nojman0 06.05.10, 10:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kociewiak2 Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzyczeć ... 06.05.10, 10:04 ...to teraz zapraszam na droga strone,my tez chcemy wykrzyczec nasz bol ,bo boli glupota,sztuczna wrezyserowana milosc do.. czego???? Klamstwo rodzi klamstwo pan Pospieszalski stworzyl cos?? co przekracza granice politycznej nagonki ludzi na ludzi,gdzie jest to ZLO,gdzie sa krwawe rece premiera,kto ma brak wolnosci,jak troska o kraj???Panie Pospieszaliski i reszta tworcow zarzuciliscie blotem ludzi,ktorzy zostali wybrani w demokratycznych wyborach tz ze namawial pan ludzi do linczu,a to jest grzech i kara. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Łowca skór 06.05.10, 10:17 Pospieszalski zachował się jak rasowy łowca skór - zbijał kapitał polityczny na śmierci. Proceder obdzierania trupów jest obrzydliwy - nawet wśród dzikich. Odpowiedz Link Zgłoś
miguell Re: Łowca skór 06.05.10, 10:32 A ja się cieszę że pokazali ten dokument i nazwali go Solidarni 2010 Przynajmniej zobaczyliśmy w jaki sposób prawicowe media potrafią manipulować i żerować na ludzkich lękach i głupocie Jaki prosty czarno-biały świat można ludziom "zaszyć" w głowach i rozpalać w nich nienawiść, uprzedzania do innych narodów, do rządzących. Odpowiedz Link Zgłoś
aps Re: Łowca skór 06.05.10, 10:49 Coś w tym jest... można też powiedzieć, że pozytywem filmu było pokazanie tych ludzi, naszych współobywateli, których jest bardzo dużo, i to jest problem. Odpowiedz Link Zgłoś
albatrospl Re: Łowca skór 06.05.10, 12:15 było ich tak dużo, że ten pan aktor wystąpił 3 albo 4 razy, i jeszcze parę osób tak samo. Widocznie inni, którzy tam byli nie byli tak prawo-myślni (czytaj PISo-myślni), żeby ich pokazać. Jeśli myślisz, że wszyscy, którzy byli przed pałacem popierają i będą popierali PIS to jesteś naiwny jak dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Dziennik ( a za nim GW ) lansują teorie spiskowe 06.05.10, 15:01 a Pospieszalskiemu nie wolno .... ? Ani mohery ani Kaczyńscy nie byli ( i nie są ) z mojej bajki, ale wścielkły atak na nich przedtawicieli prasy, która zaledwie kilka godzin po tragedii bez żadnych obiekcji wsączała w opinię publiczną insynuacje o rzekomym udziale Kaczora w smoleńskiej tragedii budzi we mnie niesmak :-/ Łączenie incydentu sprzed kilku lat ( bez żadnych dowodów na to, że do nacisków doszło również w Smoleńsku ) z tą katastrofą - było po prostu ŚWIŃSTWEM A może tak, zanim się zacznie krytkować kogoś, może najpierw trzeba się przyjrzec sobie ? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Pytam : 06.05.10, 15:18 Skoro wcześniejsze naciski Kaczyńskiego na pilotów ( tzw. indcydent gruziński ) dla publicystów wielu poczytnych gazet były faktem, który ( w ich mniemaniu ) uprawniał ich do nagłaśniania teorii spiskowej o rzekomym udziale LK w spowodowaniu katastrofy - to dlaczego nie chcą takich samych uprawnień przyznać innym - w tym Pospieszalskiemu ? Pytam : dlaczego fakt wcześniejszego mataczenia i kłamstw Rosji w sprawie Katynia waszym zdaniem NIE UPRAWNIA do powątpiewania w szczere intencje Rosjan i prawidłowość prowadzonego przez nich śledztwa - możecie mi to jakoś wytłumaczyć ? Jaka jest różnica, pomiędzy waszymi manipulacjami, a tym co zrobił Pospieszalski - bo dla mnie jakoś nie ma żadnej. Podwójne standarty ? Odpowiedz Link Zgłoś
sidian Re: Pytam : 06.05.10, 15:43 Pamietam artykul w Gazecie na ten temat i pamietam, ze bardzo wyraznie bylo zaznaczone, ze to tylko jedna z mozliwosci rozpatrywanych w toku sledztwa i ze nie ma zadnych dowodow ja potwierdzajacych. Dokladnie to pamietam, bo sam szukalem tej informacji - bez niej zgodzilbym sie z twoim postem w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
dramateusz Re: Polska: 30% to pisopaci i moheroidy... 06.05.10, 17:22 W kazdym społeczeństwie 25% to zwykli, głupi i nierozumiejący informacji w tv prosci ludzie. Gdyby nie kosciół i klechy - nic by o polityce nie wiedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
idiot_hunter Nie mogę rozgryźć tego Pospieszalskiego! 06.05.10, 23:55 Czy on jest aż takim kretynem, czy też mu aż tak dużo płacą... Odpowiedz Link Zgłoś
zuza.pomponik Re: Pytam : 06.05.10, 15:45 indeed, całkowicie się z Tobą zgadzam. I zastanawiam się, co właściwie kieruje Wyborczą, że robi teraz takie świństwa. Niestety GW zeszła na psy. Odpowiedz Link Zgłoś
dramateusz Re: Pytam : 06.05.10, 17:20 zuza.pomponik napisała: > Niestety GW zeszła na psy. Sądzisz ze na was zeszła? Mysle, ze inteligentni ludzie rozumieją gdy ktos stawia pytania o powody katastrofy, i odróżniają to od pokazywania swiata oczamiludzi uposledzonych intelektualnie stawiających tezy, ze to Tusk dorżnąłwatahy pisowskie, ze to rakietowy atak był, ze to spisek... Jesli tego nie czujecie chociaż, to znaczy ze gazeta.pl to za wysokie dla was progi. Ja np. na rp.pl nie schodze, bo tam za niski dla mnie poziom pana ziemniakiewicza... Odpowiedz Link Zgłoś
bechira Re: Pytam : 06.05.10, 17:05 A co to są standarty, bo jakoś wcześniej nie słyszałem. No i ta dziwna fala pod wyrazem... Odpowiedz Link Zgłoś
