yeyq Zbierają na Mati i Piotrusia 24.02.10, 17:19 niech zbierają, będą mieli mniej na trawę i klej , a adwokat niech odda kasę prokuratorowi żeby na pewno było dożywocie w kamieniołomach bez możliwości łaski. Odpowiedz Link Zgłoś
flugufrelsarinn ale trolle 24.02.10, 17:23 niestety tego patologicznego dresiwa w Polsce mamy aż nadto.Dres,gold na szyjce,spasiony kark,biała skarpeteczki,adasie,marzenia o czarnej beemce serii 3,calibrze lub golfie...czego od nich wymagać?na pewno nie umiejętności myślenia o czymkolwiek.. Odpowiedz Link Zgłoś
skieaw Re: ale trolle 24.02.10, 18:33 od golfa to się Pan odczep :]... Ale fakt, te jednostki bym wykluczył ze społeczeństwa... Odpowiedz Link Zgłoś
kruczygcw [...] 24.02.10, 17:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: dajcie numer konta! trzeba pomóc chłopakom 24.02.10, 17:27 kruczygcw napisał: > jak pies zabija kibica to nic sie nie dzieje A co się ma dziać? Odpowiedz Link Zgłoś
okulele99 Re: dajcie numer konta! trzeba pomóc chłopakom 24.02.10, 17:38 dla takich nic nie znaczacych smieci jak ty policjant to pies, jak dla kota naturalny wrog. w swoim idiotyzmie, zanim zdechniesz za pol minimalnej pensji w zapoconej poscieli na starosc, nie przyjdzie ci do twojej pustej lepetyny ze policjantow byloby mniej gdyby biedne kobiety wychowane w patologii z odrapanych klatkach schodowych nie puszczaly sie i nie rodzily takich delikwentow jak ty i podobni tobie ziomale z grona, ktorzy poza psuciem powietrza, darmowa edukacja i wypiciem piwa robia mniej wiecej tyle co robi psia kup ana ulicy - istnieja. gdybyscie potrafili myslec a nie kierowali sie prostymi impulsami polipa na zasadzie "srac" "jesc" "ruchac" byc moze wszechmogacy jahwe oswiecilby cie jednym atomem i iskierka zdrowego rozsadku ktory to z kolei wstrzymalby ciebie lub twojego debilnego kolege przed rzutem smietnikiem w tramwaj. byc moze ta iskierka sprawilaby ze zamiast wrocic na popietro bloku z najtanszym piwem w reku i zamiast pluc na schody i srac w piwnicy jak stary osiedlowy kocur pomyslalbys ze edukacja poplaca, i warto sie uczyc i zachowywac (w maire) jak szanujacy sie ku... obywatel ktory, do ch... pana, nie rzuca smietnikiem w tramwaj i NIE NOSI NOZA zeby wbic go w klatke piersiowa bo ku... ktos ci zwrocil uwage ze rzucac koszem nie wolno. byc ku... moze tak mnie wku...les tym swoim zdegenerowanym wpisem zidiocialego gimnazjalnego pierwotniaka ktory za duzo puszcza bakow a wiekszosc z nich sie cofa i stad te twoje posrane pomysly. -- i wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
ecs1985 Re: dajcie numer konta! trzeba pomóc chłopakom 24.02.10, 17:48 Patrz ziom, 99,9% ludzi których znam nie miało nigdy do czynienia z policją (poza wykroczeniami drogowymi i zgłaszaniem kradzieży popełnianych zawyczaj przez takich kiziorków jak ci ze zdjęć) jakim wiec cudem wy "zawsze niewinni" macie do czynienia z policją i to tak negatywnie ? Jakiś zły dotyk (losu?) ? Odpowiedz Link Zgłoś
ecs1985 Re: dajcie numer konta! trzeba pomóc chłopakom 24.02.10, 17:57 To przede wszystkim był CZŁOWIEK, osobnicy startując do niego z nożem nie wiedzieli że to policjant więc kosę żenili człowiekowi a nie policjantowi. Nie zapominaj, ze człowiekiem jesteś także ty, twoja kobieta twoi rodzice czy twoje dzieci w przyszłości i równie dobrze każda z tych osób mogłaby się znaleźć na miejscu tego CZŁOWIEKA. Ciekawe jak wtedy byś gadał i jak wtedy byś się solidaryzował... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Wyborcy PO ...z grona.pl 24.02.10, 17:26 Pod celą ich zecwelują i git :) Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jagger Re: Wyborcy PO ...z grona.pl 24.02.10, 17:29 przykro mi, ze Tobie tez to zrobili. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Szkoda czasu na dyskusje z idiotą jak Amanasunta 24.02.10, 19:18 sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem. Szkoda czasu i klawiatury:) Odpowiedz Link Zgłoś
