pani_bozia 02.03.10, 13:45 łojezu, czyli lekcje religii, bieganie na msze i krzyżyk na ścianie się nie sprawdziły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pani_bozia Kiła nie zginęła 02.03.10, 13:48 ale jaka kiła w Polsce? przestańcie! przecież tutaj jest 99,99% katolików, na rany boskie! uspokójcie się, jak możecie pisać takie rzeczy? dla młodzieży są rekolekcje i lekcje religianctwa a dla dorosłych msze, dla wszystkich krzyzyki na ścianach! nie ma żadnej kiły ani hiv, edukacji zdrowotnej i seksualnej też nam nie trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
pani_bozia Re: Kiła nie zginęła 02.03.10, 13:49 tzn na miłość boską a nie na rany boskie, pomyliłam się Odpowiedz Link Zgłoś
prakseda2 U doktora Hałsa w co drugim odcinku.... 02.03.10, 18:36 ...podejrzewają kiłę. :) A poza tym spamujesz pani_boziu. Jak się nudzisz, to się rozbierz i ciuchów pilnuj. Będziesz miała zajęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_bozia Re: U doktora Hałsa w co drugim odcinku.... 02.03.10, 19:10 ale ja już jestem rozebrana, ciuchy ukradli i nie mam czego pilnować po prostu śmieszą mnie takie artykuły, kiła, rak szyjki macicy, i temu podobne pierdołowate teksty, w których każdy boi się napisać WPROST O CO CHODZI i dlaczego w Polsce jest taki a nie inny stan rzeczy: winni są lekarze - konowały, słuzba zdrowia i BRAK EDUKACJI ZDROWOTNEJ I SEKSUALNEJ Odpowiedz Link Zgłoś
pani_bozia Re: U doktora Hałsa w co drugim odcinku.... 02.03.10, 19:12 SPOŁECZEŃSTWA i nic się nie zmieni kochani, głosujcie na POPIS a wyzdychacie na kiłe, syf i mogiła tez nie będą za darmo, ksiądz zainkasuje dole, czy chcecie czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
prakseda2 Re: U doktora Hałsa w co drugim odcinku.... 02.03.10, 19:16 Ej, no dobra - ale po co post za postem? Napisz raz a porządnie i będzie cacy. :P Buźka! (przez listek mięty) Odpowiedz Link Zgłoś
porshe Re: U doktora Hałsa w co drugim odcinku.... 02.03.10, 19:50 już to widzę, jak taka świętoszkowata bogobojna kobieta jak ty, prosi się u lekarza pierwszego kontaktu no test na kiłę. Albo leci do dermatologa z 'szczypaniem'. A nawet jeśli to on zaproponuje test jako pierwszy, to pewnie cię drugi raz w gabinecie nie zobaczy. Wstyd Polaków przed kąśliwymi pytaniami, przed niewygodnymi sytuacjami, w końcu przed 'wykluczeniem społecznym' (a ona miała SYFA!), doprowadza do tego, że zarówno HIV jak i inne STD szerzą się w Polsce ku uciesze firm farmaceutycznych. A wiesz, że 80% zarażonych kiłą leczy się z tej choroby dopiero, jak weźmie antybiotyk z racji 'innej okazji', np zapalenia płuc? :) Te statystyki nie kłamią (przynajmniej nie aż tak), pacjenci się nie diagnozują. Jeszcze w miastach jak w miastach, ale na wiejskich dyskotekach jeden pan potrafi zdziałać cuda. Jak mu wyszła kiła, powiedzieliśmy aby poinformował swoje kontakty. Jeśli nie chcą przyjść do lekarza, to lekarz 'w ciemno' wypisze receptę. No to chłopak o tę receptę poprosił. Lekarz zapytał, ile ma tych papierków wypisać, na co chłopak z rozbrajającą miną - około 40. (lat 15, woj. opolskie). Ja się boję ile te 40 zakażonych osób zakaziło na następnej dyskotece... pewnie ze 200 :) Odpowiedz Link Zgłoś
