push.sp "Solidarni 2010". <a href="http://www.facebook.com/komorows" targe 27.04.10, 19:20 www.facebook.com/komorowski.stop?ref=search&sid=1030933888.821508360..1#!/komorowski.stop Odpowiedz Link Zgłoś
pismak_ws "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformie ... 27.04.10, 19:23 i za taką obrzydliwą propagandę mam płacić abonament?Wstydź się pan,panie Pośpieszalski! Odpowiedz Link Zgłoś
olika123 "Solidarni z pis-em-to dobry tytuł 27.04.10, 19:23 "Solidarni z Pis-em"-to dobry tytuł dla tego godnego pożałowania dzieła. Jego przesłanie to: My-Pis-owcy jesteśmy prawymi obywatelami,patriotami i Polakami, a inni (czyt. ci z PO) sa niedobrzy,fałszywi i godni potepienia. Wskazywanie palcem na Tuska i PO-jak to oni szkalowali prezydenta jest żałosne. Czy nikt juz nie pamieta,że prezydent wcale nie pozostał Tuskowi dłużny?Co więcej,nieraz sam był zarzewiem konfliktu. Mam nadzieję że ludzie mają swój rozum i nie dadzą sie tak perfidnie zmanipulować (jak pan P. pewnie by chciał) Odpowiedz Link Zgłoś
rptr35 Re: "Solidarni z pis-em-to dobry tytuł 28.04.10, 09:20 Co do Twojej wypowiedzi mamy zalew informacji jak PO jest wspaniałe dobre 1 opinia chyba nie wiele zmieni??? wiec czego sie obawiac. My z prawicy jestesmy na kazdym kroku wyszydzani i jest dobrze. Czy zyjemy nadal w PRL gdy 1 opinia negatywna o PO czyni tak wielki dyshonor. Ponadto skoro rzad polski tak bardzo Rosjanom niz Prezydentowi któremu jak najchetniej wmowiono by rozkaz zeby odwrócic sprawe od najwazniejszego ze zaden kraj nie pozwolił by sobie by sledztwo prowadzili Rosjanie. Co by było gdyby Putinowi to przydarzyłoby sie w Polsce. Czy naprawde wierzycie ze Rosja czekałaby z załozonymi rekami jak my teraz. My nie mamy wiary w to co nasze wolimy ulegac wpływom mediów niz rozsądnie myślec. Odpowiedz Link Zgłoś
marago1 "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformie ... 27.04.10, 19:26 Do bólu chory człowiek-jego programy skłócają Polaków-brak wyczucia,zawiść,rusofobia i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec to poziom umysłu zwykłego moheru 27.04.10, 19:28 ciemny lud kocha Janka - podobno Jarek Kaczyński chciałby go zrobić ministrem propagandy jak tylko Pis zdobędzie władzę, a Polacy uciekna do Egiptu Odpowiedz Link Zgłoś
po_stach Pospieszalszki z J.Kaczynskim zmontowali tą śmierć 27.04.10, 19:33 A teraz próbują zrzucić wine na Marsjan... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec bo komu mogło zależeć na Wawelu? 27.04.10, 19:40 w każdej innej sutuacji Lechu nie miałby szans na Wawel Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Ale ci ta schiza dopier(-).. 27.04.10, 20:08 Lecz się chłopie, bo nie wytrzymasz do wyborów.A ,podobno w Tworkach nie ma komisji wyborczej -:)))) I przez twój, nieoddany, głos Bronek...nie przejdzie do II tury-:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec hehehe ty to mnie zawsze rozbawisz 27.04.10, 20:13 o Bronka się nie boję, a ty powinnaś współczuć Jarkowi że się do sarkofagu na Wawelu nie załapie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
amenominakanushi-pan-poczatku Re: Ale ci ta schiza dopier(-).. 27.04.10, 21:01 Jest, jest. W czasie ostatnich wyborów pensjonariusze głosowali gremialnie za PiS-em. Odpowiedz Link Zgłoś
polkapis Re: bo komu mogło zależeć na Wawelu? 05.05.10, 10:59 Zależało Dziwiszowi drogi kolego . To płacz za komunistami po co się męczysz w tym kraju ?jedź do Rosji tam będziesz mógł razem z nimi atakowac nasz kraj , mają wprawę 300 lat doświadczenia .wyszkolą Cię na cacy i wiesz co antyPOlaków w Polsce podziemnej skazywali na śmierć . Odpowiedz Link Zgłoś
kovala Re: Pospieszalszki z J.Kaczynskim zmontowali tą ś 27.04.10, 20:07 po_stach napisał: > A teraz próbują zrzucić wine na Marsjan... Mniej Pospieszalskiego ogladaj, bo Ci sie udzielaja teorie spisku. Odpowiedz Link Zgłoś
polkapis Re: Pospieszalszki z J.Kaczynskim zmontowali tą ś 05.05.10, 11:05 Może jeszcze powiesz , że mordu w Katyniu dokonali Niemcy w 1941 ? tak Pospieszalski ułozył rozmowy , a ludzie czytali z kartki . myśl racjonalnie , a nie jak podpowiada ci onet , tvn czy GW ..... Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_i wspolpraca ludzie, wspolpraca i zyczliwosc 27.04.10, 19:30 dobrze juz dobrze. sluchajcie, zalozmy, ze macie racje(na powaznie) to byl zamach zorganizowany przez wladze Rosji. no i co? co teraz robicie? szabelka w dlon i na ruskich, ze starymi hummerami, zepsutymi f16 i jedna bateria patriotow? acha, no tak, myslicie, ze zachod nagle sie obudzi i pomoze wam rozpetac III WS, wysylajac na nia swoje mlode pokolenia i wydajac niesamowite ilosci pieniedzy. jadyne co was uratuje to wspolpraca na poziomie obywatela a skale narodowa. Odpowiedz Link Zgłoś
joly.roger Re: wspolpraca ludzie, wspolpraca i zyczliwosc 27.04.10, 20:52 kawa_i napisał: > i jedna bateria patriotow? Ćwiczebną :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolega39 "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformie ... 27.04.10, 19:35 Jacek Kurski w poprzedniej kampanii wyborczej rozpowszechniając nikczemne bzdury mówił "ciemny lud to kupi". Jest to powiedzenie nadal aktualne, bo większość ludności Polski (nie tylko "ciemny lud") odbiera tylko TVP 1 i nie odróznia uprawianej przez PiSowską telewizję manipulacji od zwykłego przekazywania informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ss85 "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformie ... 27.04.10, 19:36 W zasadzie chciałem to skomentować... ale po krótkim namyśle stwierdziłem, że mój post i tak nie zostałby opublikowany ze względu na nawał wulgaryzmów, a nawet gdyby to ryzykowałbym sprawę sądową o zniesławienie Pospieszalskiego. Dlatego ograniczę się do krótkiej opinii: Pospieszalski powinien się leczyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
3plabc Pospieszalski zawsze miał coś z główką... 27.04.10, 19:40 i daje temu po raz kolejny upust hehe. Szkoda że nie leciał z Leszkiem:( znajomy z pracy miał pomysł, żeby wszystkich polityków wysłać w jakiś feralny lot Rusłanem, a już na pewno cały po-pis hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 "Solidarni w nienawiści 2010" 27.04.10, 19:41 Winni są wszyscy inni tylko nie JA, tylko nie MY. Dziwi mnie i boli, że większość ludzi wypowiadających się w tym filmie nazywa siebie Katolikami, Chrześcianami, czy przynajmniej powołuje się na wartości płynące z Drogi Chrystusowej. Odpowiedz Link Zgłoś
aluksz "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformie ... 27.04.10, 19:47 Za co ja płacę, za takie programy????? To ma być MISJA. Ja TVP od dawna nie oglądam, głównie za takie programy - Pospieszalskiego, Wildstaina, Sakiewicza. Mam tylko nadzieję, że PIS wyłoży się przez takie programy. Elektorat Radia Maryja i nieudaczników zostanie im, ale ludzie myślący nie poprą Kaczyńskiego i PISu. Poza podzielniem Polski i Polaków PIS NICZEGO DOBREGO nie dokonał!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy Re: "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformi 28.04.10, 11:31 a ja z chęcią płacę za takie programy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alicjalawendowa "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformie ... 27.04.10, 19:55 Taki patriota z tego Pospieszalskiego a do Katynia z prezydentem nie poleciał! Odpowiedz Link Zgłoś