freelancer_1 A kim są tatusiowie Matiego i Piotrusia? 24.02.10, 17:27 Może warto sprawdzić, czy jak dzieciarnia nie zabuli to sami nie pójdą "po kolędzie"??? Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 potrzebujemy Punishera 24.02.10, 17:28 ktory wyeliminuje pokolenie lysych drechow JP 100% chwasty trzeba wyrywac... Odpowiedz Link Zgłoś
sun_of_the_beach Re: Zbierają na Mati i Piotrusia - morderców poli 24.02.10, 17:29 Ton tych wypowiedzi sugeruje, że tych gnojków łączy coś więcej niż przyjaźń... To mi wygląda na nieplatoniczne uczucie... Mam nadzieję, że w pierdlu im dogodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
abdu_al Re: Zbierają na Mati i Piotrusia - morderców poli 24.02.10, 17:29 I policjant i ci złodzieje-mordercy byli siebie warci. Policjant amator, co dał się zabić bandytom w absolutnie przewidywalnej sytuacji i ci spaczeni, zdegenerowani mordercy, żyjący ze złodziejstwa jak widać z komentarzy na gronie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinda7 Re: Zbierają na Mati i Piotrusia - morderców poli 24.02.10, 19:41 "byli siebie warci"??????? brak słów, by to skomentować.... Odpowiedz Link Zgłoś
przeglad_prasy "twardziele" podobni do tych z widzewa 24.02.10, 17:29 Wg bohaterów komentowanego artykułu, "twardzielowatosć" polega na biciu ze skutkiem śmiertelnym, jednej osoby przez dwóch napastników, a wg widzewiaków, obijaniu podtatusiałych rodziców nieletnich piłkarzy: www.rp.pl/artykul/92106,248543_Pilkarz_w_zmowie_z_bandytami_.html Takie śmiecie, mieniące się twardzielami, najczęściej mówią o honorze, szcaun'ku itp - gdzie wasz honor, pytam??? Skoro tacy "twardzi", to dlaczego nie jeden na jednego? Odpowiedź prosta: w pojedynkę sracie pod siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
dyngos Zbierają na Mati i Piotrusia - morderców policj... 24.02.10, 17:31 "Niespełna 18-letni Mateusz N. rzucił koszem na śmieci w tramwaj. Pasażer, 42-letni policjant z wydziału wywiadowczo- patrolowego stołecznej komendy, asp. Andrzej Struj, który był po cywilnemu, zwrócił mu uwagę. Dostał za to kilka razy w klatkę piersiową nożem. W bardzo ciężkim stanie trafił do szpitala, gdzie zmarł". Wcześniej krążyłą wersja, że policjant chwycił szczeniaka i go powalił (do skucia?), wtedy zaszedł ich od tyłu drugi szczeniak. Policjant odwrócił się, poluzował chwyt i wtedy ten leżący dźgnął go. Dla GW "zwalić do parteru i przytrzymać kolanem" to znaczy "zwrócić uwagę"? GW to zwracający uwagę brukowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Zbierają na Mati i Piotrusia - morderców poli 24.02.10, 17:33 Nie masz większych zmartwień? Odpowiedz Link Zgłoś
