henryk-sikora 07.07.10, 15:00 Chorzy umysłowo też mają prawo do życia, ale jeżeli nie chcą żyć to trudno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ryszard_mis_ochodzki koniecznie nowy garnitur do trumny 07.07.10, 15:07 inaczej zlodzieje nie trafiaja do czyscca ale odrazu bez warunkowo do piekła a tak jest szansa ze bog nie zauwazy kto pod garniturem gnije Odpowiedz Link Zgłoś
asiazlasu powod smierci 07.07.10, 15:13 to straszne ze w Polsce mozna umrzec z powodu zapalenia jelita cienkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
fawad Re: powod smierci 07.07.10, 15:50 Można jeśli nie pójdzie się do lekarza. - TomiK Odpowiedz Link Zgłoś
idiot_hunter A mówią, że kryminalisci głosowali na Komorowskieg 07.07.10, 19:44 A tu proszę, człowiek który przez 20 lat siedział co chwilę w więzieniu, a oczekuje że wygra Kaczyński i da mu pieniądze, nie każąc pracować... Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Lubię historie z happy endem :) 08.07.10, 17:36 "W gminie Pruszcz wygrał Komorowski. - Proporcje ułożyły się 2200 głosów do 1400 - mówi wójt". Odpowiedz Link Zgłoś
derfflinger1918 Ucałowania od wujka Darwina... 07.07.10, 23:07 jednego freaka mniej... :) Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek acha, aha, czyli, że ... 07.07.10, 15:22 jego krew spada na ręce Kaczora - tak, tak, sam to powiedziałem, ale dzięki za małą podpowiedź To się układa w jakiś fatalny ciąg: Blida, Smoleńsk, Thiede (bo Kaczor naobiecywał i spaprał okazję...), Fedorowicz ... Odpowiedz Link Zgłoś
pwkam Re: Jak Kaczyński wygra, to mnie wyleczą 07.07.10, 15:40 @henryk-sikora Dokładnie, nic dodać, nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
na_grobli Re: Jak Kaczyński wygra, to mnie wyleczą 07.07.10, 19:10 Oj, odmóżdzyła Was Wyborcza, odmóżdżyła.... Ten "reportażyk" to po prostu chamska manipulacja i nic więcej. Proste zestawienie schorowany człowiek w ciężkim kryzysie + j. kaczyński. H. Sikora - dyżurny pisarz tego forum (etat?) postawił szybką diagnozę. P.S. Stawiam dolary przeciw orzechom (i własną głowę), że podobna sytuacja z Komorowskim w tle (zamiast Kaczora) NIGDY nie będzie opisana przez GieWu. Odpowiedz Link Zgłoś
anarcho-emeryt Re: Jak Kaczyński wygra, to mnie wyleczą 07.07.10, 19:42 @na_grobli Moze jak piszesz w GieWu nikt by nie pisal ale Nasz Dziennik, Radio Maryja i TV Trwam wyssalay by z "tematu" wszystkie soki. Odpowiedz Link Zgłoś
orgelmusik [...] 07.07.10, 16:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
totyczyja Re: Pomyśleć tylko... 07.07.10, 19:30 orgelmusik - bo ty masz honor i jesteś patriotą. Człowiek który coś zrobił dla Polski rozumie ją. Takie nieroby nic nie zrobiły dla ojczyzny, tylko rządają. Kaczor ma taki elektorat i na tym żeruje. Przez 5 lat za 500zł żyłam, nikogo o pomoc nie prosiłam, uważałam, że są ludzie którzy mają gorzej. Ale ja pracy się nie boję. Tacy krzykacze, to ludzie chorzy, trzeba ich leczyć na głowę. Ale to rodzina powinna robić. <a href=http://www.skepter.com/ >online advertising Honolulu</a> Odpowiedz Link Zgłoś
