slayvanbloim Państwo mniej widoczne niż Kościół 23.04.10, 08:33 To dziwne państwo, które oddaje tyle inicjaty, dotyczącje całego narodu w ręce jednego wyznania religijnego. Godność mniejszości jest deptana nogami. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyleon Pomyślałam, że powinniśmy wprowadzić jakiś ... 23.04.10, 10:44 Pomyślałam, że powinniśmy wprowadzić jakiś zakaz latania wspólnym samolotem ważnych kobiet. Jak na filozofkę i etyczkę bardzo ciekawa konstatacja, czy dalszy jej ciąg powinien brzmieć : politycy(mężczyźni) winni być co kilka miesięcy wysyłani w starych, najlepiej uszkodzonych samolotach do słabo oznakowanych portów lotniczych. I tym sposobem zostanie rozwiązany problem parytetów. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: erudycja Srody 23.04.10, 19:51 ...to świetny żart. Jak dla mnie ta Pani jest przykładem wykształconej formalnie idiotki. Która np. nie słyszała o instytucji awiza. Odpowiedz Link Zgłoś
secondela Brawo pani Środo!!! 25.04.10, 09:14 Wspaniały artykuł. Mnie również uderzyło jedno w tej histerii pogrzebowej. DLACZEGO WSZYSTKIE TRUMNY NIE STAŁY OBOK SIEBIE, by ludzie mogli pokłonić się wszystkim zmarłym? Tylko: wybrańcy (królowie!!!) w PAŁACU, reszta na TORWARZE. To była zła, polityczna decyzja (jestem pewna, że stali za nią ludzie prezydenta). Myślę, że Tusk był w NIEKOMFORTOWEJ SYTUACJI, cokolwiek by nie zrobił, byłby źle oceniony.I żałoba się dla niektórych skończyła wraz z pochówkiem prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
helguera nienawisć do kościoła odbiera tej pani 26.04.10, 21:37 możliwosc logicznego myslenia. Odpowiedz Link Zgłoś