ulanzalasem Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetował ... 02.06.10, 09:22 Dlaczego GWno jeśli robi wywiady, pisze artykuły o innych kandydatach niż nieudacznicy z POPiSu to wybiera ich najbardziej skrajne poglądy, przeważnie w sferach nie tak istotnych jak np. gospodarka, emerytury, podatki? Czy to próba dyskredytacji (tutaj akurat Janusza Korwin-Mikkego) innych osób, bo GWno nie życzy sobie aby szansę na drugą turę miał ktoś z poza układy PO-PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetował ... 02.06.10, 09:27 JKM to polityczny plankton. Odpowiedz Link Zgłoś
po-pis-to-to-samo Re: Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetowa 02.06.10, 10:00 veglie napisał: > JKM to polityczny plankton. Mylisz się. w ciągu 4 lat internet sie BARDZO rozrósł w Polsce. Korwin-Kikke prowadzi w internecie. jest ok 15milionów internatów w Polsce a uprawnionych wyborców ok. 30 milionów oznacza to ze w każdym domostwie w Polsce prowadzi Korwin-Mikke. Tylko wam gazeta/PO i PiS wpierają, że nie może wygrać...heh zobaczcie korwin-mikke.INFO tam jest więcej ludzi popierających JKM niz PO miało KIEDYKOLWIEK członków partii!!!! Nie pozwólcie PO i PiS pra-wybierać za WAS. Nie pozwólcie Wam prac mózgów i pre-WYBIERAĆ. Ten cały artykuł to jedna wielka ściema mająca na celu DYSKREDYTACJĘ CZŁOWIEKA, ale jak to ktoś napisał: "Wielka mądrość podobna jest wielkiej głupocie, a wielka wymowność wygląda jak jąkanie się" A dziwnym trafem Korwin-Mikke przypomina i tym co mówi i tym jak wygląda Stańczyka! Odpowiedz Link Zgłoś
i_am_keyser_soze Re: Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetowa 02.06.10, 10:05 "Korwin-Kikke prowadzi w internecie. jest ok 15milionów internatów w Polsce a uprawnionych wyborców ok. 30 milionów oznacza to ze w każdym domostwie w Polsce prowadzi Korwin-Mikke." To jest tak totalna bzdura, że ręce opadają. Mógłbyś podać metodologię tego badania czy polega ona tylko na "zdaje mi się"? Odpowiedz Link Zgłoś
po-pis-to-to-samo www.korwin-mikke.INFO 02.06.10, 10:55 i_am_keyser_soze napisał: > "Korwin-Kikke prowadzi w internecie. jest ok 15milionów internatów w Polsce a > uprawnionych wyborców ok. > 30 milionów oznacza to ze w każdym domostwie w Polsce prowadzi Korwin-Mikke." > > To jest tak totalna bzdura, że ręce opadają. Mógłbyś podać metodologię tego > badania czy polega ona tylko na "zdaje mi się"? nie było ono przeprowadzane przez CBOS ani nie było na zamówienie ani PO ani PiS- stad bierze się metodologia podstaw. A poza tym słyszałeś o czym co się nazywa HTTP TRAFFIC MEASUREMENTS w sieci? Pewnie nie, bo w PO i PiS nie potraficie nawet zarządzać SAMOLOTEM a co dopiero PAŃSTWEM. Poza tym, zobacz ile jest dzinnych odwiedzin na korwin-mikke.INFO i co dziowne nie padlo jeszcze jak to bylo z bornislawkomorawski.pl PO i PiS nie potrafia zarzadzac NICZYM dobrze. Wyladujecie jak z Tupolewem tylko glosujcie na nich dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
i_am_keyser_soze Re: www.korwin-mikke.INFO 02.06.10, 11:04 Jednym słowem kicia twoje sondaże można o kant potłuc. Swoją drogą ja też odwiedzam strony Korwina. Dla lolkontentu. Z miejsca zaliczysz mnie do zwolenników? Idiotyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowy Re: Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetowa 02.06.10, 10:14 Tak mówią tylko ludzie ograniczeni. JKM ma wiele racji. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetował ... 02.06.10, 09:29 Wetowanie i wygłaszanie orędzi bez okazji już znamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
po-pis-to-to-samo Re: Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetowa 02.06.10, 10:02 allspice napisała: > Wetowanie i wygłaszanie orędzi bez okazji już znamy:) nie podniecaj sie, ten artykuł ma na celu dyskredytacje gościa. lepiej wyrób sobie opinie na podstawie pierwszego z brzegu filmu na korwin-mikke.INFO ========================================================== > "Wielka mądrość podobna jest wielkiej głupocie, a wielka wymowność wygląda jak > jąkanie się" i to tyle w tym temacie. świete słowa, dlatego na korwin-mikke.INFO porównują Korwina-Mikke do BŁAZNA STAŃCZYKA. Podobieństwo uderzające. Jest tam wymowny obraz jak Stańczyk jest zmartwiony nad utraconym Smoleńskiem(!!!!). Podobnie Korwin-Mikke pyta CZY LECI Z NAMI PILOT? (zobaczcie sami korwin-mikke.INFO) PO i PiS to dokładnie to samo. Oni potrafią tylko robić awantury o SAMOLOT tak, ze w końcu się z nimi rozwalają bo mądrych ludzi (lub mądrych pilotów) tak jak i Korwin-Mikke wyzywają od błaznów, tchórzy i oszołomów. Tak samo będzie i jest już coraz bardziej z Państwem Polskim. Glosujcie dalej na PO i PiS...zobaczycie gdzie doleci ten wasz "POLSKI SAMOLOT". Korwin-mikke prowadzi w internecie. jest ok 15milionów internatów w Polsce a uprawnionych wyborców ok. 30 milionów oznacza to ze w każdym domostwie w Polsce prowadzi Korwin-Mikke. Tylko wam gazeta/PO i PiS wpierają, że nie może wygrać...heh zobaczcie korwin-mikke.INFO tam jest więcej ludzi popierających JKM niz PO miało KIEDYKOLWIEK członków partii!!!! Nie pozwólcie PO i PiS pra-wybierać za WAS. Nie pozwólcie Wam prac mózgów i pre-WYBIERAĆ. Ten cały artykuł to jedna wielka ściema majaca na celu DYSKREDYTACJĘ CZŁOWIEKA, ale jak to ktos napisal: "Wielka mądrość podobna jest wielkiej głupocie, a wielka wymowność wygląda jak jąkanie się" A dziwnym trafem Korwin-Mikke przypomina i tym co mówi i tym jak wygląda Stańczyka! Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Do napastliwych i nierozumnych ... 02.06.10, 09:32 "Wielka mądrość podobna jest wielkiej głupocie, a wielka wymowność wygląda jak jąkanie się" i to tyle w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
