amanasunta Ale i tak dalej piszecie o tendencyjności RM -:) 12.05.10, 08:52 Kiedy napiszecie prawdę? Juz wiem ,gdy na antenie usłyszymy RM...Nadredaktora Adama(?) -;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kongreszydowski Lesbijki 12.05.10, 09:37 "Jego zdaniem, lesbijki giną w wypadkach samochodowych 300 razy częściej niż heteroseksualne kobiety." Cameron ma racje jednak przeliczenie na ilosc kobiet heteroseksualnych - odpowiednio lesbijek - wskazuje, ze kobiety heteroseksualane gina w wypadkach samochodowych trzy razy czesciej niz lesbijki. Odpowiedz Link Zgłoś
cynik24091 Ameryki nie odkrył 12.05.10, 09:42 Homoseksualiści, pedofile i co jeszcze ?! Życie niezgodne z prawami natury rodzi niestety patologie. O. Rydzyk broni zmurszałych szańców, bo też jest przykładem łamania zasad wiary - pycha, to też grzech. Odpowiedz Link Zgłoś
pixotte1 Re: Ameryki nie odkrył 12.05.10, 11:50 Mylisz sie. Wszystko jest zgodne z natura. Paedophilia, homoseksu- alizm tez. Występuje rowniez wsrod zwierzat i będzie towarzyszył gatunkowi ludzkiemu do ostatnich jego chwil. Odpowiedz Link Zgłoś
zbizar Paul Cameron w Radiu Maryja: 30 proc. księży to... 13.05.10, 00:19 co za idioctwo! Odpowiedz Link Zgłoś
szeryf241_0 W Radiu Maryja: 30 proc. księży to pedały 30.05.10, 10:32 nie wykluczając ojca swoich dzieci rydzyka.Żródła z IPN twerdza iż w czasach PRL-lu 80% duchowienstwa było uwikłane w współprace ze służbami specjalnymi i milicją.Weikszość szeptów przy konfesjonale było rozpatrywane w szerszym gronie .Znając parcie pisobolszewików i klechów do władzy myśle ze sytuacja jest podobna.Przy pomocy kolesi kurtyki i kamińskiego znaleziono haki na pedalską i biznesmeńska część księzy która nadal współpracuje z "nowymi,demokratycznymi służbami.Nawet "właściciel wawela" ma coś za pazurami bo tak szybko zgodził sie na "prośbę! rodziny i kowala" ale czeego sie nie robi dla dobra koscioła.Dla wspólnego interesu nawet" szambo może pachnąć jak perfumeria".Jestem 52 letnim katolikiem ,chodze do koscioła co niedziela ale ostatnie wydarzenia w POLSCE i kościele stawiają przed człowiekiem myślacym wiele pytań na temat koscioł "czy organizacji partyjnej"Doświadczenia ostatnich tygodni podpowiadają mi że codzę raczej do kościoła i tabernakulum niż do powierników hosti,krótko mówiąc BÓG tak księża pedofile,homoseksualiści i denuncjatorzy NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś