w12121 to proste 04.05.10, 09:04 "Podmiane" spowodowal bogoojczyzniany patos zaloby, nakrecany przez absolutnie wszystkie media, ktore dzieki temu mialy rekordy ogladalnosci i zabraklo pierwszego odwaznego, ktory by sie w pore zdystansowal... Odpowiedz Link Zgłoś
myszykiszek "komitety wsparcia" 04.05.10, 09:11 Brzmi jak "kółka różańcowe", a i analogia pewna jest. Pośrodku magik, wokół zaklęci przez niego wierni uczniowie. Furda rzeczywistość... Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sn J.Kaczynski postawił na skorumpowanych łobuzów... 04.05.10, 09:32 Lipinski {to ten łajdak od taśm Begerowej},Brudzinski, Bielan {dwaj zawodowi pomawiacze i kłamcy}..Jaki pan taki kram.. Odpowiedz Link Zgłoś
myszykiszek Re: J.Kaczynski postawił na skorumpowanych łobuzó 04.05.10, 12:41 awatar_sn napisał: > Lipinski {to ten łajdak od taśm Begerowej},Brudzinski, Bielan {dwaj zawodowi > pomawiacze i kłamcy}..Jaki pan taki kram.. Na szczęście jest też Dudziński, on jest wybitnie głupawy. Co prawda stały elektorat PiS-u może nie być w stanie tego dostrzec, ale tu przecież raczej o niezdecydowanych chodzi. Dobrze że Brudziński też, bo to kawał chama, może mu się coś wymknie fajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
aramisek2314 Jacek Kurski poza sztabem 04.05.10, 09:25 Dzień dobry! Od razu powiem,ze jestem dziwakiem, nie mam żadnej ulubionej rzeczy jak to nasi bardzo bliscy przyjaciele za miedzy Amerykanie, nie mam swojej ulubionej drużyny piłkarskiej, nie jestem fanem żadnego zespołu , ale oglądam dobre filmy amerykańskie , mecze piłki nożnej ,słucham dobrych piosenek. Nie sympatyzuje z żadną partią polityczną w Polsce bo jeszcze nic dobrego żadna dla mnie nie zrobiła. Ale nie żyje przecież na pustyni , jestem wśród ludzi, oglądam czasami telewizję / nawet i sprawozdania z obrad sejmu/ .Ostatnio zacząłem przemyśliwać pewne sprawy.Np. jak to w Polsce łatwo zostać bohaterem! Być prezydentem ,zginąć w katastrofie i już jego imieniem nazywa się ulice , parki , place a przecież w katastrofie zginęło 96 osób!!! Czemu ich imieniem nie nazywa się niczego? Czy oni to coś gorszego? ? Proszę mnie źle nie zrozumieć : Katastrofę przeżyłem bardzo boleśnie, wstrząsnęło to mną bardzo . Rozchodzi mi się tylko o to jak w Polsce się robi bohaterów. Księciunio Poniatowski jakby odszedł z tego świata w sposób naturalny to na pewno by nie spoczął na Wawelu.I tu mi przychodzi taka myśl: Czy wszyscy spoczywający w panteonie polskich królów tak zostali zrobieni bohaterami?Czytając Wasze wpisy na forum czasami się czuje jak w kabarecie , może to i dobrze,ze narodowi nie brak humoru ale proszę bardzo piszcie bez złośliwości i bez wulgaryzmów w mordę!!!Odrobina kultury narodzie obowiązuje, nie musisz Bracie Polaku brać wzoru z niektórych polityków. A cha a najbardziej to się będę śmiał jak te wybory wygra Jaro Kaczyński a później wszyscy będą na nim psy wieszać i nikt się nie przyzna ,że na niego głosował! I to by było na tyle...... do usłyszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ponmlk6 Re: Jacek Kurski poza sztabem 04.05.10, 10:54 zapomnialaes aramisek jednego slowa w zdaniu dotyczacym latwego robienia bohaterow w Polsce: otoz w Polsce chodzi od wiekow o MARTWYCH bohaterow (i chyba tylko tacy maja na to szanse) Odpowiedz Link Zgłoś
