rychoku Czy Kaczyński podziękuje Platformie? 14.05.10, 10:56 Platforma zamiast prowadzić kampanię wyborczą zamartwia się "milczeniem" konkurencji wzbudzając w elektoracie naturalny odruch współczucia objawiający się rosnącymi słupkami w sondażach. Odpowiedz Link Zgłoś
vas-b "Zamrażarka nie wygrywa wyborów". Lis krytykuje... 14.05.10, 10:58 Nie wiem co jeszcze Komorowski mialby robic,tanczyc?spiewac?Pokazal sie jako maz stanu i im jest,a kazda krytuka JK bedzie odebrana jako bicie lezacego i bohaterski lud rzuci sie w obrone biednego i bolejacego KaczynskiegoJezeli jest tak obolaly i cirpiacy to niech zamknie sie w klasztorze najlepiej u pana Rydzyka i zajmie sie modlitwa a nie Polska.My chcemy prezydenta godnego naszego narodu a tym brdziej przwidywalnego,czego o JK powiedziec nie mozna.i taki wlasnie odpowiada dziennikarzykom gdyz przez nasepne piec lat tematy same beda spadaly z nieba i nie trzeba bedzie tuszac mozgownicy,zeby zarobic na kawalek chleba Odpowiedz Link Zgłoś
gall.anonim.pn Re: "Zamrażarka nie wygrywa wyborów". Lis krytyku 14.05.10, 11:05 Komorowski - mąż stanu? Nie pisz takich rzeczy od samego rana bo ze śmiechu zaplułem monitor kawą. Odpowiedz Link Zgłoś
dominisia30 "Zamrażarka nie wygrywa wyborów". Lis krytykuje... 14.05.10, 10:59 Nie rozumiem dlaczego wszystko co robi Komorowski to ble i za mało, i bez pasji i bez charyzmy i śpi i za rękę z premierem chodzi... Mam wrażenie że czegokolwiek by nie powiedział to i tak źle i tak za mało. Ma być poważny, bo to przecież marszałek, a potem drwi się z niego, że był wyluzowany na spotkaniu ze studentami... Mądrze mówił o prezydenturze Kaczyńskiego, nie obrażał go, ale powiedział, że polityka ocenia się za całokształt!!!! i ocenił jego prezydenturę krytycznie, ma do tego prawo. I wychodzi do ludzi!!!! Czy wobec tego ma się ukryć jak przeciwnik , i z ukrycia autoryzować wywiady??? to jest klucz do sukcesu???? Pan Prezes w wywiadzie udzielonym wczoraj mówi pięknie, że nie jest za "składaniem ofiar" dla dobra narodu itd. i wszystko to piękne...ale kto na pogrzebach mówił o "męczeńskiej śmierci"????? Jasne, że męczennika Lecha nie można krytykować, tylko mówić dobrze.... Panie Lis, Bronisław Komorowski był u Pana w programie i odpowiadał merytorycznie na wszystkie pytania a Pan nadal nic nie wie o tym kandydacie???? Czas może na przeczyszczenie uszu, albo na większą umiejętność zadawania " dobrych" pytań, tak aby się dowiedzieć, tego czego się chce dowiedzieć. Ludzie naprawdę potrafią słuchać i racjonalnie myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
framberg "Zamrażarka" - jedyny błąd PO to Komorowski 14.05.10, 11:01 Jednak PO chciało właśnie takiego kandydata - znośnego dla wszystkich w PO. Znośny dla wszystkich to bez wyrazu. Rzecz do wszystkiego jest zazwyczaj rzeczą do niczego. Miałby kandydat znośny dla wszystkich więc taki jest. Bez charyzmy, bez zdania, więc za dużo mu zarzucić nie można. Prócz bylejakości. Odpowiedz Link Zgłoś
