skok 110% Komorowski cytat 20.05.10, 17:25 Jestem pracowity jak Tusk, wykształcony jak Bartoszewski, uprzejmy jak Niesiołowski, obiektywny jak TVN-24, prawdomówny jak Michnik, kulturalny jak Palikot, zorganizowany jak Pitera, przystojny jak Ćwiąkalski, wierzący jak Senyszyn kochający jak Biedroń, trzeźwy jak Kwaśniewski nieprzekupny jak Dochnal, honorowy jak Michał Listkiewicz, uczciwy jak Beata Sawicka. Głosuj na mnie Komorowski Odpowiedz Link Zgłoś
skok 110% Komorowski cytat 20.05.10, 17:31 Jestem pracowity jak Tusk, wykształcony jak Bartoszewski, uprzejmy jak Niesiołowski, obiektywny jak TVN-24, prawdomówny jak Michnik, kulturalny jak Palikot, zorganizowany jak Pitera, przystojny jak Ćwiąkalski, wierzący jak Senyszyn kochający jak Biedroń, trzeźwy jak Kwaśniewski nieprzekupny jak Dochnal, honorowy jak Michał Listkiewicz, uczciwy jak Beata Sawicka. Głosuj na mnie Komorow-ski Odpowiedz Link Zgłoś
polonski Zydo-ubecka platforma... 20.05.10, 18:25 PO to pospolite ruszenie sprzeczności. Jak można wytłumaczyć połączenie liberalizmu z komuszymi ciągotami. Jak to możliwe, że większość ubeków i ich potomków wściekle popiera folksdojcz_ruszenie w PO. Jak to możliwe aby żydokomuna i żydokatolicy poparli w większości swej masy, PO_potomków folksdojcz_ludzi którzy gotowi byli ich nie tak dawno zagazować. Czyżby w obronie swoich "zdobyczy" socjalnych gotowi są poniżyć się, zdradzić i nawet zabić narazie cynizmem i nienawiścią. A moe boja sié rozliczenia z przeszłości, a może wyrugowania z układów mafijno_łapówkarskich, a może boją się utraty ciełych posadek i tych wysokich oposażeń z czasów komuszych. Partia sprzeczności łączy ludzi, którzy muszą odejść, którzy muszą przegrać, ponieważ ich idee u podstaw są złe i nienaturalne. To są żli ludzie, którzy kierują się POtargowickimi przesłankami, którzy są gotowi poświęcić wszystko co polskie dla osiągnięcia prywatnych i egoistycznych celów. Odpowiedz Link Zgłoś
wronskipacewicz komorowski ma olbrzymie rezerwy wpadek językowych 20.05.10, 18:34 smolensk-2010.pl/2010-05-14-54-pytania-nadal-aktualne-aktualizacja-13-05-2010.html Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda pan Marszalek ma wyglad Prezydenta RP - nie to co 20.05.10, 18:53 ten wypierdek-nekrofil. Odpowiedz Link Zgłoś
gsb tak kukiełka ładna, ale żona już gorzej 20.05.10, 20:59 Głosujesz na wygląd ? To oblookaj sobie małżonkę Panią Komorowską. Masywna kobietka z 10 podbródkami. Jest 3 razy większa od niego i na pewno pięknie będzie się prezentować wśród zagranicznych przywódców, o ile któregoś będzie jej widać zza brzucha :) Odpowiedz Link Zgłoś
bugatti Re: tak kukiełka ładna, ale żona już gorzej 20.05.10, 22:10 gsb napisał: > Głosujesz na wygląd ? To oblookaj sobie małżonkę Panią Komorowską. > Masywna kobietka z 10 podbródkami. Jest 3 razy większa od niego i na > pewno pięknie będzie się prezentować wśród zagranicznych przywódców, > o ile któregoś będzie jej widać zza brzucha :) Pani Maria Kaczyńska też urodą nie grzeszyła, prawda? Odwalcie się więc od żon! Wybieramy prezydenta! PS Dobrze, że Marszałek w ogóle ma żonę, bo Prezes nie znalazł jednak kobiety swego życia;) Pewnie ze względu na wygląd ;) Odpowiedz Link Zgłoś
damnniel Komorowski to kłamca 20.05.10, 19:43 "Powołam tylko tych którzy są niezbędni dla działania państwa-pozostałych powoła nowo wybrany prezydent"-taaaa jasne... Banda niegodziwców i kłamców! I dla ścisłości chodzi mi o całą "klasę polityczną" której jedynym wyróżnikiem jest brak klasy. Nie zmieni tego Smoleńsk ani nic innego. Szkoda gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka111 Komorowski ma większe rezerwy ... 20.05.10, 20:14 chyba bimbru w piwnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
gsb skompromitowane SLD = PO ? 20.05.10, 20:52 To jest straszne, bo pokazuje, że PO żyje dziś z elektoratu lewicowego. Z drugiej strony oczywiste bo PO jawnie wspiera interesy postkomunistów, czerwonej arystokracji itd. Odpowiedz Link Zgłoś
dobryczlowiek123 Sondaż "Gazety". Komorowski ma większe rezerwy 21.05.10, 04:07 Jest sprawa oczywista ze Komorowski jest kandydatem lepszym i dlatego wyborcy niezaleznie od orientacji politycznej beda na niego glosowac.Beda wybierac prezydenta wszystkich Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
kastor102 Sondaż "Gazety". Komorowski ma większe rezerwy 21.05.10, 04:39 Czy ktoś normalny wierzy w te wyliczanki GW ????? Nie sądzę, wybory w pierwszej turze wygra Jarosław Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
nielenin A czego rezerwy ma wasz POwy Janukowicz? pudru ? 21.05.10, 09:13 szalików, wierszy, kawałów ? A może fotek na tle flag. Na pewno dam sie nabrać na ukryty potencjał. Tak tak . ON się wstydzi ale on to może wiele. To duży dzieciak ? Odpowiedz Link Zgłoś
ondrij Wygra Kaczyńśki, bo Komorowski to ohyda. 21.05.10, 11:08 Komorowskiego popierają tylko w sondażach GW ;) Dlaczego PO chciało, żeby dostawaliśmy kartki na 2 turę wyborów oraz dlaczego nie powstrzymało kompanii wyborczej kiedy Kraków był zagrożony, bo jeśli Komorowski dalej będzie wygadywał takie głupoty to głosów zdobędzie tyle co ostatnio Wałęsa wąsaty. Odpowiedz Link Zgłoś
wronskipacewicz i 101% wyborców Palikota . Zobacz tu : 21.05.10, 15:51 fanowie Janusza murem za Bronkiem ( do psychiatry ) : www.fronda.pl/news/czytaj/palikot_jestem_chrystusem_a_jaroslaw_kaczynski_raz_jest_chrystus Odpowiedz Link Zgłoś