kaktuskowo Jak Kaczyński wygra, to mnie wyleczą 07.07.10, 16:28 Ucieszył ZUS i MOSP. A powinien kamieniami, śrubami, oponę podpalić. Wzorce są. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Raz na ludowo - czyli "dzien swira".... 07.07.10, 16:55 biedny, glupi czlowiek.... Odpowiedz Link Zgłoś
jacmenos Jak Kaczyński wygra, to mnie wyleczą 07.07.10, 17:00 no i mamy konkretny efekt populizmu PIS-u i demagogii Kaczyńskiego ! Tak niestety skończył biedny człowiek który uwierzył w sprawczą moc Wodza ! Odpowiedz Link Zgłoś
echfranka Re: Jak Kaczyński wygra, to mnie wyleczą 07.07.10, 20:01 Mama pojechała kilka miesięcy temu do Niemiec na truskawki. >No to musi mieć zdrowie ,10 godzin w pozycji zgiętej pracować. >To nie mógł ktoś młodszy z tej rodziny pojechać. >Ja pracuję mimo ,że ludzie w moim wieku już są rencistami i mam zamiar pracować jak najdłużej.Pracuję fizycznie. >Człowiek czuje się dowatościowany i ma kontakt z ludźmi. >Kto się nie rusza ten rdzewieje. >Najgorzej jest jak ktoś nic nie robi tylko narzeka i czeka ,że mu państwo da. Odpowiedz Link Zgłoś
jar-ry Jak Kaczyński wygra, to mnie wyleczą 07.07.10, 17:16 Mama pojechała kilka miesięcy temu do Niemiec na truskawki. Więcej... wyborcza.pl/1,76842,8108553,Jak_Kaczynski_wygra__to_mnie_wylecza.html#ixzz0t0eduDdG No to nie było całkiem do dupy. Mama pojechała na "truskawki" do Niemiec. A ta reszta rodzinki to co? Na truskawki do Niemiec to trzeba umieć sie zorganizować. A tu tylko mama a reszta rodzinki do Tuska po zasiłek a szczególnie Tatuś? Ta PISowa propaganda o dobrobycie jak tylko przejmie władzę zrobiła wode z mózgu prostym ludziom i dosiegnęła dna! Tylko dlaczego niby inteligentni ludzie popierają? Oto Polska właśnie! Odpowiedz Link Zgłoś
franz.joseph Re: Pomyśleć tylko... 07.07.10, 18:00 Ale ludzie są głupie. Ktoś poda jakieś cyferki i wszyscy wierzą, że cyferki prawdziwe. A ja poproszę źródło tych liczb. Odpowiedz Link Zgłoś
lala1949 Re: Jak Kaczyński wygra, to mnie wyleczą 07.07.10, 18:15 co za głupek ten facet! Odpowiedz Link Zgłoś
lamerka Re: Pomyśleć tylko... 07.07.10, 18:55 "Wzrost samobójstw z 3tys do 5tys na rok za rządów Tuska" Podaj zrodlo tej informacji, ale rzetelne, a nie Gazete Polska lub radyjo. Nie podasz, wiem. Wyssales to z brudnego palucha. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.delarte typowy wyborca Kaczyńskiego 07.07.10, 19:02 "nie skalał się żadną pracą - 20 lat siedział w więzieniu" co tu więcej dodać? na szczęście odszedł - może Jarek załatwi mu u Dziwisza Wawel? Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Oto właśnie próbka jakie pranie mózgu 07.07.10, 19:02 robi ludziom PiS. Straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
hanklo Mordercy 07.07.10, 19:03 są nimi urzędnicy.Przecież każdy wie ze przegłodzonego nie wolno karmić bo umrze.A już dawanie herbaty to skandal.Jego organizm nie tolerował herbaty i wody. A wiadomosc o czesiowych wynikach ( w nocy) spowodowala u niego taka radosc ze Kaczynski prowadzi ze serce jego nie wytrzymalo. Ja, ja Herr Thiede, do konntest nach Deutschland fahren und um dort Hartz IV zu bekommen. Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka jak to mój tata mówi : 07.07.10, 20:03 z głodu to się jeszcze nikt nie po.rał..... Odpowiedz Link Zgłoś
jagger2009 [...] 07.07.10, 19:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
neronek1 śmierci winny jest J.Kaczyński bo to on... 07.07.10, 19:16 śmierci winny jest Kaczyński bo to on po trupach dochodził do władzy mieszał biednym ludziom w głowach kłócił naród i co ??? on ma się dobrze a ten biedak .... zastanawiam się tylko gdzie był kościół ??? dlaczego temu człowiekowi nikt nie pomógł dlaczego i PIS i Kościół kłamały i podkręcał atmosferę tych prostych na pewno uczciwych ludzi ! spoczywaj w pokoju . Odpowiedz Link Zgłoś
kosmosiki Ta uczciwy... 07.07.10, 19:23 20 lat w więzieniu, pracą się nie shańbił. Ucziciwy i prawy jak to z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
ufoludzik Re: śmierci winny jest J.Kaczyński bo to on... 07.07.10, 19:29 Kościół jest ponad te banalne brednie.. Woli mniej dojrzałych mężczyzn i jeszcze to chore jelito... Odpowiedz Link Zgłoś
koscielny_2 Kosciół 09.07.10, 09:14 Kosciół jak zwykle zliczal kasę na swoich rachunkach i śmiał się pewnie z biedaka a może i go straszyl że jak nie da na kościół i Rydzyka to do piekła pójdzie!! Odpowiedz Link Zgłoś
dalacin4 a tu takie marnotrastwo 07.07.10, 19:19 schowali Lecha na wawelu, a przecież każdy wie, że jakby go wyjąć i poćwiartować to można by tyle amuletów zrobić i rozdać biednym ludziom te relikwie i nikt by nie chorował, nie głodował - raj w Polszcze by nastał z takim świętym, wielkim męczennikiem u w amuletach; a jakbyśmy jeszcze zjedli Marie to moglibyśmy wojnę nawet usa wypowiedzieć (cudowny płyn druidzki Galów się umywa) Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Jak Kaczyński wygra, to mnie wyleczą 07.07.10, 19:19 Ktoś juz pisał,że JarKacz jest pechowy i lepiej do niego żadnych próśb nie kierować... Odpowiedz Link Zgłoś
fletcher_live Re: Jak Kaczyński wygra, to mnie wyleczą 07.07.10, 19:20 Chcesz się zabić heniu? Przecież ch... twojego pokroju mają teraz pełnię władzy. Nie załamuj się, na pewno uda ci się coś ukraść ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany-obrazliwy-nick Jednak zgadłem ze to "niebieski ptak" 07.07.10, 19:21 Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkozlowski Wzorcowy PIS wyborca. Tylko siąśc i płakac ! 07.07.10, 19:23 20 lat w wiezieniu. Nigdy nie pracował. Niewykształcony, ale krzykacz. Roszczeniowe chamisko za wsi. Typowy wyborca PIS. TYPOWY PIS-uar !! Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Wzorcowy PIS wyborca. Tylko siąśc i płakac ! 07.07.10, 21:12 maciejkozlowski napisał: > 20 lat w wiezieniu. Nigdy nie pracował. Niewykształcony, ale krzykacz. > Roszczeniowe chamisko za wsi. Typowy wyborca PIS. TYPOWY PIS-uar !! A to ciekawe. Więźniowie głosują na PO i Komorowskiego, a jak tylko wyjdą z mamra, to zaraz są zwolennikami PiS i Kaczyńskiego. To jest ta "resocjalizacja"? Odpowiedz Link Zgłoś
selerr Re: Jak Kaczyński wygra, to mnie wyleczą 07.07.10, 19:25 Kolejny PiSowski męczennik. Odpowiedz Link Zgłoś