ganz program jak za stanu wojennego 26.04.10, 22:30 Obejrzałem ten program muszę przyznać, że poziom indoktrynacji podobny jak w stanie wojennym. Czystej wody propaganda. Nie miałbym nic przeciwko jeśli by to szło w TV prywatnej np Trwam ale nie w publicznej opłacanej z moich podatków. Oczywiście emisja nie jest związana z rejestracją komitetu wyborczego Jareczka. Brak słów ..... Odpowiedz Link Zgłoś
langston dlaczego Zakowski opowiada brednie za moje pieniad 26.04.10, 22:35 dlaczego Zakowski opowiada brednie za moje pieniadze? ty bys chcial miec do dyspozycji tylko jeden organ? najlepiej michnikowy tak? Odpowiedz Link Zgłoś
krakower "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformie ... 26.04.10, 22:30 Tak oto, w sposób najobrzydliwszy z możliwych, PiSdecka TV rozpoczęła kampanię wyborczą. Odpowiedz Link Zgłoś
india70 "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformie ... 26.04.10, 22:30 znowu ktos manipuluje? Odpowiedz Link Zgłoś
fields1 Skoro to "tylko mohery" to o co dym ? 26.04.10, 22:30 Zdrowe jądro narodu czytające GW i oglądające TVN zagłosuje na Komorowskiego więc o co płacz ? Odpowiedz Link Zgłoś
wild.wind Re: Skoro to "tylko mohery" to o co dym ? 26.04.10, 22:33 Tak samo jak ludzie stojący w kolejce do pałacu wyrażam tu swój szok i zatroskanie. Wybacz, czułem taką potrzebę. Odpowiedz Link Zgłoś
litkac "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformie ... 26.04.10, 22:31 PRAWDA W OCZY KOLE, CO????? Zakłamani szuje, juz więcej NAS nie oszukacie! Kity to możecie wciskać sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
anderl Lech Wałęsa 26.04.10, 22:31 też go opluwano i obrażano. Pan Pośpieszalski zapomniał jak PC a potem PiS wyrażało się na temat L. Wałęsy kiedy był prezydentem i w ostatnich latach. No ale to w końcu agent "Bolek", co jak wiadomo udowodnił IPN pod przewodem śp. prezesa Kurtyki za pomoca kilku książek, a wszystko w imię wolności słowa... .Jakimś dziwnym trafem za rządów PiS-u również nie posadzono na ławie oskarżonych ani jednego SB-eka funkcjonariusza. Za to IPN znalazł paru aktorów, polityków, jednego księdza kapelana... no i zatonął laptop w wannie tudzież wymsknął się z ręki, już nie pamiętam... . Rzeczywiście deubekizacja udała się znakomicie...i walka z korupcją w służbie zdrowia. Pan Jan ma krótką pamięć, ale gdzie nauczył się tak wspaniale kręcić propagandowe filmy? Pewnie gdyby dorosłość osiągnął w latach 50 też robiłby takie zaangażowane dzieła. Homo sovieticus??? Przypominam, że reszta narodu stoi po stronie zomo, pod przywództwem "małpy w czerwonym", które w łapce trzyma badylek czyli "Stokrotkę", a przed nią bieży... Odpowiedz Link Zgłoś
litkac "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformie ... 26.04.10, 22:32 SAMA, CZYSTA PRAWDA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin3223 "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformie ... 26.04.10, 22:32 swietny program sprzeciwiajacy sie jedynej slusznej lini interpretacji zdarzen z 10 kwietnia Odpowiedz Link Zgłoś
wild.wind Re: "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformi 26.04.10, 22:34 A jaka jest ta interpretacja? Kto ją podał? Bo ja jeszcze takowej nie słyszałem Odpowiedz Link Zgłoś
janek_48 "Nie polezie orzeł w GWna”.Czyżby to o GW? 26.04.10, 22:33 Prosze wytłumaczcie mi czy p. Marcin Król miał na mysli gazete wyborczą nazywając ją GW-nianą gazetą?I czy mial ku temu podstawy? Czyzby p. Król to ukryty moher słabowykształcony z małego miasteczka oszołom?Bo że członek PZPR to chyba nie ujma bo i p. Kuroń, i p.Balcerowicz to tez PZPR-owcy. Odpowiedz Link Zgłoś
filominidanek [...] 26.04.10, 22:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
evenin "Podzieleni 2010" 26.04.10, 22:34 Brzydzę się tym, typowo polskim, knuciem, jątrzeniem i szukaniem winnych wśród Innych. Ten kraj nigdy na prostą nie wyjdzie, jeśli nawet po takiej tragedii, potrafią znaleźć się ludzie, którzy tak kipią od nienawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
dubrownik POlszwiki 26.04.10, 22:38 Prawda boli. Na pocieszenie POlszewikow: Kamorra wygrywa w sondazach i pelni obowiazki prezydenta do 4. lipca . Swoja droga takiego durnia, co to zdanie skladajacego sie z pieciu zdan w jezyku ojczystym prawidlowo zaakcentowac nie potrafi. No tak pewnie tluamaczenia przemowien z rosyjskiego nie byly najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
ridgeley "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformie ... 26.04.10, 22:35 TAK TRZYMAĆ Pospieszalski! Obrzydziłeś pis narodowi dokumentnie. Takich wymiocin jeszcze nie oglądali... Proponuję puścić ten pseudodokument jako powtórka tuż przed wyborami. To będzie piękny SAMOBÓJ! Odpowiedz Link Zgłoś
kelowna TVP opanowana przez PiS wiec ten program to tylko 26.04.10, 22:35 poczatek, atakow bedzie wiecej i jak to kiedys powiedzial "wielki" posel Kurski "glupi narod wszystko kupi". Odpowiedz Link Zgłoś
gar1 "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformie ... 26.04.10, 22:35 Pospieszalski to psychol i tak dalej.........!! Odpowiedz Link Zgłoś
dialog Okropny propagandowy film 26.04.10, 22:36 Z przykrością patrzyłem na ten film. Oczekiwałem dokumenty oddającego atmosferę tamtych dni, a zoabczyłem gniota z cytatami ludzi mającego same spiskowe teorie. Świetna inaugiracja kampanii Kaczyńskiego. No i rosyjskie media teraz będą miały używanie na całego - znów zaczną się artykuły o rusofobii. Jaka telewizja- taki film. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
sturm_man Re: Okropny propagandowy film 26.04.10, 22:44 Atmosfery to sobie szukaj pozyteczny idioto w kosciele, a Kaczynskiemu daj spokoj, zebys choc 1/10 w swoim zyciu osiagnal co On. Latwo gnoic czlowieka trudniej go popierac bo to przeciez takie niepopularne i nie trendy. Telewizje mamy dobra, a obywateli zenua. Odpowiedz Link Zgłoś
dialog Re: Okropny propagandowy film 26.04.10, 23:15 Czy ja gdziekolwiek pisałem o prezydencie? Zamiast obrzucać mnie inwektywami, proponuję czytać tekst ze zrozumieniem. Film był okropny- skumulowane wypowiedzi o zamachu Rosjan na prezydenta, o zabójstwie - żałobny jad aż się sączył z telewizora. I żadnej wypowiedzi " nie poipierałem taego prezydenta, ale przyszedłem oddać mu szacunek"- a takich ludzi było na Krakowskim wielu - tylko hagiografie i czołobitność. Odpowiedz Link Zgłoś
irkwiat Re: Okropny propagandowy film 26.04.10, 22:58 Proszę nie przyjmować się głupotami. Rosjanie mają więcej mądrosci, nie zareagują. Odpowiedz Link Zgłoś
ad1952 "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformie ... 26.04.10, 22:36 BOŻE!!!Komuna wróciła.Te oszołomy to moi rodacy????Czy ja śnie???? Ktoś mówi o abonamencie????Ciemny ludu-otrząśnij sie bo pod dowództwem "kaczora"szybko wrócimy do średniowiecza."Moher"to nie podeszły wiek,to sposób myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
litkac "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformie ... 26.04.10, 22:37 Brawo! Świetny program!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence Re: nawet poznańscy kibole wiedzą że GWna się nie 26.04.10, 22:37 nawet kibole? no no no zdrowa tkanka narodu! Odpowiedz Link Zgłoś
szalonaburza Re: "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformi 26.04.10, 22:38 Całe szczęście wy dowiedzieliście się, że jest was mało, a my dowiedzieliśmy się, że jest nas tak dużo. A teksty o manipulacjach sobie odpuście, bo manipulacje to wy macie we krwi. Pisze 18-latka w kometarzach na blogmedia24.pl/node/28498: "I jeszcze tylko słowo na temat mediów w Polsce. Mam 18 lat i wzięłam udział w konkrusie na portal internetowy. Przez 5 miesięcy uczęszczałam na jedną z uczelni aby poznać zawód dziennikarza i PRowca. Przez ten czas pod czujnym okiem dziennikarzy "Gazety Wyborczej" i osób wpływowych, skrajnie lewicowych nauczyłam się: manipulowac słowem pisanym, narzucać czytenikowi moje własne zdanie, stosować niewybredne metody w pozyskiwaniu zwolenników i czytelników a to wszystko na przykładzie promowania jednej z partii POlitycznych. Współczuję moim rówieśnikom, którzy pozwolili się zmanipulować." Odpowiedz Link Zgłoś
sewa1 Prawiczka straciła poczucie rzeczywistości.. 26.04.10, 22:38 ..autentycznie im odbiło i na tym popłyną Odpowiedz Link Zgłoś
litkac "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformie ... 26.04.10, 22:39 Teraz widac prawdziwych POlAKÓW! RESZTA NIECH kupuje tą papkę dla mas, którą kamią ich GW-niane gazety i fastfoodowa telewizja dla CIEMNOTY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 Wy macie swoją ekstremę: Środę, Pacewicza,.... 26.04.10, 22:39 Senyszyn, Szczukę, więc i po drugiej stronie jest ekstrema. Ten podział to jest wasze dzieło mośki! Jeżeli przy okrągłym stole wyborcza miała od razu inne wejście, a skład redakcji był dobierany według klucza kapciowego poddaństwa wobec jąkały, to w ludziach wyrobiło się słuszne przekonanie, że jesteście polityczną hucpą. Szykuje się duża burza w tym kraju jak wygra kaczor, ale zapomnieliście icki fundamentalną zasadę wymyśloną przez waszych starożytnych: kto sieje wiatr, ten zbiera burzę! Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence Re: Wy macie swoją ekstremę: Środę, Pacewicza,... 26.04.10, 22:48 zesrałeś się w gacie już? mośku Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko Re: Wy macie swoją ekstremę: Środę, Pacewicza,... 27.04.10, 14:30 Tak jak ty tego nie robi nikt. Odpowiedz Link Zgłoś
kazdyznas Re: "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformi 26.04.10, 22:39 Jasne, najlepiej krytykowac.. wy biedni ludzie zaklamanej propagandy! Jeszcze nie otworzyly wam sie oczy????? Zobaczcie, ze nawet teraz WAMI MANIPULUJA A WY SIE DAJECIE!!!! Po raz wtory!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Najlepszy motyw filmu 26.04.10, 23:30 Najlepszy motyw filmu - dwaj pijani młodzieńcy sfilmowani przed Pałacem Prezydenckim bez swojej wiedzy, więc mówiący podwójnie szczerze co myśleli o tym wszystkim - i nie było to po myśli Salonu, oj nie było! Ich twarzy nie było widać, więc nie mogą się sądzić o bezprawne wykorzystanie wizerunku. Po prostu realizatorski majstersztyk! Z ostatniej chwili: powyższy post został przed chwilą przeniesiony do "Oślej ławki". Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego? A może sam sprawca mi to powie? Odpowiedz Link Zgłoś
klinikka [...] 27.04.10, 00:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