bjarek2 buhahah co za żenada, dzięki ci panie że nie mam.. 27.04.10, 20:00 dzięki Ci Panie że nie mam w domu TVP Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec audycja anty Kaczyńska? 27.04.10, 20:14 nie przesadzaj Janko Muzykant nie powiedział by słowa przeciw Kaczyńskim więc nie może być to antysemicka audycja Odpowiedz Link Zgłoś
drasyr "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformie ... 27.04.10, 21:51 Pospieszalski dla mnie jest jednym ze skrajnych pseudo dziennikarzy. Nigdy go nie akceptowałem wraz z moją całą rodziną za ortodoksyjny klerykalizm i skrajną prawicowość, na pograniczu faszyzmu. Odtąd nie będę opłacać abonamentu radiowo-telewizyjnego za propagowanie takich programów skłócających Polaków z sąsiadami w imię idei pisuarów. Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Miłuj bliźniego jak Poszpieszalskiego.... 27.04.10, 22:08 Po owocach ich poznacie je.... PO OWOCACH. Nie może dobre drzewo rodzić złych owoców i vice versa. Miłuj Rydzyka jak bolszewika. Gdzie byli Kaczyńskie,Rydzyk i hierachowie jak koalicjant PiS z woli abpa Głódzia Lepper i jego kumple gwałcili swoje podwładne i siali powszechne zgorszenie?MIlczeli.A dlaczego?A dlategoże Ś.P.prezydent został prezydentem tylko dzięki Lepperowii jego Samoobronie.Nie przeszkodziło to wszkże Jarosławowi,że chciał Leppera udupić i wsadzić do kryminału.Co za niewdzięczność.To właśnie pokłosie IV Najjasniejszej Rzeczpospolitej.Czekamy na powtórkę. A teraz biskup Krasicki: "Nową przypowieść Polak sobie kupi Że i przed szkodą i po szkodzie głupi". Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformie ... 27.04.10, 22:19 służalczość wobec PIS-u oraz chora ambicja, odebrała mu resztki rozumu. zakuty bukowy łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
trup Szkoda mi ludzi, których Pospieszalski ośmieszył 27.04.10, 22:35 nakręcił ich na intymne wynurzenia w stanie histerycznej egzaltacji i teraz, kiedy histeria się skończyła, ludzie maja przesrane w swoich środowiskach. Odpowiedz Link Zgłoś
kufa-62 Re: Szkoda mi ludzi, których Pospieszalski ośmies 28.04.10, 01:25 TEN."PAN " NIESTETY ŻERUJE NA NAIWNOŚCI I EMOCJACH PROSTYCH LUDZI.ALE WYSTARCZY WKLEPAĆ W -WYSZUKIWARKĘ JEGO,NAZWISKO - ABY ZOBACZYĆ "DOKONANIA "W TEMACIE.np.pieśni KLERYKALNYCH I OGÓLNEJ PRO KAT. ORIENTACJI.JEŚLI, JEGO WIARA TAK WYGLĄDA ,TO WSPÓŁCZUJE .JEGO BLIŹNIM!BO.MOIM .NIE JEST! Odpowiedz Link Zgłoś
alinam_18 "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformie ... 27.04.10, 23:13 saniba napisała: nie > zaczęłam gloryfikować Lecha Kaczyńskiego, którego prezydentura była, delikatnie > pisząc, marniutka. Podzielam w 100% Twoje zdanie! Kim On był w porównaniu do Kwaśniewskiego czy naszego kochanego Wałęsy. To że się sprzeciwił i zliwidował sporo osób ze służb specjalnych(patrz np. WSI) było nie na miejscu. Zamiast zostać UB-kiem jak wujek Wałęsa on robił jakieś szopki i sprzeciwiał się Rosji... Nie na miejscu. Kwaśniewski był fajny przynajmniej. Taki uśmiechnięty zawsze..., a co najważniejsze szedł z duchem czasu! Uważam, że likwidowanie zdrajców ojczyzny jest czymś głupim, bo tego przecież nie chce GW i PO, a to że Kaczyński od tego zaczął prezydenture...bez komentarza. Najlepiej jak wszyscy są uśmiechnięci i wszystko jest 'ok'! Odpowiedz Link Zgłoś
nowotkomarceli4 El prsidente santo subito L. kaczyński... 28.04.10, 00:07 ...jak widać, tak naprawdę, dopiero po śmierci podzielił Polaków. Niestety kmiotki pisowskie zawsze będą kmiotkami i nikim innym. Słoma z butów jak wyłazila tak wyłazić będzie nadal, kiepskie wdzianko i kapusta zamiast mózgu to atrybuty przeciętnego pisowskiego wyborcy. Ech nikt i nic się nie zmieniło... no chyba że na gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
tichy6 Jak to jest Pisie 28.04.10, 02:24 Jak to jest... -Wawel jest miejscem na które zasłużył Lech Kaczyński... ...ale nikt nie chce sie przyznać do tego pomysłu... -Jarosław Kaczynski zeby wygrac te wybory ma (i sa to rady także gorących zwolenników i propisowskich publicystów) JAK NAJMNIEJ POKAZYWAC SIĘ W MEDIACH I JAK NAJMNIEJ MÓWIĆ,to ciekawe bo skoro jest taki super a naród jak udowadnia nam Pospieszalski podniósł głowę,to czemu nie pokazywać samego dobra-co,ludzie się nie poznają? Ale przecież się ludzie obudzili i wylegli-wiec co-jak poogladaja Jarka i posłuchaja to zmienia zdanie??? -Skoro Pis to taka elita prawdziwych Polaków i patryjotów to czemu szefem kampanii zostaje Kluzik-Rostkowska która nigdy nie miała wiele do powiedzenia a nie ktoś z czołówki PiSu? Dlaczego sie nie nadają do pokazania? Ciekawa formacja której kandydat żeby mieć wieksze szanse na wybór-lepiej żeby sie nie pokazywał i nie odzywał a szefem kampanii zostaje ktos z drugiego rzędu partii a nie tuzy które jak widze nie nadaja się... Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl aktor Bulski gra, ha ha ha 28.04.10, 08:45 a dzisiaj w Dzienniku dowiaduję się że w tym cudownym filmiku występuje i łka aktor Mariusz Bulski! Że wszystko było zaplanowane, że KGB i inne pierdoły. Czy wziął forsę za występ nie chce mówić a gitarzysta zorientował się zbyt póżno. Bicie piany na całego. Odpowiedz Link Zgłoś
rptr35 "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformie ... 28.04.10, 09:13 Ja czuje sie obraozna stwierdzeniami ze to grupa marginalna . Mam 32 lata jestem politologiem nie beretem i mam poglady prawicowe. Uwazam ze kazdy ma prawo do pogladów we własnym kraju. Co do morderców mozna sie odciac ale nie rozumiem czemu wykpiwamy patriotym. mamy gazete wyborcza która powinna nosic nazwe Gazeta PO tak byłoby uczciwiej która na kazdym kroku wyszydza prawice to czemu nie moze byc wykpiwana lewica. Zyjemy dalej w PRL gdzie jest tylko 1 prawda???? Odpowiedz Link Zgłoś
jabberwocky Re: "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformi 29.04.10, 15:22 Ja się czuje obrażony, tym że każdy może mieć poglądy we własnym kraju , oczywiście jeśli jest zwolennikiem PISprawdy, no bo jest prawda , tyz prawda , gowno prawda i PISprawda! Co do patriotyzmu to wykpiwanie jego szło doskonale ekipie The Kaczor Brother's, uzurpującej sobie do tegoż patriotyzmu jedyne prawo ( a może uzyskali patent na patriotyzm , oczywiście w amerykańskim urzędzie patentowym). rptr35 napisał: > Ja czuje sie obraozna stwierdzeniami ze to grupa marginalna . Mam 32 lata > jestem politologiem nie beretem i mam poglady prawicowe. Uwazam ze kazdy ma > prawo do pogladów we własnym kraju. Co do morderców mozna sie odciac ale nie > rozumiem czemu wykpiwamy patriotym. mamy gazete wyborcza która powinna nosic > nazwe Gazeta PO tak byłoby uczciwiej która na kazdym kroku wyszydza prawice to > czemu nie moze byc wykpiwana lewica. Zyjemy dalej w PRL gdzie jest tylko 1 > prawda???? Odpowiedz Link Zgłoś