po-pis-to-to-samo Stańczyk- Błazen Królewski 02.06.10, 09:40 13ronin napisał: > "Wielka mądrość podobna jest wielkiej głupocie, a wielka wymowność wygląda jak > jąkanie się" i to tyle w tym temacie. świete słowa, dlatego na korwin-mikke.INFO porównują Korwina-Mikke do STAŃCZYKA. Mówi prawdę zmartwiony nad utraconym Smoleńskiem pyta CZY LECI Z NAMI PILOT? (ozbaczcie sami korwin-mikke.INFO) ======================= TO co wolisz PO i PiS? a PO i PiS to dokładnie to samo. Oni potrafią tylko robić awantury o SAMOLOT tak, ze w końcu się z nimi rozwalają bo mądrych ludzi (lub mądrych pilotów) tak jak i Korwin-Mikke wyzywają od tchórzy i oszołomów. Tak samo będzie i jest już coraz bardziej z Państwem Polskim. Glosuj dalej na PO i PiS...zobaczycie gdzie doleci ten wasz "SAMOLOT" Korwin-mikke prowadzi w internecie. jest ok 15milionów internatów w Polsce a uprawnionych wyborców ok 30 milionów oznacza to ze w każdym domostwie w Polsce prowadzi Korwin-Mikke. Tylko wam gazeta PO i PiS wpierają, że nie może wygrać...heh zobaczcie korwin-mikke.INFO tam jest więcej ludzi popierających JKM niz PO miało KIEDYKOLWIEK członków partii!!!! Nie pozwólcie PO i PiS pra-wybierać za WAS. Nie pozwólcie Wam prac mózgów i pre-WYBIERAĆ. Ten cały artykuł to jedna wielka ściema. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetował ... 02.06.10, 09:32 Korwin Mikke=Fiut Filut_ badziewie i beznadzieja.Idiota nawet nie pozyteczny.Dowód na istnienie"złego";) Odpowiedz Link Zgłoś
michal.q Re: Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetowa 02.06.10, 09:34 Bez komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowy Re: Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetowa 02.06.10, 10:19 Epitety zamiast argumentów to właśnie przjaw twojego badziewia. Odpowiedz Link Zgłoś
akenazy2 Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetował ... 02.06.10, 09:35 ty chyba na zasilku siedzisz leniu smierdzacy skoro sie boisz Pana JKM, a ja wlasnie na niego zaglosuje, zeby takie pasozyty jak ty i twoi koledzy z pod budki z piwem jak najszybciej wyjechali z tego kraju, wtedy bedzie sie placic mniejsze podatki i kazdy bedzie zarabial na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
bikermarek Re: Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetowa 02.06.10, 09:49 Pamiętam jak 20 lat temu JKM proponował wprowadzenie podatku liniowego. Jak była reakcja? Został wyśmiany. Teraz "poważne autorytety" ekonomiczne popierają taką formę opodatkowania. Kolejnym pomysłem JKM było zmniejszenie liczby posłów do 100 a senatorów (jak dobrze pamiętam) do 50. Jaka reakcja? Oczywiście śmiech. Wiadomo, że rządzący nie podetną gałęzi na której siedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
i_am_keyser_soze Re: Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetowa 02.06.10, 09:54 Każdej ślepej kurze czasem trafi się ziarno. Tak i Korwin w morzu głupot, które głosi, czasem umieści jakiś sensowny postulat. On sam z upodobaniem od lat podcina gałąź na której siedzi i robi to z takim uporem, że mam poważne podejrzenia, że nie chce ani rządzić, ani brać na siebie jakiejkolwiek odpowiedzialności. Jedyne co robi to ględzi. Ględzić potrafi każdy. Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowy Re: Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetowa 02.06.10, 10:21 Właśnie ględzisz a nie masz argumentów. Pokaż w którym miejscu JKM nie ma racji. Odpowiedz Link Zgłoś
i_am_keyser_soze Re: Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetowa 02.06.10, 10:27 Pokaż mi w którym ma. Bo gdyby miał tyle racji ile twierdzą jego zwolennicy to rządziłby tym światem, a nie miał 0,01% poparcia w podrzędnych wyborach prezydenckich w drugorzędnym europejskim kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdaczasu Już pokazuję 02.06.10, 11:27 1. Zniesienie ZUS - sam lepiej wydam swoje pieniądze i zaoszczędze na emeryturę. Jeżeli tylko będe je wrzucał do banku to po 40 latach będe miał więcej z odsetek z lokaty niż z tego co "da" mi państwo. 2. Sądy mają prowadzić rozprawy bez rozdrabniania ich na części - nie będzie spraw trwających 10 lay i więcej. 3. Prywatyzacja służby zdrowia - do dentysty i tak chodzę prywatnie , jak miałem rok temu mononukleozę to badania też robiłem prywatnie (na publiczne musiałbym czekać 4 miesiące). Po co mam płacić 2 razy? 4. Zniesienie koncesji czyli monopoli - mam kasę i chce postawić wiatrak produkujący prąd, to go stawiam a prąd sprzedaje i nie potrzebne mi do tego żadne komisje czy pozwolenia. 5. Zniesienie podatku dochodowago. - Pracuję to znaczy ,że będąc biedny chce być bogaty. Dlaczego państwo kara mnie za to ,że chce sie bogacić własną uczciwą pracą? Napisałem tylko 5 ale juz te 5 dają olbrzymią poprawę standartu życia. Odpowiedz Link Zgłoś
zamurowany Re: Już pokazuję 02.06.10, 11:39 prawdaczasu napisał: > 1. Zniesienie ZUS - sam lepiej wydam swoje pieniądze i zaoszczędze na emeryturę > . Jeżeli tylko będe je wrzucał do banku to po 40 latach będe miał więcej z odse > tek z lokaty niż z tego co "da" mi państwo. Nie tylko. Składki na ZUS przepadają jeśli umrzesz przed emeryturą (cwane, nie?). Lokata bankowa nie przepada! > 2. Sądy mają prowadzić rozprawy bez rozdrabniania ich na części - nie będzie sp > raw trwających 10 lay i więcej. Krótko mówiąc - sędzia zajmuje się jedną i tylko jedną sprawą. Tak długo aż skończy. > 3. Prywatyzacja służby zdrowia - do dentysty i tak chodzę prywatnie , jak miałe > m rok temu mononukleozę to badania też robiłem prywatnie (na publiczne musiałby > m czekać 4 miesiące). Po co mam płacić 2 razy? Trzeba dodać, że płacąc na publiczną służbę zdrowia płacisz nie tylko lekarzowi, ale również na urzędniczą armię. Czy urzędnicy sprawiają, że ktokolwiek czuje się lepiej i szybciej wraca do zdrowia? > 4. Zniesienie koncesji czyli monopoli - mam kasę i chce postawić wiatrak produk > ujący prąd, to go stawiam a prąd sprzedaje i nie potrzebne mi do tego żadne kom > isje czy pozwolenia. Nawet żeby wozić ludzi po mieście prywatnym autem potrzebna jest licencja. > 5. Zniesienie podatku dochodowago. - Pracuję to znaczy ,że będąc biedny chce by > ć bogaty. Dlaczego państwo kara mnie za to ,że chce sie bogacić własną uczciwą > pracą? Podatek dochodowy to kara dla pracujących. Zasiłek to nagroda dla bezrobotnych. I co tu się dziwić, że mamy bezrobocie? Odpowiedz Link Zgłoś
hipr Re: Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetowa 02.06.10, 11:55 rację? nooo np. że gdyby nie było podatku dochodowego i obowiązkowych wpłat na ZUS, to można by było o dobrą połowę zmniejszyć koszty księgowości w firmach i zatrudnienie w urzędach skarbowych i ZUSie (ile to kosztuje) - a podatek dochodowy ma - wydaje mi się - coraz mniejsze znaczenie we wpływach budżetowych na rzecz VATu. Odpowiedz Link Zgłoś
zamurowany Re: Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetowa 02.06.10, 12:03 hipr napisał: > gdyby nie było podatku dochodowego i obowiązkowych wpłat na > ZUS, to można by było o dobrą połowę zmniejszyć koszty księgowości w firmach Nie tylko. Jeśli likwidujesz podatek dochodowy, to rezygnujesz również z tego, że państwo ewidencjonuje i kontroluje naszą pracę. To oznacza eksplozję drobnej przedsiębiorczości. Ponadto - więcej pieniędzy w naszych kieszeniach, które można wydać na reczy, których nie kupujesz łupiony podatkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetowa 02.06.10, 13:46 i_am_keyser_soze napisał: > Pokaż mi w którym ma. Bo gdyby miał tyle racji ile twierdzą jego zwolennicy to > rządziłby tym światem, Ty poważnie to piszesz? Teraz o "racji" a nie o "opinii publicznej"? Zdecyduj się. A. Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Nie będziesz nic wetował ani wygłaszał 02.06.10, 09:43 chyba że do swoich kumpli od brydża. Bycie błaznem podczas wyborów kończy się z dniem wyborów. JKM chyba tak głupi nie jest, żeby nie wiedział o tym, że jego szanse na zostanie prezydentem są zerowe. Bredzenie o monarchii i obiecanie, że czas będzie płynął do tyłu a słońce będzie wschodzić na zachodzie nadają dowcipnej błyskotliwosci gadkom JKM, ale nic z tego nie wynika. Nie traćmy więc głosów na pajaca - zresztą ktoś już w tej dyskusji przede mną napisał podobne słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
volksdeutsch1 Re: Nie będziesz nic wetował ani wygłaszał 02.06.10, 09:53 Ten smierdzacy len ktory w zyciu nie przepracowal ani jednego dnia, nauczyl sie zamieniac glopote swich wyborcow i naiwnosc wolontariuszy na wlasna kase! Dla tych paru groszy jest gotowy robic z siebie blazna! To jest mniej meczace niz uczciwa praca! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdaczasu Skąd pieniądze 02.06.10, 11:34 Kasę dostaje od tych którzy chcą go poprzeć , w przeciwieństwie do całej sitwy ,której nie popieram a która za pieniądze z budżetu (w tym i moje) robi sobie swoje kampanie. To domena całej tej bandy socjalistów. Jak Korwin dostaje pieniądze od ludzi ,którzy DOBROWOLNIE mu wpłacają swoje pieniądze to jest "złym manipulantem" i "oszołomem". Jak sitwa PO, PiS i SLD robi swoje kampanie z pieniądze z podatków które MUSIMY płacić to wtedy to już jest "misja społeczna" i "dbanie o interes wyborców" Odpowiedz Link Zgłoś
po-pis-to-to-samo Re: Nie będziesz nic wetował ani wygłaszał 02.06.10, 09:58 wuk4 napisał: > > chyba że do swoich kumpli od brydża. > > > Bycie błaznem podczas wyborów kończy się z dniem wyborów. JKM chyba > tak głupi nie jest, żeby nie wiedział o tym, że jego szanse na > zostanie prezydentem są zerowe. Bredzenie o monarchii i obiecanie, > że czas będzie płynął do tyłu a słońce będzie wschodzić na > zachodzie nadają dowcipnej błyskotliwosci gadkom JKM, ale nic z > tego nie wynika. > > Nie traćmy więc głosów na pajaca - zresztą ktoś już w tej dyskusji > przede mną napisał podobne słowa. Stracony głos to głos na PiS i PO. Oni si targuja o Polske(i Samolot) jak o płotno co rozdieraja o którym mówił Stanczyk. BLAZEN KROLEWSKI FYI. I dziwnym trafem Korwin-Mikke wyglada wlasnie jak STANCZYK. Zobacz sam korwin-mikke.INFO. > "Wielka mądrość podobna jest wielkiej głupocie, a wielka wymowność wygląda jak > jąkanie się" i to tyle w tym temacie. świete słowa, dlatego na korwin-mikke.INFO porównują Korwina-Mikke do BŁAZNA STAŃCZYKA. Podobieństwo uderzające. Jest tam wymowny obraz jak Stańczyk jest zmartwiony nad utraconym Smoleńskiem(!!!!). Podobnie Korwin-Mikke pyta CZY LECI Z NAMI PILOT? (zobaczcie sami korwin-mikke.INFO) PO i PiS to dokładnie to samo. Oni potrafią tylko robić awantury o SAMOLOT tak, ze w końcu się z nimi rozwalają bo mądrych ludzi (lub mądrych pilotów) tak jak i Korwin-Mikke wyzywają od błaznów, tchórzy i oszołomów. Tak samo będzie i jest już coraz bardziej z Państwem Polskim. Glosujcie dalej na PO i PiS...zobaczycie gdzie doleci ten wasz "POLSKI SAMOLOT". Korwin-mikke prowadzi w internecie. jest ok 15milionów internatów w Polsce a uprawnionych wyborców ok. 30 milionów oznacza to ze w każdym domostwie w Polsce prowadzi Korwin-Mikke. Tylko wam gazeta/PO i PiS wpierają, że nie może wygrać...heh zobaczcie korwin-mikke.INFO tam jest więcej ludzi popierających JKM niz PO miało KIEDYKOLWIEK członków partii!!!! Nie pozwólcie PO i PiS pra-wybierać za WAS. Nie pozwólcie Wam prac mózgów i pre-WYBIERAĆ. Ten cały artykuł to jedna wielka ściema majaca na celu DYSKREDYTACJĘ CZŁOWIEKA, ale jak to ktos napisal: "Wielka mądrość podobna jest wielkiej głupocie, a wielka wymowność wygląda jak jąkanie się" A dziwnym trafem Korwin-Mikke przypomina i tym co mówi i tym jak wygląda Stańczyka! Odpowiedz Link Zgłoś
duzymietek Re: Nie będziesz nic wetował ani wygłaszał 02.06.10, 10:00 >JKM chyba > tak głupi nie jest, żeby nie wiedział o tym, że jego szanse na > zostanie prezydentem są zerowe. Podobnie jak Pawlaka, Napieralskiego i innych. Co z tego wynika? >Bredzenie o monarchii i obiecanie, > że czas będzie płynął do tyłu a słońce będzie wschodzić na > zachodzie nadają dowcipnej błyskotliwosci gadkom JKM, ale nic z > tego nie wynika. Zaprzeczysz, że przez większość historii cywilizacji była monarchia? A może zaprzeczysz, że demokracja do tej pory zawsze kończyła się spektakularną klapą i rozbiciem państw, które wprowadziły u siebie ten najlepszy z ustrojów? > Nie traćmy więc głosów na pajaca - zresztą ktoś już w tej dyskusji > przede mną napisał podobne słowa. Głosujmy więc na jedynego kandydata, który ma szansę wygrać, bo oddanie głosów na kogokolwiek innego będzie marnowaniem głosów... Kandydata jedynie słusznego wskaże oczywiście GW... Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowy Re: Nie będziesz nic wetował ani wygłaszał 02.06.10, 10:27 Telewizja już za ciebie wybrała prezydenta. O niektórych kandydatach nie mówi nawet jednego zdania. Mądrzy wybierają właśnie tych, których nie pokazuje TV. Odpowiedz Link Zgłoś
i_am_keyser_soze Re: Nie będziesz nic wetował ani wygłaszał 02.06.10, 10:28 Zanczy w ostatnich wyborach Konowicz miał twój głos? Odpowiedz Link Zgłoś
hipr Re: Nie będziesz nic wetował ani wygłaszał 02.06.10, 11:58 nie, ale Kononowicz głosy antysalonu, którzy mówią "precz z ludźmi inteligentnymi" i łże-elitą być może miał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Re: Nie będziesz nic wetował ani wygłaszał 02.06.10, 10:46 > >JKM chyba > > tak głupi nie jest, żeby nie wiedział o tym, że jego szanse na > > zostanie prezydentem są zerowe. > Podobnie jak Pawlaka, Napieralskiego i innych. Co z tego wynika? To z tego wynika, że zarówno Pawlak, jak i Napieralski czy Olechowski to politycy. Możemy ich popierać lub nie, ale to są politycy. Natomiast z JKM to taki polityk jak z koziej dupy trąba. > Zaprzeczysz, że przez większość historii cywilizacji była monarchia? Nie, nie zaprzeczę. Podobnie jak nie zaprzeczę, że przez większość historii cywilizacji ludzie srali do śmierdzących latryn. Nie znali ani komputera, ani telewizji czy radia, ani telefonu. A może > zaprzeczysz, że demokracja do tej pory zawsze kończyła się spektakularną klapą > i > rozbiciem państw, które wprowadziły u siebie ten najlepszy z ustrojów? Zaprzeczę, ponieważ wszystkie bez wyjątku cywilizowane państwa są demokratyczne. To, że niektóre mają do celów reprezentacjnych osobę monarchy/ monarchini, o niczym nie świadczy, ponieważ ta osoba o niczym ważnym nie decyduje. > Głosujmy więc na jedynego kandydata, który ma szansę wygrać, bo oddanie głosów > na kogokolwiek innego będzie marnowaniem głosów... Kandydata jedynie słusznego > wskaże oczywiście GW... Jak narazie jest dwóch kandydatów, nie łudźmy się, że wygra kto inny. Sam żałuję, że jest tylko dwóch, ale pozostali (Pawlak, Napieralski, Olechowski) też nie są dla mnie ideałami. Natomiast pajac, jakim jest JKM nic nie znaczy ośmieszyłby totalnie urząd prezydenta RP, dlatego zagłosuje na niego tylko garstka jego wyznawców i może niektórzy ludzie zupełnie rozczarowani innymi kandydatami. Jednoprocentowe poparcie to dla JKM sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
duzymietek Re: Nie będziesz nic wetował ani wygłaszał 02.06.10, 12:57 > To z tego wynika, że zarówno Pawlak, jak i Napieralski czy > Olechowski to politycy. Możemy ich popierać lub nie, ale to są > politycy. Natomiast z JKM to taki polityk jak z koziej dupy trąba. Co z tego, że to super politycy, jak mają poparcie na poziomie JKM. Nadal nie rozumiem co z tego wynika? > Nie, nie zaprzeczę. Podobnie jak nie zaprzeczę, że przez większość > historii cywilizacji ludzie srali do śmierdzących latryn. Nie znali > ani komputera, ani telewizji czy radia, ani telefonu. Ale komputera, radia czy telewizji w historii jeszcze nie mieliśmy, natomiast demokracja już ćwiczona była z marnym skutkiem. > > Zaprzeczę, ponieważ wszystkie bez wyjątku cywilizowane państwa są > demokratyczne. To, że niektóre mają do celów reprezentacjnych osobę > monarchy/ monarchini, o niczym nie świadczy, ponieważ ta osoba o > niczym ważnym nie decyduje. Ale te wspaniałe demokracje mają po 100 lat co w historii jest czasem żadnym. Krótki okres a widzimy już skutki tych rządów. Wszystkie państwa demokratyczne są zadłużone po uszy. > Jak narazie jest dwóch kandydatów, nie łudźmy się, że wygra kto > inny. Sam żałuję, że jest tylko dwóch, ale pozostali (Pawlak, > Napieralski, Olechowski) też nie są dla mnie ideałami. Natomiast > pajac, jakim jest JKM nic nie znaczy ośmieszyłby totalnie urząd > prezydenta RP, dlatego zagłosuje na niego tylko garstka jego > wyznawców i może niektórzy ludzie zupełnie rozczarowani innymi > kandydatami. Jednoprocentowe poparcie to dla JKM sukces. To twoja ocena jego osoby i masz do niej prawo. Przedstawianie jej jako prawdy absolutnej powoduje, że ośmieszasz swoją osobę. Spójrz na sondaże w których JKM jest na 4 miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Nie będziesz nic wetował ani wygłaszał 02.06.10, 13:52 "Bredzenie o monarchii" piszesz a tymczasem np. ostatnio tragicznie zmarły prezydent począł wśród królów na Wawelu. Prawda jest taka, że JUŻ JEST KRÓL tyle, że wybierany na 5lat i niekoronowany. A. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_english Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetował ... 02.06.10, 09:58 Korwin-Mikke to nie dość że psychopata, to jeszcze zwykłe bydle i kanalia - dowiódł tego wypowiadając się o niepełnosprawnych dzieciach... Odpowiedz Link Zgłoś
michal.q Re: Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetowa 02.06.10, 10:08 Można prosić o konkretny cytat z podaniem źródła? Odpowiedz Link Zgłoś
michal.q Re: Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetowa 02.06.10, 10:49 Skoro nie mogę się doczekać, to może na początek cytat z Wikipedii: W 2007 założył Fundację Indywidualnego Kształcenia, której celem statutowym jest kształcenie osób niepełnosprawnych fizycznie w sportach umysłowych. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_english Re: Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetowa 02.06.10, 11:12 wiadomosci.wp.pl/kat,50316,title,Korwin-Mikke-dzieci-niepelnosprawne-zarazaja-zdrowe,wid,9281870,wiadomosc_prasa.html?ticaid=1a463 Odpowiedz Link Zgłoś
michal.q Re: Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetowa 02.06.10, 11:28 I on to zrobił. Podszedł i powiedział tej biednej dziewczynce w twarz, że on swojego dziecka nie puści do jednej klasy z dzieckiem niepełnosprawnym. Bo zarazi się niepełnosprawnością - opowiada świadek zdarzenia Łukasz Nanczas, polityk SLD. Istotnie - relacja przeciwnika politycznego stanowi zapewne "wiarygodne, rzeczowe i obiektywne" źródło... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
i_am_keyser_soze Re: Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetowa 02.06.10, 11:31 Oczywiście Korwin jest dla SLD poważnym przeciwnikiem politycznym. I think not. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.q Re: Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetowa 02.06.10, 11:48 Jeśli nie politycznym, to ideologicznym na pewno. Nie zmienia to jednak sensu mojej wypowiedzi a propos "wiarygodności" przytoczonej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechniety_bardzo Re: Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetowa 11.06.10, 10:03 Przeciez Korwin-Mikke sam to potwierdzil - to dla Ciebie tez za malo wiarygodne? Uwazalem go dotychczas za dosc ekscentrycznego polityka z zasadniczo ciekawym programem, i tu sie nic nie zmienilo. Jako czlowiek przestal sie dla mnie liczyc; od LUDZI oczekuje pewnego poziomu wrazliwosci i empatii. Mowienie garbatemu ze jest garbaty to 100% prawdy i 0% wspolczynnika humanistycznego. Odkąd sam mam dzieci patrze na ich krzywdę zupelnie inaczej; szkoda ze rodzicielstwo nie uwrazliwilo JKM w podobny sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowy Re: Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetowa 02.06.10, 10:31 Kanalie są ci, którzy stworzyli takie warunki ,że brak jest miejsc w warsztatach terapoiji zajęciowej dla niepełnosprawnych,wózków inwalidzkich, domów pomocy społecznej, żywności dietetycznej dla chorych, leków. Zastanów się co mówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
badziewiak66 Panie Januszu , jak Pan niektóre poglądy 02.06.10, 10:04 uwypuklisz, a inne nieco z tyłu usadowisz staniesz się jedyną opcją dla wyborcy. Pozostali gentelmani liczą się jedynie z wynikiem sondaży mając za nic wykonanie przedwyborczych obietnic. Ja wierze w to że kto, jak kto ale Pan na pewni by je spełnił. Strach przed kandydatem zaczyna się wtedy kiedy kontrkandydaci zdają sobie sprawę z tego że kandydat chce rzeczywiście zrobić to o czym mówi. Polityk rozsądny to taki, który mówi wiele , lecz wszyscy wiedzą że nic z tych zapowiedzi nie będzie. Innymi słowy wszystko ma dziać się dalej samo a polityk ma jedynie robić dobre geszefty dla wspomagających go w wyborach. Wyborca chce w Polsce kiełbasy za 5,50 i masła za 2,30. Czy da się stworzyć kiełbasę i masło za tę kasę ? Oczywiście nie, wystarczy produkty tak nazwać i o to chodzi. W polityce również. Odpowiedz Link Zgłoś
momoneymoproblems Re: Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetowa 02.06.10, 10:04 tak a'propos Krowina Mikke - co z Kononowiczem i jego "niczego nie będzie"?? Odpowiedz Link Zgłoś
metall Ronald Reagan, Margaret Thatcher i ... 02.06.10, 10:08 ... inni zwolennicy kapitalizmu. KAPITALIZMU - nie mylić z obecnymi ustrojami w Europie i USA. www.youtube.com/watch?v=219Av81VLmQ Odpowiedz Link Zgłoś
prawdaczasu Przyłączam się 02.06.10, 12:14 Należy dobitnie podkreślać,że kapitalizm to był w USA 100 lat temu i teraz jest w Lichtensteinie. Socjalistyczno koncesyjna UE mo może trochę wolnego rynku ale od kapitalizmu ma się to nijak. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: Przyłączam się 02.06.10, 12:25 tak, czysty kapitalizm był wtedy, gdy na porządku dziennym, była eksploatacja kolonii za bezcen, dziewiczy i chłonny rynek, tania siła robocza. Żeby była jasność: jestem PRZECIW wszechwładzy lewactwa i związków zawodowych (czyli lewactwa do potęgi 2), ale nie wmawiajmy ludziom, że należy wrócić do idei czystego liberalnego kapitalizmu bo jest ona martwa i nie da się jej wskrzesić. prawdaczasu napisał: > Należy dobitnie podkreślać,że kapitalizm to był w USA 100 lat temu i teraz jest > w Lichtensteinie. Socjalistyczno koncesyjna UE mo może trochę wolnego rynku al > e od kapitalizmu ma się to nijak. Odpowiedz Link Zgłoś
duzymietek Re: Przyłączam się 02.06.10, 13:10 > że należy wrócić do idei czystego liberalnego kapitalizmu bo jest > ona martwa i nie da się jej wskrzesić. spokojnie, ona wróci sama, jak ten system pierdzielnie z hukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdaczasu Wyzysk 03.06.10, 18:29 Ludzie sprzedawali majątek w Europie,żeby dostać się 100 lat temu do tego wyzysku. A! No i biedni Ci ciemiężeni obywatele Lichtensteinu ,którzy płacą 0,01% podatku dochodowego i PKB mają 134,400 USD na głowę Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowy Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetował ... 02.06.10, 10:10 Korwin mówi o sprawach normalnych a takie w ogłupałycj umysłach nie mieszczą się. W normalnym świecie przestępca nie może mieć większych praw jak jego ofiara, a człowiek ma prawo do obrony w przypadku napadu, w normalnym kraju nikt nie postuluje parytetów w sejmie czy w zawodach itd i tego nie potrafia pojąć bezmózgowcy. Demokrakcja to naggłupszy system rządów, gdzie decyduje większość nie mająca pojęcia o najprostszych sprawach. Nie może być równości między człowiekiem o szerokich horyzontach umysłowych a pijaczkiem , który potrafi odróżniać tylko marki piwa. Każdy mądry głosuje na Korwina. Odpowiedz Link Zgłoś
garnek_z_neolitu No jesli kobiety maja miec przywileje 02.06.10, 10:18 to mozliwe ze Korwin poprze parytety. Ot taki przywilej dla kobiet w zatrudnianiu. Zreszta, przywileje dla kobiet zapisane sa w Karcie Praw Podstawowych, ktory Polska ratyfikowala, wiec mozna powiedziec, Korwin jest politykiem prounijnym. Odpowiedz Link Zgłoś
boapl Re: No jesli kobiety maja miec przywileje 03.06.10, 14:41 Karta u nas nie obowiazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
garnek_z_neolitu Wspaniala manipulacja 02.06.10, 10:12 Na JKM glosowal nie bede, jak i na zadnego innego polityka, bo jestem przeciwnikiem panstwa jako takiego, ale wywiad sobie ogladnalem i to co wybiorcza zaserwowala to manipulacja rodem z Czerwonego Sztandaru (i slynnej recenzji Wladcy Pierscieni). Rownie dobrze, na podstawie wypowiedzi Tuska ze bil syna, oraz informacji na temat przeszlosci jego przodkow, moglbym napisac ze obecny premier nie dosc ze ma korzenie faszystowskie to jest takze zwyrodnialym ojcem. Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Wspaniala manipulacja 02.06.10, 10:18 garnek_z_neolitu napisał: > Na JKM glosowal nie bede, jak i na zadnego innego polityka, bo jestem > przeciwnikiem panstwa jako takiego, I hojnym fundatorem, nie zapominajmy. Co by Ci szkodziło bycie przeciwnikiem państwa, które Cię mniej doi? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
garnek_z_neolitu Re: Wspaniala manipulacja 02.06.10, 10:51 > I hojnym fundatorem, nie zapominajmy. Hmmm... Tego nie wiesz. Powiedzmy ze place podatki tam gdzie mniej mnie one bola (i tam gdzie system emerytalny proponownay przez pewnego kandydata na prezydenta z PSL, ktorego pomysly poparl tylko 'ultraliberal' Sadowski, funkcjonuje od lat). Zeby nie bylo, placenie podatków uwazam za glupote i za jakis czas mam zamiar przeprowadzic sie tam, gdzie rozmiar mojej glupoty znacznie sie pomniejszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Wspaniala manipulacja 02.06.10, 13:09 garnek_z_neolitu napisał: > > I hojnym fundatorem, nie zapominajmy. > > Hmmm... Tego nie wiesz. To prawda. Wątek jest o wyborach w Polsce, to założyłem ... co założyłem. > Powiedzmy ze place podatki tam gdzie mniej mnie one bol > a > (i tam gdzie system emerytalny proponownay przez pewnego kandydata na prezydent > a > z PSL, ktorego pomysly poparl tylko 'ultraliberal' Sadowski, funkcjonuje od lat > ). Kanada? CAS proponowało ten system na długo przed Pawlakiem :-) > Zeby nie bylo, placenie podatków uwazam za glupote i za jakis czas mam zamiar > przeprowadzic sie tam, gdzie rozmiar mojej glupoty znacznie sie pomniejszy :) A dokąd jeśli wolno spytać? Odpowiedz Link Zgłoś
radek-125 Pełny wywiad z JKM 02.06.10, 10:17 www.wnp.pl/wiadomosci-agencyjne/pap/korwin-mikke-bede-czesto-wetowal-i-wyglaszal-oredzia-do-narodu-wywiad,k89746.html Są tutaj pełne wypowiedzi, nie wyrwane z kontekstu Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Ciekawe co tak naprawdę powiedział 02.06.10, 10:17 Bo tutaj zostały jakieś wycinki wyjęte z kontekstu i zapewne zmanipulowane. Odpowiedz Link Zgłoś
po-pis-to-to-samo Re: Ciekawe co tak naprawdę powiedział 02.06.10, 10:27 three-gun-max napisał: > Bo tutaj zostały jakieś wycinki wyjęte z kontekstu i zapewne zmanipulowane. korwin-mikke.INFO ma wszystko co jest ważne imho. jeśli nie możecie pomóc finansowo jego kampanii zaproście kilka osób klikając tam link "Poproś o Glos na JKM" Odpowiedz Link Zgłoś
yacyk Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetował ... 02.06.10, 10:23 Piękny program,szkoda że mało jest takich kandydatów !! Pośmiać można by się było przynajmniej!! Odpowiedz Link Zgłoś
typer89 Re: Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetowa 02.06.10, 12:37 skoro nie potrafisz zrozumieć tego co mówi JKM w kwestiach gospodarczych czy też społecznych, to proponuje iść na studia i się dokształcić, a dopiero potem zabierać głos w kwestiach w których obecnie nie masz żadnego pojęcia! Odpowiedz Link Zgłoś
mateusztt Korwin - w sumie niegłupi gość 02.06.10, 10:23 moze bym go i poparł gdyby obiecał nie wygłasza tych orędzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend opowiastki o jego rzekomej inteligencji 02.06.10, 10:32 są moim zdaniem grubo przesadzone, zresztą największym propagatorem tej tezy jest sam JKM, co czyni ją obarczoną dużym ryzykiem. mateusztt napisał: > moze bym go i poparł gdyby obiecał nie wygłasza tych orędzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
po-pis-to-to-samo Re: opowiastki o jego rzekomej inteligencji 02.06.10, 11:30 wuetend napisał: > są moim zdaniem grubo przesadzone, zresztą największym propagatorem > tej tezy jest sam JKM, co czyni ją obarczoną dużym ryzykiem. > inteligencje PO i PiS widac w ich POPIS-ach akrobatycznych jakie zakonczyly sie NIELOTEM pod Smolenskiem. Zobaczymy czym skonczy sie to dla Polski. Druga Irlandia juz nie wyszlo. Raczje Grecją lub gorzej. Wczesniej czy później. Odpowiedz Link Zgłoś
i_am_keyser_soze Re: opowiastki o jego rzekomej inteligencji 02.06.10, 11:32 Chłopie Doda też mówi o sobie, że jest inteligentna. Każdy może sobie twierdzić co chce. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: opowiastki o jego rzekomej inteligencji 02.06.10, 11:50 no to sztabowcy działają. Z tą drugą Irlandią to argument rodem z młodzieżówki PiS. Co proponuje zatem JK-M?? Gospodarkę autarkiczną? Nawet Białoruś, czyli kraj - w Europie przynajmniej - najbliższy bodaj temu modelowi płynie na ropie i gazie rosyjskim... Więc nie wyjdzie - jesteśmy zdani na otoczenie makro. A otoczenie makro wepchnęło nas, chcesz czy nie chcesz, w KRYZYS. Odpowiedz Link Zgłoś
boapl Re: opowiastki o jego rzekomej inteligencji 03.06.10, 14:48 Proponuje cos duzo lepszego, wolnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdaczasu Orędzia 02.06.10, 12:09 Jak już lud ma rządzić, to niech wie jak to działa. Np. 5 minut co tydzień o zasadach ekonomii nikomu by źle nie zrobiło. Kto by chciał ten by słuchał a kto nie ten by nie słuchał :) (mógłby dalej prowadzić bloga tak jak to już od dawna robi) Odpowiedz Link Zgłoś
007bjb Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetował ... 02.06.10, 10:27 No to JKM już całkowicie odjechał. bjb Odpowiedz Link Zgłoś
arcon2010 Precz z Korwinem!!! 02.06.10, 10:28 Korwin to typ satrapy i dyktatora, człowiek żyjący przeszłością, mimo że finansowo doskonale radzi sobie w obecnym systemie. Jako człowiek przeszłości, nigdy nie zostanie wybrany przez "lód" pracujący miast i wsi. "Lód" chce ze spokojem patrzeć w przyszłość. Sytuacja gospodarcza i społeczna, która obecnie ma miejsce jest skutkiem naszych decyzji i rzeczywiście zmierza ku upadkowi takiego społeczeństwa i gospodarki jakie dotychczas znaliśmy, ale tak właśnie ma być. Ostatecznie będzie tak jak to przewiduje Korvinus Maximus, czyli nastąpi upadek cywilizacji łacińskiej, ale czy to jest aż takie straszne? Przez tysiąclecia upadło wiele regionalnych i lokalnych cywilizacji, państw i narodów, a nasza nie jest tu żadnym wyjątkiem, mimo że "lód" jest przekonany o swojej wyjątkowości. Panie Korvinusie: normalność jeszcze wróci, ale najpierw musi nastąpić upadek tego bagna gospodarczego i moralnego jakie teraz ma miejsce! Przez tysiące lat "lód" był ciemiężony więc teraz musi się wyszaleć, nakraść, pobawić zabawkami - taka szansa może się nie powtórzyć przez kolejne tysiące, a w najlepszym przypadku przez setki lat, więc bawmy się ile wlezie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka5515 Re: Precz z Korwinem!!! 02.06.10, 10:53 Lód??? Nikt nigdzie nie ciemiężył LODU. Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Re: Precz z Korwinem!!! 02.06.10, 10:53 Spokojnie, człowieku... Nie trzeba krzyczeć "precz". Jego wypowiedzi są tak absurdalne, że prawie nikt go nie potraktuje na serio. W przestrzeni politycznej ten pajac nie istnieje. Podobnie nie krzyczymy "precz z Kononowiczem", bo chciał, żeby "nie było niczego". JKM jest tak miałkim planktonem politycznym, że potraktowanie go na poważnie może być przyjęte za żart. Odpowiedz Link Zgłoś
po-pis-to-to-samo Re: Precz z Korwinem!!! 02.06.10, 11:00 wuk4 napisał: > > Spokojnie, człowieku... > > Nie trzeba krzyczeć "precz". Jego wypowiedzi są tak absurdalne, że > prawie nikt go nie potraktuje na serio. W przestrzeni politycznej > ten pajac nie istnieje. Podobnie nie krzyczymy "precz z > Kononowiczem", bo chciał, żeby "nie było niczego". JKM jest tak > miałkim planktonem politycznym, że potraktowanie go na poważnie > może być przyjęte za żart. na szczęście PO i PiS sa na świecie bardzo traktowani SERIO. Zwłaszcza jak ich samoloty robią za KAMIKAZE! Wstyd i żenada. ======================================================== Korwin-Mikke przypomina błazna królewskiego Stańczyka. A wiesz czemu? bo "Wielka mądrość podobna jest wielkiej głupocie, a wielka wymowność wygląda jak jąkanie się" i to tyle w tym temacie. Dlatego na korwin-mikke.INFO porównują Korwina-Mikke do BŁAZNA STAŃCZYKA. Podobieństwo uderzające. Jest tam wymowny obraz jak Stańczyk jest zmartwiony nad utraconym Smoleńskiem(!!!!). Podobnie Korwin-Mikke pyta CZY LECI Z NAMI PILOT? (zobaczcie sami korwin-mikke.INFO) PO i PiS to dokładnie to samo. Oni potrafią tylko robić awantury o SAMOLOT tak, ze w końcu się z nimi rozwalają bo mądrych ludzi (lub mądrych pilotów) tak jak i Korwin-Mikke wyzywają od błaznów, tchórzy i oszołomów. Po i PiS rozdieraja Polske jak i ten samolot jak sukno o jakim mówił wlasnie błazen królewski STAŃCZYK jakiego do złudzenia przypomina Korwin-Mikke! Tak samo będzie i jest już coraz bardziej z Państwem Polskim. Glosujcie dalej na PO i PiS...zobaczycie gdzie doleci ten wasz "POLSKI SAMOLOT". Korwin-mikke prowadzi w internecie. jest ok 15milionów internatów w Polsce a uprawnionych wyborców ok. 30 milionów oznacza to ze w każdym domostwie w Polsce prowadzi Korwin-Mikke. Tylko wam gazeta/PO i PiS wpierają, że nie może wygrać...heh zobaczcie korwin-mikke.INFO tam jest więcej ludzi popierających JKM niz PO miało KIEDYKOLWIEK członków partii!!!! Nie pozwólcie PO i PiS pra-wybierać za WAS. Nie pozwólcie Wam prac mózgów i pre-WYBIERAĆ. Ten cały artykuł to jedna wielka ściema majaca na celu DYSKREDYTACJĘ CZŁOWIEKA, ale jak to ktos napisal: "Wielka mądrość podobna jest wielkiej głupocie, a wielka wymowność wygląda jak jąkanie się" A dziwnym trafem Korwin-Mikke przypomina i tym co mówi i tym jak wygląda Stańczyka! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdaczasu Plankton 02.06.10, 11:05 Nie krzyczymy również precz z lekarzami specjalistami, precz z inżynierami, precz z matematykami i fizykami , precz z biotechnologami. Ich liczba w stosunku do liczby ludności Polski jest taka,że w zasadzie są tylko planktonem a ich wypowiedzi tak niezrozumiałe i absurdalne dla większości ludzi, że potraktowanie ich na poważnie może być przyjęte za żart. Odpowiedz Link Zgłoś
i_am_keyser_soze Re: Plankton 02.06.10, 11:10 Yep, ale można polemizować że społeczna przydatność lekarzy, inżynierów, matematyków, fizyków, biotechnologów jest jednak większa niż Korwina. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdaczasu Można i będe 02.06.10, 11:37 Zniesienie ZUS-u i podatku dochodowego, wywalenie na śmieci szeregu bzdurnych koncesji i pozwoleń, prywatyzacja służby zdrowia, likwidacja niepotrzebnych urzędów byłoby moim zdaniem równie przydate społecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejto1 Re: Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetowa 02.06.10, 10:38 jerjar napisał: > To znane żarty JKM. On wie i my też, że dalej będzie nic nie robił. Poza noszen > iem muszki i strzelaniem bon motami oczywiście. On w przeciwieństwie do wielu innych polityków robi to za własne pieniądze... Odpowiedz Link Zgłoś
