miroslaw-1 Biskupi o statucie Rodziny Radia Maryja 08.03.10, 20:06 ... tragiczne jest,ze ci panowie w sukienkach wierza w swoja madrosc.... a swoja ideologie czy religie -jak kto woli - chca w polsce wprowadzac przez polskie prawo tzn. ich ieologie musi egzekwowac panstowy aparat nacisku ps. K O N I E C Z N I E w polsce wprowadzic PODATEK KOSCIELNY !!!!!!! miroslaw Odpowiedz Link Zgłoś
flc99 Inne ważne zadanie 08.03.10, 20:31 Myśle sobie, ze powinni dodać jeszcze jeden, chyba najważniejszy punkt obrad. W świetle lawiny ujawnianych właśnie przestępstw w łonie KK, co należy zrobić żeby w Polsce uniknąć skandalu. Komu łeb ukręcic, kogo wysłac na zesłanie, a komu zagrozic ekskomuniką. Bo jak pęknie ten balon, to będzie się działo, oj będzie. revelstein.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
opinia-pollpressagency Polacy kochaja O.dr Rydzyka i Radio Maryja 08.03.10, 20:54 Katolickie Radio Maryja to woda zrodlana dla naszych serc. Radio Maryja to najwieksze radio katolickie na swiecie, ktorego slucha 22 miliony wiernych sluchaczy. Sluchaja rodziny, uczciwe kobiety,kochane babcie, matki, zony, corki, brac studencka, chorzy,biedni, potrzebujacy pomocy, ludzie chleba powszedniego, pracownicy naukowi, Polonia, praktycznie caly Narod Polski. Najpiekniejszym nakryciem glowy na swiecie jest beret francuski bretonski i dotego wykonany ze szlachetnej welny moherowej. Nosi piekny beret ponad polowa swiata cywilizowanego artysci, zolnierze, harcerze, studenci, pielegniarki, wierni, szlachetni i jest symbolem Radia Maryja. Trudno sobie wyobrazic dzien powszedni bez Radia Maryja i Telewizji Trwam. Kto jest zapieklym we wscieklosci przeciwnikiem Radia Maryja, komercja i manipulacja, sekty, pasozyty, kretacze, spryciule, lewaki i dewianci czyli male grupki niedowartosciowanych. BANAWENTURA. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Polacy kochaja O.dr Rydzyka i Radio Maryja 08.03.10, 22:30 Ty BANAWENTURA, ile ci płacą za wypisywanie tych idiotyzmów, opłaca się taki proceder ? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_49 Biskupi o statucie Rodziny Radia Maryja 09.03.10, 00:12 Radio Maryja i Telewizja TRWAM, to jedyne rzetelne publikatory jakie znam. Jedyne obywatelskie, utrzymywane dobrowolnie , przez grupę obywateli, którym na prawdzie zależy.-50% nakładu GW, wykupują instytucje państwowe , za pieniądze z moich podatków, bez mojej woli i zgody -GW i TVN utrzymują się z reklam. Reklamy z natury rzeczy kłamliwe są. Koszty reklam w ceny produktów wchodzą i znów płaci konsument , czyli ja ,za oczywiste i niepodważalne kłamstwa, którymi się mnie i cały naród karmi . Oczywiście nie oglądam TVN i GW nie kupuję, ale na mojej żerują krwawicy i poradzić nic na to nie mogę. O. Rydzyk tylko prosi , dam coś to bardzo dobrze, nie dam to też dobrze, a przy tym nienawidzi kłamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
3737aa Szczegolik ale Istotny przed ..KONCEM (1Kor 15:24) 09.03.10, 05:28 <Biskupi omówią tez sprawę Niedzieli Biblijne> Dobre! Czyzby reszta Niedziel to nie-Biblijne gusla-rytualy a la czicieli Zeusa, Hari Kriszny, brzuchatego Buddy,....wycia Mully (meczecie) czy rabina (w synagodze),etc.? 2012 coraz blizej! Glupcy (goje@nie-goje)nie macie duzo czasu. Odpowiedz Link Zgłoś