h-mol Sprawa jest prosta! 11.08.10, 18:58 Pan senator Romaszewski bardzo się oburzył, kiedy J. Kaczyński potraktował obcesowo jego słuszne wątpliwości w sprawie senatora Piesiewicza, a teraz "odrabia zaległości". gdyż wie doskonale, iż gniew wodza może go kosztować nastepną kadencję w senacie! Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Romaszewskim zbrzydzona... 11.08.10, 19:14 ...jestem ja. Zamach na media publiczne, dokonany przez PiS zagwarantował jego córce (jedynej) podwójne stołki dyrektorskie w TVPolonia i Biełsat. Mój udział w wieczornym proteście pod krzyżem niech ocenia w kategoriach politycznych, a nie estetycznych. Bo mnie np. brzydzą stare ubeki, koczujące pod krzyżem. Zresztą byłych ubeków w PiS jest od groma. Dziękuję PRZYZWOITYM hierachom kościelnym za obronę mnie i innych katolików przed PiSowską drwiną z krzyża i mojej wiary. To pryncypał pana Romaszewskiego na spółkę z Rydzykiem zgwasłcili i zohydzili symbol krzyża, którym łomocą jak kijem bejbolowym. Jeżeli pan Romaszewski w przyszłym roku będzie ubiegał się o mandat poselski - ani ja, ani nikt mi znany po czymś takim nie odda na niego głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
gregroyx Re: Romaszewskim zbrzydzona... 12.08.10, 04:33 Kochany nutka 57! "Symbol" krzyza przez wieki urzywany byl do otumaniania ludzi i podporzadkowywania ich wlasnym celom. To takie jezdzenia na koniku. Jakkolwiek bylem w Opozycji lat -80, to pod wzgledem tzw. religii zawsze bylem na ten temat tego samego zdania co K. Marx: Religia to opium dla ludu. Perwersyjne uzywanie "symboli" w obecnej Polsce, nawet nie do walki politycznej, ale dla osiagniecia wlasnych, partykularnych interesow dowodzi tego az nadwyraz przejrzyscie. Nadzwyczaj bolesne jest, ze duza ilosc ludzi daje sie nabierac na lep demagogii oraz zwyczajnego oszustwa i manipulacji ze strony instytucji katolickiego kosciola i podporzadkowanych temu "politykow". Odpowiedz Link Zgłoś
helguera a mądremu redaktorkowi i gazecie 11.08.10, 19:31 wogóle nie przeswzkadza że media jak były upolitycznione tak sa.Chociaż PO a gazeta za nim zmieniały ustawę po to by te media upolitycznic.Romaszewskiemu się nie dziwię,może faktycznie liczyl że mwedia nie będą partyjne,a Gadomski razem z gazetą le zy na dnie szamba-jak kiedys mogly media byc polityczne to czemu sie dziwicie czy brzydzicie tym ze teraz sa takie same.Hipokryzja i obluda no i na takie teksty rzygac siuę chce. Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw_5 Romaszewski zbrzydzony 11.08.10, 20:37 No cóż,dla prezesa oddaje się wszystko-nawet własną twarz. Ale,gdy stanie się niewygodny,podzieli los poprzedników. Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek bravo Panie REDaktorze 11.08.10, 21:03 ... czekamy na analizy wypowiedzi kolejnego autorytetu - profesora Profesora Bartoszewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
senior2244 Romaszewski zbrzydzony 11.08.10, 21:08 Jak sobie przypomnę skamlącego ze łzami w oczach o funkcję wicemarszałka Romaszewskiego to się zastanawiam jak człowiek może nisko upaść. Ta jego mina jakby miał ciągle pełne portki jest nie do zniesienia.Hipokryzja w sprawie telewizji przewyższa Himalaje. Jak on córeczce załatwiał Z Lepperem prace w telewizji i się przed nim płaszczył to było wszystko cacy a teraz jak PiS- dzielców usunęli z KTRiT to jest zamach na niezależne media.Przestańcie go pokazywać bo się robi niedobrze jak go widzę.Niech już spokojnie idzie na emeryturę i da ludziom spokojnie oglądać telewizję. Odpowiedz Link Zgłoś
jogar Romaszewski zbrzydzony 11.08.10, 21:48 A ja jestem zbrzydzona p.romaszewskim!. Zdecydowanie. Przede wszystkim jestem zbrzydzona jego minami, o wypowiadanych głupotach nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
123jna Romaszewski zbrzydzony 11.08.10, 22:16 Pan Romaszewski nie musi jeszcze bardziej brzydnac, wedlug mnie zawsze byl brzydki. Przynajmniej ostatnie 15 lat. To drugi typ "naciagacza" jak Kaczynski. Innych gani, o swojej sakiewce mysli. Dba o apanaze (pamietamy historie z limuzyna i szoferem), walke o posady dla corki i zony. Przyznal, ze za Gierka to nie bylo tak strasznie, co to tam - najwyzej siedzial 48 godzin i nic wiecej. Komorowski "siedzial" wtedy 8 miesiecy a Kuron, Niesiolowski i inni? Nadaje sie ten pan na senatora? NIE!!! To wstyd, ze wolna Polska ma takich hipokrytow - senatorow. Jeden (kolega) zazywa narkotyki i ko- rzysta z prostytutek - pan Romaszewski, nie powiem, kolege broni. Ale czy powinien? SWOIM pomaga, innych opluwa. Ach, ten Romaszewski! Odpowiedz Link Zgłoś
rockawy Romaszewski zbrzydzony 11.08.10, 22:51 Ten facet urodzil sie zbrzydzony. Patrzac na jego twarz/czytaj ryj/zbrzydzenie to jego wraz. Male zaciete usteczka,wykrzywione oczywiscie od tego zbrzydzenia i oczywiscie od urodzenia ja tez jestem zbrzydzony natychniast gdy go widze. Zastanawiam sie jak tak zbrzydzony facet znalazl tez zbrzydzona zone i urodzila im sie tak samo zbrzydzona corka .Ogolnie mowiac ja jestem tak zbrzydziony tymi zbrzydzonymi ludzmi /pt.Romaszewscy/ ,ze ide ie wyrzygac. Odpowiedz Link Zgłoś
hydrograf Romaszewski zgrywa autorytet - stary, jesteś nikim 12.08.10, 00:45 Od kiedy, z podkulonym ogonem wróciłeś do szeregu żołnierzy Kaczyńskiego, straciłeś te resztki autorytetu, jakie ci zostały z lat 80-tych. Dzisiaj jesteś już nikim, nie tylko dla mnie, ale i dla Kaczyńskiego. Twoje wypowiedzi nikogo nie obchodzą, ot jeszcze jeden PiS-owiec powtarza brednie za prezesem. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Romaszewski obrzydliwy 12.08.10, 03:46 Oglądałem tego człowieka (Romaszewskiego) w paru dyskusjach w TVN24. Jego zachowanie, gestykulacja, niesamowita agresywność i wybuchy nienawiści w połączeniu z infantylną argumentacją sprawiają na mnie wsprost obrzydliwe wrażenie. W ogóle wydaje mi się że przydała by mu się wizyta u lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
gregroyx Romaszewski zbrzydzony 12.08.10, 04:12 W czasach Soldarnosci lat -80 i pozniejszym okresie stanu wojennego i podziemnej opozycji Romaszewski byl jedna z ikon ruchu opozycyjnego, w ktora wierzylem ja i inni mlodzi opozycjonisci. Obecne postepowanie i wyrazane publicznie opinie Romaszewskiego burza wszystkie uprzednie wyobrazenia o idealach i wierze w ludzka prostolinijnosc. Nie wyobrazam sobie, aby czlowiek swiatly nie dostrzegal, ze z dyktatury czerwonej wpedza swoim postepowaniem obywateli panstwa pod dyktature czarna. Panie Romaszewski - jestes zwyczajna szmata! Odpowiedz Link Zgłoś
barbarach_pl Romaszewski zbrzydzony, zostawmy Go już 12.08.10, 07:11 Panie i Panowie. Przynajmniej na pamięć o walce Zbigniewa Romaszewskiego z reżimem bolszewickim i na to wszystko co przeszedł w stanie wojennym (w przeciwieństwie do Kaczyńskich) DAJMY MU SPOKÓJ! Ja też już to zrobię. Współczuję i nadal Go szanuję bo chyba nie rozumie i nie wie o czym mówi. Wysługują się nim, jako autorytetem pisowcy, wiedząc, co się z Nim dzieje - choć jest profesorem nie potrafi już posługiwać się nie tylko logicznym myśleniem ale i pamięcią długotrwałą. Natomiast Kaczyński, który w tym jego pomieszaniu umysłu, jest bezwględnie wykorzystywany przez przyjaciół z PIS w wyścigu do władzy, taki był zawsze. Mogę MU po ludzku współczuć, ale o szacunku trudno mówić bo taki był zawsze. PIS to partia piranii, nawet się nie zorientujesz kiedy pozostawią na śmietniku twoje suche kosteczki. Odpowiedz Link Zgłoś
