prochmarny Ojciec Rydzyk uruchomił nowe radio 13.05.10, 23:57 imperium rosnie ? panowie nie przesadzajcie jak RZEPA studenty sie bawia, a potem pojda do TVN, bo gdzie niby maja pojsc Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Ojciec Rydzyk uruchomił nowe radio 13.05.10, 23:57 Najlepsze jest to, że szkoła tego prymitywa ma w nazwie KULTURĘ SPOŁECZNĄ i do tego jeszcze MEDIALNĄ. Niezłe... Odpowiedz Link Zgłoś
farawala Ojciec Rydzyk uruchomił nowe radio 13.05.10, 23:59 Po co mu następne! Przecież jego poglądy wszyscy znają! Czyżby też się zmienił i pokazuje swoje nowe oblicze!? Odpowiedz Link Zgłoś
a_l_e_x Przyganiał kocioł garnkowi! 14.05.10, 00:01 I kto tu mówi o "imperium medialnym"? Agora? Toż to większego imperium medialnego w tym kraju nie ma!!! Nie dość ze Gazeta Wyborcza, Metro, Ładny Dom, Avanti, Logo i szereg innych czasopism, to jeszcze do tego wiele stacji radiowych - TOKFM, Roxy, Zlote przeboje oraz niezliczone portale internetowe, wsrod nich tuba.fm. Rydzyk ma jak do tej pory jedno radio (teraz drugie), jedna telewizje i jeden dziennik I kto tutaj jest IMPERIUM MEDIALNYM????!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Przyganiał kocioł garnkowi! 14.05.10, 00:04 a_l_e_x tylko ze agora placi podatki ,to taka roznica Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Ojciec Rydzyk uruchomił nowe radio 14.05.10, 00:03 Czy ktos moze mi odpowiedziec,d l a c z e g o Rydzyk jest ponadprawem,,nie placi za radio,maryja,nie zaplaci za drugie radio ,nie placi podadkow ze zbiorek kassy,na rozne cele,i co ciekawe NIE SIEDZI W KRYMINALE ZA KASSE ZEBRANA NA POMOC STOCZNI,mowi sie ze z wyrokiem sadowym zworcil pieniadze tym co chcieli zwrotu,moja znajoma n i g d y nie ,odzyskala zlotej bizuteri co dala,i ona nie jest jedyna,wiec,co u diabla chroni tego BELZEBUBA????????Dla wyjasnienia podam ze jego "prawa" reka i on sam przepuscili te miliony na g i e l d z i e..!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yosemitesam Re: Ojciec Rydzyk uruchomił nowe radio 14.05.10, 00:18 Konkordat kolego, szeroko rozumiany konkordat... Odpowiedz Link Zgłoś
kolec_12 Ojciec Rydzyk uruchomił nowe radio 14.05.10, 00:13 Ojej! Boicie się? Agora, która ma 5 rozgłośni radiowych, kilkanaście czasopism, dwa dzienniki jeszcze śmie pisać o niskbudżetowym radiu internetowym jako o "rozrastającym się imperium". Himalaje hipokryzji! Odpowiedz Link Zgłoś
palikotek Syjonisci z Agory cierpia wrecz na fobie RM 14.05.10, 00:21 S.Freud okrelil to jako podswiadomy strach przed prawda o sobie " Wahrheit über sich selber zu erkennen.." Odpowiedz Link Zgłoś
yosemitesam Re: Syjonisci z Agory cierpia wrecz na fobie RM 14.05.10, 00:26 A nie ciekawi Cię, skąd tylu wyznawców RM i Ojdyra gości na łamach forum GW?? Bo odwrotnego trendu raczej nie zauważyłem... Odpowiedz Link Zgłoś
yosemitesam Ojciec Rydzyk uruchomił nowe radio 14.05.10, 00:24 Ojcze Dyrektorze! A nie lepiej byłoby uruchomić jakąś rafinerię, albo zakłady zbrojeniowe? Siać trzeba, siać siać, alleluja i do przodu! Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 A co z imperium rabina Szechtera ? napiszcie coś 14.05.10, 00:24 Ja szechter wszedł w posiadanie gazety Wyborczej Solidarnosć jak ją..... ukradł związkowi...jak z Wałąsa sadził sie o nazwe "S" w tyyule Odpowiedz Link Zgłoś
