yatzekalexander 31.08.05, 21:43 moj malenki synek (14 lat za miesiac- 6'1")zaczyna szkole srednia, a ja wyraznie pamietam jak zaczynalam liceum...23 lat temu... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bietka1 Re: starzeje sie 31.08.05, 21:46 Yatzek, wrecz przeciwnie, dzieci dorastaja, a ty wciaz mloda ... Coraz mlodsza... Odpowiedz Link
yatzekalexander Re: starzeje sie 31.08.05, 21:54 tak jest...tylko ta siwizna he, he, he.... Odpowiedz Link
mulinka Re: starzeje sie 31.08.05, 21:55 a ja jutro bede...miala jeden zab mniej buuuuuuuuu Odpowiedz Link
ulkaa Re: starzeje sie 31.08.05, 21:57 Yatzek , moglabys mnie nie zalamywac ? Jutro mam ciezki dzien . Ja nawet wczesniej skonczylam liceum, niz ty zaczelas Ale na szczescie moj malenki synek jutro rozpoczyna klase druga sp, tak wiec czuje sie jak nalezy Odpowiedz Link
kociaszek Re: starzeje sie 31.08.05, 21:58 Yatzek, teraz czas na potomstwo, zeby zaczelo sie starzec )) Odpowiedz Link
monhann2 Re: starzeje sie 31.08.05, 22:16 Przestan Yatzek! My tu mamy przeca po 23 lata, WSZYSTKIE!!! Odpowiedz Link
yatzekalexander Re: starzeje sie 31.08.05, 22:19 no nie 23 lat temu to ja zaczynalam szkole srednia Odpowiedz Link
mulinka Re: starzeje sie 31.08.05, 22:22 partia rzadzi partia radzi partia nigdy was nie zdradzi i partia zarzadzila, ze wszystkie uczestniczki forum maja po 23 lata! . Odpowiedz Link
asia.sthm Re: starzeje sie 31.08.05, 22:22 Yatzek, ty sluchaj co Monhann mowi bo madrze gada )) I prosze tu nie siac zadnych innych wywrotowych teorii. Wszystkie mamy po 23 lata wedlug partyjnego kodeksu i nie ma od tego zadnego odwolania. Odpowiedz Link
mon101 Re: starzeje sie 31.08.05, 22:23 Yatzek, nie starzejesz sie, tylko dojrzewasz, kobieta jest wszak jak wino.... Chyba jednak troche przesada z tym porownaniem, ale to o dojrzalosci to prawda - ty po prostu dojrzewasz Odpowiedz Link
alltid_ung Re: starzeje sie 31.08.05, 22:21 monhann2 napisała: > Przestan Yatzek! My tu mamy przeca po 23 lata, WSZYSTKIE!!! ------------------------------------------------------------------------------- A wlasnie i moj 13 letni syn przypomina mi ile mam lat....a ja ze wzgledu na wiek caly czasa zapomina ....to ile mowilas monhann2? mam 23 lata?...tak wlasnie myslalam ;D ;D ;D Yatzek.....nie jestes sama ;D Odpowiedz Link
monhann2 Re: starzeje sie 31.08.05, 23:23 alltid_ung napisała: > monhann2 napisała: > > > Przestan Yatzek! My tu mamy przeca po 23 lata, WSZYSTKIE!!! > ------------------------------------------------------------------------------ - > A wlasnie i moj 13 letni syn przypomina mi ile mam lat....a ja ze wzgledu na > wiek caly czasa zapomina ....to ile mowilas monhann2? mam 23 lata?...tak > wlasnie myslalam ;D ;D ;D > > Yatzek.....nie jestes sama ;D A moj 16-letni syn wlasnie mi przypomina tez...ze mama ma 23. Swietnie sie rozumiemy, hahaha. Yatzek, glowa do gory, nasze najlepsze lata!!!!! Odpowiedz Link