doroteja_z_brzozy Re: Pytam : 06.05.10, 18:12 bechira: "A co to są standarty, bo jakoś wcześniej nie słyszałem..." Bechiro, to najprawdopodobniej tajemna sztuka obstawania przy swoim. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Mylisz mieszając różne sprawy. 06.05.10, 17:08 1. Tak jak już wyżej zauważono. GW WYRAŹNIE zaznaczyła, że to tylko hipoteza póki co nie mająca nic wspólnego faktami. 2. Czym innym jest odpowiedzialność pojedyńczej osoby, a czym innym "odpowiedzialnoś narodu". Ta pierwsza jest całkiem konkretna i jednoznaczna, to nikt inny, a Lech Kaczyński naciskał. Odpowiedzialność narodu jest sprawą dośc rozmytą. Czy można na podstawie tego, że wielu przedstawicieli Niemiec kiedyś mordowało Polaków uważać, że mają taki sam zamiar i dziś? Jednak jeżeli jakiś konkretny Niemiec zamordował kilku Polaków to jednak szansa, że zrobi to powtórnie jest znacznie ale to znacznie większa. 3. Kolejna sprawa to aktualny w chwili przestępstwa stosunek do danej sprawy. Kaczyński nigdy nie zrozumiał, że jego postępowanie z naciskaniem na pilota było naganne, więc nie ma podstaw by uwazac, że by z tego miał w innych okolicznościach zrezygnować. Bo niby dlaczego skoro cały czas uważał, że miał racje? Co innego sprawa Katyńska. W momencie katastrofy Rosja od dawna się przyznała, że to ich wina. Są co prawda tacy co twierdzą, że było inaczej, jednak stanowią mniejszość. Po katastrofie takie nastawienie Rosjan jeszcze bardziej się nasiliło. 4. Kolejna sprawa to motyw. To, że samolot był spóźniony, że leciał na styk jest powszechnie wiadome. Więc Kaczyński MIAŁ motyw by naciskać na pilotów. Jaki by mieli motyw by fałszować wyniki śledztwa Rosjanie? Widze tylko jeden, celowo albo przypadkiem doprowadzili do tej katastrofy. Celowo nie wiem po co by mieli to zrobić. Tylko na tym stracili. Teraz o Katyniu usłyszeli wszyscy. Więc pozostaje wyłącznie przypadek. I TO jest możliwe, że Rosjanie ukrywają. Tylko co powiedzieć o hasłach o krwi na rękach Tuska? 5. Nawet jakby nie było nacisków ze strony okołoprezydenckiej w przypadku lotu do Smoleńska to ta sprawa już zaszła. Mleko się wylało. Nie można twierdzić, że to co kiedyś wygadywał Kaczyński ma się nijak na postępowanie pilotów. Oni wiedzieli że Prezydent może być kolejny raz niezadowolony i może w związku z tym podjąc jakieś działania. O tym nie dało się zapomnieć. Także manipulacje Pospieszalskiego to zupełnie co innego niż przedstawianie faktów przez GW. Mylisz rózne sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Dlaczego jesteśmy problemem ? 06.05.10, 15:01 aps napisał: > Coś w tym jest... można też powiedzieć, że pozytywem filmu było pokazanie tych > ludzi, naszych współobywateli, których jest bardzo dużo, i to jest problem. A w czym widzisz ten problem ? Nie łamiemy prawa , szanujemy zasady demokracji. A ze mamy inne wartości ,inaczej pojmujemy chociazby patriotyzm ,to przecież nasze prawo. A że wreszcie dopuszczono nas do głosu- no to powiedzieliśmy co myslimy . Co w tym złego ? Wolność słowa , wolność sumienia, toleranccja dla innych poglądów - to przeciez wazne unijne wartości. W czym więc ten problem? Chyba nie jesteś zwolennikiem "jedynie słusznej linii"? Odpowiedz Link Zgłoś
zuza.pomponik Re: Dlaczego jesteśmy problemem ? 06.05.10, 15:49 remik, no właśnie! :) przy okazji - GW chyba już zapomniała jak na pogrzebie Pary Prezydenckiej w Krakowie, TVN na telebimie został "wytupany" i "wygwizdany", a na każde pojawienie się wizerunku Jarosława K. rozlegały się brawa. Tak było, i nie było to nijak wyreżyserowane, była to spontaniczna reakcji ludzi. Ale po co ją nagłaśniać, przecież to są dla GW co najwyżej jakieś "PiSowskie oszołomy", którym nie należy dać zbyt wiele głosu. Smutna prawda, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
hepowy Re: Dlaczego jesteśmy problemem ? 06.05.10, 15:59 zuza.pomponik napisała: > remik, no właśnie! :) > przy okazji - GW chyba już zapomniała jak na pogrzebie Pary Prezydenckiej w > Krakowie, TVN na telebimie został "wytupany" i "wygwizdany", a na każde > pojawienie się wizerunku Jarosława K. rozlegały się brawa. > Tak było, i nie było to nijak wyreżyserowane, była to spontaniczna reakcji > ludzi. Ale po co ją nagłaśniać, przecież to są dla GW co najwyżej jakieś > "PiSowskie oszołomy", którym nie należy dać zbyt wiele głosu. > Smutna prawda, niestety. Chyba dobrze, że nie nagłaśniają zwykłego buractwa, bo tym jest tupanie, gwizdanie i klaskanie na pogrzebie. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz a jak nazwiesz poczynania TVN w Krakowie 06.05.10, 18:46 hepowy napisał: Chyba dobrze, że nie nagłaśniają zwykłego buractwa, bo tym jest tupanie, > gwizdanie i klaskanie na pogrzebie. A jak nazwiesz w takim razie to co zrobiła TVN ? Mam na mysli puszczanie na swoich telebimach na Rynku Głównym dyskusji polityków w czasie uroczystości żałobnych ? Emocjonalna reakcja na taki "wyczyn' to nie zadne buractwo tylko stosunkowo lagodny wyraz dezaprobaty. Odpowiedz Link Zgłoś
zuza.pomponik Re: Dlaczego jesteśmy problemem ? 06.05.10, 23:41 No tak, bo GW woli nagłaśniać buractwo swoich ulubionych polityków i myślicieli, jak p. Niesiołowski, "prof." Bartoszewski, i inni... A głupi lud na Bielanach przecież powinien grzecznie słuchać jakichś TVNowych debat, a nie marudzić, że nie transmitują na telebimach obrazu z Katedry, w której jest pogrzeb. To nic,że niektórzy przejechali pół Polski żeby być na tym pogrzebie. Mają oglądać i słuchać TVNu i już! I ani się odważą zaprotestować! (buraki!) Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Dlaczego jesteśmy problemem ? 06.05.10, 21:25 > A w czym widzisz ten problem ? W wielu sprawach. > Nie łamiemy prawa , Łamiecie - między innymi pomawiacie o przestępstwa bez dowodów. > szanujemy zasady demokracji. Nie szanujecie. Państwowa TVP powinna reprezentować poglądy wszystkich Polaków - reprezentuje tylko PiS i SLD z przewagą PiSu. > A ze mamy inne wartości W tym problem - w tych "wartościach" niezbyt miłych dla uczciwych ludzi. > inaczej pojmujemy chociazby patriotyzm W sposób bliższy do ksenofobii niż do patriotyzmu. > to przecież nasze prawo. Tak, kazdy ma prawo wybierać pomiędy ucziwością, a byciem draniem, poza praworządnością, a przestępstwem. Wybierać i ponosić tego konsekwencje. To się nazywa "wolna wola" i należy raczej do sfery filozoficzno-religijnej niż prawno-politycznej. To, że wolicie wybrać "zło" zamiast dobra to wasz problem. > A że wreszcie dopuszczono nas do głosu- no to powiedzieliśmy co > myslimy. Nie "wreszcie". Zawsze mogliście mówić co myślicie. Tyle, że tym razem przegięliście pałę w tym co mówiliście. Można mówić co się myśli, tyle, że nie wszystko co się chce powiedzieć jest dobre. Mówiliście tym razem złe rzeczy więc wiele osób wam to wytka, to wszystko. W dodatku wykorzystujecie do tego naszą wspólna telewizję. Jest ona wspólna, ale tylko WY tam macie swobodę wypowiedzi. To TEŻ wielu osobom się nie podoba. > Co w tym złego ? Co napisałem wyżej. > Wolność słowa , wolność sumienia, toleranccja dla innych poglądów - > to przeciez wazne unijne wartości. Wolność idzie zawsze z odpowiedzialnością za to co się czyni. Tolerancja jest ograniczoną wolnoscią innych osób. Nie ma wolności absolutnej, nie ma absolutnej tolerancji. Śmieszy w dodatku powoływanie się na te wartości przez ugrupowania, które ograniczają cudzą wolność, a tolerancję ograniczają tylko do tolerowania ich poglądów. > W czym więc ten problem? Chyba nie jesteś zwolennikiem "jedynie > słusznej linii"? Jasssne. Problem, że TY nim jesteś. Bronisz Pośpieszalskiego, który twierdząc, że przedstawia poglądy WSZYSTKICH Polaków, przedstawił tylko poglądy ludzi będacymi zwolennikami jego "jedynie słusznej linii". Odpowiedz Link Zgłoś
jendrek121 same dziewice na forum 06.05.10, 12:32 Ależ jazgot się zrobił na forum. Pospieszalski pokazał co chciał. Może selekcjonował ludzi, może nie. Ciekawe, że kiedy TNV, Trybuna , Przekrój, Polityka robią stronnicze wywiady, pokazują tych , których lubią w korzystnym świetle a tych , których nie lubią w innym to nie ma takiego zamieszania. Te nagłe odnajdywanie uśmiechniętego Lecha , ten smutny Miecugow - to było bardziej żałosne niż to co zrobił Pospieszalski. Dziennikarzy o takiej osobowości jak Pospieszalski znajdziecie w Le Monde, Guardian czy wszędzie w USA. Byłoby też lepiej szanowni forumowicze zacząć od siebie jacy sami jesteście stronniczy. Nie bądźcie tacy święci bo to żenujące - zajrzyjcie najlepiej w historię własnych postów sprzed pół roku Odpowiedz Link Zgłoś
peryklejtos Re: różnica jest zasadnicza 06.05.10, 13:31 Pospieszalski pracuje w PUBLICZNEJ telewizji a nie w swoim prywatnym folwarku, ale rozumiem, że PiS-owcy traktują TVP jak swoją własność, w ktróej mogą robić co chcą. Gratuluję podejścia w myśleniu o Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Gratulacje Jędrusiu 06.05.10, 13:37 jendrek121 napisał: > Ależ jazgot się zrobił na forum. Oczywiście Jędrusiu, jak wiadomo jazgot jest wtedy, kiedy ludzie nie zgadzają się z Pospieszalskim, a kiedy się zgadzają to jest kulturalna wymiana poglądów, prawda?:) >Pospieszalski pokazał co chciał. Może selekcjonował ludzi, może nie. Ciekawe, że kiedy TNV, Trybuna , Przekrój, Polityka robią stronnicze wywiady, pokazują tych , których lubią w korzystnym świetle a tych , których nie lubią w innym to nie ma takiego zamieszania. Podręcznikowy przykład pustej retoryki i pseudo-argumentów pod tytułem "A u was biją murzynów!":) O co chodzi, o jakie wywiady etc? Nie wiadomo. Patrzcie i uczcie się dzieci, tak się powinno właśnie manipulować:) >Te nagłe odnajdywanie uśmiechniętego Lecha , ten smutny Miecugow - to było bardziej żałosne niż to co zrobił Pospieszalski. Dziennikarzy o takiej osobowości jak Pospieszalski znajdziecie w Le Monde, Guardian czy wszędzie w USA. Oczywiście, bo przecież Miecugow nie jest w stanie czuć się źle, kiedy umiera 96 osób, prawda?:) On przecież byłby smutny, tylko wtedy gdyby zmarł ktoś z kim się zgadzał, jak zmarli inni, wydarzyła się katastrofa, odeszli ludzie, których znał po kilkanaście a nawet - dziesiąt lat, to przecież to na pewno są krokodyle łzy, bo ten szmondak śmiał wcześniej prowadzić Szkło Kontaktowe i się naśmiewać!!! Wiesz co Jędrusiu, może już po prostu daruj sobie te jakże głębokie psychoanalizy:) > Byłoby też lepiej szanowni forumowicze zacząć od siebie jacy sami jesteście stronniczy. Nie bądźcie tacy święci bo to żenujące - zajrzyjcie najlepiej w historię własnych postów sprzed pół roku No i co? I pół roku temu i dwa lata temu uważałem (i nie tylko ja) że Lech Kaczyński był prezydentem złym. Nie miałem prawa krytykować jego bądź innych polityków, których działania mi sie nie podobały? Śmierć któregokolwiek z nich nie zmieniał, bo i dlaczego miałaby, niczego w mojej ocenie. Tyle, że nie wyklucza to faktu odczuwania żalu z powodu czyjejś śmierci. I nie zmianiało to faktu, że to był prezydent mojego kraju. Szacunek mam dla flagi, godła i urzędu. Nie muszę szanować tego czy innego prezydenta in personam, jeżeli na taki szacunek w moich oczach nie zasługuje. I to samo działa w drugą stronę. Zadziwiające, że jakoś nikt ze zwolenników PiSu nawet się nie zająknął, jaki to skandal - jeżeli posłużymy się taką właśnie logiką - że przecież najpierw opluwano i odsądzano od czci i wiary np. Karpiniuka, a nagle na jego pogrzebie pojawiają się Ci, którzy wcześniej nie szczędzili mu epitetów i popatrzcie, jak to zmutne mają miny, płaczą nierzadko... Dlaczego wtedy się nie zająknąłeś Jędrusiu? Odpowiedz Link Zgłoś
