wejsunek11 Z Rosją trzeba handlować i zarabiać 12.05.10, 13:51 a nie dla fobii paru gości ze śmietnika historii szablą jej przed nosem machać...to jest przyszłość panie Kaczyński... a nie plecenie głupot dla ciemnego ludu... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta WSI to nie SB -:))) 12.05.10, 13:55 Tylko...dlaczego, niby ,WSI były ,,organem odrodzonej RP''.Raczej wrzodem i przykrywką dla obcej agentury. Czy agent agenta jest moim agentem? .............. Ja wiem, że wiem. On wie, że ja wiem. Ja wiem, że on wie, że ja wiem. - kabaret OTTO lata 90-te XX w. Odpowiedz Link Zgłoś
tomalamas Re: WSI to nie SB -:))) 12.05.10, 15:00 Ok, a gdzie te dowody na współpracę z WSI? Szczekacie, szczekacie, ale niestety bezproduktywnie... Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Komorowski złożył prawdziwe oświadczenie lustra... 12.05.10, 13:59 w odróżnieniu od Kaczyńskich, Komorowski siedział za działalność a nie dorabiał się doktoratu pisząc rozprawki o Leninie... Odpowiedz Link Zgłoś
asraz Czy lustracją zostane objęte pierwsze damy 12.05.10, 14:15 kandydatów na prezydenta ???? Jest to bardzo ważne,gdyż pierwsze damy mogły współpracować z UB,SB. Odpowiedz Link Zgłoś
synegigwy Bożeszszszsz ty mój... 12.05.10, 14:16 ...to nawet do tego się nie nadawał? Odpowiedz Link Zgłoś
kociewiak2 Komorowski złożył prawdziwe oświadczenie lustra... 12.05.10, 14:29 a teraz czekamy na lustracje KACZYNSKIEGO...dlaczego nie byl internowany w stanie wojennym????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
acucell a co ze współpracą z CIA? To cecha polskich polity 12.05.10, 14:30 a kiedy sprawdzicie czy nie był lub nie jest cichym współpracownikiem CIA jak połowa polskiej sceny politycznej.Wie,że to trudne bo teczki są za oceanem.Po 1989 roku w Polsce zainstalowano agenture CIA żeby kontrolwać polską scene polityczną i dlatego od 20 lat jest ciągle to samo bagno Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Komorowski złożył prawdziwe oświadczenie lustra... 12.05.10, 14:42 Komorowski nie współpracował? To bardzo niedobrze! To znaczy, ze nie był lojalny wobec swojego kraju! Nie nadaje się na prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
edo5 Komorowski złożył prawdziwe oświadczenie lustra... 12.05.10, 14:42 Nie bada się czegoś, co z oczywistości faktów nie jest przestępstwem. Sprawa jest bezprzedmiotowa, brak cech przestępstwa. Jeśli sąd rozpatruje takie sprawy, to się ośmiesza i stwarza precedens do uznania takiego sądu za inkwizycyjny działającym poza wymiarem sprawiedliwości a jego orzeczenia nie mają żadnej mocy prawnej i nie mogą stanowić podstawy do wykluczenia kandydata z kandydowania na urząd prezydenta. Współpraca z organami państwa uznawanego przez cały świat, czyli z PRL nie jest przestępstwem. Natomiast IPN jak Instytucja partyja mająca status archiwum nie prawa prowadzenia takiej lustracji i ingerowania w ordynację wyborczą Każdy z kandydatów w takim przypadku ma drogę prawną do rewizji aż do Trybunału Międzynarodowego. Wykluczenie kandydata z tego powodu daje podstawę do uznania wyborów za nie ważne wymagające zmiany ordynacji wyborczej, co powinno wiązać się z rozwiązaniem parlamentu, przejęcia władzy w państwie przez prezydenta i rząd oraz opracowania nowej ordynacji. W tym okresie przejściowym prezydent ma pełnię władzy i rządzi dekretami Takie możliwości daje konstytucja. Tak, więc albo bezprawie albo konstytucyjne działanie. Odpowiedz Link Zgłoś
hieronim_kowalski Jak sąd potraktuje jedyną sfałszowaną w Polsce tec 12.05.10, 14:42 Jestem bardzo ciekaw jak sąd potraktuje jedyną sfałszowaną w Polsce teczkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
koballt Komorowski złożył prawdziwe oświadczenie lustra... 12.05.10, 14:43 Bronisław Maria Komorowski i Jan Maria Rokita - wielcy liderzy polskiej prawicy Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman tytuł notatki - Komorowski nie współpracował z SB 12.05.10, 14:44 a co z innymi służbami PRL, co autor miał na myśli - ograniczając się do stwierdzenia że nie współpracował z SB, co autor wie, co ukrył przed swoi czytelnikami Odpowiedz Link Zgłoś
