Dodaj do ulubionych

Serek został przy parafii

08.05.10, 08:20
Oby katolicy przeanalizowali ze zrozumieniem ten przekręt.
I swe zrozumienie sytuacji okazali wykluczając twórcę PC w wyborach
prezydenckich.
Obserwuj wątek
    • takitamsobie Serek został przy parafii 08.05.10, 08:21
      juz gw chwyta sie brzydko ? :) bedzie maraton opluwania kaczki? :)
      • miszczu.pll to zlodzieje złodzieju 08.05.10, 09:13
        • asenizator1 Re: to zlodzieje złodzieju 08.05.10, 09:37
          Debil
          • miszczu.pll Re: to zlodzieje złodzieju 08.05.10, 10:31
            a co mnie obchodzi jak masz na imię
          • radocha1 Re: to zlodzieje złodzieju 08.05.10, 10:34
            asenizator1 napisał:
            > Debil

A ja: Radocha.
            • euro67 Manipulacja juz w tytule 08.05.10, 13:19
              Po pierwsze nie posel ale były posel.
              Problem nie jest w prawnikach ale w tych ktorzy udzielili
              pelnomocnictwa. Konflikt jest pomiedzy bylym proboszczem pastorem
              Sikora z ktorym walczy obecny proboszcz pastor Gas.
              Sikoira udzieli bezprawnie pelnomocnictwa do sprzedazy - pytanie czy
              zea darmo? Problem wiec najpierw pomiedzy pastorami.
              • az100 Re: Manipulacja juz w tytule 08.05.10, 14:33
                euro67 napisał:

> Problem nie jest w prawnikach ale w tych ktorzy udzielili
                > pelnomocnictwa.

Każde pełnomocnictwo można odwołać - i tak było w tym przypadku (nawet
                zakładając, że pierwotnie pełnomocnictwo było udzielone prawidłowo). Mimo to
                kupujący zawarł akt kupna - to przestępstwo. W każdym akcie dokonanym przez
                pełnomocnika musi być jego oświadczenie, że pełnomocnictwo nie zostało odwołane
                ani nie wygasło.

> Sikoira udzieli bezprawnie pelnomocnictwa do sprzedazy - pytanie czy zea darmo?

To już odrębna sprawa.
    • antypo-lityk Serek został przy parafii 08.05.10, 08:21
      Cały ten demokratyzm kojarzyłam Fundację Prasową Solidarności z
      naszą NIEOMYLNĄ WYBIÓRCZĄ od p. Michnika! Czyżbym się myliła?!
      • squadack I to bardzo 08.05.10, 11:19
        poczytaj troszkę.
    • pk_pic Serek został przy parafii 08.05.10, 08:29
      Kto to pisze ?!?!?! Od kiedy róg Wolskiej i Towarowej to warszawskie city ?!?!?! Wracajcie na wieś pismaki !!!
    • allspice Serek został przy parafii 08.05.10, 08:37
      I kogo tu mamy??? Niechlubne PC i jego założyciele w roli głównej;
      oj,brzydko:)
    • klarneta8 Serek ?a co ze ''smietankom'', ze SKOKOW, kt. 08.05.10, 08:40
      splywa do PIS?
    • st1111 Z notatnika agitatora 08.05.10, 08:46
      Sami widzicie tylko Napieralski uczciwy.
    • extrafresh Lepkie rączki kumpli Jarosława K. ps. "Prezes". 08.05.10, 08:57
      Lepkie rączki kumpli Jarosława K. ps. "Prezes".
      • miszczu.pll Re: Yaro zawsze wysługiwał sie innymi 08.05.10, 09:14
        i robi to dzisiaj, zawsze znajdzie się kretyn który da sie nabrać na
        ......................
        • o.beyzyma Re: Yaro zawsze wysługiwał sie innymi 08.05.10, 20:20
          "W stadzie pawianów jest jeden samiec alfa i choć pawiany są orientacji
          heteroseksualnej,od czasu do czasu ten główny gwałci niżej stojące w hierarchii.
          Chodzi o dominację i władzę, a nie seks. Te słabsze same od czasu do czasu
          nadstawiają się, żeby samiec alfa je spożytkował. To daje im bezpieczeństwo, że
          nie będzie ich lał. Ja się nie nadstawiałem, stąd pretensje pana Kaczńskiego"
          Ludwik Dorn - "trzeci bliźniak"
      • daro76 Re: Lepkie rączki kumpli Jarosława K. ps. "Prezes 08.05.10, 11:49
        tak, to prawo i sprawiedliwosc w stylu PIS... zenada!!!!
      • bronimir Re: Lepkie rączki kumpli Jarosława K. ps. "Prezes 08.05.10, 13:56
        Oni nie bawili się załatwieniem pracy Sobiesiakównie.
    • amenominakanushi-pan-poczatku Serek został przy parafii 08.05.10, 09:06
      Jarosław i PiS nie jest z mojej bajki, ale naciąganie wiadomości i mówienie,
      że oszukańcza spółka była kiedyś związana z Kaczyńskim ma taki sam sens
      jak ciosy Andrzeja Gołoty w walce z Riddickiem Bowe.
      Jeśli ma to na celu pomoc Komorowskiemu w wygraniu wyborów, to lepiej nic nie
      mówcie.
      • fidelxxx Re: Serek został przy parafii 08.05.10, 09:25
        Komorowski rzekomo kiedyś związany był z WSI - to ci nie przeszkadza w
        opluwaniu kandydata PO, nie?
        • amenominakanushi-pan-poczatku Re: Serek został przy parafii 08.05.10, 09:45
          Naucz się czytać ze zrozumieniem. Ja będę głosował na Komorowskiego.
          Czy GW, która jest pro PO musi stosować chwyty Rzeczypospolitej, TVP i Radia Maryja?
          • radocha1 Re: Serek został przy parafii 08.05.10, 10:39
            Od początku opisywali sprawę. Systematycznie, co jakiś czas informowali
            - co się dzieje.
            No, od tego są gazety.
            Mam rozumieć, że sąd podejrzewasz o brzydkie chwyty - że akurat teraz
            jest wyrok???
            Ci co nie przychodzili na rozprawy też mieli niecny plan?
            Biegli sądowi też? I ci co wymyślali niegdyś procedurę?
            • radocha1 Re: Serek został przy parafii 08.05.10, 10:43
              aha - i jeszcze ten sąd przeciągając od dawna procedurę tak - by
              wyrok zapadł akurat teraz - to najwyraźniej od dawna wiedział co i
              kiedy się wydarzy w Smoleńsku - i że będą wybory.

To pewnie Sędzia zamach organizował.
              Aktami samolot strącił i łańcuchem dobijał.
              • jendrek121 podwójne standardy 08.05.10, 12:53
                przykro stwierdzić ale Wyborcza brzydko się zachowuje.
                Czy Kaczyński ma się wstydzić za zachowania byłych członków? W takim razie np.
                Mazowiecki, Balcerowicz i Syryjczyk powinni się wstydzić za dzisiejsze
                zachowania byłych członków UW/UD. Aż dziw, że prasa niemiecka nie ma do nich
                pretensji za zachowanie Rokity w samolocie.
                A tak w ogóle przecież Wyborcza zawsze uczyła, że nie należy grzebać w czyjejś
                przeszłości. Komunistom i ich pomocnikom mamy zapomnieć co robili a tu się ktoś
                grzebie w czyjejś przeszłości. Co tu się dziwić że mówią Gazeta Wybiórcza
              • amenominakanushi-pan-poczatku Re: Serek został przy parafii 08.05.10, 13:05
                Zdaje mi się, że kompletnie nie rozumiesz o czym mówię. Nie piszę o wyroku sądu.
                Artykuł zaczyna się słowami "kancelaria mec. Józefa L. związanego przed laty z
                Jarosławem Kaczyńskim." Moje pytanie: czy J.K. brał udział w tej transakcji? Bo
                jeśli nie, to tytuł jest z dupy, a GW zniża się do takich PiS-oskich szmatławców
                jak Radio Maryja, TVP z Pospieszalskim czy Nasz Dziennik.
                W ten sam sposób można powiedzieć, że Premier Tusk, Marszałek Komorowski czy ja
                osobiście jesteśmy związani z tajnymi służbami PRL, bo zdarzyło nam się mieszkać
                w kraju kontrolowanym przez te służby.
                Manipulacja godna gimnazjalisty.
                • representation1 Re: Serek został przy parafii 08.05.10, 13:49
                  > W ten sam sposób można powiedzieć, że Premier Tusk, Marszałek
                  > Komorowski czy ja osobiście jesteśmy związani z tajnymi służbami
                  > PRL, bo zdarzyło nam się mieszkać

Tylko, że Komorowski faktycznie związany jest z WSI. Głosował przecież przeciw
                  ich rozwiązaniu. Podpisał też ustawę, dającą esbekom dostęp do akt IPN.

cogito.salon24.pl/160905,szpak-czyli-weryfikacja-komorowskiego

www.niezalezna.pl/article/show/id/31368

www.niezalezna.pl/article/show/id/19926
                  • amenominakanushi-pan-poczatku Re: Serek został przy parafii 08.05.10, 15:30
                    "Można założyć", "wydaję się", "mógł o nich nie wiedzieć?" i do tego
                    Macierewicz? Twoje PiS-owskie sensacje są też z dupy wzięte.
                    Wystarczy przeczytać kilka informacji i komentarzy by wiedzieć, że niezależna.pl
                    jest tak samo niezależna jak ja Barack Obama.
                    • representation1 Re: Serek został przy parafii 08.05.10, 18:27
                      Ale Komorowski przeciw rozwiązaniu WSI głosował, wbrew woli PO? A teraz ustawę o
                      IPN podpisał?

To nie są ani moje, ani pisowskie sensacje. Nawet gdyby nie wszystko było zgodne
                      z prawdą, to i tak wystarczy. Wiem, że trudno jest przełknąć gorzką prawdę o
                      ulubionym kandydacie, ale tu idzie o Polskę. Tylko Jarosław Kaczyński jest
                      gwarantem polskiej racji stanu. Jarosław Kaczyński nie postąpiłby nigdy w taki
                      sposób jak niefrasobliwy Tusk w sprawie katastrofy smoleńskiej.
                      • amenominakanushi-pan-poczatku Re: Serek został przy parafii 08.05.10, 19:26
                        Wbrew czyjej woli podpisał ustawę o IPN?
                        Nie nie wystarczy. Jeśli ktoś przekręca fakty, próbuje mną manipulować dla
                        osiągnięcia swoich korzyści, to dla nie przestaje być wiarygodnym. Tak samo jak
                        półprawda o zamieszaniu J.K. w ten przekręt.
                        • amenominakanushi-pan-poczatku Re: Serek został przy parafii 08.05.10, 19:42
                          Miało być "dla mnie".
                          • representation1 Re: Serek został przy parafii 08.05.10, 20:11
                            > Wbrew czyjej woli podpisał ustawę o IPN?

Wbrew woli prezydenta Kaczyńskiego oraz wbrew woli licznej części społeczeństwa
                            w tym i mojej. Najgorsze jest to, że Komorowski bezczelnie oświadczył jakoby
                            Kaczyński sam mógł ustawę skierować do trybunału konstytucyjnego. Niestety nie
                            mógł. Miał tylko jeden dzień przed śmiercią.

> Nie nie wystarczy. Jeśli ktoś przekręca fakty, próbuje mną
                            > manipulować dla osiągnięcia swoich korzyści, to dla nie przestaje
                            > być wiarygodnym.

Ja nie widzę tu manipulacji. Ale jeśli ktoś jest uprzedzony to nie przekona go
                            żaden pojedynczy fakt, ani nawet cała prawda.
                            • amenominakanushi-pan-poczatku Re: Serek został przy parafii 08.05.10, 23:13
                              Ustawa o IPN była przegłosowana przez Sejm wybrany w demokratycznych wyborach.
                              Komorowski w Sejmie głosował za ustawą. Byłby hipokrytą gdyby jej nie podpisał.
                              L.K. mógł skierować ustawę, bo miał na to cały dzień, ale widocznie musiał się
                              wyspać.
                              Ja widzę, więc nie próbuj na mnie PiS-owskiej agitacji. Jeden fakt okraszony
                              całą górą kłamstewek i niedomówień to próba manipulacji. Podobnie jak ten tekst
                              w GW próbujący przypisać J.K., którego nota bene nie cierpię, przekrętów, w
                              których prawdopodobnie udziału nie brał, a w każdym razie niczego mu nie
                              zarzucono, więc obowiązuje zasada domniemania niewinności.
                              • representation1 Re: Serek został przy parafii 09.05.10, 00:12
                                > L.K. mógł skierować ustawę, bo miał na to cały dzień,
                                > ale widocznie musiał się wyspać.

Nie. To już jest zła wola. Sprawa wymagała formalnego przygotowania dokumentów,
                                napisania uzasadnienia, sprawdzenia, podpisania, itp. Tego nie robi się na
                                kolanie i w pośpiechu. Nie było zresztą takiej potrzeby, a Kaczyński nie mógł
                                przewidzieć swojej śmierci. Podtrzymując argument Komorowskiego dajesz właśnie
                                ewidentny dowód stronniczości i stawiasz pod znakiem zapytania swoją zdolność do
                                trzeźwej i obiektywnej oceny innych tekstów, tym bardziej, że sam przyznajesz,
                                iż kierują Tobą skrajne emocje. Zresztą ogólnikowe stwierdzenia, że coś jest be,
                                dlatego, że tak, nie mają żadnej wartości. Poważna krytyka wymaga wskazania
                                konkretnych błędów w rozumowaniu.
                                • amenominakanushi-pan-poczatku Re: Serek został przy parafii 09.05.10, 09:52
                                  "Nie znacie dnia, ani godziny" - to cytat z Biblii. Jako gorliwy katolik
                                  rozdający czarnym Polskę, powinien to znać i być przygotowanym na śmierć w
                                  każdym momencie.
                                  Mną kierują emocje? Czyżbyś był bezstronny?
                                  forum.gazeta.pl/forum/w,902,111148693,111153656,Nowy_wazny_dowod_w_sprawie_katastrofy_.html
                                  forum.gazeta.pl/forum/w,902,111173287,111177224,nie_tak_juz_oceniala.html
                                  forum.gazeta.pl/forum/w,902,111114829,111133562,Nie_tylko_ilosc_ale_i_jakosc_chodzi.html
                                  Nie podoba Ci się Palikot? A co sądzisz o Karolu Karskim i tej drugiej wszy,
                                  która zarzuciła pilotowi z lotu do Gruzji tchórzostwo i złożyła zawiadomienie do
                                  prokuratury o popełnieniu przestępstwa?
                                  Łatwiej dojrzeć słomkę w oku bliźniego, niż belkę we własnym?
                                  • representation1 Re: Serek został przy parafii 09.05.10, 15:20
                                    > "Nie znacie dnia, ani godziny" - to cytat z Biblii.
                                    > Jako gorliwy katolik rozdający czarnym Polskę, powinien to znać
                                    > i być przygotowanym na śmierć w każdym momencie.