psychiatranarodowy Re: U doktora Hałsa w co drugim odcinku.... 02.03.10, 20:11 przeczytaj może najpierw artykuł - jak trzeba kilkakrotnie i powoli - i w miarę możliwości ze zrozumieniem. Znajdziesz tam przyczyny wzrostu zachorowań na kiłę. Więc nie wymądrzaj się, nie pieprz bredni o wstydzie i innych dyrdymałów. Państwo pod wodzą baranów i nieuków z "soledarności" zdemolowało system opieki medycznej w tym kraju i przy okazji rozmontowało sprawny do tej pory a ustanowiony w 1946 r! model prewencji i walki z STD. "Lyberalyzm" i pieprzenie o wolnym rynku jako panaceum jest przyczyną tego, że Polska upodobniła się do Afryki pod względem wielu czynników decydujących o jakości życia i norm społecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_bozia Re: U doktora Hałsa w co drugim odcinku.... 02.03.10, 20:39 porshe, misiu, ile ty o mnie wiesz, napisz coś jeszcze, jaka jestem i gdzie mnie coś szczypie, dawaj, tak mnie znasz, nie krępuj się kochanie ps. tylko najpierw weź pastylki na głowę Odpowiedz Link Zgłoś
age.kruger Re: Kiła nie zginęła 02.03.10, 18:30 Kila nie przenosi sie tylko wenerycznie. Lepiej sie przebadaj. Byc moze odziedziczylas kile po matce. Mimo religijnosci. Pozdrawiam, Dr.Kruger Odpowiedz Link Zgłoś
sosjolozka Kiła nie zginęła 02.03.10, 14:33 co za glupi artykul. po cholere pisac o kile nie piszac jak sie mozna zabezpieczyc, jakie sa objawy i dlaczego kila jest grozna? Odpowiedz Link Zgłoś
pani_bozia Re: Kiła nie zginęła 02.03.10, 14:58 sosjolozka napisała: > co za glupi artykul. po cholere pisac o kile nie piszac jak sie mozna > zabezpieczyc, jakie sa objawy i dlaczego kila jest grozna? ale o czym mieli pisać? jak to "jak się zabezpieczyć"? trzeba wprowadzić trzecią godzinę lekcyjną religii w tygodniu! Odpowiedz Link Zgłoś
foruman Re: Kiła nie zginęła 02.03.10, 15:26 Nie przesadzaj, to nie poradnik. To artykuł który mówi m in. jak decyzje polityków wpływają na zdrowotność lub jak niewiele trzeba żeby życie uratować. Odpowiedz Link Zgłoś
ereta Re: Kiła nie zginęła 02.03.10, 16:24 sosjolozka napisała: > co za glupi artykul. po cholere pisac o kile nie piszac jak sie mozna > zabezpieczyc, jakie sa objawy i dlaczego kila jest grozna? ### Po to masz internet, żeby poszukać, a nie tylko bezmyślnie walić w klawisze i pisać głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
psychiatranarodowy Re: Kiła nie zginęła 02.03.10, 20:18 Do "socjolożki": Głupia jesteś ty, a nie ten artykuł. jJk widać masz dostęp do internetu - tylko nie wiem po co, bo jaki z tego rozbisz użytek pisząc tylko brednie? Może lepiej poszukaj tam odpowiedzi na swoje pytania - na pewno je znajdziesz. Jak można być taką kretynką? Ktoś ci ma na tacy podać gotowe a sama palcem nie kiwniesz, choć wystarczy wpisac jedno słowo w google. Za to masz czas, by pleść brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
kim-lan-san Re: Kiła nie zginęła 02.03.10, 14:44 "Jeszcze kiła nie zginęła" Wyjątkowo niesmaczny tytuł. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_bozia Re: Kiła nie zginęła 02.03.10, 15:01 kim-lan-san napisała: > "Jeszcze kiła nie zginęła" > > Wyjątkowo niesmaczny tytuł. tytuł jest git, uderza w podniosłe tony, "jeszcze kiła nie zginęła, póki my żyjemy", nie zaraz, "jeszcze kiła nas nie wybiła" byłoby lepiej, a moze coś na tą nutę: "my się kiły nie boimy, bo mamy krzyże" faktycznie byłoby lepiej, sama już nie wiem zapytajmy księdza a właśnie do autorów tego świetnego tekstu: co na to ksiadz? Odpowiedz Link Zgłoś
pani_bozia Re: Kiła nie zginęła 02.03.10, 16:46 chyba jednak na "tę" nutę a nie "tą" nutę Odpowiedz Link Zgłoś
foruman Re: Kiła nie zginęła 02.03.10, 15:19 Niesmaczny? A temu tylko seks oralny w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
szabo Re: Kiła nie zginęła 02.03.10, 17:44 bardzo dobrze, że niesmaczny... od razu sugeruje, że rzecz dzieje się w Polsce. A kiła to niesmaczna choroba, szczególnie jak zachoruje na nią dziecko, bo matki nikt nie przebadał. kim-lan-san napisała: > "Jeszcze kiła nie zginęła" > > Wyjątkowo niesmaczny tytuł. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_bozia Kiła nie zginęła 02.03.10, 15:02 a tak na poważnie: artykul i tytuł do doopy oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
foruman Re: Kiła nie zginęła 02.03.10, 15:20 a temu analny... ludzie co z wami ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
foruman Re: Kiła nie zginęła 02.03.10, 15:24 a tak na poważnie: możesz uzasadnić co jest nie tak z tym artykułem? Bo ja go przeczytałem z zainteresowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
kim-lan-san Re: Kiła nie zginęła 02.03.10, 15:35 Nie nadążasz za oczywistym odwołaniem do słów hymnu? Odpowiedz Link Zgłoś
ereta Re: Kiła nie zginęła 02.03.10, 16:29 kim-lan-san napisała: > Nie nadążasz za oczywistym odwołaniem do słów hymnu? ###Głodnemu chleb na myśli. Nie potrafisz już inaczej kojarzyć, tylko kościelno-patriotycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
kim-lan-san Re: Kiła nie zginęła 02.03.10, 17:04 1. Co ma z tym wspólnego kościół? 2. Jak inaczej kojarzyć słowa: "jeszcze ... nie zginęła"? Takiego szyku nie stosuje się już w mowie potocznej, kojarzy się jednoznacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
pe11 Re: Kiła nie zginęła 02.03.10, 18:11 kim-lan-san napisała: > 1. Co ma z tym wspólnego kościół? kościół zawzięcie zwalcza prezerwatywy, które chronią również przed kiłą Odpowiedz Link Zgłoś
foruman Re: Kiła nie zginęła 03.03.10, 10:51 Oczywiście że nadążam. No i? Gdzie tu dodupstwo? Znaczy hymn się nie podoba? Czy może autor upatruje obrazy patriotycznych uczuć? Po drugie tytuł to pikuś. Podobno artykuł jest do d... Znaczy co konkretnie? Jakieś uzasadnienie? Jakiś - przepraszam za trudne słowo - wywód logiczny? Odpowiedz Link Zgłoś
ereta Re: Kiła nie zginęła 02.03.10, 16:27 pani_bozia napisała: > a tak na poważnie: artykul i tytuł do doopy oczywiście ### To Ty się tą Swoją doopą zajmij, a nie biadol na fFrum. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_bozia Re: Kiła nie zginęła 02.03.10, 16:43 a to chyba autor się odezwał? no dobra, arykuł nie jest najgorszy z najgorszych, widziałam straszniejsze wypadałoby jednak napisać co, jak , dlaczego, jak się zabezpieczyć, i porównać nas z tymi zepsutymi cywilizacjami śmierci, w których to już dzieci w przedszkolu mają wypaczane umysły przez szatańską edukację zdrowotną i seksualną a dorośli są bombardowani rozerotyzowanymi kampaniami medialnymi na temat chorób wenerycznych i którym diabelscy zboczeni lekarze przypominają w czasie wizyty lekarskiej o tym, że bezpieczny seks = prezerwatywa Odpowiedz Link Zgłoś
pani_bozia Re: Kiła nie zginęła 02.03.10, 16:45 a tak poważnie, dobre jest to w tym artykule, ze jasno pokazuje na jakim poziomie w Polsce jest opieka nad kobietami w ciąży, skoro konowałom nie laska otworzyć ryj i poinformować kobietę, że warto przebadać się w kierunku chorób, w tym wenerycznych Odpowiedz Link Zgłoś
lia.13 Re: Kiła nie zginęła 02.03.10, 18:42 kurcze no, jak się zabezpieczyć - gumki stosować i tyle. Nawet one nie dają 100%-owej skuteczności, ale nic lepszego nie wymyślono, chyba że szklankę zimnej wody przed, na uspokojenie :D Odpowiedz Link Zgłoś
foruman Kiła nie zginęła 02.03.10, 15:18 Fajny tytuł. Teraz się zacznie ciąganie po sądach autora za obrazę uczuć "prawdziwego Polaka".. Odpowiedz Link Zgłoś
mmm-ccc [...] 02.03.10, 15:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Przyszedł kapitalizm, to i nędza przyszła. 02.03.10, 16:32 Nie dziwota więc że choroby typowe dla biedoty, nie mającej dostępu do środków higieny i będącej praktycznie bez opieki medycznej, znów atakują, tak jak przed wojną. Cholera też powróciła wraz z nastaniem kapitalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
prakseda2 Przyszła antykoncepcja hormonalna.... 02.03.10, 18:40 ...to poczciwe gumki poszły do kosza na śmieci. Jak się chłoptaś jeden z drugim o pigułkach dowiedział, to czy go obchodzi coś poza tym, że można bez gumy kija zamoczyć? "Weź pigułkę" i po sprawie. A że wenerę się łapie, to już cielę nie myśli. I tak to się roznosi. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Przyszła antykoncepcja hormonalna.... 03.03.10, 11:03 prakseda2 napisała: > ...to poczciwe gumki poszły do kosza na śmieci. Jak się chłoptaś jeden z drugim > o pigułkach dowiedział, to czy go obchodzi coś poza tym, że można bez gumy kija > zamoczyć? Ja tu raczej widzę brudne łapska kleru i ich walkę z antykoncepcją. Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: Przyszedł kapitalizm, to i nędza przyszła. 02.03.10, 19:38 Kila nigdy nie byla choroba biedoty. Wrecz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sosna80 Wybiórcza po raz kolejny łamie prawa autorskie 02.03.10, 16:44 A o źródle zdjęcia (Wikipedia) i autorstwie to jak zwykle nie łaska napisać... Odpowiedz Link Zgłoś
28plk7b Kiła i syf nie zginęła 02.03.10, 18:32 ma się w najlepsze,najwięksi nosiciele tp PiSdzielcy Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Za kiłę winę ponosi Kościół 02.03.10, 18:53 „Kościół sprzeciwia się stosowaniu wszelkich środków antykoncepcyjnych. Uważa za wewnętrznie złe „wszelkie działanie, które – czy to w przewidywaniu aktu małżeńskiego, podczas jego spełniania, czy w rozwoju jego naturalnych skutków – miałoby za cel uniemożliwienie poczęcia lub prowadziłoby do tego” (Paweł VI, enc. Humanae vitae, 14;KKK 2370)” www.teologia.pl/m_k/prz-07.htm#t Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: Za kiłę winę ponosi Kościół 02.03.10, 19:41 Kosciol winien, ze sie ludzie puszczaja? No puknij sie w glowe. Jesli komus nie przeszkadza, ze ma stosunki z przypadkowymi partnerami (nie obchodza g przykazania Boze) nie bedzie sie tez przejmowal opinia kosciola katolickiego na temat srodkow antykoncepcyjnych. Nie mowimy o Afryce, gdzie kobiety moga byc zmuszane przez mezow majacych od nich odmienne przekonania. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_bozia Re: Za kiłę winę ponosi Kościół 02.03.10, 20:32 dobrze się czujesz? to chyba jasne że normalni ludzie mają w doopie kościół, jesteś chyba za prosta żeby załapać sens moich postów a dzięki komu jeśli nie sukienkowym w polsce nie ma edukacji seksualnej i prozdrowotnej, zwłaszcza tej dotyczącej narządów płciowych i ogólnie "tych" narzadów (rak piersi, rak prostaty)? moje posty to śmiech i kpina z tego, ze nie ma rzetelnej edukacji seksualnej, ale za to jest religia pewnie niedługo dzieciom wprowadzą trzecią albo jedenastą godzinę religianctwa, a chyba oczywiste jest jakie powinny być priorytety w normalnym, świeckim kraju Odpowiedz Link Zgłoś
zapach_werbeny Re: Za kiłę winę ponosi Kościół 02.03.10, 21:06 pani_bozia napisała: > to chyba jasne że normalni ludzie mają w doopie kościół, jesteś chyba za prosta > żeby załapać sens moich postów nono, chyba się zagalopowałaś. to że jestem z tych niewierzących-niepraktykujących nie daje mi prawa do wrzucenia wszystkich wierzących do jednego wora z etykietą "czubek". tym bardziej, że poznałam w życiu kilka fantastycznych osób, olaboga! wierzących. poza tym sens twoich postów nie jest znów tak głęboki, żeby ktoś go nie załapał. > moje posty to śmiech i kpina z tego, ze nie ma rzetelnej edukacji seksualnej, > ale za to jest religia ok, z tym się zgadzam. generalnie rozumiem twoje stanowisko, natomiast nie widzę potrzeby aż takiego emocjonowania się tematem. peace!:) Odpowiedz Link Zgłoś
pani_bozia Re: Za kiłę winę ponosi Kościół 02.03.10, 21:33 > nono, chyba się zagalopowałaś. nie, wcale nie, nie zagalopowałam się, takie jest moje zdanie >to że jestem z tych > niewierzących-niepraktykujących nie daje mi prawa do wrzucenia wszystkich > wierzących do jednego wora z etykietą "czubek". tym bardziej, że poznałam w > życiu kilka fantastycznych osób, olaboga! wierzących. twoja sprawa, a ode mnie się odstosunkuj, napisałam tak jak uwazam, moje prawo, właśnie tak myslę jak napisałam > natomiast nie widzę potrzeby aż takiego > emocjonowania się tematem. wydaje ci sie Odpowiedz Link Zgłoś
pani_bozia Re: Za kiłę winę ponosi Kościół 02.03.10, 21:35 wydaje ci się, że się emocjonuje, artykuł mnie ubawił raczej, zwłaszcza tytuł (ktory został już zmieniony z "Jeszcze kiła nie zgninęła" na "Kiła szaleje")HAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Kiła nie zginęła 02.03.10, 19:17 20 lat rządów Balcerowicza, Bileckiego, Kaczyńskich, Buzka, Tuska robi swoje. Partie jak AWS, UW, ZChN, KLD, PC, PiS i PO - oznaczają ciemnotę i zacofanie, a my dalej dzięki ludziom na nich głosujących zbliżamy się do krajów 3 świata. Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara_przemian Ciężarne cudzoziemki mają lepszą opiekę niż Polki 02.03.10, 19:33 Przykład: moją znajomą Ukrainkę (dodam, że to żadna patologia, wręcz przeciwnie, pani inżynier, legalnie zatrudniona w naszym kraju, mąż Polak - makler giełdowy) lekarze zbadali w kierunku chorób wenerycznych i HIV, tłumacząc, że to przymus, bo Ukraina to prawie Rosja, a tam dużo zachorowań i kiepska opieka, a mnie odmówiono testu na HIV mówiąc "dziecko, młoda jesteś, spokojna, na co ci to". Tak wygląda świadomość pracowników służby zdrowia, prawie jak 20 lat temu, kiedy o HIV'a podejrzewano tylko gejów i prostytutki. Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara_przemian Ja mam kiłę,ty-rzeżączkę,więc podajmy sobie rączkę 02.03.10, 19:36 Trzech facetów poszło do lekarza. Pierwszy wychodzi z gabinetu ze zwieszoną głową. Co masz? HIV. Drugi wychodzi z gabinetu załamany - HIV. A trzeci wyskakuje radosny jak skowronek, więc dwaj pozostali pytają: a ty co się tak cieszysz? Na to gość odpala: kiła, kiłunia, kiłeczka... Odpowiedz Link Zgłoś
psychiatranarodowy Zasługa neoliberalizmu 02.03.10, 20:03 ...skompromitowana ideologi naeolibaeralna powoduję, że kierująca się nią "soledarnościowa" Bolanda stacza się szybko do poziomu krajów trzeciego świata. Już jesteśmy na ostatnim lub przedostatnim miejscu w Unii Europejskiej (nawet za Rumunią) i konkurujemy z Albanią. Jeszcze kilkanaście lat rządów hołoty burżuazyjno- oligarchicznego i będziemy czymś między Boliwią, Peru, Brazylią i Meksykiem - z pueblami nędzy, szwadronami śmierci i ulicznymi festiwalami dla motłochu. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Zasługa neoliberalizmu 02.03.10, 20:53 Ten neoliberalizm i tak jest lepszy, niż kaczo-rydzykowy totalitaryzm. Jeszcze kiła nie zginęła, póki my żyjemy... Odpowiedz Link Zgłoś