szary212 Gdyby Lis... 14.05.10, 11:02 oglądał wczorajsze spotkanie marszałka Komorowskiego ze studentami, to by wiedział, jakie jest przesłanie kampanii.Było to pierwsze, bardzo udane, autentycznie "kampanijne" wystąpienie kandydata PO. Jak się prowadzi programy publicystyczne, to wypadałoby się do nich może przygotowac? Acha, i jeszcze czasem umyć włosy. A może nie myć, i się od razu podłączyć do JP III - Jan Pospieszalskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
synegigwy tak na marginesie... 14.05.10, 11:03 ...czy nie lepiej byłoby, jeśli już musimy mieć prezydenta, żeby konstytucyjnie wybierać spośród bezpartyjnych? Może wtedy ludzie skupiliby się na osobach, nie na opcjach. Prezydent w Polsce z założenia miał być ponadpartyjny... Odpowiedz Link Zgłoś
andbor43 "Zamrażarka nie wygrywa wyborów". Lis krytykuje... 14.05.10, 11:03 Czemu się dziwi Tomasz Lis? Kto jak kto ale on powinien pamiętać, jak to w jego programie w TV2 sprzed kilku tygodni (w czasie nieszczęsnych prawyborów w PO) na pytanie: czy kandydat PO powinien zostać prezydentem, odpowiedzi negatywnych było zdecydowanie więcej niż pozytywnych. Skutek był taki, że w ostatnim programie z udziałem Komorowskiego, zadziwiająco bezbarwnego i chaotycznego, wogóle sondy esemesowej nie było. Stłuczono termometr dla lepszego samopoczucia? Dlaczego Kaczyńskiemu rośnie? O niezawodnym Żałobnym Uniwersalnym Planie Awaryjnym czytaj tu: horacy43.salon24.pl/ Platforma zadufana, leniwa i niechlujna, lekceważy ostrzeżenia: www.radiozet.pl/Wiadomosci/Prasa/Komorowski-nie-moze-byc-pewien-glosow-PSL Odpowiedz Link Zgłoś
wladekryba "Zamrażarka nie wygrywa wyborów". Lis krytykuje... 14.05.10, 11:04 lis niech wykopie dziurę i się w niej schowa.,a może taki mądry jak to zrobić i niech on startuje . Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: lisior - pisior 14.05.10, 11:37 rainzug napisał: > .Widzisz malolacie,jakie sa wasze proste umysly,bo jesli Lis ma racje,a ma to zamiast naciskac na waszych gamoni zeby cos zmienili in plus stac was jedynie na obrazanie bo smial krytycznie napisac cos o was.Dlatego Bronek przegra,licze na to juz w pierwszej turze. Odpowiedz Link Zgłoś
rainzug Tego pajaca jarka do niedawna nikt nawet nie brał 14.05.10, 14:19 pod uwagę i w dalszym ciągu mniemanie o jego zwycięstwie zakrawa dla mnie o kpine i nieporozumienie. Ale jak ma się już tak sędziwy wiek to można zapomnieć wydarzeń dwóch lat trzeba wam to emerytą wybaczyć. Wolał bym zagłosować na jego kota. Odpowiedz Link Zgłoś
kadykianus Komorowski może przegrać bo to nudziarz 14.05.10, 11:13 On jest tylko zaporą dla PIS ale PIS kreuje się na łagodnego pieska a Kaczyński na europejskiego polityka. Jeśli ludzie uwierzą to zniknie powód głosowania na Komorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
slask383 "Zamrażarka nie wygrywa wyborów". Lis krytykuje... 14.05.10, 11:17 Co ma mnie przekonac,zeby glosowac za Kaczynskim??? jego uciekanie przed ludzmi,totalna ignorancja,zacieta mina i jad w oczach jak widzi dziennikarzy??? a moze rostkowska z poncyliuszem ktorzy jeszcze nic nie mowia oprocz tego ze kaczka ma zalobe i poczekajcie,na co qrwa mamy czekac,chyba na kolejny pogrzeb mamusi kaczynskich,zeby znowu sondaze poszly w gore,bo jarus sierota zostanie? jego popieraja tylko "przyjaciele rosjanie" hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