okulele99 Re: Zbierają na Mati i Piotrusia - morderców poli 24.02.10, 17:42 malo. powinien rzucic go na ziemie i pie...ac pusta lepetyna p;are razy w chodznik, to moze to dwunozne scierwo za mlode na zarost na jajcach przypomnialoby sobie ze nie rzuca sie smietnikiem w tramwaj i nie nosi sie noza ! -- i wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Zbierają na Mati i Piotrusia - morderców poli 24.02.10, 18:22 dyngos napisał: > Wcześniej krążyłą wersja, że policjant chwycił szczeniaka i go > powalił (do skucia?), wtedy zaszedł ich od tyłu drugi szczeniak. > Policjant odwrócił się, poluzował chwyt i wtedy ten leżący dźgnął go. A więc mam nadzieję że policjanci nie będą popełniać więcej takich błędów. Następnym razem niech porządnie przypie..., żeby taki już nie miał siły dźgać. Jestem gotów ponieść to ryzyko jako obywatel że policja będzie brutalniejsza podczas interwencji - bo normalnemu człowiekowi, jak ktoś tu słusznie napisał, bycie zatrzymanym przez policję się nie zdarza - moze dlatego, że nie rzuca kubłami w środki transportu publicznego? Odpowiedz Link Zgłoś
dyngos Re: Zbierają na Mati i Piotrusia - morderców poli 24.02.10, 18:59 Zdziwiłbyś się jak bardzo się mylisz. Oddając wolność za bezpieczeństwo stracisz jedno i drugie. Brakuje ci wyobraźni, więc zapewne wierzysz autorytetom. Masz więc: "Ci którzy rezygnują z Wolności w imię bezpieczeństwa, nie zasługują na żadne z nich. Autor: Thomas Jefferson Odpowiedz Link Zgłoś
thebutcher Re: Zbierają na Mati i Piotrusia - morderców poli 24.02.10, 19:08 Normalnym ludziom jak najbardziej zdarza się być zatrzymywanym przez policję, przeszukiwanym, legitymowanym, odwożonym na komisariat lub do izby wytrzeźwień. Zdarza się też, że policjanci wpadają do mieszkania razem z drzwiami, biją wszystkich, zabijają psa i wyprowadzają np. nieuczciwego przedsiębiorcę, oszusta podatkowego czy innego "groźnego bandytę". Wyobraź sobie, że od czasu do czasu policjanci są też pijani lub naspeedowani, gdy wykonują swoje obowiązki, odzywają się chamsko do kobiet, grożą legitymowanym pobiciem lub więzieniem itd. Poza tym jest jeszcze cała ta ich solidarność zawodowa i krycie du..y kolegom za wszelką cenę... W związku z powyższym każdy NORMALNY* człowiek powinien być baaaaaaardzo "przeciwko" wszelkim próbom rozszerzania, już i tak zbyt szerokich, uprawnień policji, a jednocześnie baaaaaaaardzo "za" zaostrzeniem kontroli tejże szacownej instytucji. *NORMALNY-szanujący prawo, świadomy swoich wolności, myślący człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Zbierają na Mati i Piotrusia - morderców poli 24.02.10, 19:55 To prawda. Wziąłem to pod uwagę. Być może nie wyraziłem się dość ściśle - chodzi mi o możliwość nieco większej brutalności podczas zatrzymania na gorącym uczynku. Normalni ludzie nie rzucają koszami w tramwaje, więc nie jest dla nich problemem to, że podczas takiego rzucenia mogą być zatrzymani nieco bardziej brutalnie. To nie wiąże się ze zwiększaniem uprawnień a jedynie z pewną zmianą intepretacji o tym co jest konieczne. Jak widać dla bezpieczeństwa policjanta jest konieczne aby takiego rzucającego koszem nieco bardziej unieszkodliwić podczas zatrzymania aby przynajmniej do momentu znalezienia się w suce albo w areszcie nie stanowił zagrożenia. Policja wparowującdo czyjegoś mieszkania czy zatrzymując motocyklistę nie powinna z góry zakładać że takie osoby będą uciekały, czyli demolowanie, strzelanie czy inne akcje nie są potrzebne. Natomiast jeżeli ktoś stawia opór tudzież ucieka - jest to już wystarczające domniemanie że ma coś za uszami aby działać nieco bardziej brutalnie. Oczywiście rzucającego koszem taki kredyt bezpieczeństwa nie obowiązuje, bo już się go pozbył podejmując tak agresywne działanie. Oczywiście jestem baaaaaaardzo za zaostrzeniem kontroli policji, ściślejszego przyglądania się kandydatom do służby, jak również jestem przeciwko wczesniejszym emeryturom (bo w ten sposób wyzbywamy się doświadczonych i często najlepszych - a jakoś w UK, gdzie z racji wykonywanego zawodu ściśle współpracuję z policją, siwowłosy policjant nie jest niczym dziwnym) oraz za zwiększeniem im pensji żeby nie mieli głupich pokus. Odpowiedz Link Zgłoś
bermin Re: Zbierają na Mati i Piotrusia - morderców poli 24.02.10, 22:24 dyngos spermochlipie wali od ciebie "konieciti" wypier..... do Serbii to kraj bogaty w pseudokibicowską demokrację Odpowiedz Link Zgłoś
czujny_obywatel Zabójca Policjanta nie ma prawa żyć 24.02.10, 17:32 ZABÓJCA POLICJANTA NIE MA PRAWA ŻYĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam nadzieję, że te dwa młodociane człowiekopodobne zwierzęta, nie dożyją procesu. A jak dożyją to nigdy już nie wyjdą z więzienia sami, ale ich truchła wyniosą pod cmentarny mur lub po prostu wyrzucą na śmietnik. Odpowiedz Link Zgłoś
kalowiec Zbierajmy nad odstrzał tych śmieci i im podobnych 24.02.10, 17:35 taka akcja byłaby gites, albo na przykład zrzutka na kosę na spacerniaku :) Odpowiedz Link Zgłoś
abdu_al Re: Zbierajmy nad odstrzał tych śmieci i im podob 24.02.10, 17:51 Co ty, oni w wiezieniu będą bohaterami. Odpowiedz Link Zgłoś
panbramkarz Re: Zabójca Policjanta nie ma prawa żyć 24.02.10, 17:39 Rozumie przez to ze zabojcy "zwyklych" ludzi moga zyc? a co to policjant to bog? nadczlowiek? Mielismy juz rase "nadludzi" zwali sie "niemcy". Odpowiedz Link Zgłoś
czujny_obywatel Re: Nie o to chodzi 24.02.10, 18:05 Policjant to nie Bóg, Nadczłowiek. Nie o to chodzi. Każdy morderca, czy to zwykłego człowieka czy policjanta powinien wisieć, CHODZI TYLKO, PO PROSTU, O TO, ŻE POLICJANCI MAJĄ NAS BRONIĆ PRZED ŚCIERWEM I PADLINĄ, Tak jak na całym nieczułym przystanku pod Fortem Wola bronił nas Komisarz Andrzej Struj. Dlatego też prawo ma Policjantów szczególnie chronić, to policjant ryzykuje zdrowie i życie. A tak na marginiesie, żyjemy w parszywym, ubeckim Państwie, które odbiera prawym i uczciwym obywatelom prawo do posiadania broni. SKANDALEM DLA MNIE JEST FAKT, ZE POLICJANT PO SŁUŻBIE CHODZI BEZ BRONI, NIEUZBROJONY - TO JEST RELIKT KOMUCHOWEGO KOŁCHOZU. Widać, że Stalin zawsze żywy. Odpowiedz Link Zgłoś
antyfundamentalista Re: Nie o to chodzi 24.02.10, 23:39 Jestes chory psychicznie czlowieku czy tylko swirujesz na czyjes zlecenie? Odpowiedz Link Zgłoś
wujeksknerus Re: Zabójca Policjanta nie ma prawa żyć 24.02.10, 18:19 Najlepiej wydawać wyroki śmierci na odległość, na podstawie artykułów z gazet. Odpowiedz Link Zgłoś
igoro Re: Zabójca Policjanta nie ma prawa żyć 24.02.10, 18:37 czy sugerujesz że zawód ofiary ma znaczenie dla oceny czynu? Odpowiedz Link Zgłoś
lalibertad Zbierają na Mati i Piotrusia - morderców policj... 24.02.10, 17:34 Żaden dobry, szanujący się adwokat nie podejmie się obrony takich śmieci i chwastów. Do gazu z nimi ! Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Zbierają na Mati i Piotrusia - morderców poli 24.02.10, 17:35 lalibertad napisała: > Żaden dobry, szanujący się adwokat Nie ma czegos takiego. Dla pieniędzy lub sławy adwokat zrobi wszystko. W grypserze adwokat to papuga. Odpowiedz Link Zgłoś