katecheta To on jest w końcu Ojciec czy Osioł?! 14.05.10, 00:27 Pytam bo wiem że dzieci on nie ma (przynajmniej ofivjalnie) a na specjalnie mądrego nie wyglada (eaczej pazerny i kłótliwy jest). Odpowiedz Link Zgłoś
stachukwa Imperium agory się zaczyna obawiać 14.05.10, 00:31 Drodzy towarzysze z gazety wyborczej... Imperium to jest agory a nie ojca Rydzyka. COraz więcej ludzi się budzi... Niedlugo gazetka zbankrutuje:D Pozdrowienia dla naczelnego:D Odpowiedz Link Zgłoś
piotr-unia Ojciec Rydzyk uruchomił nowe radio 14.05.10, 00:33 No to niech sobie uruchamia to radio. Co wam do tego? Czy tak bardzo się go boicie, że wykładacie tę wiadomość na czołowym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
yosemitesam Re: Ojciec Rydzyk uruchomił nowe radio 14.05.10, 00:37 A czy ktoś w tym artykule napisał gdzieś że się boją??? Poluzuj beret i potraktuj jako reklamę. Ja sam chętnie jutro posłucham, niechby kto łaskawie częstotliwość na Kraków podał ... Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu_bhp Ojciec Rydzyk uruchomił nowe radio 14.05.10, 00:49 No i GIT! Nie lubię Rydzyka i jego imperium ale dlaczego by nie miał mieć prawa zakładania radia? Można się jedynie czepiać treści jakie przekazuje w swoich mediach no i pieniędzy, które biorą się niby ze składek niby niewiadomo skąd. Ale to jest już sprawa dla "skarbówki" i ray czuwającej nad przestrzeganiem prawa polskiego w mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
liberau I znowu GWniana manipuluje! 14.05.10, 01:07 nie piszemy "nowe radio" - ale z szacunkiem, "nowe dzieło". Trochu kultury, trochu kultu, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
polakonly O. Rydzyk nieformalny Prymas Polski 14.05.10, 01:22 Ojcze prawie Święty. Jesteś godzien hołdu. Kiedy ranne wstają zorze slucha Ciebie moherów morze. Wnosimy jedynie błaganie abyś opłacił sobie szkołę i uzupełnił wykształcenie.Przydałaby się świecka matura bo ta ze średniego seminarium duchownego nie wystarcza. Skorzysta na tym lwia część narodu która słucha i wierzy w Ciebie Ojcze Przewielebny. Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 Zamiast śledzić o. dr T.Rydzyka 14.05.10, 01:36 Agora powinna się skupić nad swoim imperium. Zdaje się , iz za ostatni kwartał tego roku nakład GW spadł o 14 % , podaję za "Rzeczpospolitą". Trupem pachnie panie A. Michnik, a wy o. dr T.Rydzyka się czepiacie! W słabości moherów jest siła :))!! Odpowiedz Link Zgłoś
polakonly teraz sie zacznie..Monachomachia 14.05.10, 01:42 Sznur ułapią paluszyska - Chwalże Boga ziemia wszystka! Odpowiedz Link Zgłoś
psychopatolog Ojciec Rydzyk uruchomił nowe radio 14.05.10, 01:57 Jaki kraj, taki Berlusconi. Odpowiedz Link Zgłoś
jagrudz Ojciec Rydzyk uruchomił nowe radio 14.05.10, 02:47 Jest Luteranizm,Kalwinizm to dlaczego nie ma być Rydzikalizm? Odpowiedz Link Zgłoś
jiddu Ale nie rośnie liczba fanatyków 14.05.10, 03:02 Więc niech się chłopina rozwija, Odpowiedz Link Zgłoś
psychosasza Re: Ale nie rośnie liczba fanatyków 14.05.10, 03:29 Jak dla mnie, to może otworzyć jeszcze z 10sięć stacji. I tak nie słucham żadnego radia, ani też nie oglądam żadnej telewizji, bo na szczęście pozbyłem się telewizora z domu. Szkoda na to życia i czasu, no chyba, że ktoś jest buddystą. Odpowiedz Link Zgłoś