jendrek121 Re: Gratulacje Jędrusiu 06.05.10, 17:52 y.y napisał: > Oczywiście Jędrusiu, jak wiadomo jazgot jest wtedy, kiedy ludzie nie > zgadzają się z Pospieszalskim, a kiedy się zgadzają to jest > kulturalna wymiana poglądów, prawda?:) -nie, tego nie napisałem > Podręcznikowy przykład pustej retoryki i pseudo-argumentów pod > tytułem "A u was biją murzynów!":) O co chodzi, o jakie wywiady etc? -"A u Was biją Murzynów" to inna forma powiedzenia "Lekarzu ulecz samego siebie". Jeśli więc krytykujesz kogoś za stronniczość to możesz ale jest to puste jeśli sam jesteś stronniczy > Oczywiście, bo przecież Miecugow nie jest w stanie czuć się źle, > kiedy umiera 96 osób, prawda?:) On przecież byłby smutny, tylko wtedy > gdyby zmarł ktoś z kim się zgadzał, jak zmarli inni, wydarzyła się > katastrofa, odeszli ludzie, których znał po kilkanaście a nawet - > dziesiąt lat, to przecież to na pewno są krokodyle łzy, bo ten > szmondak śmiał wcześniej prowadzić Szkło Kontaktowe i się > naśmiewać!!! Wiesz co Jędrusiu, może już po prostu daruj sobie te > jakże głębokie psychoanalizy:) -Palikot zachował się jak powinien - schował się do mysiej dziury. Miecugow pewnie był autentycznie smutny co nie zmienia faktu że był żałosny a TVN powinna go schować tak jak PO schowała Palikota. To nie psychoanaliza to jak mawiał Herbert kwestia smaku > I to samo działa w drugą stronę. Zadziwiające, że jakoś nikt ze > zwolenników PiSu nawet się nie zająknął, jaki to skandal - jeżeli > posłużymy się taką właśnie logiką - że przecież najpierw opluwano i > odsądzano od czci i wiary np. Karpiniuka, a nagle na jego pogrzebie > pojawiają się Ci, którzy wcześniej nie szczędzili mu epitetów i > popatrzcie, jak to zmutne mają miny, płaczą nierzadko... Dlaczego > wtedy się nie zająknąłeś Jędrusiu? nie wiem co się dział na pogrzebie Karpiniuka, nie cierpiałem PIS-u od dawna. Natomiast nie zmienia to faktu, że równie silnie nie cierpiałem Palikota i mam wielki żal do rudego, ze spuścił go za smyczy razem z Niesiołowskim. Pewnie będzie to dla Ciebie trudne do zrozumienia ale nie cierpię faszyzmu PISowskiego i POwskiego. Nie cierpiałem pastwienia się nad Lechem Kaczyńskim mimo iż nie lubiłem Kaczyskiego. Nie lubiłem tych przygłupich żartów w Szkle Kontaktowym i nie podoba mi się awanturniczość Pospieszalskiego. Ale też baaaaaardzo nie podoba mi się pogarda dla tzw mocherów, dla ludzi, którzy nie płyną w mainstreamie, nazywanie ciemniakami ludzi, którzy w 2004 byli przeciw wejściu do UE (głosowałem za i nigdy nie żałowałem). Po prostu nie lubię tego stylu gardzenia interlokutorem jaki prezentują w jednym szeregu Michnik, Rydzyk, Żakowski, Środa, Dunin, Urban itd. Nie cierpię gdy zamiast dyskusji robimy sobie z oponenta jaja, dorabiamy mu gębę. Dlatego obecny czas to miód na moje uszy kiedy słyszę w radio polityków mówiących spokojnie ważących słowa. Łapię te chwile bo po wakacjach się skończy Odpowiedz Link Zgłoś
doroteja_z_brzozy Re: Gratulacje Jędrusiu 06.05.10, 18:26 jendrek: "Po prostu nie lubię tego stylu gardzenia interlokutorem jaki prezentują w jednym szeregu Michnik, Rydzyk, Żakowski, Środa, Dunin, Urban itd." Stawianie w jednym szeregu obok Rydzyka oznacza Twoją głuchotę intelektualną. "Łapię te chwile bo po wakacjach się skończy..." skup się na łapaniu znaczeń, bo wykazujesz się znacznym deficytem. Odpowiedz Link Zgłoś
free-didi Re: same dziewice na forum 06.05.10, 14:04 wszystko ok., ale czemu on to robi w PUBLICZNEJ TV czyli opłacanej z abonamentów/budżetu? Niech uruchomi za swoją kasę tv konkurencyjne wobec TVN, za swoje zaskórniaki wydaje gazetę konkurencyjną dla GW i wtedy niech sobie pisze co dusza zapragnie, tak jak Urban. Kto będzie zainteresowany włączy/kupi. Wara od publicznej TV i od "trójki" - przestałam oglądać/słuchać obydu, żal, bo "trójki" słuchałam od 25 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
martin_j Re: same dziewice na forum 06.05.10, 14:43 moje posty byly takie, ze kaczynski to byl marny polityk i nic nie zrobil, poza blokowaniem ustaw, kloceniem sie i promowaniem pis. I zdania nie zminilem, bo niby jakim cudem jego smierc ma zmienic moja ocene. na dodatek prawdopodobnie gosc ma na rekach krew pozostalych pasazerow, bo to on zapewne kazal ladowac i upieral sie co do tego. Ludzie sie nie zmienija, przekonanie o wlasnej wielkosci... spieprzaj dziadu i ignorancja. Nie chce miec ograniczonych ludzi jako rzadzacych. Nie mam zamiaru zyc przeszloscia i ciagle rozliczac. takze nie pierdol o tych postach sprzed pol roku. swietego chcieli od razu zrobic... ale ty zapewne nalezysz do osob, ktore ciagle wysuwaja roszczenia, ze sie cos nalezy, a sam palcem nie kiwnie. taki to juz narod, ze krzywo patrzy na ludzi ktorzy chca cos osiagnac. pis kontynuuje najgorsze tradycje prl i komuny, juz sld jest lepsze pod tym wzgledem. Odpowiedz Link Zgłoś
ohayoo Re: same dziewice na forum 06.05.10, 15:53 tzw. film Pospieszalskiego uderza w media i stąd ten jazgot ... Odpowiedz Link Zgłoś