lalibertad Re: Zbierają na Mati i Piotrusia - morderców poli 24.02.10, 17:41 Nie szpanuj grypserą malkontencie, bo pewnie nawet nie wiesz co to znaczy grypsera. Szanujący się adwokat to dobry adwokat, ja nie mówię o przekupnych dupkach. malkontent6 napisał: > lalibertad napisała: > > > Żaden dobry, szanujący się adwokat > > Nie ma czegos takiego. Dla pieniędzy lub sławy adwokat zrobi > wszystko. W grypserze adwokat to papuga. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Zbierają na Mati i Piotrusia - morderców poli 24.02.10, 19:17 lalibertad napisała: > Nie szpanuj grypserą malkontencie, bo pewnie nawet nie wiesz co to znaczy > grypsera. Szanujący się adwokat to dobry adwokat, ja nie mówię o przekupnych > dupkach. Wiem co to jest grypsera i grypsujący. Co to znaczy "dobry adwokat"? Ilu adwokatów poznałeś? Bo ja sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
bulbiakos Re: Zbierają na Mati i Piotrusia - morderców poli 24.02.10, 18:58 Szanujących się adwokatów tym kraju jest niewielu, zobaczy kasę i weźmie sprawę, nawet nie mrugnie okiem. Odpowiedz Link Zgłoś
olek_01 Re: Zbierają na Mati i Piotrusia - morderców poli 24.02.10, 19:23 lalibertad napisała: > Żaden dobry, szanujący się adwokat nie podejmie się obrony takich śmieci i > chwastów. Do gazu z nimi ! Tebarany bez mózgu jeszcze zbierają na adwokata dla teych dwóch skuwysynow - no koniec świata - szkoda że Andzrej Struj nie mial pistoletu przy sobie - bylby teraz zywy a te sku...syny gryzlyby ziemię albo w najlepszym wypadku siedzieliby w pierdlu !!! powinni wisieć na latarni !!! Gnoje bez honoru Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii Re: Zbierają na Mati i Piotrusia - morderców poli 24.02.10, 20:52 I wtedy by go zamknęli za przekroczenie granic obrony koniecznej :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kruczygcw macie swoją cudowną policję w linku: 24.02.10, 17:34 policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,7594750,Strasburg__Polska_znowu_winna_smierci.html Odpowiedz Link Zgłoś
abdu_al Re: macie swoją cudowną policję w linku: 24.02.10, 17:53 Dokładnie, nie ma co się tak nad nimi rozczulać. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: macie swoją cudowną policję w linku: 24.02.10, 18:25 Ale o co chodzi? Samochód o mało co nie przejechał policjatnów po czym wjechał w ślepą uliczkę. Było raczej mało prawdopodobne, że wyfrunie. Więc pewnie by wracał. Policjantów życie było zagrożone, bo już raz o mało co nie zostali przejechani. Dla mnie żadna strata. I żadne ryzyko. Do mnie policja nie strzela, bo ja się na wezwania zatrzymuje. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: macie swoją cudowną policję w linku: 24.02.10, 19:25 No ico z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
cywil666 Zbierają na Mati i Piotrusia - morderców policj... 24.02.10, 17:37 Przeczytalem i nie moge uwierzyc. Ci ich koledzy, to bandyci, najgorszy element. Jedyne co mogloby zmienic ta cala beznadziejna sytuacje, jest zmiana prawa... Ja bylbym za tym, aby zmienic warunki wiezienne. Cela o wymiarach 1m x 1m. Bez okna, w pelni ciemna. Wyroki zamiast 10 lat, jeden rok. Albo nawet 6 miesiecy. Wierzycie w resocjalizacje? Bo ja nie. Gdyby zmienic wyroki, na cos takiego, chetnie ludzie by nie szli do paki, aby poogladac sobie TV i poczytac ksiazki, tak jak to ma teraz miejsce. Degenerat zabija, gwalci, okalecza i jeszcze musimy na niego lozyc minimum 2 tysiace zlotych miesiecznie! SUPER!!!!!! Najchetniej wprowadzilbym kare smierci. Jak ktos zacznie pisac, tu o prawach czlowieka, to niech zastanowi sie, jakie prawa ma zwierze, ktore zabija inna osobe? Dla mnie ZADNYCH! OKO ZA OKO, ZAB ZA ZAB ... Odpowiedz Link Zgłoś
