anon1234 Janusz Korwin-Mikke 28.05.10, 22:21 funny5 napisała: > Mam nadzieje,ze Komorowski wygra w I turze To dziwne, bo na wszystko wskazuje na to, że przejdzie do drugiej tury z Januszem Korwin-Mikke. A tam nie będzie już miał jak unikać konfrontacji i będzie musiał się z nim zmierzyć w debacie gdzie zostanie pokonany merytoryką i konkretami. A wtedy JKM wygra i zostanie prezydentem. BTW: Znasz program wyborczy Komorowskiego? :) Odpowiedz Link Zgłoś
not-me Re: Janusz Korwin-Mikke 29.05.10, 04:53 Znam za to bardzo dobrze chore wyobrażenia JKM, choćby jego zachwycanie się monarchią. Może powinien startować na Jego Królewską Mość a nie stanowisko Prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
anon1234 Janusz Korwin-Mikke pominięty. 28.05.10, 22:31 [sonda=Na kogo byś nie oddał/a głosu? ] [*]Marek Jurek [*]Jarosław Kaczyński [*]Bronisław Komorowski [*]Janusz Korwin-Mikke [*]Andrzej Lepper [*]Kornel Morawiecki [*]Grzegorz Napieralski [*]Andrzej Olechowski [*]Waldemar Pawlak [*]Bogusław Ziętek [/sonda] Odpowiedz Link Zgłoś
ubshup Janusz Korwin-Mikke 28.05.10, 22:46 Wybieram: [*]Janusz Korwin-Mikke Uzasadnienie: Utracił kontakt z rzeczywistością i współczesnością, jego konserwatywne pomysły szacuję na połowę XIX wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
szc1 Tylko pan janusz korwin mikke 28.05.10, 22:36 W II TURZE WYGRA Z DUŻĄ PRZEWAGĄ JANUSZ KORWIN MIKKE PONIEWAŻ POLACY W KOŃCU SIĘ OBUDZĄ. MAM NADZIEJĘ, ŻE WYBORCZA W KOŃCU DOCZEKA SIĘ TEŻ PORZĄDNEGO DZIENNIKARSTWA. GDZIE NA LIŚCIE JKM, LEPPER, MORAWIECKI I ZIĘTEK. CHYBA OBIEKTYWIZM TEGO WYMAGA BY PRZEDSTAWIĆ WSZYSTKICH KANDYDTAÓW Odpowiedz Link Zgłoś
piechuzg No i co z tego.. 28.05.10, 23:07 Przeciez to smieszne, że wmawia nam się że demokracja jest dobrym systemem.Tak samo jak Socjalizm najgorszym. Oba systemy są do d.. należy pomyśleć o innym. Moze demokracja w innym wydaniu.. glosuje tylko ten co ma jakąś nieruchomość? W Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
ubshup Za dużo matrixa 29.05.10, 00:43 Nie system jest ważny tylko ludzie którzy go tworzą. Odpowiedz Link Zgłoś
lechami Wybory 2010. Sondaż: Na pewno nie zagłosuję na.... 29.05.10, 01:18 Bardzo mi się podoba hasło Pana Olechowskiego-Wybierz swój dobrobyt.Zagłosowałbym na tego Pana na pewno,gdyby mi tylko zdradził jak wybrał swój dobrobyt,kiedy i z czego.Myślę,że ciężką pracą,do której wszyscy jesteśmy gotowi. Myślę,że wobec sondaży ,pozostaje nam ,wyborcom życzyć-Pozostań cicho,ze swoim dobrobytem,bo "życzliwych" nie brakuje.A nóż wygrają znowu walczący z układem?... Odpowiedz Link Zgłoś
ankecenamon Wybory 2010. Sondaż: Na pewno nie zagłosuję na.... 29.05.10, 01:29 Dlaczego cały czas omijacie Janusza Korwina Mikke , spece od socjotechniki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
not-me Re: Wybory 2010. Sondaż: Na pewno nie zagłosuję n 29.05.10, 05:02 Bo nie jest poważnym kandydatem. Często nawet jest niepoważnym człowiekiem. Zero wyważenia i - jak to już ktoś napisał - XIX wieczne poglądy przekreślają jego szanse. Pojawia się w polityce na zasadzie klauna przyciągającego media. Nie ma nic do zaoferowania poza bełkotem, z którego nie da się wyciągnąć innych wniosków niż nadciągająca choroba psychiczna. A ostatnio, obrażąjąc na przykład homoseksualistów, dołączył do chamskiej hołoty. Odpowiedz Link Zgłoś
andjj Wybory 2010. Sondaż: Na pewno nie zagłosuję na.... 29.05.10, 11:27 "W sondażu instytutu MillwardBrown SMG/KRC dla TVN24 nie pytano ankietowanych, na kogo oddaliby swój głos w wyborach" Nieprawda, bo pytano :) Akurat brałem udział w tym sondażu (zdziwiłem się, bo dzwonili na komórkę). Padło ok. 40 pytań, m.in. na kogo zagłosuję w I turze, II turze, na kogo na pewno nie zagłosuję, czy Belka to dobry kandydat na prezesa NBP, czy należy całkowicie sprywatyzować PZU i PKO by wspomóc budżet nadszarpnięty powodzią itd... Ale widać jak sondaż jest niewygodny, publikuje się tylko częściowe wyniki (np. elektorat negatywny i stosunek do prezesa NBP - bo tylko to zdaje się nadał TVN) Odpowiedz Link Zgłoś
jimir Wybory 2010. Sondaż: Na pewno nie zagłosuję na.... 29.05.10, 12:15 Na pewno zagłosuję na Napieralskiego,słuchałem rozmowy z nim w Polsat News i podobało mi się to co mówił.Poza tym mam już dość tej rozmodlonej prawicy, która wchodzi do d..y księżą bez wazeliny,rozdaje im wszystko czego ta zgraja oszustów zażąda.A społeczeństwu każe się cieszyć że w ogóle żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
tomc_i_o Re: Wybory 2010. Sondaż: Na pewno nie zagłosuję n 29.05.10, 14:06 ... tvn i wyborcza wmówiły chołocie, że PO i PiS to partie prawicowe. A przecież obydwie partie są prawie tak samo socjalistyczne jak SLD... Odpowiedz Link Zgłoś
ltv5sq Re: wniosek" wygra Komorowski 31.05.10, 20:52 sta-za napisał: > jw. znasz bajkę o smoku? ... Odpowiedz Link Zgłoś
sta-za wniosek: wygra Komorowski 29.05.10, 19:41 Nie wierzę, żeby wygrał kandydat na którego 50% kaegrycznie nie zagłosuje. Odpowiedz Link Zgłoś
walter_sobchak Wybory 2010. Sondaż: Na pewno nie zagłosuję na.... 30.05.10, 00:39 Dlaczego nikt mi nie powiedział, że startuje tylko pięciu kandydatów?! Kogo ja teraz wybiorę... Pewnie tych pięciu, których zawodowe dziennikarstwo wyrzuciło w otchłań niepamięci. Skoro mają tak śladowe wsparcie (czyli nikomu nie mogą zagrozić), to dlaczego nie wspominacie o nich ani słowem? Odpowiedz Link Zgłoś
ltv5sq Re: Wybory 2010. Sondaż: Najwięcej wyborców nie z 31.05.10, 19:50 funny5----jesteś liberałem ?wiadomo o co chodzi --o kase - Odpowiedz Link Zgłoś
ltv5sq Wybory 2010. Sondaż: Na pewno nie zagłosuję na.... 31.05.10, 20:56 Komorowski to zguba Ludzi biednych, pracujących w prywatnych firmach {roboli] Odpowiedz Link Zgłoś