lamerka Wasz Skrzypek byl zenujacym kandydatem i co? 28.05.10, 23:42 Zostal prezesem. Prosze wiec nie gadac farmazonow, pani Joasiu (to ja, Joasia, moze juz pan wyjsc, panie prezesie;) Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda rozmowa telefoniczna jednojajowcow wykonana na mom 28.05.10, 23:43 ent przed katastrofa - czy ktos wie, gdzie mozna znalezc jej zapis? Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: rozmowa telefoniczna jednojajowcow wykonana n 29.05.10, 13:21 cyndyndanda napisał: > ent przed katastrofa - czy ktos wie, gdzie mozna znalezc jej zapis? Niewątpliwie w Moskwie. Może jeszcze nie odszyfrowana, ale na pewno zarchiwizowana. Polska prokuratura powinna wystąpić o udostępnienie nagrań. Odpowiedz Link Zgłoś
lamerka Jest jedna korzysc z tej kampanii, Kluzik pokazala 28.05.10, 23:46 prawdziwa twarz. I nie mam juz zludzen, ze jakis przyzwoity czlowiek uchowal sie w PiS (bo o niej myslalam tak do niedawna). Odpowiedz Link Zgłoś
megafonsprawiedliwy zdjęcie - jak za starych czasów, sprzed zamachu... 28.05.10, 23:46 ...niekumatemu Kaczorowi baba musi mówić co się dzieje :))) Czy poważnie są jeszcze ludzie, którzy kupują tą ściemę? Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Celny strzał platformy: 29.05.10, 00:01 Kluzikowa i Napieralski zaklinają się (zgrzytając zębami): Belka nie jest złym kadydatem, tylko ten tryb... Pawlak: Belka jest b. złym kandydatem, żebrze o posadę, bo wywalili go z MFW (Pawlak był, jest i będzie do końca życia buraczanym chamem, pomimo laptopa). Kołodko byłby lepszy. Kołodko: Mnie ta robota nie interesuje, mam ciekawszą (czytanie własnych książek), ale Belka się do tego nadaje Ekonomiczny doradca bohatersko poległego prezydenta (nazwisko doradcy-mendy przemilczę, przez litość) : skręca się z zadrości i wypomina Belce "przygodę z SB" Komorowski: proszę, jesteśmy przyzwoici, kompetencje są ważne, Belka przecie jest z lewicy (tyle, że jeśli :"Belka jest z lewicy", to ja jestem chiński cesarz - to po prostu normalny człowiek) A PiSowska chamska tłuszcza z tego forum jest w kłopocie: nie wiedzą co pisać. Podobnie jak koledzy z Łubianki na forum, gdy Moskwa zabiera głos w nietypowy sposób.. Odpowiedz Link Zgłoś
byly.wyborca.po Celny strzał platformy Ciekawe co na to Ciemnogród 29.05.10, 00:41 zyks napisał: > Kluzikowa i Napieralski zaklinają się (zgrzytając zębami): Belka nie jest złym > kadydatem, tylko ten tryb... > > Pawlak: Belka jest b. złym kandydatem, żebrze o posadę, bo wywalili go z MFW > (Pawlak był, jest i będzie do końca życia buraczanym chamem, pomimo laptopa). > Kołodko byłby lepszy. > > Kołodko: Mnie ta robota nie interesuje, mam ciekawszą (czytanie własnych > książek), ale Belka się do tego nadaje > > Ekonomiczny doradca bohatersko poległego prezydenta (nazwisko doradcy-mendy > przemilczę, przez litość) : skręca się z zadrości i wypomina Belce "przygodę z > SB" > > Komorowski: proszę, jesteśmy przyzwoici, kompetencje są ważne, Belka przecie > jest z lewicy (tyle, że jeśli :"Belka jest z lewicy", to ja jestem chiński > cesarz - to po prostu normalny człowiek) > > A PiSowska chamska tłuszcza z tego forum jest w kłopocie: nie wiedzą co pisać. > Podobnie jak koledzy z Łubianki na forum, gdy Moskwa zabiera głos w nietypowy > sposób.. > Odpowiedz Link Zgłoś
kurva_spoleczna Kluzik-Rostkowska o wyborze Marka Belki: Może b... 29.05.10, 00:10 wlasnie przyjebalem klapsa swojemu dziecku, moje dane sa znane administracji portalu Odpowiedz Link Zgłoś
byly.wyborca.po Nie obrażaj tatusia i mamy kałuckiej K**y cwelino 29.05.10, 00:52 Odpowiedz Link Zgłoś
byly.wyborca.po Ty żydowski pedale z KONdonkiem szkopem kopa -20 29.05.10, 00:56 Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkawrydzykach Ten mlotek nie zna nawet Hymnu polskiego. 29.05.10, 01:13 W 1 zwrotce myli Polskę z wolską Odpowiedz Link Zgłoś
ermellina Kaczorze spieprzaj ,jesteś zerem... 29.05.10, 01:19 Nie ukrywaj gejostwa Odpowiedz Link Zgłoś
megafonsprawiedliwy Re: Kaczorze spieprzaj ,jesteś zerem... 29.05.10, 01:29 Piękny przykład tolerancji dla inności. Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Kluzik-Rostkowska o wyborze Marka Belki: Może b... 29.05.10, 01:56 Belka, Blka, miłe ptasze, wóć nam belko w strony nasze. Wróćnam belką, w nasze strony! A ty belko pierdo..ony. to dla Jenifer Lopez, graruluję, i Bronkowi też, zresztą, jesteście wszyscy w porzo tylko kasa , misiu kasa, znaczy ile masz teraz/ Po chłopsku, a ile będziesz miał Marku po odejściu z Urządu? Tak naprawdę powiedz! Bo wiem że się warto uczyć, ale z kim trzymać? Odpowiedz Link Zgłoś
szeryf241_0 Szybko tow.yarosłwowi przeszła żałoba. 29.05.10, 06:04 Pisobolszewnia tak wymawiała komorowskiemu że nie beczał nad trumną świętego lecha a zobaczcie jak szybko oswoił się z żałobą ;a wrzęcz działa ona na kożysć prawdoopdobnedo sprawcy . Odpowiedz Link Zgłoś
camelz11 Kluzik-Rostkowska o wyborze Marka Belki: Może b... 29.05.10, 06:30 PROSZE JACY UKLADNI Z REKI JEDZA SMIERDZACE KARLY Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c "Jesteśmy gotowi"Za chwilę bedziecie ugotowani 29.05.10, 06:51 Na miękko,Jarosław zaczyna tracić grunt i robi się ugodowy.Ale to zbytek łaski.Na prezydenturę nie ma szans,media wymykają się spod kontroli,w wyborach parlamentarnych wynik też wątpliwy,a co bardziej "zapobiegliwi" towarzysze nawrócą się,bo wiadomo bliższa ciału koszula. Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowy Kluzik-Rostkowska o wyborze Marka Belki: Może b... 29.05.10, 06:53 Przede wszystkim sejm powinien odwołać Komorowskiego, jeszcze nie prezydent a władza uderzyła mu do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
japiech Jaki mandat ? Pani Kluzik-Rostkowska wie 29.05.10, 06:55 kto to jest szef NBP ? Pani Kluzik-Rostkowska, gdy smaży kotlet schabowy też podchodzi do tego w aspekcie politycznym ? Odpowiedz Link Zgłoś