chiton "Zamrażarka nie wygrywa wyborów". Lis krytykuje... 14.05.10, 11:21 dlaczego Tusk nie startuje w wyborach?Czy są na niego haki?? Komorowski to porażka-sztywny,nijaki,taki buc.To duzy błąd Platformy ,że desygnowała takiego człowieka,z Lechem by wygrał,bo ludzie mieli Lecha dosyc,ale ta katastrofa wszystko zmieniła.Kto ze sztabu wpadł na idiotyczny pomysł lansowania Komorowskiego z uwzględnieniem jego szlacheckiego pochodzenia.Polacy nienawidzili tych szlacheckich panków,dosyć przez wieki natyrali sie na ich beztroskie życie i zbyt długo nastawiali karku.Schowac te sygnety po dziadkach,to przeżytek.Ale i tak znając już i bojąc się Jarosława Kaczyńskiego będe zmuszona zagłosowaC miernotę Komorowskiego.Panie Tusk ,żle to wszystko wykalkulowałes. Odpowiedz Link Zgłoś
ciotkateresa Re: "Zamrażarka nie wygrywa wyborów". Lis krytyku 16.05.10, 17:22 No i wlasnie mamy tu, skutki Katynia, Powstania, terroru lat 50- tych. Ideologia homo-sovieticus nadal zywa - precz ze szlachta polska, ziemianstwem, chamy na trony, na palace! Lud wierny, lud ciemny, prostackie pajace! Odpowiedz Link Zgłoś
robsonxbx Zobaczcie prawdziwe oblicze Hrabiego 14.05.10, 11:26 bronislawkomorowski.info.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Zobaczcie prawdziwe oblicze Hrabiego 14.05.10, 11:54 robsonxbx napisał: > bronislawkomorowski.info.pl/ -------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Zobaczcie prawdziwe oblicze Hrabiego 14.05.10, 15:32 robsonxbx i co na tym linku chciales pokazac ze sprzedajesz drzwi i okna? Nie zapomnij spytac Kaczynskiego o 3,000,000 mieszkan nie wiesz czasem gdzie oni je wybudowali? Odpowiedz Link Zgłoś
sipa222 Re: Zobaczcie prawdziwe oblicze Hrabiego 14.05.10, 21:43 yanfhowah napisał: > robsonxbx i co na tym linku chciales pokazac ze sprzedajesz drzwi i > okna? > Nie zapomnij spytac Kaczynskiego o 3,000,000 mieszkan nie wiesz > czasem gdzie oni je wybudowali? A Ty zapytaj Tuska gdzie ma się podziać ta młodzież która wróciła z saksów bo mu uwierzyła..Oni chyba pierwsi przejrzeli obłudę PO i dlatego poparcie Kaczyńskiego wśród młodszych tak bardzo wzrosło. Odpowiedz Link Zgłoś
domarilla Re: Zobaczcie prawdziwe oblicze Hrabiego 14.05.10, 21:41 Dzięki za link. Szczególnie polecam wszystkim fotkę Komorowskiego na polowaniu. Nie wiem jak inni, ale ja nie wyobrażam sobie Prezydenta RP strzelającego do zwierząt, albo inaczej: zabijającego w celach konsumpcyjnych tzw. "dobro narodowe". Odpowiedz Link Zgłoś
sunim Ofensywę zapowiada GWno? 14.05.10, 11:30 No to będzie więcej merytorycznych tekstów: znowu zacznie się że to Kaczyński spowodował katastrofę, że PiS na trumnach jeździ, że Kaczyński nieautentyczny, że PiS jest wulgarny i obrzydliwy - że ten uśmiechnięty z plakatu to cham i złośliwiec, że tylko Peło was miłuje... znamy, znamy. Prosimy o więcej. Mam nadzieje, że w ofensywie weźmie już udział cham z Biłgoraju oraz Niesioł. Pitera - taki Komorowski tylko bez wąsów i w sukience - też się może zaangażować. Na przykład raport może przygotować. Ciekaw jestem też wypowiedzi Wajdy, Władka prawie profesora i Kutza. Odpowiedz Link Zgłoś
sipa222 Re: Ofensywę zapowiada GWno? 14.05.10, 21:46 Widzisz-Ten idiota z kotów już się odzywa.Teraz czekam na resztę ,którą wypisałeś.Też się odezwą. Odpowiedz Link Zgłoś