olek_01 Re: Zbierają na Mati i Piotrusia - morderców poli 24.02.10, 19:25 cywil666 napisał: > Najchetniej wprowadzilbym kare smierci. > > Jak ktos zacznie pisac, tu o prawach czlowieka, to niech zastanowi sie, jakie p > rawa ma zwierze, ktore zabija inna osobe? Dla mnie ZADNYCH! > Masz Kolego rację - takie ścierwo nie ma żadnych praw i też jestem za KS ! Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 niech sie policja wykaze 24.02.10, 17:37 sprawdizc ip i przeswietlic tych kolegow bo pewnie tam kazdy ma na koncie jakies wystepki choc nie mozna winic ich tylko system t system dajac za kazdym razem wyrok w zawieszeniu lub niska szkodliwosc spowodowal ze oni czuja sie bezkarnie i teraz wsyzscy sa w szoku jak to? zabil i ma poniesc kare? tkaie odpady pierwsze konlfikty z prawem ma ja zazwyczaj w wieku 12 13 lat gdyby wtedy jakis milicjant zrobil im sciezxke zdroiwa to teraz by byli normalnymi ludzmi a tak zyja sobie wiedzac ze co nie zrobia i tak nikt ich nie skaze Odpowiedz Link Zgłoś
sallly Zbierają na Mati i Piotrusia - morderców policj... 24.02.10, 17:40 Ja bym zbierala... ale na szubienice dla tych lajdakow,morderców. Takich powinno sie likwidować "od ręki", świat byłby lepszy i bezpieczniejszy ... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ..Do mediow............. 24.02.10, 17:42 Dziwicie sie?.Ja nie.Jestescie za to odpowiedzialni.Tak znieksztalciliscie spoleczenstwo.Swoich przestepcow bronicie wlasna piersia.Oni tez.PO tez.Macie wiec to co chcieliscie.A bedzie gorzej.Panstwo za PO - GNIJE. Odpowiedz Link Zgłoś
okulele99 Re: ..Do mediow............. 24.02.10, 17:44 zgnil to na razie twoj mozg a raczej te niedorobione resztki siana po komunii z twojej wsiowej stodoly ty upolityczniony gnoju. nie ma co nawet sie ciebie pytac "co ma do tego PO" ty upolityczniona gnido - stan przed lustrem i powiedz ze za twoich uwielbionych rzadow PIS nie bylo takich zwyrodnien ? bo wychodzi na to ze tych delikwentow notowano juz za rzadow PISU. wiec to PIS jest winny tak ? idz ty debilu. -- i wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..Do mediow............. 24.02.10, 17:59 Broniliscie pedofili, broniliscie agentow SB, broniliscie zlodzieji.Ulica nauczyla sie od WAS.Beda bronic swoich.A gdy sprawdzi sie syndrom grecki-nawet Jaruzelski nie pomoze.Co do tych mlodych.Zeby znalesc kase -okradna Was. Odpowiedz Link Zgłoś
bulbiakos Re: ..Do mediow............. 24.02.10, 19:01 Mózg ci gnije,lecz się człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..Do mediow............. 24.02.10, 19:08 I dalej.Jak sie nie przyznacie za rzadow Tuska -bedziecie niewinni.Niech wam nawet reke odrabia.Nie przyznawac sie jak aferalowie ktorzy staja przed komisja hazardowa.Do konca niewinni.Gazeta Wyborcza wie jak to robic. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..Do mediow............. 24.02.10, 19:10 I Wyborcza powinna byc dumna z tego co wyhodowala. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: Nie karmić trolla 24.02.10, 19:26 Masz racje.Przekazywac tylko informacje zgodne z linia PZPR(PO).Reszte blokowac , wsadzc do puszki, lub zabijac) Odpowiedz Link Zgłoś
marac Zbierają na Mati i Piotrusia - morderców policj... 24.02.10, 17:42 To nie ludzie. Zwierzęta też nie, bo te nie zabijają bez powodu. To chwasty. Odpowiedz Link Zgłoś
wicur Zbierają na Mati i Piotrusia - morderców policj... 24.02.10, 17:43 Ludzie, prowokacje maloletnich spedalonych zadymiarzy chyba nie powinny robic wrazenia na nikim. Przeciez te malolaty to smiecie, biedota podmiastowa odmozdzona koksem. Przede wszystkim to pedaly! Ciagna sobie druty a chodza grupa bo sie boja. Boja sie! Sraja ze strachu na mysl ze ktos ich wysmieje. Odpowiedz Link Zgłoś