jendrek121 Re: same dziewice na forum 06.05.10, 18:20 martin_j napisał: > moje posty byly takie, ze kaczynski to byl marny polityk i nic nie zrobil, poza > blokowaniem ustaw, kloceniem sie i promowaniem pis. > > I zdania nie zminilem, bo niby jakim cudem jego smierc ma zmienic moja ocene. n > a > dodatek prawdopodobnie gosc ma na rekach krew pozostalych pasazerow, bo to on > zapewne kazal ladowac i upieral sie co do tego. Ludzie sie nie zmienija, > przekonanie o wlasnej wielkosci... spieprzaj dziadu i ignorancja. Nie chce miec > ograniczonych ludzi jako rzadzacych. Nie mam zamiaru zyc przeszloscia i ciagle > rozliczac. > > takze nie pierdol o tych postach sprzed pol roku. swietego chcieli od razu zrob > ic... > > ale ty zapewne nalezysz do osob, ktore ciagle wysuwaja roszczenia, ze sie cos > nalezy, a sam palcem nie kiwnie. taki to juz narod, ze krzywo patrzy na ludzi > ktorzy chca cos osiagnac. pis kontynuuje najgorsze tradycje prl i komuny, juz > sld jest lepsze pod tym wzgledem. Kurcze jak trudno wytłumaczyć: posty sprzed pół roku czy dalej są do obejrzenia własnej stronniczości zanim się będziesz czepiał Pospieszalskiego. Do oceny czy się wydzierałeś na forum jak Niesiołowski albo plułeś jadem jak Miller czy pisałeś spokojnie jak Gowin czy Szmajdziński . Akurat tuż po wypadku takie głosy jak na filmie sam słyszałem i to nie raz. Tak więc Pospieszalski pokazał wycinek rzeczywistości i niech tak zostanie. BO PO PROSTU I TAK TEŻ BYŁO. Nawet jak się nam to nie podoba. Swoją drogą "obiektywni forumowicze " myślą to co sugeruje im się myśleć - patrzą na ten film przez pryzmat części wypowiedzi a tam nie tylko o spisku ruskich Odpowiedz Link Zgłoś
3henryk Re: Łowca skór 06.05.10, 11:02 maruda.r napisał: > > Pospieszalski zachował się jak rasowy łowca skór - zbijał kapitał polityczny na > śmierci. Proceder obdzierania trupów jest obrzydliwy - nawet wśród dzikich. > Jeszcze poczekajmy, jeszcze się nie spieszmy, Jasiowi dajmy czas. Niech się nacieszy przez te trzy miesiące. On się wygłupia, bo wie, że to jego ostatnie podrygi, kiedy po odrzuceniu sprawozdania KRRiT dostanie kopa w kaczy kuper. No i gdzie znajdzie robotę taki karzeł moralny i dosłowny fizycznie? Pewnie w kapeli rodzinnej co gra w Święta po kościołach za moherowe pieniądze. Należy go również rozliczyć za czynioną w TVP reklamę tejże kapelce itd itp. Śmieje się ten, kto ostatni się śmieje. Tak Jasiu, niebawem będziesz robił za Jaśka muzykanta. Powodzenia pisi pachołku. A może coś PISda? Odpowiedz Link Zgłoś
craftwork zasypiam w szufladzie dokładnie wskazanej 06.05.10, 13:03 "...Pospieszalski nie interweniował przy takich wypowiedziach. Nie próbował ich nawet komentować." interwencja lub komentarz niezbędne? niby dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
jendrek121 Re: zasypiam w szufladzie dokładnie wskazanej 06.05.10, 18:25 craftwork napisała: > "...Pospieszalski nie interweniował przy takich wypowiedziach. Nie > próbował ich nawet komentować." > interwencja lub komentarz niezbędne? niby dlaczego? Doskonale powiedziane. Swoją drogą porównaj sobie przez 2 tygodnie Wyborczą i np. Dziennik Polski. Wyborcza jak kiedyś komuchy zawsze musi dać sugestię czytelnikowi jak ma ocenić fakty, Dziennik tego nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
aegis_of_heart Przypomina się stara piosenka Kleyffa... 06.05.10, 11:02 "Puste groby zawsze wzruszą niezależnie gdzie kopane, gdy porosną wyjdzie na jaw kto szczuł i co było grane." (utwór nomen omen "Telewizja", tylko bodajże z 1972...) Odpowiedz Link Zgłoś
babcia.klozetova Re: Przypomina się stara piosenka Kleyffa... 06.05.10, 11:11 aegis_of_heart napisał: > "Puste groby zawsze wzruszą > niezależnie gdzie kopane, > gdy porosną wyjdzie na jaw > kto szczuł i co było grane." > > (utwór nomen omen "Telewizja", tylko bodajże z 1972...) J. Kleyff - prorok jakiś, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Przypomina się stara piosenka Kleyffa... 06.05.10, 12:51 ..?! Czyżby zanosiło się na eksmisję dzikiego lokatora z Wawelu? ( vide: "puste groby") aegis_of_heart napisał: > "Puste groby zawsze wzruszą > niezależnie gdzie kopane, > gdy porosną wyjdzie na jaw > kto szczuł i co było grane." > > (utwór nomen omen "Telewizja", tylko bodajże z 1972...) Odpowiedz Link Zgłoś
aegis_of_heart :D 06.05.10, 14:08 > ..?! Czyżby zanosiło się na eksmisję dzikiego lokatora z Wawelu? > ( vide: "puste groby") Oczywiście autokorekta, chodziło mi (i Kleyffowi) o świeże groby... Tak to jest, gdy się cytuje z palca i to przed kawą. :D Dzięki za spostrzegawczość. Odpowiedz Link Zgłoś
hontren Re: Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzycze 06.05.10, 11:28 premiera nie wybraliśmy w demokratycznych wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
fagusp Re: Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzycze 06.05.10, 11:38 Które wybory masz na myśli? Te z 2005? Odpowiedz Link Zgłoś
miszczu.pll Pospieszalski: Pozwoliliśmy aktorom zagrać rolę 06.05.10, 10:05 dla chwały kaczego kupra Odpowiedz Link Zgłoś
doroteja_z_brzozy "reporterstwo" a'la podstawówka ;-) 06.05.10, 10:47 podsuwanie ludziom mikrofonu "by mogli się wykrzyczeć"...to koncept dla reżyserów-manipulantów i głupawych "aktorów", których nikt inny nie słucha, bo poziom ich gadaniny to poziom magla. jeżeli ktoś nazywa to "filmem" ośmiesza. głównie siebie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
babcia.klozetova Re: "reporterstwo" a'la podstawówka ;-) 06.05.10, 11:12 doroteja_z_brzozy napisała: > podsuwanie ludziom mikrofonu "by mogli się wykrzyczeć"...to koncept > dla reżyserów-manipulantów i głupawych "aktorów", których nikt > inny nie słucha, bo poziom ich gadaniny to poziom magla. jeżeli ktoś > nazywa to "filmem" ośmiesza. głównie siebie. ;-) To poziom "reporterki" z czasów słusznie minionych, gdzie pokazywano w TV słuszny gniew ludu pracującego miast i wsi. Już zapomnieliście? Już zapomniał niejaki Pospieszalski? Odpowiedz Link Zgłoś
tele_sfor Re: Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzycze 06.05.10, 10:06 pozwolił wykrzyczeć ból tylko wybranym i podstawionym Odpowiedz Link Zgłoś
bluegrazyna Re: Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzycze 06.05.10, 10:32 Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzycze Szkoda tylko ,ze tylko niektórym ludziom i tylko te racje które były zgodne z poglądami Pośpieszalskiego i jeszcze ten łkajacy , zagrany aktor . W latch sześcdziesiątych nie tak grubymi nicmi takie historie były szyte . A tych którzy mają krytyczne zdanie pod sąd . To już przypomina 1981r. Odpowiedz Link Zgłoś
krasowy28 Re: Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzycze 06.05.10, 11:27 Wypowiadając się tak kategorycznie o manipulacji i tendencyjności doboru rozmówców przez autorów materiału wnioskuję że wiesz to z pierwszej ręki bo tam byłeś. Pchałeś się i protestowałeś ale wredne babsko z łysym kolegą nie chcieli z Tobą rozmawiać. Widać nie było warto. Może to Ty powiedziałeś że nie popierałeś Kaczora bo ten nie wiedział co to "gandzia"? Wyborcza zapewne ma paragony albo choćby świadka który potwiedzi że aktor z materiału był podstawiony (czytaj wynajęty za pieniądze)... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzycze 06.05.10, 12:15 Za pieniądze? Jasio Popsieszalski nie musi dawać pieniędzy swoim znajomkon takim jak wypowiadająca się w filmie Hanna Wujkowska. Ja i jego zadowoli samo robienie wody z mózgu tzw. niezależnym i obiektywnym. Odpowiedz Link Zgłoś
puuchatek Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzyczeć ... 06.05.10, 10:06 Janku, szanowałem Cię kiedyś i lubiłem - ale tym razem kłamiesz. Po prostu kłamiesz. "Pozwoliłeś ludziom wykrzyczeć..."? Film trwał dwie godziny. Żeby mieć materiał na dwie godziny filmu, musieliście nakręcić przynajmniej dwa razy tyle. Czy chcesz mi wmówić, że wśród tych czterech godzin materiału nie było ani jednej wypowiedzi w innym klimacie? Że nikt tam, pod pałacem nie powiedział do kamery "Nie, nie głosowałem na Lecha Kaczyńskiego i nie planowałem na niego głosować, ale jestem tu bo szanuję pamięć ofiar" - czy coś w ty stylu? Nikt nic takiego Ci nie powiedział? Sam znam ludzi, którzy właśnie z takich pobudek tam byli. Nie chodzi o to, że pokazałeś nieprawdę. Chodzi o to, że pokazałeś nie całą prawdę. A - jak głosi stare powiedzenie - "Pół prawdy to całe kłamstwo. Szanuje wiele poglądów, mogę dyskutować, mogę się nie zgadzać. Nie znoszę natomiast podłej, małej manipulacji. Odpowiedz Link Zgłoś
babcia.klozetova Re: Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzycze 06.05.10, 11:16 Tak, też lubiłam Janka Pospieszalskiego, jak grał jazz. Teraz nie mogę patrzeć ani słuchać: bleee.. Technika, jaką zastosował w swoim filmie jest dobrze znana i stosowana w czasach PRL, a wcześniej w III Rzeszy i w ZSRR. Dobrych miał nauczycieli, po prostu. Pilny uczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzycze 06.05.10, 11:21 babcia.klozetova napisała: Ciekawe ze z kamera w tlum nie weszlo TVN.Bali sie narodu?.Smieszne. > Tak, też lubiłam Janka Pospieszalskiego, jak grał jazz. Teraz nie mogę patrzeć > ani słuchać: bleee.. > > Technika, jaką zastosował w swoim filmie jest dobrze znana i stosowana w czasac > h > PRL, a wcześniej w III Rzeszy i w ZSRR. Dobrych miał nauczycieli, po prostu. > Pilny uczeń. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
babcia.klozetova Re: Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzycze 06.05.10, 11:24 prawdziwy-moher napisał: > babcia.klozetova napisała: > Ciekawe ze z kamera w tlum nie weszlo TVN.Bali sie narodu?.Smieszne. Nie. Raczej byli bardziej delikatni i obiektywni. Są jednak w internecie dostępne inne filmy z tych dni. Obraz jest zupełnie inny, niż u Pospieszalskiego. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzycze 06.05.10, 11:29 Co wiec nagralo TVN?.Nic .Gonilo ich spoleczenstwo.Nie chcieli z nimi rozmawiac.O czym to swiadczy?.A swiadczy o tym ze media nie nadazaja za spoleczenstwem.Wciskaja ludziom propagande, uwazajac ich za bydlo.Jak za komuny.Pospieszalski przerwal ta komedie rodem z PRL i ludzie uslyszeli siebie.W koncu mogli cos powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Nie płaćmy Pospieszalskiemu! 06.05.10, 11:37 Precz z abonamentem na TVP, czyli antypolskość! Odpowiedz Link Zgłoś
blinka1 Re: Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzycze 06.05.10, 13:47 Większej bzdury dawno nie słyszałam! Pozdrawiam Hela Odpowiedz Link Zgłoś
krycha_73 Re: Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzycze 06.05.10, 12:52 Nie, po prostu TVN ma klasę i nie pójdzie żerować jak ostatnia hiena na ludzkim bólu. Zresztą dziwię się tym ludziom, którzy poszli przed pałac, w końcu po co poszli, żeby się kłaniać zmarłym, zapalać znicze, czy żeby pieprzyć do kamery farmazony o zakrwawionych rekach premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
ireneuszdziura Re: Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzycze 06.05.10, 14:51 babcia.klozetova napisała: > Tak, też lubiłam Janka Pospieszalskiego, jak grał jazz. Teraz nie mogę patrzeć > ani słuchać: bleee.. > > Technika, jaką zastosował w swoim filmie jest dobrze znana i stosowana w czasac > h > PRL, a wcześniej w III Rzeszy i w ZSRR. Dobrych miał nauczycieli, po prostu. > Pilny uczeń. pilny to mało powiedziane:( > Odpowiedz Link Zgłoś
0to Re: Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzycze 06.05.10, 12:16 Były wypowiedzi tych co nie nie popierali polityki L. Kaczyńskiego, ale chcieli uszanować zmarłego człowieka, przecież część wypowiedzi leciała na żywo w tv info, jeśli Pospieszalski twierdzi, że jest obiektywny, to nie powinien być dziennikarzem, bo nie wie co znaczy to słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefwzorek Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzyczeć ... 06.05.10, 10:11 Panie Janie jest Pan betonem.Hieną która dla wykreowania własnej osoby nie ma ,żadnej świętości.Dla Pana 9 maja nie jest świętem,czyli wolałby Pan aby kominy Oświęcimia dymiły dalej. Baranie antykomunizm ziadł ci muzgł .Ofiary Hitlera to tylko ..... Odpowiedz Link Zgłoś
szuwarek75 Re: Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzycze 06.05.10, 10:30 A co czepiasz sie 9 maja? Przez 50 lat uczono nas że to Dzień Zwycięstwa. Potem przez kolejne 15 lat że był to 8 maja Niezależnie od tego trudno uznać, że było to zwycięstwo dla Polski Odpowiedz Link Zgłoś
babcia.klozetova Re: Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzycze 06.05.10, 11:22 szuwarek75 napisał: > A co czepiasz sie 9 maja? Przez 50 lat uczono nas że to Dzień > Zwycięstwa. Potem przez kolejne 15 lat że był to 8 maja > Niezależnie od tego trudno uznać, że było to zwycięstwo dla Polski II wojna światowa zakończyła się 2 września (1 września według czasu środkowoeuropejskiego) 1945 roku. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
daro76 Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzycze 06.05.10, 10:12 i jeszcze uwaza sie sie za wzorowego katolika tak jak i pozostali "swieci" z pisu. ohyda.... > Obrzydliwy facet.Tak jak Kurski,Bielan i cała grupa janczarów PiS-u Odpowiedz Link Zgłoś
dobredowcipy Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzyczeć ... 06.05.10, 10:15 To teraz niech pan nakręci film o tym co ludzie myślą o wykorzystywaniu tej tragedii przez polityków pisu w kampani wyborczej (np. o Kurskim obarczającym winą Tuska) Odpowiedz Link Zgłoś
ohayoo Re: Pisowska kanalia!! 06.05.10, 15:55 mowa nienawiści i to na tym forum, prof. Środa byłaby załamana :) Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzyczeć ... 06.05.10, 10:17 Ból to ból, ale te rany z których się brał były mocno zaropiałe, a pan Pospieszalski Jan z przyjemnością to pokazywał. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek_r10 Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzyczeć ... 06.05.10, 10:19 JAKIM ludziom? JAKI ból? Czy wystąpił tam w ogóle ktokolwiek z najbliższej rodziny ofiar, czy tylko było to zbiegowisko gapiów? Ogólnie wiadomo, że w połączeniu szeregowym, IQ każdego osobnika osiąga najniższy, dopuszczalny w przyrodzie poziom. Więc nawet i utytułowany profesor wyrwany z tłuszczy do odpowiedzi będzie bełkotał jak sztubak. Odpowiedz Link Zgłoś
sarhenziel Re: Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzycze 06.05.10, 11:09 Maćku w poółączeniu równoległym.Ale amerykanie przeprowadzili badania w których wykazali,że w grupie IQ jest niższe od największego głupa. Odpowiedz Link Zgłoś
tommen Na szczęście jest przycisk STAND BY na pilocie TV 06.05.10, 10:20 Moja reakcja na pojawienie się Pospieszalskiego na ekranie TV to naciśnięcie przycisku STAND BY na pilocie - z szybkością oraz regularnością odruchu psa Pawłowa Odpowiedz Link Zgłoś
ireneuszdziura Re: Na szczęście jest przycisk STAND BY na piloci 06.05.10, 14:56 tommen napisał: > Moja reakcja na pojawienie się Pospieszalskiego na ekranie TV to > naciśnięcie przycisku STAND BY na pilocie - z szybkością oraz > regularnością odruchu psa Pawłowa eee tam ja mam stand fry.....czyli rzuć pilotem w tv:):P.zawsze to bezpieczniej:))))))) pis dało plamę hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Pamiętacie coś ze stanu wojennego ? ja pamięt 06.05.10, 10:20 awatar_sm napisał: > Pamiętacie coś ze stanu wojennego ? > ja pamiętam tych pajacyków Jaruzelskiego, > te święte krowy różnych gremiów i rad > wyrażających święte poparcia i święte oburzenia. **************************** Pospieszalski przypomina mi Siwaka. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Pamiętacie coś ze stanu wojennego ? ja pamięt 06.05.10, 10:27 Pamietasz kawał o Albinie Dupie? Jak chciał się nazywać? Agitki Pospieszalskiego jak nic przypominają tamte czasy - też potrafili znaleźć "przypadkowych obywateli" którzy na ulicy chcieli "wykrzyczeć swój ból" jak to przez Solidarność przyszedł kryzys. Faktycznie można było takie osoby wówczas spotkać, tyle że równie rzadko co dziś tych co opowiadają o "spisku smoleńskim". Odpowiedz Link Zgłoś
1hermenegilda Re: nie chcemy platformy nie chcemy i już, 06.05.10, 10:23 Hm, rymy takie więcej częstochowskie, ale nie o tym chciałam napisać.Nie jestem zwolennikiem żadnej partii politycznej, nie czytam prasy, telewizję oglądam bardzo rzadko. Co szanowny Poeta miał na myśli pisząc "brunatna hołota"?Pytam z ciekawości, proszę o poważną odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiekd47 Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzyczeć ... 06.05.10, 10:25 MENDA W LUDZKIM CIELE Odpowiedz Link Zgłoś
gresiek Re: He, he dobry kabaret Jasiek i demoikracja he, 06.05.10, 14:25 moze chodzi mu o demokracje autorytarna, taka z dziwiszem w roli prezydęta i rydzykiem w roli ministra propagandy (lub kultury, to w koncu ma byc model demokratyczny)? Odpowiedz Link Zgłoś
koczot A myslicie ze to prawda co powiedzial? 06.05.10, 10:28 Dzis rano w trojce: - Szczątki 25 ofiar katastrofy w Smoleńsku wróciły do Polski już po ich pogrzebach! - twierdzi publicysta Jan Pospieszalski Stad to mam, na gazecie tego nie widziałem: www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100506/KATASTROFA_SAMOLOTU_PREZYDENTA/171881204 (zeb) Odpowiedz Link Zgłoś
doroteja_z_brzozy Re: A myslicie ze to prawda co powiedzial? 06.05.10, 11:12 koczota link do "prawdziwej informacji" Pospieszalskiego gdyby tam zginął ktoś mi bliski, chyba bym nie wytrzymała. Odpowiedz Link Zgłoś
synus2 Re: A myslicie ze to prawda co powiedzial? 06.05.10, 14:30 Za takie artykuly powinni scinac łeb.. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatel_nienumerowanej_rp pisiory zawłaszczają czas antenowy... 06.05.10, 10:28 ... na wszelkie możliwe sposoby. W końcu TVP ciągle pozostaje w strefie "odzyskanej" kaczystów. BTW... hydra o kaczych łbach, choć już nie dwugłowa, ciągle jest aktywna - ostatnio "odzyskała" Wawel... Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 czas to macie w Tusk Vision Network-TVN 06.05.10, 10:45 obywatel_nienumerowanej_rp napisał: > ... na wszelkie możliwe sposoby. W końcu TVP ciągle pozostaje w strefie > "odzyskanej" kaczystów. > BTW... hydra o kaczych łbach, choć już nie dwugłowa, ciągle jest aktywna - > ostatnio "odzyskała" Wawel... Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Tak Cie TVN uwiera, załóż swoją prywatną TV 06.05.10, 13:40 W odróżnieniu od TVP, TVN czy inne Polshity z moich podatków nie dostają ani centa, więc nie bredź tutaj o stacjach prywatnych w odniesieniu do telewizji publicznej. swojak11 napisał: > obywatel_nienumerowanej_rp napisał: > > > ... na wszelkie możliwe sposoby. W końcu TVP ciągle pozostaje w > strefie > > "odzyskanej" kaczystów. > > BTW... hydra o kaczych łbach, choć już nie dwugłowa, ciągle jest > aktywna - > > ostatnio "odzyskała" Wawel... Odpowiedz Link Zgłoś
gresiek Re: Tak Cie TVN uwiera, załóż swoją prywatną TV 06.05.10, 14:32 no ale finansowane maja byc z pieniedzy publicznych jedynie prawdziwe polskie media a oni juz dobrze wiedza ktore to sa prawdziwe ;) czarni im to mowia bo oni wiedza, w koncu maja kontakt ze stworca, tym samym ktory im zgotowal katastrofe w smolensku, obled... Odpowiedz Link Zgłoś
robmar2007 Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzyczeć ... 06.05.10, 10:32 Chciałem wykrzyczeć swój ból i troskę o państwo: Precz z PiS-em!!! Precz z Kaczyńskim!!! Precz z Pospieszalskim, karnowskim i innymi sługusami partyjnymi!!! Nie chcę Polski "prawej", chcę Polski normalnej!!! Chcę spokoju i rozwoju a nie demonów, agentów, afer i sPiSków!!!!!!!!!!!!!! Wynocha z Telewizji Publicznej! Pana programy obrażają moją inteligencję i poczucie prawdy! Odpowiedz Link Zgłoś
szuwarek75 Re: Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzycze 06.05.10, 10:35 To nie oglądaj :-) Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzycze 06.05.10, 11:22 Nie oglądaj, ale abonament płać? Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzycze 06.05.10, 10:38 Modlisz się do świętej Beaty S.?Zapieniony nienawistniku? Odpowiedz Link Zgłoś
gresiek Re: Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzycze 06.05.10, 14:45 a czemu beaty s.? jest mnostwo innych swietych, np. swiety rydzyk, specjalista od milosierdzia i wybaczenia tak jak go naucza jego guru chrystus, albo mozna sie mydlic do swietego jp2, zasluzonego obroncy pedofili w czarnych sukienkach, mozna sie rowniez mydlic do s.p. pana prezydęta, bo to tylko kwestia kiedy ozstanie blogoslawionym, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 Prawda w oczy kuje ? Vox populi vox dei 06.05.10, 10:32 Przecież to jest oczywiste że to nie był żaden wypadek a akt sabotażu - zamach ! Rosyjskie zdiecia pokazują gdzie były skierowane reflektory lotniska ! w ziemie ! nie w góre ! Zresztą posłuchajcie co komorowskiego już rok temu po łbie chodziło ! 1 minuta 45 sekunda i w jakim kontekście !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! www.youtube.com/watch?v=TAIRE27CKX4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 swojak11 wypad stad ściero pisowska! 06.05.10, 10:38 Do pedofila z torunia marsz! Odpowiedz Link Zgłoś
ttu PISowskie insynuacje - Rosjanie nie są idiotami 06.05.10, 11:01 Po co Rosjanie mieliby organizować zamach : 1) na swoim terenie 2) w rosyjskim samolocie 3) w takim miejscu jak Katyń - światowa "reklama" Katynia to ostatnia rzecz jakiej Rosjanie potrzebowali 4) co niby miałaby im dać śmierć Kaczyńskiego - żywy był dla nich bardziej przydatny, jako chodząca ilustracja stereotypu "szukającego zaczepki, Polaka rusofoba" Odpowiedz Link Zgłoś
gresiek Re: PISowskie insynuacje - Rosjanie nie są idiota 06.05.10, 14:48 hehe, ja wiem po co :) aby wywolac w polsce wojne domowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cmochall Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzyczeć ... 06.05.10, 10:34 ten pan jest chory z nienawisci do wszystkich ktorzy maja inne poglady niz on.jego poglad to jedyny sluszny poglad.zenada Odpowiedz Link Zgłoś
swinna Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzyczeć ... 06.05.10, 10:36 słuchalem Trójki prawie od początku jej istnienia,na Pospieszalskim zmieniłem stację i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
na90procent Re: Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzycze 06.05.10, 18:11 przełącz się na tok fm, to dopiero radio, o legendarnym wręcz obiektywizmie i zerowym manipulowaniu faktami. będziesz słuchał z przyjemnością Odpowiedz Link Zgłoś
apolis Słówko o obiektywizmie Karnowskiego - gwoli przypo 06.05.10, 10:36 mnienia tym, którzy uwierzyli w słowa prowadzącego o "wolności"... niniwa2.cba.pl/zelazny_kanclerz_4_rp.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kasik68 Re: Pospieszalski: Wielkie zero 06.05.10, 10:37 Ja i moja rodzina,tez bylismy pod Palacem, czemu nas nie spytano co myslimy??? Odpowiedz Link Zgłoś