zimorodek_znad_wisly "Jak się pojawi kombatanctwo, przegramy" 04.05.10, 09:27 "PiS chce uniknąć wrażenia, że w kampanii korzysta z tragedii pod Smoleńskiem. - Jak się pojawi kombatanctwo, przegramy - mówi nam członek sztabu" Każdy ruch sztabu cynicznie wykorzystuje tę tragedię... Odpowiedz Link Zgłoś
aramisek2314 Jacek Kurski poza sztabem 04.05.10, 09:33 A jednak cenzura jest! Tylem się napisał a na forum wypowiedzi mojej niet! i to by było na tyle .. do usłyszenia! Odpowiedz Link Zgłoś
marianclj Re: Jacek Kurski poza sztabem 04.05.10, 10:07 Precz z cenzurą ! :) Twój komentarz zachęcił mnie ażeby było jeszcze smieszniej do oddania głosu na p.Kaczyńskiego ::)) Pozdrawiam wszystkich obywateli tego kraju i z lewa i z (nie)prawa Fajnie był przeczytać Twój komentarz aramisek Odpowiedz Link Zgłoś
marac Kurwski będzie spotwarzał prywatnie... 04.05.10, 09:43 Kurwski wyleciał ze sztabu, żeby przy następnym dziadku z Wehrmachtu pisdy mogły powiedzieć, że nie miały z tym nic wspólnego - a Kurwskiego się zawiesi na miesiąc czy dwa... Odpowiedz Link Zgłoś
ibnalqq Re: Kurwski będzie spotwarzał prywatnie... 04.05.10, 11:15 Nie wiem ile masz lat. Ale albo jesteś idiotą albo gimnazjalistą. Tertium non datur. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwypragmatyk Re: Jacek Kurski poza sztabem 04.05.10, 09:50 Zrozumiałem, że nastąpiła reinkarnacja, tym dziwniejsze że uznał to kk ! <pikorababcd> Odpowiedz Link Zgłoś
szokez A co z muzą Jarkacza, Zbyniem Ziobro ???? 04.05.10, 10:05 co sie z nim dzieje,żadnych konferencji,itd..? Odpowiedz Link Zgłoś
mineyko Jacek Kurski poza sztabem 04.05.10, 09:58 To kolejny pomysł Ukochanego Przywódcy. Bo pierwszy to generalicja w pełnym składzie w samolocie, jako dowód poparcia partii Ukochanego Przywódcy. A poza sztabem, ro znaczy będzie knuł z Ukochanym Przywódcą na zapleczu! Odpowiedz Link Zgłoś
jukej Jacek Kurski poza sztabem 04.05.10, 10:00 kluzik się nie rąbnęła, tylko pomysł spotkał się z oburzeniem , że lala, która co dopiero płakała chce iść na plakaty, no i toby kompletnie podkopało, i tak już mocno nadwerężoną wiarygodność kaczora i pisu. Odpowiedz Link Zgłoś
zbujowachata Jacek Kurski poza sztabem Marzenie !!!!! 04.05.10, 10:16 Marzyciele - amatorzy !!!!!! ,,,,To se ne wrati - negde ,,,,, I bez komentarza !!! Odpowiedz Link Zgłoś
qumaczek Nazwiska ze sztabu 04.05.10, 10:18 Sama śmietanka? Większych miernot, lizusowatych gamoni to już w całym pisie nie było. Już widzę tą powściągliwość i elegancję w kampanii... Odpowiedz Link Zgłoś
jorgus737 Jacek Kurski poza sztabem 04.05.10, 10:18 GW jak zwykle pieprzy,kiedy p.Kluzik-Rostkowska powiedziała że M.Kaczyńska weźmie udział w kampanii? Odpowiedz Link Zgłoś
sprawiedliwybezinteresowny Re: Jacek Kurski poza sztabem 04.05.10, 10:32 PO I GW to oszuści i krętacze,wypisują niestworzone rzeczy,LEWUSY!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kociewiak2 Jacek Kurski poza sztabem 04.05.10, 10:20 ...blizniak tz.taki sam,nudny zadziorny,klutliwy,chamski,spiepszaj dziadu to ulubiony zwrot .Nowy pomysl na kampanie wyborcza z haslem ,,,PO TRUPACH DO WLADZY,, Odpowiedz Link Zgłoś