Aha, już wiem gdzie pies pogrzebany... Kaczyński był przygotowany, ale
                                    oczywiście nie znał godziny. A Polskę rozdają czarnym także cwaniaki z PO i SLD.
                                    Żeby było jasne, ja nie jestem zwolennikiem bezkrytycznego rozdawania
                                    państwowego majątku Kościołowi.

> Czyżbyś był bezstronny?

Zależy, co przez to rozumiesz? Każdy człowiek po jakiejś stronie musi się
                                    opowiedzieć. Nie ma wyborów idealnych. Politycy są tylko ludźmi i mają swoje
                                    dobre i złe strony. Ja kiedyś opowiadałem się po stronie PO, w 2005 roku i nawet
                                    w 2007. Ale PO mnie oszukała. Mam jeszcze gazety sprzed kilku lat, w których
                                    Tusk prezentował swoje poglądy. Były to poglądy radykalne, prawicowe, niewiele
                                    różniące się od tych, głoszonych przez PiS. PO i PiS nie dogadały się w sprawie
                                    stołków i nie doszło do koalicji. Wina była po obu stronach. Parę spraw jednak
                                    wspólnie załatwiono. IPN zrobił dużo dobrej roboty (sprawa lustracji to tylko
                                    ułamek) pod wodzą Kurtyki, który notabene został zgłoszony na swój urząd przez
                                    PO. Rozwiązano WSI głosami PiS i PO, z niechlubnym wyjątkiem Komorowskiego. Na
                                    tym jednak koniec. Dziś PO jest zupełnie inną partią, która w dodatku nie
                                    potrafi prowadzić suwerennej polityki. Widać to dobitnie w ostatnich dniach.

Miło mi, że przytaczasz linki do moich komentarzy. Mam prawo do polemiki, nawet
                                    ostrej, a bezstronność nie może polegać na zgadzaniu się ze wszystkimi we
                                    wszystkim (choćby z głupotami wypisywanymi przez forumowiczkę nie-tak), tylko
                                    szanowaniu prawa wszystkich do prezentowania swoich racji. Tego nie kwestionuję.
                                    Zaprzeczeniem bezstronności jest np. próba zamykania ust Pospieszalskiemu.

> Nie podoba Ci się Palikot?

Trudno zaleźć kogoś tak ohydnego, jak Palikot.

> A co sądzisz o Karolu Karskim.

Jego akcję w sprawie pilotów uważam za błąd. Potępiam jednak wykorzystywanie
                                    incydentu gruzińskiego do manipulacji i bezpodstawnego zrzucania winy za
                                    katastrofę w Smoleńsku na Kaczyńskiego. To jest haniebne.

> Łatwiej dojrzeć słomkę w oku bliźniego, niż belkę we własnym?

Bynajmniej. Dostrzegam doskonale. Są jeszcze inne osoby w PiSie, których nie lubię.

A co do oka bliźniego, to problem polega jeszcze na tym, że od lat trwa
                                    poszukiwanie słomek w oku PiS i robienie z nich belek.
    • bemowiak2008 PIS to najbiedniejsza partia ktora nic nie dostala 08.05.10, 09:14
      w porownaniu do innych, sa tak biedni ze nawet Jarek na nowe buty
      nie ma!

maja takie tam jakies nieruchomosci w centrum ale co to jest.

na waciki nie starcza
    • nighthawk00 Serek wolski... hmmm 08.05.10, 09:26
      w kontekscie tego hymnu to wyglada ciekawie...
    • 1pytanie Oszukali parafię ewangelicką - nie katolicką !!! 08.05.10, 09:38
      Jaruś by nigdy nie pozwolił by oszukać swoją ,jedyną partię religijną !
      Inne religie można po kątach walić !
      --
    • zzbyszekz Kaczynski tez kradł ze o Rydzyku nie wspomne !!! 08.05.10, 09:42
      Brawo sad !!!
    • gintrowa Serek został przy parafii 08.05.10, 09:43
      Jak działa PiS

www.dziennik.pl/wydarzenia/article444117/Kuzyn_prezydenta_pod_lupa_ZUS_i_NIK.html
      • awatar_sn Za czasów PC, takich afer z Kaczynskimi było wiele 08.05.10, 09:54
        "Srebrna", Afery Glapinskiego,Zalewskiego,Lipinskiego,Jasinskiego,ART-B, i
        wiele innych afer na grube miliony...
    • grajag Serek został przy parafii 08.05.10, 09:52
      No to PiS i Kaczyński będą musieli zwrócić te miliony.Może
      zabraknie na kampanię?:):)
    • ch3heg Serek został przy parafii 08.05.10, 10:06
      Gdyby nie to PC to nie byłoby wzmianki w temacie a tak kolejna okazja żeby
      przykopać p.Kaczyńskiemu.
    • 17janek Serek został przy parafii 08.05.10, 10:11
      Logika "kancelaria mec. Jozefa L. związanego przed laty z
      Jarosławem Kaczyńskim" jasna. Największa GAZETA w Polsce występuje
      przeciwko Jarosławowi. Logika porównywalna z
      www.gazeta.ru/politics/2008/02/07_a_2627803.shtml
    • tadjan Serek został przy parafii 08.05.10, 10:11
      Jarego kumpel? vice-króla? no,no
      • 12.12a1 Re: Serek został przy parafii 08.05.10, 14:33
        tadjan napisał:

> Jarego kumpel? vice-króla? no,no
        -------------------------------------------------------------------
    • elbertson Kaczynski z imienia i nazwiska a przekretas 08.05.10, 10:16
      z inicjalow - etyka GW , smrodek na kampanie wyborcza tym bardziej ze temat jest dosc stary , moze i nic sie przylkei ale przynajmniej zasmierdzi
      Napieralskiemu tez mozna napisac ze Beria mial poglady lewicowe .
    • fakcior Serek został przy parafii 08.05.10, 10:17
      Dlaczego Gazeta nie mówi o przekrętach PO?
      • berserc Re: Serek został przy parafii 08.05.10, 11:15
        ależ mówi ale nie w tym artykule po prostu... tutaj jest miejsce na opisanie
        przekrętów jakiegoś adwokata, który był w PC razem z Kaczyńskimi kiedyś, po
        prostu. I nie szukaj w tym jakiegoś drugiego dna po go tam nie ma... Wiem, ze
        Wasz lider wszędzie widzi spiski ale czasem życie jest proste....
        • 12.12a1 Re: Serek został przy parafii 08.05.10, 14:23
          berserc napisał:

> ależ mówi ale nie w tym artykule po prostu... tutaj jest miejsce na opisanie
          > przekrętów jakiegoś adwokata, który był w PC razem z Kaczyńskimi kiedyś, po
          > prostu. I nie szukaj w tym jakiegoś drugiego dna po go tam nie ma... Wiem, ze
          > Wasz lider wszędzie widzi spiski ale czasem życie jest proste....
          -----------------------------------------------------------------
      • 12.12a1 Re: Serek został przy parafii 08.05.10, 14:28
        fakcior napisał:

> Dlaczego Gazeta nie mówi o przekrętach PO?
        --------------------------------------------------------------------
      • koloratura1 Re: Serek został przy parafii 08.05.10, 15:44
        fakcior napisał:

> Dlaczego Gazeta nie mówi o przekrętach PO?

Może nie ma o czym mówić?
        • 12.12a1 Re: Serek został przy parafii 08.05.10, 15:47
          koloratura1 napisała:

> fakcior napisał:
          >
          > > Dlaczego Gazeta nie mówi o przekrętach PO?
          >
          > Może nie ma o czym mówić?
          ----------------------------------------------------------------------
          Hahahahahahaha. Przedni dowcip.
          • koloratura1 Re: Serek został przy parafii 08.05.10, 17:07
            12.12a1 napisał:

> koloratura1 napisała:

>> Może nie ma o czym mówić?

> Hahahahahahaha. Przedni dowcip.

Miło mi, że zdołałam wlać choć trochę radości do Twojego - jakże (sądząc po Twych postach) ponurego życia...
    • rejms Serek został przy parafii 08.05.10, 10:22
      I oto mamy przedsmak kampanii wyborczej prowadzonej przez G...o Wybiórcze
    • pistulka3 Serek został przy parafii 08.05.10, 10:41
      Czarnosukienkowi złodzieje kradną Polskę na kawałki a naród nic,sza Toć to
      nie średniowiecze!!!- obudzcie się polacy!
      • 12.12a1 Re: Serek został przy parafii 08.05.10, 14:17
        pistulka3 napisał:

> Czarnosukienkowi złodzieje kradną Polskę na kawałki a naród nic,sza Toć to
        > nie średniowiecze!!!- obudzcie się polacy!
        -------------------------------------------------------------------
    • mineyko Serek został przy parafii 08.05.10, 10:42
      W tej sytuacji, Kaczą metodą, wypada pozamykać wszystkich w areszcie wydobywczym!
      • 12.12a1 Re: Serek został przy parafii 08.05.10, 14:12
        mineyko napisał:

> W tej sytuacji, Kaczą metodą, wypada pozamykać wszystkich w areszcie wydobywczy
        > m!
        --------------------------------------------------------------------
        • koloratura1 Re: Serek został przy parafii 08.05.10, 15:49
          12.12a1 napisał:

> A co
          > zrobic z tymi co Solidarnosci Gazete Wyborcza rabneli?

Możesz coś więcej o tym "rąbnięciu", czy raczej wsadzisz kłamliwą mordę w kubeł?
    • swojak11 PC ?15 lat nie ma PC rozlicz się Michnik z GWyb So 08.05.10, 10:42
      Wszo parszywa zlicytujemy cie też ukradłeś
      • koloratura1 Re: PC ?15 lat nie ma PC rozlicz się Michnik z GW 08.05.10, 15:51
        swojak11 napisał:

> Wszo parszywa zlicytujemy cie też ukradłeś

Napiszesz coś konkretnie, czy od razu wsadzisz kłamliwą mordę w kubeł?
    • towarzysz7 Serek został przy parafii 08.05.10, 10:47
      "Co ma piernik do wiatraka"? czy ? "Miro, Zbycho i Zdzicho" to przykład
      demoralizacji a to znaczy że skoro te osoby są powiązane z "PO" czy to
      świadczy że cała "PO" to partia mafiozów i łajdaków? "GW" to jakaś "debilna"
      gazeta - powinna się leczyć z nienawiści do ludzi inaczej myślących jak "GW"!
      • koloratura1 Re: Serek został przy parafii 08.05.10, 16:00
        towarzysz7 napisał:

> "Co ma piernik do wiatraka"? czy ? "Miro, Zbycho i Zdzicho" to przykład
        > demoralizacji a to znaczy że skoro te osoby są powiązane z "PO" czy to
        > świadczy że cała "PO" to partia mafiozów i łajdaków?

Nie, choćby dlatego, że żadnemu z trzech, przez ciebie wymienionych, nikt nie udowodnił przynależności do "mafiozów".
        Gdy idzie o kwestie demoralizacji i łajdactwa - też potrzebne by były jakieś konkrety, oprócz dowolnych odczuć - choćby - i twoich.

> "GW" to jakaś "debilna"
        > gazeta

Można, zatem, wiedzieć, co tu robisz?

> - powinna się leczyć z nienawiści do ludzi inaczej myślących jak "GW"!

Czemu? (Nawet gdyby ta "nienawiść" była czymś obiektywnym, a nie - tylko imaginacją twoją i tobie podobnym...)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka