Dodaj do ulubionych

Szaleńczą ucieczkę przed policją zakończył na.....

22.02.10, 13:15
bmw + antena na dachu = wszystko jasne
Obserwuj wątek
    • wielki_czarownik No tak - BMW 22.02.10, 13:29
      Komentować nie trzeba. Debil o intelekcie wszy łonowej za kółkiem, antena CB na dachu... Takich się powinno za samo istnienie skazywać na dożywocie.
      • part_of_the_game BMW - zmywak, kierownica z prawej strony 22.02.10, 14:17
        ale było dużo taniej :)
        • von_seydlitz Jakby go nie gonili to by tak szybko nie jechał 03.03.10, 07:38
          Bzdury z tymi pościgami, a koguta chociaż włączyli?
          • zyziek90 Re: Jakby go nie gonili to by tak szybko nie jech 23.03.10, 18:34
            a to zatrzymali go pewnie za mało dynamiczną jazdę nie?
            co do kogutów - oglądnąłeś chociaż ten filmik czy jak się ładować zaczął to od
            razu do komentowania przeszedłeś?
      • szpon Re: No tak - BMW 22.02.10, 15:14
        Cienias. Jeżeli to była 740i (a nie tylko znaczek na klapie), to powinien był
        uciec :P
        • czary_mary_kij_ci_w_wary Re: No tak - BMW 23.02.10, 05:53
          szpon napisał:

> Cienias. Jeżeli to była 740i (a nie tylko znaczek na klapie), to powinien był
          > uciec :P

Sam jesteś cienias, ty pewnie też skończysz na słupie, bo z takim podejściem,
          jakoś nie wróżę ci długiego życia.
          A może Bóg się zlituje, i skończysz jako ofiara pirata drogowego uciekającego od
          policji?
    • kacper_2 Szaleńczą ucieczkę przed policją zakończył na..... 22.02.10, 13:37
      Chyba za dużo grał w GTA hehe ,dobrze ze wjechał w słup a nie w inne auto.
      • mario-z Re: Szaleńczą ucieczkę przed policją zakończył na 22.02.10, 17:55
        Tam nie ma słupów, gość rozpieprzył się na prostym odcinku drogi na
        barierkach energochłonnych a nie jak napisali że na ostrym zakręcie, do zakrętu
        miał jeszcze kilkaset metrów.
    • burek_polny Brawo Policja !!! Zero tolerancji. 22.02.10, 13:47
      Mam nadzieje, ze przed przyjazdem posilkow zdarzyli jeszcze
      przeciagnac obu idiotow po asfalcie...
      • brat_maupy Re: Brawo Policja !!! Zero tolerancji. 22.02.10, 15:10
        burek_polny napisał:

> Mam nadzieje, ze przed przyjazdem posilkow zdarzyli jeszcze
        > przeciagnac obu idiotow po asfalcie...

Kiedyś jadąc w okolicach Jeleniej Góry widziałem zatrzymane BMW i delikwentów
        leżących pod bronią w zaoranym polu. Z tymi burakami z BMW i grubymi karkami
        chyba tylko tak można.
        • wyznawca.mysli.wiekszej.polowy Re: Brawo Policja !!! Zero tolerancji. 22.02.10, 21:20
          tak, tak. jakos jezdze bmw i mam pol metra w karku, a nikt mnie nigdy nie
          trzymal na glebie pod bronia... tylko tyle, ze staram sie byc kulturalny i nie
          pirace, a przynajmniej nie za czesto. szybkie samochody sa dla ludzi madrych, a
          nie baranow, bo dla baranow jest trawa i woda z koryta.

pozdro
      • odchudzacz Re: Brawo Policja !!! Zero tolerancji. 07.03.10, 11:54
        burek_polny napisał:

> Mam nadzieje, ze przed przyjazdem posilkow zdarzyli jeszcze
        > przeciagnac obu idiotow po asfalcie...

Tam byl tylko kierowca, czyli jedna osoba.
    • artopl To z jaką prędkością miał uciekać? 80? 22.02.10, 15:12
      Skoro ścigający radiowóz jechał 200 :) :)
    • nessuno Szaleńczą ucieczkę przed policją zakończył na..... 22.02.10, 15:17
      A dlaczego policja nie zastrzeliła sku...syna na miejscy? Taniej byłoby i
      zdrowiej,jednego chwasta by wyrwali przecież.
    • maryjan_pazdzioch Szaleńczą ucieczkę przed policją zakończył na..... 22.02.10, 16:26
      W przypadku BMW 95% kierowcow i pasazerow to zakompleksione sfrustrowane buraki. W koncu BMW dla wielu z nich oznacza Bardzo Maly Wacek ;-)
      • bmw523 Re: Szaleńczą ucieczkę przed policją zakończył na 23.03.10, 15:52
        ehh zal mi takich ludzi jak ty baranie , tylko jebana biedota wypowiada sie tak
        na temat aut marki bmw, sam pewnie jezdzisz jakimś tico albo innym wynalazkiem i
        zazdrościsz
        • conspicuous_caring Re: Szaleńczą ucieczkę przed policją zakończył na 25.03.10, 22:19
          a ty jezdzisz 15 letnim bmw kupionym od turka, sorry, dziadka z Niemiec ktory jezdzil nim tylko do kosciola dlatego ma przebieg 90 tys km, tak?

ZYCZE TOBIE ORAZ TWOJEMU BMW TWARDEGO DRZEWA ABYS SIE SZYBKO WYELIMINOWAL. MAM NADZIEJE ZE ZABIJESZ SIE NA DRZEWIE ALBO POD TIREM A NIE NA MATIZIE KTORYM BEZIE WRACAC RODZINKA Z WEEKENDU

I zamilkniesz na zawsze smieciu i zaburaczony wiochmenie. Wracaj do swojego ursusa bezmozgu i do pluga
    • megmegic polecam: 22.02.10, 18:59
      lubartow24.pl/informacje/lokalne/21688/uciekal_przed_policja,_rozbil_auto_zdjecia/
      lubartow24.pl/informacje/lokalne/21713/zobacz_nagranie_z_wczorajszego_poscigu/
    • uhurzysko Gdyby pomyślał... 22.02.10, 20:00
      gdyby pomyślał, to zapłaciłby mandat za jazdę bez uprawnień a punktów i tak by
      nie dostał, a auto pewnie musiałby zwieźć lawetą, ale zabrakło inteligencji
      pewnie... za to fantazji ani trochę :)
      • conspicuous_caring Re: Gdyby pomyślał... 25.03.10, 22:14
        oczekujesz inteligencji od kierowcy BMW? Kolego, nie osmieszaj sie, prosze
      • conspicuous_caring Re: Gdyby pomyślał... 25.03.10, 22:21
        myslenie??? Inteligencja??? U kierowcy bmw? Zycia nie znasz, kolego? Te smiecie nie maja ani mozgu ani penisa w spodniach, nie oczekuj cudow od debili, prosze
    • daszek.fistaszek No i dobrze tak debilowi, 22.02.10, 21:44
      szkoda, że się całkiem nie skasował. A tak trzeba będzie jeszcze go utrzymywać
      w pierdlu.
      A bez prawa jazdy i tak będzie jeździł, bo ma przepisy w dupie.
    • borrka1 BMW to już diagnoza:)) 22.02.10, 22:34

• macki Re: Szaleńczą ucieczkę przed policją zakończył na 26.02.10, 15:15
      Inforumując przez CB o niebieskich pomagasz takim debilom jak w artykule. Pomyśl
      dwa razy, zanim poinformujesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka