maruda.r 10.06.10, 15:35 To trzeba było pokazać - prawdziwą twarz Jarosława Kaczyńskiego - zaznaczył Palikot. www.woomer.pl/images/1225/2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadekok Re: Palikot: Kaczyński wykorzystuje tragedię włas 10.06.10, 16:01 maruda.r napisał: > > www.woomer.pl/images/1225/2.jpg ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ od marszałka Marka Jurka gen.Augusto Pinochet dostał ryngraf z wizerunkiem Matki Boskiej. > Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Re: Palikot: Kaczyński wykorzystuje tragedię włas 10.06.10, 20:00 Pleciesz bajdy przecie ryngraf zawoził kamiński wysłannik pis dzisiaj Europoseł. www.fotka.pl/grupa/301195/NISZCZ_KACZYZM/ Odpowiedz Link Zgłoś
nocozabrednie Palikot wykorzystuje tragedię własnej rodziny 10.06.10, 16:03 <<Jarosław Kaczyński znakomicie, cynicznie, nihilistycznie wykorzystuje tragedię swojej własnej rodziny, wykorzystuje to z zimną krwią dla własnej kariery politycznej. To jest porażające Jarosława Kaczyński wykorzystuje tragedię najbliższych ludzi do zdobywania punktów politycznych - powiedział Palikot w czwartek dziennikarzom w Sejmie.>> --------------------------------------------------------------------- I czy tylko kaczka zajmuje się w tej sytuacji własną promocją? Paliknot też cynicznie i nihilistycznie wykorzystuje tą sytuację i drażni go to jak się zwraca na to uwagę. Mentalnie pod względem władzy niewiele różnią się od siebie. Po prostu Jarko jest lepszy. Cel uświęca środki. Odpowiedz Link Zgłoś
agap.e Komorowski znowu zrobił z siebie idiotę. 10.06.10, 16:12 Stwierdził dzisiaj o pisowskiej prowokacji w Londynie,sęk w tym ,ze typ ,ktory go obdarowal to byly czlonek PeŁo Odpowiedz Link Zgłoś
shoshke Re: Komorowski znowu zrobił z siebie idiotę. 10.06.10, 16:19 Wolę Komorowskiego w charakterze idioty od jednego "geniusza" Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
kurelski Re: Komorowski znowu zrobił z siebie idiotę. 10.06.10, 17:56 shoshke napisała: > Wolę Komorowskiego w charakterze idioty od jednego "geniusza" Kaczyńskiego Czy ty klapiesz w klawisze z Tworek ? Odpowiedz Link Zgłoś
kurelski Re: Komorowski znowu zrobił z siebie idiotę. 10.06.10, 18:17 agap.e napisał: > Stwierdził dzisiaj o pisowskiej prowokacji w Londynie,sęk w tym ,ze typ ,ktory > go obdarowal to byly czlonek PeŁo On nie musi robic s siebie idioty (wystarczy poczytac kilka z jego ostatnich wypowiedzi) on idiota jest wiekszym niz wzor chamstwa PO bredzacy na zlecenie Tuska Palikot Odpowiedz Link Zgłoś
minstrel515 Re: Komorowski znowu zrobił z siebie idiotę. 10.06.10, 18:40 Wykonałeś kochany braciszku swoją dzienną normę, idż się teraz pomodlić o wszystkie plagi egipskie dla tych wrednych lyberałóf. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Re: Komorowski znowu zrobił z siebie idiotę. 10.06.10, 22:19 ch_u_j_u_! opowiadasz dyrdymały! www.fotka.pl/grupa/301195/NISZCZ_KACZYZM/ Odpowiedz Link Zgłoś
borys_j Re: Komorowski znowu zrobił z siebie idiotę. 10.06.10, 22:26 Nerwy puszczają tuskomatołkom :))))))))) już czują, że 71830 wpadka przerżnie i to w pierwszej turze... :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Zaraz,zaraz... 10.06.10, 16:16 czy wybieramy prezydenta czy przebierańca? Oryginał czy fałszywkę? Człowieka uczciwego i mądrego, czy podpierającego się wątłą, ale jednak, popularnością martwego brata? Żonatego mężczyznę, czy "starego kawalera", podpierającego się po. żony p. Jakubiak, po. teściowej J.Staniszkis, zbolałą i gwałtownie wzbogaconą (dzięki moim podatkom) brataniczką? Wybieramy pierwszego obywatela z normalnymi grobami rodzinnymi czy takiego, który szantażem moralnym wymusił pochówek brata i szwagierki na Wawelu? Pan Palikot MA RACJĘ. Kaczyński cynicznie gra na emocjach ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
nocozabrednie zarażacze 10.06.10, 16:48 Później zaczniemy wybierać. Zresztą co to za wybór. Między przebierańcem a przebierańcem. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Trudno temu zaprzeczyc, co napisales. 10.06.10, 16:59 Kaczor to parszywy i wredny kurdupel, gdyby mogl, to by z trupkiem braciszka-blizniaka zaczal objezdzac CALA POLSKE. Odpowiedz Link Zgłoś
kurelski Re: Trudno temu zaprzeczyc, co napisales. 10.06.10, 18:21 edek47 napisał: > Kaczor to parszywy i wredny kurdupel, gdyby mogl, to by z trupkiem > braciszka-blizniaka zaczal objezdzac CALA POLSKE. Wlasni o takich jak ty Po za pomoca Palikota zabiega - bredz tak dalej jestes sila najbardziej rozwalajaca POchamstwo to podstawowa sila PO. Odpowiedz Link Zgłoś
minstrel515 Re: Trudno temu zaprzeczyc, co napisales. 10.06.10, 18:42 Uważaj jasiu, bo się spocisz. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt0_1 Re: Trudno temu zaprzeczyc, co napisales. 10.06.10, 21:28 edek47 napisał: > Kaczor to parszywy i wredny kurdupel, gdyby mogl, to by z trupkiem > braciszka-blizniaka zaczal objezdzac CALA POLSKE. Palikot odniósł sukces.Ma pilnych uczni. Odpowiedz Link Zgłoś
pal666 Re: Zaraz,zaraz... 10.06.10, 17:03 w kwestii formalnej: to nieelegancko uzywać wyboldowanej czcionki, melu. Odpowiedz Link Zgłoś
minstrel515 Re: Zaraz,zaraz... 10.06.10, 17:42 Zgadzam się całkowicie. Wywiady z Kaczyńskim przypominają mi do złudzenia wywiady z panem Józkiem, hodowcą drobiu. Ten sam poziom absurdu. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt0_1 Re: Zaraz,zaraz... 10.06.10, 21:31 minstrel515 napisał: > Zgadzam się całkowicie. Wywiady z Kaczyńskim przypominają mi do > złudzenia wywiady z panem Józkiem, hodowcą drobiu. Ten sam poziom > absurdu. Ja myślałem że absurdem jest twierdzenie że gaz łupkowy wydobywa się metodą odkrywkową , ale to rzecz gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Zaraz,zaraz... 11.06.10, 07:32 emeryt0_1 napisał: > > absurdu. > Ja myślałem że absurdem jest twierdzenie że gaz łupkowy wydobywa się > metodą odkrywkową , ale to rzecz gustu. Nie wiem czy to nie lepsze.www.youtube.com/watch?v=EDDKXIWlIEY&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
kurelski Re: Zaraz,zaraz... 10.06.10, 18:00 Palikot jako wzor chamstwa i durnoty jedyne silne ramie Pieprzonych Obesrancow jest przykladem dna spolecznego i wszystkiego co sie z nim wiaze Teraz Teraz Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: Zaraz,zaraz... 10.06.10, 20:56 kurelski napisał: > Palikot jako wzor chamstwa i durnoty jedyne silne ramie Pieprzonych > Obesrancow jest przykladem dna spolecznego i wszystkiego co sie z > nim wiaze Teraz Teraz Dziekuje panu za merytoryczną i bardzo głęboką odpowiedź. To doprawdy budujące, jakimi intelektualistami (inaczej) dysponuje PiS. Pogratulować. Odpowiedz Link Zgłoś
kurelski Re: Zaraz,zaraz... 10.06.10, 18:45 Gratulacje wajdowanie jak Palikot ze swinskim ryjem.PO i Tuska naczelny cham Polski Palikot wzorem i autorytetem. Falszywka to od Ciebie jedzie - zgnilizna i grobem -a moze to ty jestes to drugie zwierze futerkowe pozal sie boze Profesora Bartoszewskiego ,skoto Lis jest pierwszy? Odpowiedz Link Zgłoś
minstrel515 Re: Zaraz,zaraz... 10.06.10, 19:07 Co tu by na to można? Lachiw rezaty? Odpowiedz Link Zgłoś
bigark Re: Zaraz,zaraz... 10.06.10, 19:28 Bełkot, bełkot... Podaj nazwisko Twojego nauczyciela z polaka! bigark Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt0_1 Re: Zaraz,zaraz... 10.06.10, 21:26 mela_1 napisała: > czy wybieramy prezydenta czy przebierańca? Oryginał czy > fałszywkę? Człowieka uczciwego i mądrego, czy podpierającego się > wątłą, ale jednak, popularnością martwego brata? Żonatego mężczyznę, > czy "starego kawalera", podpierającego się po. żony p. Jakubiak, po. > teściowej J.Staniszkis, zbolałą i gwałtownie wzbogaconą (dzięki moim > podatkom) brataniczką? Wybieramy pierwszego obywatela z normalnymi > grobami rodzinnymi czy takiego, który szantażem moralnym wymusił > pochówek brata i szwagierki na Wawelu? Pan Palikot MA RACJĘ. > Kaczyński cynicznie gra na emocjach ludzi. Kaczyński to nie moja bajka ale wolę Kaczyńskiego jak nijaką postać Komorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzi-0001 Re: Zaraz,zaraz... 10.06.10, 21:31 ale przecież bratanica wzbogaciła się nie dzięki wujkowi, lecz dzięki Tuskowi. Odpowiedz Link Zgłoś
lechu733 Palikot: Kaczyński wykorzystuje tragedię własne... 10.06.10, 16:17 Tyle telewizji, tyle kamer, tyle policji. I jakoś nikt nie zauważył butelek, kamieni, desek rzucanych przez PIS. Może poprostu Palikot łże jak...jak...jak Palikot. niepoprawni.pl/blog/991/polszewicy Odpowiedz Link Zgłoś
jurber1 Palikot: Kaczyński wykorzystuje tragedię własne... 10.06.10, 16:26 "Wszystko na sprzedaż !" Ekshibicjonizm ? Brak wyższych uczuć ? Czy po prostu chorobliwa, przerażająca, przebijająca normalne uczucia mania władzy ? Jakkolwiek by to zdiagnozować, ten facet jest zagrożeniem dla wszystkich; na razie stwierdził; "ta polsko-polska wojna doprowadziła do tragedii", ale wcale nie zamierza się uspokoić ! Nie dajmy się im wszystkim (Rydzykom, Sniadkom, Gazeciarzom)zwariować Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej369 Re: Palikot: Kaczyński wykorzystuje tragedię włas 10.06.10, 17:35 Można rzec tylko to - PiS wart PO, a PO wart jest PiSu. Zgraja cyników rządnych władzy za wszelką cenę, nawet po trupach aby tylko cel uświęcił środki i ośrodki pierwszyk cyników w Najjaśniejszej Rzeczpospolitej. Odpowiedz Link Zgłoś
kurelski Re: Palikot: Kaczyński wykorzystuje tragedię włas 10.06.10, 18:09 Kochany czytaj co piszesz ty juz wariat jestes tylko swinski ryj doczepic i mozesz konkurowac z Palikotem. Odpowiedz Link Zgłoś
minstrel515 Re: Palikot: Kaczyński wykorzystuje tragedię włas 10.06.10, 18:30 Podobno ta wasza toruńska szkoła uczy również kultury medialnej? Jakoś nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
drmuras Palikot najwyższym autorytetem GW 10.06.10, 16:54 Tu jest walka o koryto więc Palikot ma coś do wyszczekania. NA szczęście im go wiećej tym spada szansa Gajowego ciamciaramci. Tylko nie szczekajcie bo mam PIS daleko w d. Odpowiedz Link Zgłoś
m1r4640 Palikot: Kaczyński wykorzystuje tragedię własne... 10.06.10, 17:11 dla nas byla by to tragedia gdyby zostal wybrany zadymiarz bez rodziny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
minstrel515 Re: Palikot: Kaczyński wykorzystuje tragedię włas 10.06.10, 17:51 Kaczyński nie pali się do prezydentury, raczej chodzi o przetestowanie obecnego poparcia dla PiS; on sam nie wierzy,że może wygrać teraz, ale bardzo chce wrócić jako premier z realną władzą w przyszłym roku. Zemsta będzie słodka. Odpowiedz Link Zgłoś
kurelski Re: Palikot: Kaczyński wykorzystuje tragedię włas 10.06.10, 18:05 m1r4640 napisał: > dla nas byla by to tragedia gdyby zostal wybrany zadymiarz bez > rodziny!!! Kretyn z rodzina w dodatku nekrofil i pedzio to marzenie kazdego polaka Odpowiedz Link Zgłoś
minstrel515 Re: Palikot: Kaczyński wykorzystuje tragedię włas 10.06.10, 18:33 Ależ piana! Jak u psa przed walką, no, no, podziwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt0_1 Re: Palikot: Kaczyński wykorzystuje tragedię włas 10.06.10, 21:37 m1r4640 napisał: > dla nas byla by to tragedia gdyby zostal wybrany zadymiarz bez > rodziny!!! Czyli lodziarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
kurelski Palikot: Kaczyński wykorzystuje tragedię własne... 10.06.10, 17:53 Ozywiscie ze nie ma co polemizowac ze wzorem chamstwa i kretynstwa w Polsce . Kto poza GW uwaza wywloka jak chory Palikot, powaznym kandydatem do dyskusji - chyba ze Tusk Michnik i reszta nekrofili PO. Wpierw posluchac co Pietrzak mysli(YOUTUBE) o balwanstwie a potem wyspowiadac sie kosciele przykleic sobie swinski ryj i czekac co PO w osobie Palikota zleci napisac. Odpowiedz Link Zgłoś
minstrel515 Re: Palikot: Kaczyński wykorzystuje tragedię włas 10.06.10, 18:01 Swięte słowa bracie redemptorysto, szczęść Boże. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Palikot: Kaczyński wykorzystuje tragedię włas 10.06.10, 18:02 kurelski napisał: Kto poza GW uwaza wywloka jak chory Palikot, powaznym > kandydatem do dyskusji - ********************************* Całe PiS mówi głównie o Palikocie. Odpowiedz Link Zgłoś
kurelski Re: Palikot: Kaczyński wykorzystuje tragedię włas 10.06.10, 18:30 maruda.r napisał: > kurelski napisał: > > Kto poza GW uwaza wywloka jak chory Palikot, powaznym > > kandydatem do dyskusji - > > ********************************* > > Całe PiS mówi głównie o Palikocie. > Palikot jest w tej chwili zgodnie z PO i Tuskiem jest strona reprezentujaca partie -poniewaz jest rownoczesnie wzorem chamstwa ponizaniem jest rozmowa z chamem ,PIS mowi ze z chamem sie nie rozmawia,PO nie ma nic do powiedzenia poza chamstwem wiec kolko sie zamknelo.Palikot=chamstwo= Tusk=chamstwo = PO = Palikot. Odpowiedz Link Zgłoś
minstrel515 Re: Palikot: Kaczyński wykorzystuje tragedię włas 10.06.10, 18:46 Można się pogubić, to kto do cholery jest tym chamem? Kaczyński? Ja protestuję, przecież on się zmienił. Odpowiedz Link Zgłoś
bigark Re: Palikot: Kaczyński wykorzystuje tragedię włas 10.06.10, 19:25 Naplułeś, wyrzygałeś, wys... Ale, co chciałeś powiedzieć? Co miałeś z polaka w podstawówce? Jarek? bigark Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re:W Londynie plastikowego :) rzucił zwolennik PO! 10.06.10, 17:56 Pan Wróbel o ile się nie mylę,bo nie mogę się teraz tego doszukać. Pan Wróbel robił kampanię PO w Angli,(chyba w Lądynie) w poprzednich wyboach do sejmu i senatu. To młody człowiek jak widzialem na zdjęciu i dla mnie jest ON zwiastunem tego ,że młode pokolenie zaczyna otwierać oczy ! Odpowiedz Link Zgłoś
minstrel515 Re:W Londynie plastikowego :) rzucił zwolennik PO 10.06.10, 18:03 O mój Boże, widzisz, słuchasz, czytasz i nie grzmisz. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej369 Re:W Londynie plastikowego :) rzucił zwolennik PO 10.06.10, 18:39 minstrel515 napisał: > O mój Boże, widzisz, słuchasz, czytasz i nie grzmisz. Jak to nie! Widzę, słucham, czytam i działam! A katastrofa pod Smoleńkiem, a powódz pochodząca z grzmotów - mało, chcecie jeszce więcej? A tak poważniej: Dlaczego wciąż wzywacie Boga w nikczemnym działaniu? Dzisiaj "o mój Boże", jutro w imię Boga i na ustach Bóg nowa wojenka, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re:W Londynie plastikowego :) rzucił zwolennik PO 10.06.10, 20:58 Proszę nie robić wstydu PiSowi i prosze używać słownika ortograficznego. Odpowiedz Link Zgłoś
yanuss PO zawlaszcza wszystko... 10.06.10, 18:25 Tego osobnika ze swinskim ryjem nie nalezy brac pod uwage. Jednak istotne jest klamstwo, ktore wciska Polakom jego chora organizacja. Oto Kaczynski mial korzystac z tragedii smolenskiej. No to zobaczmy, ktora to partia wykorzystala zaczynajac jeszcze nawet w dzien tej tragedii wszystkie mozliwosci by zawlaszczyc wakujace urzedy obsadzajac je ze swego nadania. Czy to robil kandydat PiS czy PO ? Czy choc w jednym wypadku poczekala PO do wyborow ? Nie, chodzi o zabezpieczenie sie na wypadek przegranej. To jest wlasnie wykorzystywanie tragedii smolenskiej w polityce.. Odpowiedz Link Zgłoś
kurelski Re: PO zawlaszcza wszystko... 10.06.10, 18:58 Dobrze napisane ze kampania idzie o ukrycie kto tak naprawde sie na katastrofie smolenskiej dorobil i kto na trumnach jezdzi .A zwody bandy PO i Opieka Nad Klamstwem GW. To jest wajdowanie Polakow w stylu UB- ckim(ja tych panow znam, jeden tlumaczyl mi ze wyjazd do zgnilego kapitalizmu to duzo gorzej niz siedziec w socjalistycznym wiezieniu - sam jest w Toronto ha ha) Odpowiedz Link Zgłoś
minstrel515 Re: PO zawlaszcza wszystko... 10.06.10, 19:11 No i trudno się z Palikotem nie zgodzić, że na tej katastrofie pis korzysta, jeszcze jak! Odpowiedz Link Zgłoś
minstrel515 Re: PO zawlaszcza wszystko... 10.06.10, 19:02 Jak na poważnie, to proszę bardzo. Kto najbardziej skorzysta na śmierci Lecha Kaczyńskiego, jeśli wygra wybory? Kto na ostatnim zjeździe swojej partii stwierdził, że w najbliższych latach nie ma szans na powrót do władzy? Kto z polityków polskich miał największy negatywny elektorat do katastrofy smoleńskiej, a teraz poczuł krew i atakuje po staremu chociaż próbuje wmówić opinii publicznej, że jest kimś innym nagle? Człowiek po takiej tragedii osobistej w naturalny sposób odsunąłby się z życia publicznego na parę miesięcy. Obawiam się, że wbrew pozorom ten człowiek szuka zemsty za wszystkie swoje porażki i za śmierć brata. Nie wygląda to najlepiej dla wszystkich, jeśli główną jego motywacją jest chęć odwetu. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Palikot: Kaczyński wykorzystuje tragedię własne... 10.06.10, 19:58 Wreszcie dobre newsy! www.fotka.pl/grupa/301195/NISZCZ_KACZYZM/ Odpowiedz Link Zgłoś
seawolf2 Lubelska klapa PO 10.06.10, 20:22 Ja wiem że uważacie działania Janusza za kontrowersyjne. Ale jak go usuniecie z partii, ja też odchodzę. Znam go wiele lat i daję słowo honoru, że jestem w stanie nad nim zapanować. Jestem pewien, ręczę własnym słowem, że jest lojalny wobec Platformy. Możecie mnie osobiście uczynić odpowiedzialnym politycznie za niego. Bronisław Komorowski Powtórzyłem to zdanie z wczorajszego tekstu, bo to tłumaczy wszystko, co się dzieje w tej kampanii wyborczej. Niektóre pytania i odpowiedzi są nieistotne, są jednak takie, które pozwalają dotrzeć natychmiast do sedna sprawy. Takim pytaniem, na przykład, na które nie ma na razie odpowiedzi, jest to o wysokość lotu Tupolewa, o to, dlaczego piloci do kilku sekund przed katastrofą byli spokojni, przekonani, że lecą tak, jak trzeba.. Odpowiedź na to będzie matka wszystkich odpowiedzi w tej sprawie. Podobnie ta wypowiedź Komorowskiego jest najważniejszą w tej kampanii, tłumacząca wszystko, co robi Janusz Palikot. Reszta to mało znaczące filipiki, harce słowne, które niczego istotnego nie wnoszą. Przez pierwsze tygodnie , w kwietniu, PO wahala sie, co zrobic, jaka strategie przyjac, w ktora strone sie skierowac. Wreczcie podjeto decyzje. dramatyczna decyzję , w pewnym momencie, po dłuższym wahaniu, z desperacji, czy wyrachowania PO, czy szerzej, szefowie projektu nazywanego PO, uwolnili z aresztu domowego Palikota dokonując tym samym wyboru, jak będzie kampania. W tej samej sekundzie wiadomo było, kto i co powie w tej kampanii, w którym momencie i jaka będzie reakcja PiS. To znaczy tu nastąpiła kompletna klapa planu PO, bo PiS i Jarosław zachowują się wzorowo, zero reakcji na zaczepki, nie odpowiadają chamstwem na chamstwo, PO w osobach Szalonych Starców: Kutza, Niesiołowskiego, Wajdy, Bartoszewskiego, Olbrychskiego, Hołdysa, czy żulików- nihilistów w rodzaju Palikota, Wojewódzkiego, rzuca w jakimś kompletnie zdziczałym, przerażającym amoku wyzwiskami, nieledwie opluwa w szale obiektywy kamer, a Jarosław jest cool, spokojny, uśmiechnięty, mądry i rozsądny. Czyli taki, jakim był zawsze, zanim pracowicie przyprawiono my gebę. Ten kontrast musi być widoczny i wyraźny nawet dla tych, którym wdrukowano przez lata cierpliwej, systematycznej pracy obraz szalonego, złego gnoma ogarnietego nienawiścią i wywołuje gigantyczny dysonans poznawczy, podobny, jak u Gombrowicza- „no jak zachwyca, skoro nie zachwyca”,.czyli obecnie „ no jak jątrzy, skoro nie jątrzy????” To nie PiS wyzywa Komorowskiego od ponurych ch…., poj….ńców, psychopatów, nikczemników, nekrofili, tylko to cream of the cream salonowej udecji i uwolstwa używa takich wyszukanych określeń wobec kontrkandydata, przy okazji trzymając nad głowa banner- „zgoda buduje!” Zgoda z ponurym ch…? Z poj.. ańcem? Z nekrofilem? To, oczywiście niemożliwe, nic dziwnego zatem, ze Palikot z hałastrą swoich pałkarzy urzadził w prawdziwym stylu partii miłości happening prorodzinny 50 metrow od wiecu Kaczyńskiego, zagłuszając przy pomocy megafonów jego wystapienie. Sam pomysł czegos takiego jest tak prostacki, tak obciachowy, tak żenujący, ze gdyby nie parasol ochronny, jaki nadal ma zapewniony i Palikot, i sama PO, to by właściwie było po kampanii, PO zostałaby rozniesiona na butach, zabita śmiechem i walczyła by o uzyskanie minimum 5%. No, ale jesteśmy w Polsce, w której tuzy dziennikarstwa to wypróbowani towarzysze , przodownicy w wyszkoleniu bojowym i politycznym, wiec tak od razu to nie wyjdzie. Ale wyjdzie…. Pamiętacie kongres PiS , na który Palikot obiecał się wkraść w przebraniu kobiety? Ilez było zdrowego śmiechu wśród braci dziennikarskiej, jakiż to był wspaniały, szampański pomysł! Nawiasem mówiąc zamiast niego nadawała na jego blogu niejaka redaktor W. zaprzyjaźniona z Palikotem. Swoja drogą, dowcipas Palikota jest strasznie przyciężkawy, kojarzy mi się z szpasami z niemieckiej TV, smarowanie g… nem, podstawianie torta pod siedzenie, tego typu klimaty. Dla mnie człowiek pozbawiony poczucie humoru jest ułomny, w takim samym stopniu, jakby nie miał kończyny, albo słuchu. W ucho można wsadzić głośniczek, zamiast nogi można przypiąć protezę, ale poczucie humoru albo jest, albo nie ma. Albo się ma tak ciężkie i budzące zażenowanie, jak ów poseł z Biłgoraja. Ale cos się w międzyczasie stało. Widownia już nie klaszcze, nie udaje, że ją to strasznie bawi, już tylko nieliczne grouppies na forach zachwycaja się boskim Januszkiem, w stylu ”ależ się ten Kaczyński go boi, jego inteligencji i lekkiego humoru, widzicie to??? Hahahaha, widzicie to????? Jakiej dyspepsji dostaje, ha,ha,ha,ha!” To już chyba tylko ostatnia RRK, zakochana w Palikocie, niczym pani Eliza, kobieta w wieku dojrzalym, w Panu Sułku kochanym, tak pisze. Ostatni happening w Lublinie był totalną klapą Komorowskiego. Piszę świadomie : Komorowskiego, bo : daję słowo honoru, że jestem w stanie nad nim zapanować. Jestem pewien, ręczę własnym słowem, że jest lojalny wobec Platformy. Możecie mnie osobiście uczynić odpowiedzialnym politycznie za niego. Bronisław Komorowski W końcu nie byle kto to mówi, tylko Marszałek Sejmu i p. o. głowy państwa , ktory od momentu ogloszenia wynikow wyborow ma sie przepoczwarzyc, zdaniem Nowaka, w Meza Stanu i juz nie udawac wioskowego glupka i nie popelniac gaf ( na razie musi sie wyszumiec), zatem podważać to było by niesłychanym grubiaństwem, na co właściwie znalazło by się i stosowny paragraf. Jest jasno określone, kiedy happening jest sukcesem. Skoro więc Palikot bezradnie przemawiał do pleców tysięcy ludzi skandujących „Jarek, Jarek”, skoro zaczepki meneli z PO, którzy wykrzykiwali w strone skandujących „Gdzie jest ten sk… Kaczyński”, „Trzeba ich wszystkich wyrżnąć”, którzy zaatakowali i pobili człowieka z flaga z kirem, pozostały bez odpowiedzi ( pozy tym , ze ktoś rzucił kamieniem, podobnie, jak w Londynie, był to były aktywista PO, ciekawe…), to była to kompletna klapa. Klapa PO i klapa Komorowskiego. Teraz pozostaje już tylko robić dobrą minę do złej gry,. Jechać według przygotowanego scenariusza- skarżyć się na pisowskie hordy z butelkami, deskami i kamieniami zakłócającymi radosny i przyjazny prorodzinny happening PO. To się nazywa damage control, minimalizacja zniszczen i strat, jaki dzielny poseł wyrządził swojej partii i swojemu przyjacielowi. www.niepoprawni.pl/blog/1489/klapa-lubelska-po seawolf.salon24.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: Lubelska klapa PO 10.06.10, 21:03 Komorowski wygra i tyle w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Palikot: Kaczyński wykorzystuje tragedię własne... 10.06.10, 20:50 Jestem fanem wariata Palikota! www.fotka.pl/grupa/301195/NISZCZ_KACZYZM/ Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt0_1 Palikot: Kaczyński wykorzystuje tragedię własne... 10.06.10, 21:21 Ja się pytam czy Palikot to zboczeniec i degenerat? Jeśli tak to niech Bóg ma naszą ojczyznę w opiece jeśli ten typ jest przyjacielem przyszłego prezydenta RP. Odpowiedz Link Zgłoś
nocozabrednie Palikotasek manipulatorek bez skrupułów 10.06.10, 21:56 > Ja się pytam czy Palikot to zboczeniec i degenerat? Jeśli tak to niech > Bóg ma naszą ojczyznę w opiece jeśli ten typ jest przyjacielem > przyszłego prezydenta RP. --------------------------------------------------------------------- Ależ to jest zboczeniec i degenerat, który w nieskończoność powołuje się na Gombrowicza. Myśli, że on go usprawiedliwia. Pustki i zacietrzewienia nie da się usprawiedliwić, ale jemu w opinii publicznej to uchodzi. Tak właśnie nienawidzimy siebie, że tego już niedostrzegamy. Odpowiedz Link Zgłoś
color-trend Palikot: Kaczyński wykorzystuje tragedię własne... 10.06.10, 21:58 Coś takiego. A kiedy debil Palikot zacznie wykorzystywać swoj mózg. Chyba,że tam pustka. Odpowiedz Link Zgłoś
bargielek Palikot: Kaczyński wykorzystuje tragedię własne... 10.06.10, 22:08 to prawda.Gdybym ja straciła bliskich w wypadku to w >de< miałabym polityke a na pewno nie starałabym wejść na miejsce osoby którą straciłam.Wszystkim jest żal p.Kaczyńskiego i na pewno pójdą głosować na niego rozmodlone berety a nie wyborcy po przemyśleniach... Odpowiedz Link Zgłoś
ex.czytelnik.wyborczej Re: Palikot: Kaczyński wykorzystuje tragedię 10.06.10, 22:10 maruda.r napisał: GW:- Jarosław Kaczyński znakomicie, cynicznie, nihilistycznie wykorzystuje tragedię swojej własnej rodziny, wykorzystuje to z zimną krwią dla własnej kariery politycznej. To jest porażające Jarosława Kaczyński wykorzystuje tragedię najbliższych ludzi do zdobywania punktów politycznych - powiedział Palikot > To trzeba było pokazać - prawdziwą twarz Jarosława Kaczyńskiego - zaznaczył > Palikot. > > www.woomer.pl/images/1225/2.jpg Właśnie tak!! Trzeba dobitnie demaskować faszoli, kaczystów dywersantów i zmieść ciemne siły z powierzchni ziemi. Dalszy ciąg materiałów przygotowanych przez biuro prasowe Palikota. Januszu!!! Dziękujemy Ci. www.youtube.com/user/minPRAWDY#p/a/u/0/NdNSTLsRNSE Odpowiedz Link Zgłoś
ex.czytelnik.wyborczej Migawki z wiecu Palikota 10.06.10, 22:32 www.youtube.com/watch?v=8C76ZOS35XM&feature=related Dziękujemy Ci Januszu. Tak trzymać. Może skończy się na pierwszej turze. Dla Jarka. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.czytelnik.wyborczej Re: Palikot: Kaczyński wykorzystuje tragedię włas 10.06.10, 23:35 maruda.r napisał: > To trzeba było pokazać - prawdziwą twarz Jarosława Kaczyńskiego - zaznaczył > Palikot. > > www.woomer.pl/images/1225/2.jpg > Tak przy okazji - eksperymenty Janusza z imidżem (przed powrotem na scenę wyborczą). Zdecydował się jednak na nieco zachowawczy styl i dobrał metroseksualne oprawki do zerówek. www.youtube.com/watch?v=jtKXz3soRkk&feature=related Dziękujemy Ci, Januszu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aquarius4368 Palikot: Kaczyński wykorzystuje tragedię własne... 11.06.10, 08:12 Pozbył się brata,by móc zostać prezydentem.Ktoś go ostrzegł.jednym słowem BRATOBÓJCA. Odpowiedz Link Zgłoś
oghana7 Palikot: Kaczyński wykorzystuje tragedię własne... 12.06.10, 00:40 palikot mowi tylko prawde o klamstwach kaczynskiego i bielana .czy z powodu takich wyplawkow jak bielan i kurski mamy kolejny raz znosic kolejnego kaczynskiego z partyjnej rodziny jako prezydenta ?czy tacy bielanowie i kaminscy moga uzyskac posluch w madrym narodzie i czy ten narod naprawde uwierzyl w przemiane malego zlosliwego gnoma w owieczke ? ludzie!ten facet obrazal caly narod i wszystkie opcje -ZAPOMNIELISCIE? Odpowiedz Link Zgłoś