vive2 Lis stara sie .. 14.05.10, 11:31 przypodobać PIsowi, ma ciepłą posadkę w TV PIS i widać w którą stronę gra. Niech zachowa te swoje pseudo analizy dla sztabu Jarka. Odpowiedz Link Zgłoś
stolat3 Re: Lis stara sie .. 14.05.10, 11:37 vive2 napisał: > przypodobać PIsowi, ma ciepłą posadkę w TV PIS i widać w którą stronę gra. > Niech zachowa te swoje pseudo analizy dla sztabu Jarka. Ale zabolało. Ma rację Lis krytykując negatywną kampanie wyborczą prowadzoną przez PO . Zresztą nie tylko PO prowadzi taką kampanię. Wczoraj TVN dał popis swojej głupoty przedstawiając w ironiczny i negatywny sposób innych konkurentów do prezydenckiego fotela. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Lis stara sie .. 14.05.10, 12:01 vive2 napisał: > przypodobać PIsowi, ma ciepłą posadkę w TV PIS i widać w którą stronę gra. > Niech zachowa te swoje pseudo analizy dla sztabu Jarka. -------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
cree-is-me Re: Lis stara sie .. 14.05.10, 17:40 Ciemnota to ty jesteś, skoro nie potrafisz dostrzec jednostronnej nagonki Lisa na Komorowskiego. Ani słowem nie wspomniał o tym, że Jarkacz schował się do lisiej (sic!) nory i pozwala ujadać Pospieszalskim oraz innym Poncyliuszom. Jeśli to jest rzetelne dziennikarstwo, to ja jestem dziewicą orleańską. To zwykłe włazidupstwo, spowodowane obawą o utratę ciepłej posadki w TVPiS. Odpowiedz Link Zgłoś
sipa222 Re: Lis stara sie .. 14.05.10, 21:50 cree-is-me napisał: > Ciemnota to ty jesteś, skoro nie potrafisz dostrzec jednostronnej > nagonki Lisa na Komorowskiego. Ani słowem nie wspomniał o tym, że > Jarkacz schował się do lisiej (sic!) nory i pozwala ujadać > Pospieszalskim oraz innym Poncyliuszom. Jeśli to jest rzetelne > dziennikarstwo, to ja jestem dziewicą orleańską. To zwykłe > włazidupstwo, spowodowane obawą o utratę ciepłej posadki w TVPiS. Masz rację.To włazidupstwo przez tyle lat kazało mu i jemu podobnym atakowć PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
mamrotek77 pamiętacie komentarz Lisa do wyborów USA w 2008 ? 14.05.10, 11:33 Mówił wtedy, że niezależnie od tego, kogo wystawią Demokraci i tak wygra John McCain. Od czasu tamtej wypowiedzi jakoś średnio wierzę w trafność osądów p. Lisa... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 "Zamrażarka nie wygrywa wyborów". Lis krytykuje... 14.05.10, 11:35 Lis się znów przemalował? Co oni mają w tych łbach, że raz nawalają na kaczki, potem je bohaterami robią? Odpowiedz Link Zgłoś
kjhubner r a c j a !!!! 14.05.10, 11:41 Masz racje ! trzeba ruszyć do ataku a nie czekac ? Na co ? Bo PO przegra na własne życzenie, tak było z dziadkiem w wermachcie ! A wystarczyło ostro warknąć - tak, był nie on jeden w tym kraju ! Odpowiedz Link Zgłoś
fields1 Komorowski to nie jest materiał na prezydenta 14.05.10, 11:47 i w tym jest główny problem. Odpowiedz Link Zgłoś
pistulka3 "Zamrażarka nie wygrywa wyborów". Lis krytykuje... 14.05.10, 11:47 Scenariusz jest prosty w pierwszej turze na Napieralskiego a w drugiej na mniejsze zło na Komorowskiego.Polsko broń się przed kaczoklerem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
fields1 Re: "Zamrażarka nie wygrywa wyborów". Lis krytyku 14.05.10, 11:52 Wiem, że Komorowski to mniejsze zło niż Napieralski ale po co głosować na zło, skoro można głosować na dobro ? Dlatego głosuję na Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: "Zamrażarka nie wygrywa wyborów". Lis krytyku 14.05.10, 12:01 > skoro można głosować na dobro ? > Dlatego głosuję na Kaczyńskiego. eeee, za mało wazeliny, jak dla mnie zabrakło "boskie dobro" :D wazeliniarze! Odpowiedz Link Zgłoś
soccy "Zamrażarka nie wygrywa wyborów". Lis krytykuje... 14.05.10, 11:49 Panie Lis ,do mnie osobiście ta banda i mafia z PO nie przemawia tak jak i Pan,niech pan się zmieni i mówi prawde to dopiero może będę oglądać pana programy,to co jest obecnie to szkoda czasu na te bzdety Odpowiedz Link Zgłoś
fakter Re: "Zamrażarka nie wygrywa wyborów". Lis krytyku 14.05.10, 14:26 A co do takich jak Ty przemawia? Brak programu? Obrażanie przeciwników politycznych? Umiesz chociaż sformułować swoje oczekiwania? Odpowiedz Link Zgłoś
dobryczlowiek123 Re: "Zamrażarka nie wygrywa wyborów". Lis krytyku 14.05.10, 16:18 soccy napisała: > Panie Lis ,do mnie osobiście ta banda i mafia z PO nie przemawia > tak jak i Pan,niech pan się zmieni i mówi prawde to dopiero może > będę oglądać pana programy,to co jest obecnie to szkoda czasu na te > bzdety TV Trwam i radio Maryja to sa najlepsze zrodla wiedzy objawionej. Odpowiedz Link Zgłoś
michals-3 Panie Lis! Jak Pana język? 14.05.10, 11:51 Pan kiedyś podpisał zobowiązanie, że odgryzie sobie conajmniej 1/3 języka jeśli Lech Kaczyński nie będzie startował w wyborach. Czy ma Pan zamiar się z tego wywiązać? Odpowiedz Link Zgłoś
anarchoateo Lis jest publicznym kłamcą 14.05.10, 11:52 I będzie ten tytuł dzierżył dopótynie odgryzie sobie języka. Odpowiedz Link Zgłoś
1234qwerty "Zamrażarka nie wygrywa wyborów". Lis krytykuje... 14.05.10, 11:57 Bronku rozgoń tą bandę nieudaczników ze swojego tzw. sztabu i jak masz jaja to zacznij działać bo w tej chwili to zachowujesz się jak dziewica CHCIAŁA BYM A BOJE SIE Ja wiem ze prezydent gwowno moze ale sprez sie. Odpowiedz Link Zgłoś
444a Komorowski może wygrać, ale musi się nie odzywać 14.05.10, 12:03 Szanse Komorowskiego na wygraną tkwią w nieodzywaniu się w ogóle. Od debaty wyborczej musi uciekać inaczej przegra. Lis jest dziennikarzem PO to wydaje mu się, że jego kandydat wiele reprezentuje. Prawda jest jednak taka, że jak ktoś czyta z kartki to jako mówca zawsze będzie o niebo gorszy od tego co potrafi mówić bez podpórek. Nie da się z Komorowskiego nagle zrobić kogoś kim nie jest, a jest tylko figurantem Tuska i pierdołą saską. To po prostu zły kandydat i niewiele da się już zrobić. Największe szanse miał Tusk i pewnie by wygrał, ale sam zrezygnował. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Komorowski może wygrać, ale musi się nie odzy 14.05.10, 12:18 Platforma popelnila blad juz w tzw prawyborach,ze zmanipulowali je.Bo gdyby dopuscili do powaznej konkurencji z Sikorskim to Komorowski by przegral,a tego najbardziej obawial sie PiS.Widac bylo jak politycy PiS-u komentowali ta farse,robili wszystko zeby Sikorskiego odstrzelono i PO jak stado baranów poszlo ta droga bo Sikorskiemu nie ufano. Odpowiedz Link Zgłoś