sharn1 08.06.10, 07:56 To niemożliwe. Przecież TVP to "pisowska" stacja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jurek4491 Program Tomasza Lisa zostaje w TVP 08.06.10, 08:14 To jedyny obiektywny dziennikarz w telewizji pisowskiej, cała reszta padła na pysk i posłusznie wykonuje polecenia góry. Odpowiedz Link Zgłoś
ozjasz.szechter.szlangbaun Re: Program Tomasza Lisa zostaje w TVP 08.06.10, 08:34 Pierdo......sz, aż na wymioty zbiera!!!LIS obiektywny!!!Wystarczy że przywali w TUSKA, I będziesz pociskał, że nieobiektywny Odpowiedz Link Zgłoś
maczimo Program Tomasza Lisa zostaje w TVP 08.06.10, 08:33 Tomasz Lis - "pisowski" dziennikarz. Gratuluje panu redaktorowi zdrowego rozsądku. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk-sikora odpowiedź dla "sharn1" 08.06.10, 08:44 To jest jedyny obiektywny program publicystyczny w TVPiS, a ponadto jedyny który przynosi pokaźne zyski finansowe. Bez tego zastzryku finansowego TVP by padła. Odpowiedz Link Zgłoś
donpedro1968 Re: odpowiedź dla "sharn1" 08.06.10, 09:02 Daj sobie heniu na wstrzymanie.Program LISA 'obiektywny". Lisek ma w d.......e, PO iPIS, ON KREUJE SWOJĄ OSOBOWOŚĆ! Dla mnie to krętacz i człowiek bez poglądów, który zaliczył już wszystkie stacje.Nie był jeszcze w telewizji "TRWAM", ALE JAK MU rydzyk dobrze zapłaci, to i tam polezie. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk-sikora odpowiedź dla "donpedro1968" 08.06.10, 09:19 Muszę przyznać, że wczorajszy program, Lis prowadził skandalicznie, na szczęscie piloci nie dali sie zmanipulować. Po raz pierwszy czułem się zniesmaczony oglądając "Tomasz Lis na żywo". Odpowiedz Link Zgłoś
donpedro1968 Re: odpowiedź dla "sharn1" 08.06.10, 09:20 Oglądałeś wczoraj heniu KUCZYŃSKIEGO u LISA? Fajnie gość pociskał! Mówił "ja nikogo nie oskarżam", by po chwili dodać "jestem przekonany, że to KACZYŃSKI jest odpowiedzialny za tą katastrofe" Odpowiedz Link Zgłoś
henryk-sikora Re: odpowiedź dla "sharn1" 08.06.10, 09:57 No tak, ja bym publicznie nie używał takich słów. To jest zbyt poważna sprawa, to jest tragedia. Ale podzielam pogląd, że w samolocie wystapił syndrom myślenia zbiorowego. Oczywiście to nie jest jedyna przyczyna. Ci młodzi piloci byli poprostu kiepsko wyszkoleni i wcale nie obwiniam pilotów. Po raporcie, za kilka miesięcy połowa MON powinna pójśc na zieloną trawke. Polityczną odpowiedzialnośc ponoszą wszyscy kolejni ministrowie obrony narodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
donpedro1968 Re: odpowiedź dla "sharn1" 08.06.10, 12:06 Tu się z Tobą zgadzam!!Wszyscy są winni tego "gnoju" w MON. SLD, PIS, PSL,AWS, PO.Petelicki ma rację ,że trzeba tam zrobić porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: odpowiedź dla "sharn1" 08.06.10, 10:52 Mówił "ja nikogo nie oskarżam", by po chwili dodać "jestem > przekonany, że to KACZYŃSKI jest odpowiedzialny za tą katastrofe" To akurat ma swoją nazwę. "Michnikowszczyzna". Odpowiedz Link Zgłoś
henryk-sikora Re: odpowiedź dla "sharn1" 08.06.10, 10:59 A Ty swoje, masz jakiś uraz na punkcie Adama Michnika czy co?:) Cytujesz tego szowiniste Ziemkiewicza bezustannie. Odpowiedz Link Zgłoś
klarneta8 P. red. LIS, ratuje TVP,jedyna normalna postac ,kt 08.06.10, 09:28 potrafi pobudzic do dyskusji wszystkich- zwolennikow i przeciwnikow, otwiera oczy na nienormalnosc, a o to przeciez chodzi, by edukowac narod, a nie wciskac ciemnote. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Program Tomasza Lisa zostaje w TVP 08.06.10, 10:11 Przynajmniej pozwala się wypowiedzieć w swoim programie wszystkim stronom, a nie jak ten kaczy wypierdek Wildstein, który zaprasza głównie zacietrzewionych pis-oszołomów, żeby razem z nimi lizać zadek kaczorowi i poujadać sobie wspólnie na rząd, na zasadzie - póki nasze trza używać ile się da. Odpowiedz Link Zgłoś
nocozabrednie Program Tomasza Lisa zostaje w TVP 08.06.10, 11:11 <<Talk-show "Tomasz Lis na żywo" od stycznia do końca maja br. oglądało średnio 2,9 mln widzów. Dane: Nielsen Audience Measurement za wydania.>> ------------------------------------------------------------------ Jak można takie rzygi oglądać? Rozumiem, że są tacy co potrafią wszystko zjeść, ale po tym wymiociny podziwiać? Ten człowiek to kukła z umiejętnościami aktorskimi, która nic nie czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
gucio60 Re: Program Tomasza Lisa zostaje w TVP 08.06.10, 12:17 Myślisz, że jest dorównuje Pospiesualskiemu ? Odpowiedz Link Zgłoś
cynglisciplujajademnienawisci Program ośLISła gLISta zostaje w TVP 08.06.10, 11:13 prawda2.info/viewtopic.php?t=11721 Odpowiedz Link Zgłoś