flat-ower Re: Romaszewski zbrzydzony, zostawmy Go już 12.08.10, 08:04 to niech on tez nam da spokoj. jesli ma ochote potestowac demokracje to niech pojedzie z krzyzem do Paryza i stanie ôd Palacem Elizejskim. Postoi moze z 5 minut i nawet paszport dyplomatyczny nie uchroni go od badania w paryskim szpitalu dla wariatow... Odpowiedz Link Zgłoś
kakule Romaszewski zbrzydzony 12.08.10, 07:12 Kiedyś narzekał ,że mimo zasług nie chcą mu dać gabinetu i samochodu z kierowcą . Teraz ma to dalej zbrzydza. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek.bejach Romaszewski zbrzydzony 12.08.10, 08:25 Nie ma racji red. Gadomski. Pan Romaszewski najbardziej zbrzydzony jest samym sobą. Przez tyle lat p. Romaszewski był prześladowany, walczył z komuną, walczył o prawa człowieka. I wywalczył. Nie ma komunistów, nie ma ZOMO, ORMO, PZPR i tych wszystkich rzeczy, które go niszczyły. Jest tylko mały problem po 20 latach wolności i niezawisłości. Qrwa, to przecież nie tak miało być. I myśli sobie p. Romaszewski: i po ch... za komuny ja to wszystko robiłem, po co mi ta wolność skoro nie mogę teraz ja rządzić jak rządził kacyk z PZPR. Oszukali mnie. Odebrali mi mój skarb Odpowiedz Link Zgłoś
bolekzaja Romaszewski zbrzydzony 12.08.10, 08:35 ja czytając te nazwisko jestem z ochyzony , ta wredna gęba ktorej nikt oprócz pisu nie chce - pisze - zaberonic mu wszystkiego - wredny arogant Odpowiedz Link Zgłoś
ba-9 Romaszewski zbrzydzony 12.08.10, 08:58 Mnie juz od dłuzszego czasu zbrzydza Romaszewski!!Nie panuje nad emocjami,krzyczy,wymachuje...opowiada niestworzone historie i nie przyjmuje krytyki.No cóz moze poprostu ignorować?? Odpowiedz Link Zgłoś
honoratka114 Romaszewski zbrzydzony 12.08.10, 09:04 Starzejący się ludzie (w większości) zatracają zdolność racjonalnego myślenia i traca pamięć. Pan Romaszewski już też zaczyna cierpieć na tę dolegliwość. Mógłby pomyśleć, że może inni już są "zbrzydzeni" jego "zbrzydzeniem na to, co dzieje się w Polsce". Jego skwaszoną i "zbrzydzoną" miną. Może dać sobie spokój z wielką polityką Panie Senatorze? I tak dostanie Pan większą emeryturę niż ja mam... Odpowiedz Link Zgłoś
rabin-pedofil Re: Romaszewski zbrzydzony 12.08.10, 11:00 widać, żeś mądry więc może wiesz gdzie znajdę jakiś informację o molestowaniu dzieci przez inne grupy społeczne? z góry dziękuję i pozdrawiam kolegę po fachu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gola2210 Wicemarszałek Romaszewski powinien odejść 12.08.10, 14:03 na emeryturę.To co On wygaduje i jak się zachowuje nie świadczy o nim dobrze.To się nazywa skleroza starcza. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa3em Romaszewski zbrzydzony 14.08.10, 17:16 A ja jestem już od dawna "zbrzydzona" senatorem Romaszewskim Odpowiedz Link Zgłoś
kotecka1 Romaszewski zbrzydzony 19.08.10, 13:10 Pan Romaszewski powinien w końcu dowiedzieć się, że społeczeństwo (z poza Jego bliskiego i wąskiego otoczenia) jest zbrzydzone Panem Romaszewskim i miejscem, jakie zajmuje w przestrzeni politycznej. Społeczeństwo także zbrzydzone jest działalnością Pana Romaszewskiego i Jego wypowiedziami w których sensu dopatrzeć się jest trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
kotecka1 Re: Romaszewski zbrzydzony 19.08.10, 13:14 ksiadz-pedofil napisał: > A mnie już nudzą ci zbrzydzeni, zgorszeni, oburzeni. Niech jada do > Iranu, tam nic ich nie zbrzydzi. Nie do Iranu, bo to "prawdziwi katolicy" i najlepsi, więc powinni do Watykanu. Ja dołożę się do biletu w jedną stronę, może i jeszcze ktoś się znajdzie?. Odpowiedz Link Zgłoś