tadekok Nie tylko na TVN gwizdano. Na Lisa też 25.05.10, 13:19 red. tomasz lis został redaktorem naczelnym tygodniaka "wprost" ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ łoj jezu kto nas teraz obroni? Odpowiedz Link Zgłoś
tadekok Nie tylko na TVN gwizdano. Na Lisa też 25.05.10, 13:38 i tak optymistycznym akcentem ładej pokody i zdrowia tadek ok Odpowiedz Link Zgłoś
azazel66 mimo ulomnosci mocheru trend jest prwadziwy .... 25.05.10, 13:48 dosyć plastiku, wyzysku, neoliberalizmu,biedy, niewolnictwa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
w1958 Tylko wygwizdali? 25.05.10, 14:19 Oj żałuję ,że mnie tam nie było bo bym zwyczajnie dał mu w ten fałszywy lisi ryj. Odpowiedz Link Zgłoś
mroowa49 A pomoc przyjmą od tych "nieprawych Polaków"? 25.05.10, 16:29 Tam była tylko nieposzkodowana w powodzi część Polski? Widać tak, bo powodzianie mają w rzyci kto jest prawdziwym patrotą i prawym Polakiem według certyfikatu Pośpieszalskiego i kto głosuje na jakiego kandydata. Z "jedynego słusznego patriotyzmu" i czczego gadulstwa nie podniosą się ze skutków powodzi. Ja "nieprawy Polak i niepatriota" (według tych ludzi na wiecu) wpłaciłam dziś 100 zł (pewnie mało, ale więcej narazie nie mogę) dla potrzebujących Polaków. Po prostu, bo jesteście w potrzebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kociewiak2 Nie tylko na TVN gwizdano. Na Lisa też 25.05.10, 16:54 ,,ludzie sa agresywni bo tak nauczal kosciol katolicki,tak mowia poltycy z PIS taka jest TVP-1 ,takie sa media katolickie Radi Maryja Nasz Dziennik,tak mowia biskupi,prof.Nowak...agresja . Co robia w szkola katecheci,jak nauczaja skoro agresja w szkola z dnia na dzien rosnie,jaki to ma cel takie nauczanie??? PIS to zespol ludzi ktorzy za kazda cene chca zdobyc wladze dla swojego guru J,Kaczynskiego...oni nie wiedza co czynia... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Skad sie tylu oszolomow w Polsce bierze? 25.05.10, 18:38 moze to nie Polacy? Tylko Wolacy.... Odpowiedz Link Zgłoś
drabinahaha1 Re: Skad sie tylu oszolomow w Polsce bierze? 25.05.10, 19:14 Jaruzelski TW Wolski Odpowiedz Link Zgłoś
pablobodek Re: Nie tylko na TVN gwizdano. Na Lisa też 25.05.10, 22:00 Tak, to są wierne córy i wierni synowie Kościoła rzymsko- katolickiego w Polsce. Od kołyski indoktrynowane, od chrztu, poprzez szkoły z państwową religią katolicką, ocenami z tejże religii, krzyżami na ścianach klas, rekolekcjami obowiązkowymi, opłatkami, itd. Słuchaja kapłanów uczących "miłości bliźniego" - do młodych chłopców, żydów, murzynów. Nauka tych pasterzy - Jankowskich, Paetzów, Rydzyków i innych TW nie idzie w las. O, czarny, czemuś się nie umył, rzecze miłujący bliźniego T. Rydzyk. Grupa młodych, religijnych (innych przecież nie ma)Polaków skatowała w Białymstoku obywatela Szwecji. Za co ?? No przecież należało mu się, bo był czarny. Polska ostoją Krk. A kto będzie królem Polski ??!! Odpowiedz Link Zgłoś
wale.polske lis to kawał chu..ja 25.05.10, 18:33 kto ogląda jego programy? polskie muły i debile Odpowiedz Link Zgłoś
drabinahaha1 Nie tylko na TVN gwizdano. Na Lisa też 25.05.10, 19:09 Lis wprowadxziłnowajakość do swoich programów, wycie i tupanie publiczności na PiS, sparwdzało się bardzo dobrze ale niestety zepchnięci mna margines siewkurzyli, i zrugali Lisa, co on przyjął jako niesprawiedliwy atak. Lis w kurniku wywiad robił Kury się zbulwersowały Tyś nas gryzł i kąsał A teraz się żalisz Że cię podziobały Odpowiedz Link Zgłoś
wyrostekbaroczkowy A to swołocz! 25.05.10, 21:11 Taki dobry dziennikarz im się nie podoba. Wyręczam ewentualnych komentujących mój wpis: Autor: salonowiec A żebyś wiedział trollu,moherze,PiSuarze! Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek Lisi język 26.05.10, 00:33 czy Lis powinien już sobie odgryźć język? ___________________ trajkotek pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
pa3dlo_z_warszawy powiem pośląsku - a ciul mnie to obchodzi co kaczo 26.05.10, 00:53 r robi Odpowiedz Link Zgłoś
jakub157 Nie tylko na TVN gwizdano. Na Lisa też 26.05.10, 10:28 Kolejna propaganda Lisa i Wyborczej-zdrajców narodu..normalne.Powinni tego reportera za tą prowokację na tym wiecu ubić,to by się nauczył rozumu,i by mu się odechciało,żeby na drugi raz manipulować i siać propagandę na Kaczyńskiego,Lis i Wyborcza robią Komorowskiemu kampanię.../Normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Nie tylko na TVN gwizdano. Na Lisa też 26.05.10, 10:52 To nie politycy podzielili Polskę, to dziennikarze stronniczo nastawieni do polityków dzielą Polskę, jednym z nich jest Tomasz Lis. Nie dziwię się że został odrzucony, powinien chodzić na wiece PO, relacjonować wybryki wrzeszczących staruchów. Odpowiedz Link Zgłoś