triskell Re: starzeje sie 31.08.05, 22:30 Hehe, już od jakiegoś czasu mój mąż narzeka mi, że się starzeje, bo we wrześniu skończy... 30 lat. Cóż za sędziwy wiek! ;-P Mulinko, trzymaj się z tym ząbkiem. Tylko nie trzymaj sie _ząbka_ za mocno, jego wypuść, niech sobie idzie do ząbkowego nieba . Odpowiedz Link
triskell Re: starzeje sie 31.08.05, 22:35 triskell napisała: > Hehe, już od jakiegoś czasu mój mąż narzeka mi, że się starzeje, bo we wrześniu > skończy... 30 lat. Cóż za sędziwy wiek! ;-P Dodam jeszcze, że również we wrześniu idę na imprezę urodzinową jednej z kobiet z naszej grupy tańców. Marge jest jedną z fajniejszych osób w grupie, to ona właśnie co poniedziałek wozi mnie do Tacomy a i tu w Olympii na wtorkowe zajęcia podwozi. Sama ma jeszcze raz w tygodniu tańce u siebie w Panorama City, czyli w sumie tańczy 3 razy w tygodniu (bardzo zresztą dobra w tym jest), a poza tym gra na organach, mnóstwo czyta, ma bardzo zaraźliwy śmiech i często się śmieje i w ogóle jest bardzo młodą duchem osobą. I też okrągłe urodziny: 80-te . Odpowiedz Link
abere8 Re: starzeje sie 01.09.05, 10:16 triskell napisała: > Hehe, już od jakiegoś czasu mój mąż narzeka mi, że się starzeje, bo we wrześniu > skończy... 30 lat. Cóż za sędziwy wiek! ;-P A moj w pazdzierniku Az sie boje, co to bedzie za depresja i ataki zlego humoru... No i kombinuje, co by mu tu wyjatkowego sprawic na te urodziny, zeby mu je oslodzic Triskell, a Ty masz jakies pomysly dla Joshuy? Odpowiedz Link
mulinka Re: starzeje sie 01.09.05, 14:46 dzieki Triniu )) mimo bolu, po Twoim komentarzu buzka mi sie zasmiala puszcze go do tego nieba dzis o 3:30 ufff mam nadzieje, ze nie bedzie sie za bardzo bronil Odpowiedz Link
mon101 Re: starzeje sie 01.09.05, 18:43 Mulinko, w Szwecji dzieci wkaladaja utracone zabki do szklanki , stawiaja przy lozku i w nocy Dobra Wrozka Zabek wymienia je na monety. Nie wlewaj wody, to moze jakis banknocik sie trafi? Odpowiedz Link
mulinka Re: starzeje sie 01.09.05, 19:30 he,he jakbym ten zabek do szklanki wlozyla i przy lozku postawila to....chyba by mi chlop zemdlal ))))))))) i znow sie dzisiaj smieje dobre, dobre... Odpowiedz Link
yatzekalexander Re: starzeje sie 01.09.05, 21:23 tutaj (US) kladzie sie pod poduszke dla tooth fairy-no i take zebisko powinno dostac kupe $$$, moze warto mulinko? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: starzeje sie 01.09.05, 21:27 Oj, chyba wlasnie teraz zebisko do zebowego nieba idzie, albo ja sie na zegarku nie znam. §¤§ !!! Daj, za lapke potrzymam. Odpowiedz Link
yatzekalexander Re: starzeje sie 31.08.05, 22:43 ok, przekonalyscie mnie mam 23 lat, chociaz zawsze myslalam ze 25.... buzka fajnie jest mi z wami... Odpowiedz Link
beetaa Re: starzeje sie 01.09.05, 12:58 yatzek, nawet nie mysl, ze sie starzejesz!!! jak szefowa kazali mamy wszystkie te 23lata i ani dnia wiecej... i to jest najwazniejsze! Odpowiedz Link