politologist Re: Zbierają na Mati i Piotrusia - morderców poli 24.02.10, 18:25 wicur napisał: > a chodza > grupa bo sie boja. Boja sie! Sraja ze strachu na mysl ze ktos ich wysmieje. Dobre ;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mikro1982 Re: Zbierają na Mati i Piotrusia - morderców poli 24.02.10, 22:00 dobrze piszesz wicur, ja juz od dawna mam podniesione cisnienie na gejostwo spod klatek Odpowiedz Link Zgłoś
arbdahrba Wzywający do samosądu powinni stanąć przed sądem 24.02.10, 17:47 I jeszcze niech się durno przed sądem nie tłumaczą. Po co im prawo do obrony i składania wyjaśnień? Czarno na białym można na forum przeczytać, że nawołują co niektórzy do samosądów. A ilu tu policjantów. Może koledzy z Wydziałów Wewnętrznych się wam przyjrzą? Z takim pode Odpowiedz Link Zgłoś
kasik68 Re: Wzywający do samosądu powinni stanąć przed są 24.02.10, 17:50 Nie jestem pewna, czy sie boja. Jedyne, czego sie boja, to wykluczenia z wlasnej grupy. Zycze Wam kolesie, wszystkiego najgorszego. Odpowiedz Link Zgłoś
marti_de Zbierają na Mati i Piotrusia - morderców policj... 24.02.10, 17:50 Zastanawiam się kiedy Policja przyzna, że zmienia się obraz naszej "młodzieży". Że nie jesteśmy już krajem jak W PRL trzymanym za morde, tylko powoli formują się u nas takie gangi, jakie znamy z zachodu, najlepszy przykład jak to jest na wyspach. Tak jak ci, dresiarze, bez ambicji i autorytetów, dzieci wypaczonych wartości, wychowani w agresji. Ilu z nich teraz nosi broń? Komu jeszcze wsadzą kosę? Waszemu koledze, bo się krzywo popatrzy??... Kto monitoruje te środowiska? Czy Policja może przyznać, że zauważa skalę problemu? Że obserwują te grupki "spokojnej i miłej" młodzieży. Mam wrażenie, że nikt nie widzi tego, ilu jest wokół takich jak oni, co mają za nic prawo, Policję, ludzkie życie. Sfrustrowani, źli, groźni. Co Policja chce zrobić, aby zabezpieczyć ludzi, przez rosnącą liczbą takich domorosłych, ale groźnych gangsterów? Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_ms Zbierają na Mati i Piotrusia - morderców policj... 24.02.10, 17:56 Totalny upadek!!! Cały system wartości został przewrócony do góry nogami. Tym zwyrodnialcom należy się dożywocie bez możliwości ubiegania się o przedterminowe zwolnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
janspruce Zbierają na Mati i Piotrusia - morderców policj... 24.02.10, 17:56 Morderca jest ten ktory zadawal ciosy nozem. Niekiedy znajdujemy sie w zlym towarzystwie i taki incydent skazuje nas na zmarnowanie zycia. Ten drugi byl tylko jego kolega ktory znalazl sie w zlym momencie i w zlym miejscu i tak zaprzepascil reszte swojego marnego zycia. Czy wiedzial ze ten pojeb*** kumpel wyciagnie noz i zabije? Dla mnie zasadniczym pytaniem jest to, kto rzucil tym pojemnikiem w tramwaj? dawne prawo skazywalo prowokatora surowiej niz sprawce - i mysle ze bylo to prawo sprawiedliwe i sluszne. Odpowiedz Link Zgłoś
tuitam_online Re: Zbierają na Mati i Piotrusia - morderców poli 24.02.10, 18:54 Dokładnie, ten 2-gi to może być tylko "zwykły" chuligan. Odpowiedz Link Zgłoś
mack82 Zbierają na Mati i Piotrusia - morderców policj... 24.02.10, 17:57 Można zwątpić w inteligencję i ludzkie odruchy przede wszystkim czytając te wpisy na gronie.. Mam nadzieję, że goście dostaną co najmniej 25 lat, a dobrze by było, żeby posiedzieli jeszcze dłużej. Zwierzaki. Odpowiedz Link Zgłoś