majkel33 Cóż to za Mount Everest zakłamania, żeby ... 27.04.10, 08:46 ... w publicznej telewizji, za pieniądze z abonamentu, zamiast teatru telewizji ("Rozmowy z Katem") puścić spot wyborczy Jarosława Kaczyńskiego, w którym zarzuca się innym mediom, że manipulują poglądami ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
bobrzabudka idę podpisać się pod kandydaturą Korwina-Mikke, bo 27.04.10, 09:16 już słuchać tego nie mogę. zwolennikom teorii spiskowych gratuluję, bo coś w tym jest. no i warto zwrócić uwagę na fakt, że najpierw ignorowali, później się śmiali, a teraz gazeta wyborcza podejmuje walkę i właśnie teraz przegrywa. jak żydzi mogli podjąć się polemiki? ignorować od końca i tyle. oj poleci ktoś za ten artykuł. powinien polecieć. Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki To nie był wypaek! 27.04.10, 09:31 Tak katastrofa smoleńska była skutkiem pychy i zarozumiałości Kaczyńskich. Sam Lech Kaczyński swoim zachowaniem w Gruzji moralnie odpowiada za Smoleńsk. Wyprawa była teatrem przed wyborczym i efektem pychy, która kazała im zrobić coś większego niż było z udziałem Premiera. Lech Kaczyński był najgorszym prezydentem a swoimi wetami na eszystkim szkodził. Reżimowa telewizja teraz cuduje a prostaki im może uwierzą. Głupców ci u nas dostatek! Odpowiedz Link Zgłoś
rozterka47 Re: To nie był wypaek! 27.04.10, 09:42 epupecki napisał: Tak katastrofa smoleńska była skutkiem pychy i zarozumiałości Kaczyńskich. Sam Lech Kaczyński swoim zachowaniem w Gruzji moralnie odpowiada za Smoleńsk. Wyprawa była teatrem przed wyborczym i efektem pychy, która kazała im zrobić coś większego niż było z udziałem Premiera. I nikogo jakos nie obchodzi , kto odpowiada za wsadzenie do jednego samolotu tylu ważnych ludzi. Żaden mądry prezydent nie powinien sie na to zgodzić, ze zwykłego rozsądku politycznego. No ale to trzeba być Prezydentem odpowiedzialnym za kraj. To grozi powtórką. Odpowiedz Link Zgłoś
konbar Solidarni z Pospieszalskim-co za odwaga i 26.04.10, 22:39 determinacja.Brawo.Jestesmy z Panem. Odpowiedz Link Zgłoś
diver77 Ciemnogród i zaścianek... 26.04.10, 22:40 W Polsce są tak wielkie pokłady ciemnoty i zaściankowych XIX-wiecznych słuchaczy radia maryja że aż się nie chce wierzyć ! Prawie 2% w jednym z sondaży na Leppera ! Ponad 30% na Kaczyńskiego i jego kota ! Szkoda że ojciec Rydzyk nie sprezentował się żeby uchronić ten wybrany naród od pewnej zagłady i następnych zaborów które zapewne kiedyś znowu niestety nastąpią ! I do tego ten sługus Migalski który rzuca się na kolana i krzyczy: Zginął król, niech żyje król ! Notabene Polska jest również jedynym krajem w którym telewizja publiczna jaka by nie była nędzna, publikuje tendencyjnie zmontowane materiały propagandowe i dywersyjne które powinny być całkowicie niedozwolone w tego typu kanałach... z drugiej strony... w kraju w którym kiedy autobus z urządzeniami do darmowej mamografii ustawi się na cały dzień w jakiejś gminie i do końca dnia nikt się nie zgłosi bo nie wypada się obnażać i dawać sobie dotykać obcym medykom swoje piersi... to właściwie nie ma się co więcej spodziewać po takim ciemnogrodzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
kicikicituptuptup Re: Ciemnogród i zaścianek... 27.04.10, 01:32 Pocieszaj się, pocieszaj. Jak widać po tym forum ten ciemnogród i zaścianek całkiem nieźle sobie radzi z internetem. Ale grunt to się lepiej poczuć po wystrzeleniu jakiejś 'lotnej' obelgi. Swoją drogą - dobrze byloby już coś nowego wymyślić. Ciemnogród i zaścianek już nie są cool. Odpowiedz Link Zgłoś