xeroxxx paranoja 12.05.10, 18:10 Paranoja (uporczywe zaburzenia urojeniowe) jest to stan patologiczny występujący znacznie częściej, niż wynika to z oficjalnych statystyk. Wynika to z tego, że w chorobie tej doznawane przez chorego urojenia są na tyle prawdopodobne, że otoczenie traktuje to raczej jako cechę charakteru, niż chorobę. Można pokusić się o stwierdzenie, że każdy zna jakąś osobę, która ma pewne poglądy nie oparte na żadnych przesłankach, które podzielałoby otoczenie i w tych poglądach jest niewzruszona. Choć wszyscy wokół uważają, że poglądy tej osoby są niezwykłe, to jednak wskutek częstego faktu, że człowiek ten właściwie wypełnia swoje role społeczne (pracownika, polityka, kolegi itp.) urojenia paranoiczne nie są uważane przez innych za chorobowe. Odpowiedz Link Zgłoś
fan-po Komorowski złożył prawdziwe oświadczenie lustra... 12.05.10, 14:57 Prawdziwe - a WSI - To nawet kot Kaczyńskiego by sie uśmiał. Nie mówiąc o PALIKOCIE - Który wie dlaczego wolał Sikorskiego wbrew nawet woli Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
poniedzielny A towarzysz Jarosław? 12.05.10, 14:59 Jego też zlustrowali? Może miał kontakty poprzez ojca, który oficjalnie pracował dla komunistów? Odpowiedz Link Zgłoś
optyk26 Komorowski złożył prawdziwe oświadczenie lustra... 12.05.10, 15:12 Najlepszy jest komentarz tego ruskiego szpiona tu cytat z artykułu: Sam Komorowski wyraził satysfakcję z orzeczenia i dodał, że zna swoje życie oraz wie, iż nie mogło być wątpliwości co do jego przeszłości. Życie wcześniejsze teraźniejsze i przyszłe opisane przez NKWD i realizowane z pełną skwapliwością przez Komorowską. Ale jaja!!! To byłoby na tyle od Pana Polaka. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Komorowski złożył prawdziwe oświadczenie lust 12.05.10, 15:40 sharn1 napisał: > A z WSI? WSI istniały w latach 1991 - 2006, nie były więc służbą PRL! Odpowiedz Link Zgłoś
r.alista Re: Komorowski złożył prawdziwe oświadczenie lust 12.05.10, 16:04 eti.gda napisał: > sharn1 napisał: > > > A z WSI? > > WSI istniały w latach 1991 - 2006, nie były więc służbą PRL! KAPUŚ NA ZAWSZE POZOSTAJE KAPUSIEM.JUŻ SŁUŻBY POTRAFIĄ TEGO DOPILNOWAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
gutek102 T.W. "Litwin" złożył prawdziwe oświadczenie ... 12.05.10, 16:01 hahaha nie rozśmieszajcie mnie! co już dotarł do swojej teczki założonej w 1991 roku! SZOK ! ale sprawnie działa po tragedii! Zuch Bronek Don Komorro! Odpowiedz Link Zgłoś
rolnik-0 Komorowski złożył prawdziwe oświadczenie lustra... 12.05.10, 16:31 Brawo Komorowski - Masz świetnych sojuszników.Samych prof.Wałęsa, Senyszyn,Jaruzelski. No i MIRO,RYCHU,Zbychu - ze strachu,co to będzi Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 z WSI i GRU się nie liczą ! zostawcie Bronka ! 12.05.10, 16:36 Kto miał racje ,Komorowski jako jedyny broniący WSI z całej PO ! czy reszta PO i PIS ! rozpiep****c bandę agentów i macherów od paliwa w wojskowych magazynach. ? Odpowiedz Link Zgłoś
jozo2 Komorowski złożył prawdziwe oświadczenie lustra... 12.05.10, 16:52 A czy sąd miał wszystkie dostępne dokumenty,żeby nie było tak jak z Bolkiem Odpowiedz Link Zgłoś
niezalezny78 Ah ilu tu "prawdziwych Polakow" z dowodami 12.05.10, 17:08 na związki ze służbami PRL. Serce rośnie czytajac wpisy tych wielkich patriotów. Odpowiedz Link Zgłoś
hieronim_kowalski Re: Ah ilu tu "prawdziwych Polakow" z dowodami 12.05.10, 17:31 A ilu kandydatów na pisbeków? Całe chmary. Tylko im pozwolić a w mig prześcigną mistrzów... Odpowiedz Link Zgłoś
kapelan_rady_nadzorczej PiS i prezes nie potrzebuja dowodow 12.05.10, 18:53 jedyni prawdziwi Polacy dowodow nie potrzebuja...dla nich kazdy, kto nie glosuje na PiS i nie pada na kolana przed kazdym klecha jest ruskim szpiegiem...amen Odpowiedz Link Zgłoś
szatan.007 Komorowski złożył prawdziwe oświadczenie lustra... 12.05.10, 17:15 teraz kolej na Jarosława "fałszywa lojalka" Kaczyńskiego ... oops ... Odpowiedz Link Zgłoś
optyk26 Komorowski złożył prawdziwe oświadczenie lustra... 12.05.10, 17:28 Najlepszy jest komentarz tego ruskiego szpiona tu cytat z artykułu: Sam Komorowski wyraził satysfakcję z orzeczenia i dodał, że zna swoje życie oraz wie, iż nie mogło być wątpliwości co do jego przeszłości. Życie wcześniejsze teraźniejsze i przyszłe opisane przez NKWD i realizowane z pełną skwapliwością przez Komorowską. Ale jaja!!! To byłoby na tyle od Pana Polaka. Odpowiedz Link Zgłoś