janonet4-4 Re: Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetowa 02.06.10, 10:43 oszołom do potęgi n tej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdaczasu Ja też mam argumnt jak i Ty 02.06.10, 11:08 geniusz do potęgi n tej!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
naiwny_cynik Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetował ... 02.06.10, 10:46 Śmiejcie się, śmiejcie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Facet jest zdołowany - nikt go nie bierze na serio 02.06.10, 11:19 A my się z niego śmiejemy. No bo w końcu jest śmieszny. Czy więc z litości dla JKM powinniśmy się przestać z niego śmiać i potraktować go choćby z udawaną powagą? Odpowiedz Link Zgłoś
po-pis-to-to-samo Re: Facet jest zdołowany - nikt go nie bierze na 02.06.10, 11:26 wuk4 napisał: > > A my się z niego śmiejemy. No bo w końcu jest śmieszny. > > Czy więc z litości dla JKM powinniśmy się przestać z niego śmiać i > potraktować go choćby z udawaną powagą? z królewskiego błazna Stańczyka też sie smiali. Skończyli pod Smoleńskiem i wtedy i teraz PO-PiS-ami akrobatycznymi! Wiecej masz tutaj : korwin-mikke.INFO piszesz jak ta warholstka szlachta Odpowiedz Link Zgłoś
szlag_mnie_trafi Z pewnością - litość to ludzkie uczucie. 02.06.10, 11:27 Mam jednak wrażenie, graniczące z pewnością, że on się nam tym samym - nie odwzajemni. Odpowiedz Link Zgłoś
killgore Re: Facet jest zdołowany - nikt go nie bierze na 02.06.10, 12:38 wuk4 napisał: > > A my się z niego śmiejemy. No bo w końcu jest śmieszny. > > Czy więc z litości dla JKM powinniśmy się przestać z niego śmiać i > potraktować go choćby z udawaną powagą? piszesz w liczbie mnogiej bo masz szczura w kieszeni? Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Re: Facet jest zdołowany - nikt go nie bierze na 02.06.10, 13:19 wuk4 napisał: > > A my się z niego śmiejemy. No bo w końcu jest śmieszny. > > Czy więc z litości dla JKM powinniśmy się przestać z niego śmiać i > potraktować go choćby z udawaną powagą? Zacznij lepiej litować się nad sobą i tymi którzy śmieją się z Tobą do wtóru. Bo właśnie przyznałeś się do własnej ignorancji i braku samodzielnego myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
gogonasz Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetował ... 02.06.10, 10:50 Coś mi się widzi,że Korwin-Mikke byłby znakomitym zastępcą ministra obrony,Bogdana Klicha. Odpowiedz Link Zgłoś
po-pis-to-to-samo www.korwin-mikke.INFO 02.06.10, 10:57 gogonasz napisał: > Coś mi się widzi,że Korwin-Mikke byłby znakomitym zastępcą ministra > obrony,Bogdana Klicha. Klich jest ekspertem psychiatra stad tylu psychicznych generałów włazi do kokpitu za rządów PO i PiS. To szkolenia typu KAMIKAZE. korwin-mikke.INFO Odpowiedz Link Zgłoś
zweglony_pazur widać jak propagandziści z GW mają was za idiotów 02.06.10, 11:00 najgorsze jednak jest to, iż widząc po wielu komentarzach mają rację. pożyteczny idiota - jeden z drugim - nie czytając wywiadu posługuje się zmanipulowanym "streszczeniem" z GW i próbuje "komentować". dwa proste przykłady: "Musi zostać stworzone stanowisko Generalnego Inspektora Sił Zbrojnych czy "hetmana polnego" - czyli dowódcy na wypadek wojny." - wiadomo, że "hetman polny" jako historyczny synonim brzmi komicznie. Generalny Inspektor Sił Zbrojnych - to już nazewnictwo odpowiadające współczesnej nomenklaturze. niedobrze, oj niedobrze. więc co daje funkcjonariusz propagandy z GW? widzieliśmy w artykule. "Prezydent ma również prawo inicjatywy ustawodawczej - i będę je wykorzystywał bardzo szeroko, na początek w celu zasadniczej reformy sądownictwa." - o tym nie wolno pisać, bo brzmi sensownie i jeszcze może się spodobać. co innego gdyby powiedział to ktoś z PO, PiS czy SLD. ale Korwin? przecież z nim walczymy na froncie ideologicznym wszelkimi możliwymi sposobami. wyrwiemy z kontekstu i walniemy w tytule dalszą część wypowiedzi nawiązującą do tego, iż zgodnie z prawem weta, Korwin chce wetować głupie ustawy. co więc robią funkcjonariusze propagandy z GW? wrzucają w tytule "Będę wetował i dawał orędzia". skojarzenia są oczywiste - pożyteczny idiota łykający wszystko co poda mu na tacy ministerstwo prawdy przyjmuje do wiadomości to, że Korwin-Mikke będzie torpedował prace rządu i parlamentu, wetował wszystko jak leci i pieprzył farmazony w TV - czyli głupek i szaleniec. to tylko dwa proste przykłady. autor tej manipulacji (szkoda, że jakoś nie chce się pod nią podpisać) po zakończeniu walki na froncie ideologicznym w imię budowy socjalizmu, demokracji medialnej, wolności słowa i oczywiście OBIEKTYWIZMU - czyli stworzeniu tego gniota mógł spokojnie udać się na korytarz na kawę z automatu (obrzydliwą lurę, mającą tyle samo wspólnego z kawą, co jego pisanina z dziennikarstwem). a gdyby znowu wyprzedził w sondażu Pawlaka, Olechowskiego, Leppera to wymyślimy coś nowego. przecież idioci łykną to bez popitki. Odpowiedz Link Zgłoś
szlag_mnie_trafi Plany wojny zaczepnej, proponuiję przetestować 02.06.10, 11:24 na własnych sąsiadach. Może wybiją z głowy... Odpowiedz Link Zgłoś
po-pis-to-to-samo Re: Plany wojny zaczepnej, proponuiję przetestowa 02.06.10, 11:28 szlag_mnie_trafi napisał: > na własnych sąsiadach. Może wybiją z głowy... > nic takiego korwin-mikke nie powiedział. to MANIPULACJA WYBORCZEJ. odróżniajmy rzeczywistość od FIKCJI gazety wybiórczej! posluchaj prosze: korwin-mikke.INFO Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Re: Plany wojny zaczepnej, proponuiję przetestowa 02.06.10, 13:23 szlag_mnie_trafi napisał: > na własnych sąsiadach. Może wybiją z głowy... > Kolejny ignorant i pustogłów, który widzi i czyta(?) to co chce. Odpowiedz Link Zgłoś