jurber1 Komorowski - 48 proc., Kaczyński - 34 proc. 16.06.10, 20:29 Pełna mobilizacja ! Wszyscy musimy iść do urn !!! Bo Kwaśniewski wyjawił właśnie w TVN24 plan: po I turze zaczniemy się targować o poparcie Napieralskiego - dla Bronka, albo dla Kaczora - kto da więcej ! To jest prymitywny komuch ! A ja go już uważałem za : "męża stanu"... Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Komorowski - 48 proc., Kaczyński - 34 proc. 16.06.10, 20:47 Skąd te zmanipulowane wyniki sondażu(?), ale jeżeli przypadkiem tak myśli elektorat tzn., że zmanipulowani idioci stanowią większość, a Banda Czworga dalej będzie rozkradać ten kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
wronskipacewicz Komorowski - 48 proc., Kaczyński - 34 proc. 16.06.10, 23:09 zachowam ten sondaż na niedzielę . W poniedziałek zapytam GW , czemy tak bezczelnie kłamie ? smolensk-2010.pl/2010-05-14-54-pytania-nadal-aktualne-aktualizacja-13-05-2010.html Odpowiedz Link Zgłoś
wronskipacewicz a czemu nie 105% ? Równie niewiarygodny sondaż 16.06.10, 23:25 smolensk-2010.pl/2010-05-14-54-pytania-nadal-aktualne-aktualizacja-13-05-2010.html Odpowiedz Link Zgłoś
acer0 Platforma wciąż wierzy w pierwszą turę 17.06.10, 01:00 "Platforma wciąż wierzy w pierwszą turę" Ten post skasowano !!!!! DLACZEGO?????? A z Komorowskiego hrabia jak ze słonia dupy trąba. Jakiś tam szlachcina zru chał jego pra pra pra babkę usługującą świniom i krowom i tak narodził się wielki hrabia Komorzyna. Wstydził by się d takiego hrabiostwa przyznawać. Lepiej by wyglądał jako uczciwy potomek świnio paski niż fałszywy hrabia. Tak samo kłamie Komorowski co do prywatyzacji szpitali. Jak może człowiek się wypierać że nie popiera tej prywatyzacji jak sam osobiście współpracował nad tą ustawą prywatyzacyjną. A sąd jest takim samym kłamcą jak Komorowski i Tusk. Panie Jarku w żadnym przypadku i w żaden sposób nie przepraszaj Pan bo mówił Pan prawdę. Sąd nie oszuka narodu tak jak i nie oszuka Komorowski. Wiemy doskonale,że tworzył tą ustawę i ją popierał w głosowaniu. Więc jak może wypierać się że nie popierał tej ustawy. A sąd zanim wydał kłamliwy wyrok powinien sprawdzić głosowanie tej ustawy. Ale jak sąd jest skorumpowany i siedzi w kieszeni PO to nie mógł być inny wyrok. Odpowiedz Link Zgłoś
derwisz911 Komorowski - 48 proc., Kaczyński - 34 proc. 17.06.10, 01:19 www.lechkaczynski.org www.jaroslawkaczynski.org Odpowiedz Link Zgłoś
kufa-62 Re: Komorowski - 48 proc., Kaczyński - 34 proc. 17.06.10, 02:19 NA TYCH LINKACH.TO:ZESTAW POBOŻNYCH ŻYCZEŃ.CZY, BAJA. DLA NAIWNYCH KRETYNÓW? Odpowiedz Link Zgłoś
megillat Komorowski - 48 proc., Kaczyński - 34 proc. 17.06.10, 13:55 Pan Komorowski nie jest moim wymarzonym kandydatem. Mam inne poglądy na kwestie społeczne. Jednak już w pierwszej turze poprę marszałka, bo szkoda pieniędzy na II turę. Dosyć mam też tej niby-kampanii. Apeluję do zwolenników pana Napieralskiego: zagłosujcie już w pierwszej turze na pana Komorowskiego i niech ten teatr polityczny wreszcie się zakończy. Naprawdę są ważniejsze potrzeby niż wydawanie pieniędzy na propagandę, nie mówiąc już o wydatkach biurokratycznych. Odpowiedz Link Zgłoś