psychiatranarodowy Re: Zasługa neoliberalizmu 02.03.10, 22:57 jesteś w błędzie, niestety podobnie jak większość ludzi. ten kaczy "totalitaryzm" to tylko farsa totalitarna - oni są nieszkodliwymi wariatami z anachronicznymi obsesjami i poglądami. natomiast banda ryżego to jest syf, trąd, hiv i ebola razem wzięte - to panoszenie się oligarchii sobiesiaków i misiaków, to prywatyzacja państwa, to rząd który jest spółką z o.o. przewalaczy i ich politycznych ochroniarzy. to są termidorianie polscy - dzięki nim poska niebawem będzie bolandą, czymś na kształt boliwii, peru i meksyku. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Zasługa neoliberalizmu 03.03.10, 00:14 > Polska niebawem będzie bolandą, czymś na kształt Boliwii, Peru i > Meksyku. A pod rządami kaczorów ma wszelkie szanse stać się drugą Koreą Północną, tyle że pod nieco innymi hasłami... A tak w ogóle, to wszyscy politycy łżą na potęgę. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_bozia Kiła nie zginęła 02.03.10, 21:38 trzeba wszystkich złapać i zrobić rejestr, szczególny nacisk nałożyć na kobiety w ciąży, bo to wredne baby są, mowie wam, to samo z ich dziećmi - szatańskie pomioty zarazone kiłą, a jeśli się nie zgodzą na badanie to odebrać możliwość pracy zarobkowej, zabrać mieszkanie, zlicytować samochód......tralalala........cześć Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Kiła nie zginęła 03.03.10, 00:26 Co racja, to racja, ale z tym kościołem to masz jazdę, że ho, ho... Odpowiedz Link Zgłoś
opinia-pollpressagency Najjadowitsze skorpiony sa izraelskie a lues izrae 03.03.10, 04:29 Lues w Europie to jeszcze zabawa w piaskownicy. Panuje przekonanie, ze lues jest wyleczalny ale to nie jest prawda. Nieznana jest patogeneza luesu ale notowane sa liczne przypadki, ze pacjeci pozornie wyleczeni z luesa maja dzieci z ciezkimi wadami serca. Nic dziwnego, ze bazgroly@gW boja sie powiklan poluesowych jak diabel swieconej wody. Zrobmy slupek luesowy bazgrolow@gW i zobaczymy jak rosnie i pecznieje. Zreszta kotek Azorek im morde lizal. BONAWENTURA. Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Re: Najjadowitsze skorpiony sa izraelskie a lues 03.03.10, 22:09 opinia-pollpressagency napisała: > Panuje przekonanie, Bredzisz jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
bezportek Jeszcze kiła nie zginęła 03.03.10, 15:16 poki my zyjemy... Glowny roznosciel kretkow bladych, zboczone lewactwo, jeszcze nie calkiem wyginal w spoleczenstwie. Na lewym poboczu paletaja sie nataszki, a bramie tkwia bezrobole, a resztki eseldu na zapleczu. Wyzbyc sie syfa mozna, ale ilez to zachodu, a Zachod lewactwu wstretnym jest i basta. Poza tym, fanatyczne lewaki czuja pociag do choroby lenina, wierza ze salwarsan i formalina uczynily go wiecznie zywym, caly socjalizm bierze sie z tego zabobonu... Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb to ogromna oszczędność, test kosztuje raptem 8 zł 03.03.10, 22:06 Osiem złotych na badanie choroby, która powoduje ledwo tysiąc zakażeń na 30 milionów regularnie uprawiających seks to marnotrawstwo. Tym bardziej, że OIDP chorobę można wyleczyć jednym zastrzykiem penicyliny. Odpowiedz Link Zgłoś
rockville Kiła nie zginęła 03.03.10, 23:53 Kto nie sika pod wiatr syfa nie dostanie !!! Odpowiedz Link Zgłoś