mopsus1 STRACH - nie macie się do czego przyczepić 04.05.10, 10:22 Jak w tytule. Strach GW zagląda w oczy. Widać, że PIS sobie radzi a Komorowski jest no cóż cienki jak dupa węża - to widać gołym okiem. Może idźcie na całość i napiszcie że Kaczyński jest gejem tylko wtedy chyba byłby ok. ? Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
sprawiedliwybezinteresowny Re: STRACH - nie macie się do czego przyczepić 04.05.10, 10:38 KOMUCHY wszystko zrobią by zniszczyć człowieka,ich zło jest skrupulatnie przemyślane,i tak było z katastrofą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Jacek Kurski poza sztabem 04.05.10, 10:32 Akurat Kurski nie jest w tej kampanii wyborczej potrzebny Kaczyńskiemu do zwycięstwa i nawet byłoby błędem, aby ją zaostrzał. Rząd Platformy Obywatelskiej i jej kandydat Komorowski wystarczająco dobrze pracują zamiast Kurskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
pyffello114 To kto wymysli dziadka z Wehrmachtu? 04.05.10, 10:36 Czy Lipinskiego bedzie wspierala jego nocna negocjatorka,Renata Begger? Odpowiedz Link Zgłoś
hynde Spin doktorzy??? 04.05.10, 10:48 Jak długo jeszcze tych dwóch będzie się nazywać "spin doktorami"??? Bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii Jacek Kurski poza sztabem 04.05.10, 10:52 Jeden problem z głowy. Pozostaje jeszcze Bielan, Nelli, Kempa, i Jarosław Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
pablobodek Jacek Kurski ma babkę 04.05.10, 10:53 w Mossadzie i dziadka w NKWD !! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek55 Jacek Kurski poza sztabem 04.05.10, 11:18 wybory są co 5 lat myśle ze takie gadanie ze trauma,ze smutek prezesa pisu i dlatego sie nie pokazuje w tv.To kogo my mamy wybierac jakie ma plany.co chce zrobic tak w ciemno wybieraccc???? a może ma czas te 5 lat i pokaże na co go stać i dopiero wtedy wystartuje. Odpowiedz Link Zgłoś
bergman1 jedna klątwa ,,Dziadka'' już działa 04.05.10, 11:33 ciekawe może teraz babcie będą sprawdzać. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Jacek Kurski poza sztabem 04.05.10, 11:34 ah dlaczego pomija się twórce wielkości PiS i jego twarz ? Odpowiedz Link Zgłoś
han-ula Re: Jacek Kurski poza sztabem 04.05.10, 11:52 Zgadzam się pochowaliśmy innego człowieka bo nagle wszyscy uczepili się powiedzenia,że o zmarłych nie mówi się żle. Być może był dobrym mężem,ojcem,synem. Ale na pewno nie był dobrym prezydentem. Już po wyborach parlamentarnych zniknął na kilka tyg. bo nie umiał pogodzić się z porażką PiS. Donalda Tuska, który wygrał demokratyczne wybory, mianował na premiera niemalże w przedsionku.Lekceważył i krytykował wszystko co robił Rząd. Gdyby miał na uwadze dobro Polski i chciał być prezydentem wszystkich Polaków, współpracowałby z Rządem. Jarosław Kaczyński byłby jeszcze gorszy.On zawsze obrażał swoich przeciwników,że z niższej półki,że wychowani na podwórku, stoją tam gdzie ZOMO itp nie dajmy się oszukać. Prezes chce IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś