem pełen podziwu, że PSL prowadząc się jak polityczna dziwka wchodzi do Sejmu...Polska scena polityczna w chwili obecnej jest spolaryzowana; liczą się tylko PO i PiS, ale nie lekceważyłbym tak do końca SLD. Lewica również posiada żelazny elektorat, a przyznawanie się do tej partii nie jest teraz cool...Za zasłonami kabin w lokalu wyborczym, gdzie nikt nie widzi, kryteria mogą być zgoła inne... Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Sondaże: SLD traci, PSL wraca do Sejmu 11.02.10, 10:56 wg61 napisał: > Za zasłonami kabin w lokalu wyborczym, gdzie nikt nie widzi, > kryteria mogą być zgoła inne... ********************* W tym jednym zdaniu masz rację i gdyby nie ten głupi wpis na końcu w którym określasz siebie jako idiotę to pomyślał bym: rozsądny facet ... Odpowiedz Link Zgłoś
signal Bo to najlepsza partia od 20 lat 11.02.10, 08:43 reszta to populizm fałsz prowokacja Odpowiedz Link Zgłoś
ctrlf a mi to lata koło pióra 11.02.10, 08:59 i tak będę głosować na SLD, zresztą nikt rozsądny nie bieże pod uwagę tych sondaży pod zamówienie i przypodobanie się rozdającym karty Odpowiedz Link Zgłoś
y.y na pewno lata?:) 11.02.10, 09:41 bo coś się strasznie napinasz z tymi insynuacjami, że to "na zamówienie" sondaże robione, chociaż dowodów na to nie masz:) Jakby SLD miało 50% to oczywiście by wtedy nie były na zamówienie, prawda?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lernest mozna sobie.... 11.02.10, 09:59 ...cztery litery podetrzeć tą informacją! Po pierwsze PSL będzie zawsze w Sejmie bo w sondażach chłopi nie uczestniczą! Po drugie chcieli by POpaprańcy i PiSnięci by Lewicy w Sejmie nie było ale to se ne da! Jest tylko kwestią czasu by Polacy zrozumieli,ze pod egidą cudotwórców, kanciarzy,oszustów i producentów gorzały z jednej strony albo ksenofobii,zakłamania, rozmodlenia i ciemnogrodu z drugiej strony - w Europie nie mamy czego szukać! Tylko proeuropejska Lewica jest alternatywą na obecne polskie średniowiecze XXI wieku! I ja na wybory chodzę,pójdę i będę chodził głosując aż do śmierci(mojej) na Lewicę! Odpowiedz Link Zgłoś
norik Re: analfabetom lata koło pióra 11.02.10, 10:35 ctrlf napisał: > i tak będę głosować na SLD, zresztą nikt rozsądny nie bieże pod > uwagę tych sondaży pod zamówienie i przypodobanie się rozdającym > karty W każdym razie jak widać, analfabeci nie biorą tych sondaży pod uwagę i chcą koniecznie głosować na SLD. Czy to może dziwić? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczynska.ja Sondaże: SLD traci, PSL wraca do Sejmu 11.02.10, 09:39 Do jakiej gry wraca PSL? Przecież oni od 20 lat w grze są. Czasem nawet rozdają karty... O czym my mówimy? Dopóki na wsi będzie mieszkało 40% ludzi to PSL w Sejmie będzie. Pozdr-Marko q u i z Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar SLD? Traci? 11.02.10, 11:18 Wrzuciłeś, Grzesiu, list do skrzynki, jak prosiłam? - List, proszę Cioci? List? Wrzuciłem, Ciociu miła! - Nie kłamiesz Grzesiu? Lepiej przyznaj się kochanie! - Jak Ciocię kocham, proszę Cioci, że nie kłamię! Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm Przywódco, napisz książeczkę, 11.02.10, 13:32 błagamy Cię, byśmy mogli podążać za światłą myślą w budowaniu Kurduplandii miłości, Odpowiedz Link Zgłoś
pisochlapus Sondaże: SLD traci, PSL wraca do Sejmu 11.02.10, 21:04 Nic dziwnego, że ludzie myślący wciąż najwięcej popierają PO, które mimo przeszkód stawianych przez PiS w rządzeniu państwem i ich prezy- denta oraz nagonkę Radia Maryja potrafią dobrze rządzić i wciąż mają sukcesy. PiS to wiadomo jaką i czyją jest partią i o co im chodzi. Nie udało się Kamińskiemu pomóc PiS-owi rozwalić rząd, więc wciąż wyszukują jakichś haków.SLD jednak powinno zerwać z PiS-em koalicje w TVP i wtedy im nie bedzie spadać poparcie, a rosnąć. PSL to wiadomo partia obrotowa. Gdyby tak ruszyć i zreformować krus, żeby nie szło tyle pieniędzy na to wtedy każdy rząd wiele by zyskał na sile dzięki pieniądzą, które idą na KRUS. Więc KRUS to wrzód, który wreszcie trzeba przeciąć, ale PO się boi, bo wyjdą z koalicji i nie bedzie można przegłosować różnych ustaw w sejmie.Szkoda, że PO nie ma tylu posłów, żeby sama mogła rządzić. Chyba już lepsza byłaby koalicja z SLD. Odpowiedz Link Zgłoś