amelie2 29.08.10, 17:37 Ten wywiad powinien być dedykowany panu J. Kaczyńskiemu i Macierewiczowi. Natomiast dziennikarze wypisujący brednie powinni się go nauczyć na pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trupyirobaki opowieść Kopacz jest nieprawdziwa ? 29.08.10, 19:07 www.naszdziennik.pl/index.php?dat=20100828&typ=po&id=po51.txt Odpowiedz Link Zgłoś
jogar Re: opowieść Kopacz jest nieprawdziwa ? 29.08.10, 19:29 twój nick pasuje do ciebie. Jestes żałosny. Odpowiedz Link Zgłoś
marrysienka Rosjanie nie przejmują się tym, co pakują w trumny 30.08.10, 09:28 Po swojej "kozackiej" akcji w Biesłanie pakowali w trumny dzieciaki jak leciało. Np. jedna kobieta dowiedziała się, że zwłoki dziecka w wieku jej córki, podobnej budowy, zostało tylko jedne. Reszta została wydana i w dużej części pochowana. Kobieta została sama ze zwłokami obcego dziecka i adresami rodzin dzieci, z którymi można było je pomylić. Sama musiała chodzić, przekonywać rodziny do ekshumacji, szukać swojego dziecka. Polecam książkę Politkowskiej "Udręczona Rosja. Dziennik buntu" Wierzyć w to, że Rosja to cywilizowany kraj, mogą tylko ci, którzy tam nie byli. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodaemerytka Re: Rosjanie nie przejmują się tym, co pakują w t 30.08.10, 11:14 marrysienka napisała: > Po swojej "kozackiej" akcji w Biesłanie pakowali w trumny dzieciaki jak leciało > . > > Np. jedna kobieta dowiedziała się, że zwłoki dziecka w wieku jej córki, podobne > j > budowy, zostało tylko jedne. Reszta została wydana i w dużej części pochowana. > Kobieta została sama ze zwłokami obcego dziecka i adresami rodzin dzieci, z > którymi można było je pomylić. Sama musiała chodzić, przekonywać rodziny do > ekshumacji, szukać swojego dziecka. Polecam książkę Politkowskiej "Udręczona > Rosja. Dziennik buntu" > > Wierzyć w to, że Rosja to cywilizowany kraj, mogą tylko ci, którzy tam nie byli > . ================================== jesli czujesz sie "lepsza" jestes w bledzie ! Popatrz na te "antypanstwowa krucjate " pod krzyzem ! To jest cywilizacja ? Jaka ? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyjkm Re: Rosjanie nie przejmują się tym, co pakują w t 01.09.10, 15:19 ale czemu pani Torańska tak się podnieca tym czy coś było za darmo czy nie? dziwnie to dla mnie brzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
quant34 Re: Rosjanie nie przejmują się tym, co pakują w t 30.08.10, 13:22 marrysienka napisała: > Po swojej "kozackiej" akcji w Biesłanie pakowali w trumny dzieciaki jak leciało A możesz wyjaśnić co chciałaś udowodnić tą historią? Co ma wynikać z tego, że w Biesłanie panował bałagan? Ma z tego wynikać, że w Moskwie koniecznie musiało być tak samo i wszyscy, którzy widzieli, że było jednak inaczej - mieli omamy? Dla Twojej informacji - Moskwa jest stolicą kraju, a Biesłan to zapadła dziura. W dodatku w Rosji dysproporcje pomiędzy europejską a azjatycką częścią kraju, a także stolicą i prowincją - są znacznie większe niż np. w Polsce. Poza tym w Biesłanie poginęli "zwyczajni" ludzie, nie było więc takiej presji władz ukierunkowanej na względy wizerunkowe. Po katastrofie smoleńskiej wszyscy związani ze sprawą dostali prikaz aby się dwoić i troić, byle tylko Polacy nie mieli powodów do narzekań. Prawdopodobnie wtedy Rosjanie jeszcze nie wiedzieli, że to nic nie da, bo w Polsce po prostu muszą się znaleźć tacy, którzy znajdą sposób aby się przyczepić. Choćby Rosjanie przy pomocy magii wskrzesili wszystkie ofiary, to PiSowscy krzykacze i specjaliści od propagandy rydzykowej i tak powiesiliby na nich psy. Ten gatunek tak już ma. Świetnie się wpisujesz w to zjawisko. Nie możesz się doczepić do sprawności służb rosyjskich w Moskwie, to wyciągasz przykład z Biesłanu. Jak się już nie ma argumentów, to zawsze można użyć dawno wypróbowanego "a u was biją Murzynów". Żeby była jasność, za władzami Rosji nie przepadam, ale akurat jeżeli chodzi o zachowanie zaraz po katastrofie i sposób traktowania rodzin ofiar, to Rosjanom naprawdę nie można niczego zarzucić. Odpowiedz Link Zgłoś
marrysienka Rosjanie nie przejmują się słabszymi 26.06.11, 10:14 Rosjanie nie przejmują się krajami słabszymi. Gdyby tam lądowała kanclerz Niemiec, to lotnisko byłoby przygotowane tak, jak było dla Putina (np. dodatkowe oświetlenie). Rosjanie nie szanują kogoś, od kogo są silniejsi. Biesłan to zwykli ludzie, którzy też zasługiwali na szacunek. Ale też byli slabsi, to była tylko jakaś tam wioska, więc mateczka Rosja ich olała. Rosja nie ma europejskiej części - tam ledwo granicę przekroczysz i już jesteś w Azji. Np. Petersburg nie ma w sobie nic europejskiego. Poza pozorami. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: opowieść Kopacz jest nieprawdziwa ? 04.09.10, 23:56 K.....wa. Noz sie otwiera! To my nawet trumien przyzwoitych nie umiemy zrobic?!?!?! Scielo mnie to z nog. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: opowieść Kopacz jest nieprawdziwa ? 29.08.10, 19:31 Tiaaa, na pewno nieprawdziwa, bo tak mówi najbardziej "wiarygodna" gazeta w Polsce.Trzeba jeszcze dodać,że Rosjanie z Polakami na zrobili sobie tam imprezkę, a szczątki powrzucali do trumien jak leci. Odpowiedz Link Zgłoś
antekguma1 Kopacz jest niewierygodna 30.08.10, 15:37 Kopacz jest niewiarygodna po tym jak kłamała w sejmie, że polscy lekarze byli przy sekcjach zwłok. To typowa dla tego rządu karierowiczka. Odpowiedz Link Zgłoś
q-ku typowy podły sposób: "czy pan ukradł?" 29.08.10, 19:36 a potem się taka menda broni: "no przecież nie mówiłem że ukradł tylko się pytałem" taki bydlak powinien spotkać się z oczernianą osobą oko w oko i wtedy jej to powiedzieć parę razy w pysk od obrażanych ludzi nauczyłoby toto czegoś może Odpowiedz Link Zgłoś
swistakonline Re: opowieść Kopacz jest nieprawdziwa ? 29.08.10, 20:26 Nasz Dziennik i p. Melak bardzo się starali aby dołożyć Kopacz. Wyszedł z tego kawałek kuriozalnego tekstu w małym stopniu odnoszący się do wypowiedzi Kopacz, w której jedno zdanie Melaka przeczy drugiemu, a podsumowanie redakcji jeszcze bardziej gmatwa, to co Melak namotał. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk-sikora jeżeli pan Melak chce się bawić w polityke to... 30.08.10, 14:53 jeżeli pan Melak chce się bawić w polityke to niech się liczy z tym, że będzie politycznie potraktowany i będzie to boało. Jeżeli nie rozumie pan Melka, że w innym państwie obowiązuje inne prawo i inne procedury to znaczy, że jest głupcem i powinien skorzystać z okazji i zamilknąć, a nie bredzić jak mały Kazio po dużym piwie. Jego sformułowanie Państwo nie wywiązuje się ze swoich powinności woła o pomste do nieba. Jest niegodziwcem i godnym potępienia człowiekiem bo wykorzystuje śmierć brata do demagogicznej walki politycznej z rządem, który włożył tyle wysiłku i zorganizował tak godnie wszystkie uroczystości. I niech pamieta pan Melak, że to za nasze publiczne pieniądze, więc niech się liczy ze słowami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
podhajce Re: opowieść Kopacz jest nieprawdziwa ? 29.08.10, 20:52 Podłość ludzka nie ma granic. Wstyd panie Melak i wstyd "dziennikarzyny"z Naszego Dziennika" Dzięki pani Minister Kopacz za ludzkie zachowanie. Wielkość człowieka poznajemy po jego czynach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
trzy.14 Re: opowieść Kopacz jest nieprawdziwa ? 29.08.10, 22:40 Odniosę się do jednego zarzutu ND: "(Kopacz:) Powiedziałam, że w myśl polskiego prawa zwłoki identyfikuje rodzina. I że choć nie jest to obowiązek bliskich, jeśli tylko tego chcą, powinni tam być. (ND:)Według Andrzeja Melaka, Ewa Kopacz już w Moskwie miała radzić rodzinom, aby nie uczestniczyły w identyfikacji, bo to może być bolesny widok. Z tego wynika, że ciała identyfikowanego przez p. Melaka nie było ani w grupie 14 ciał zidentyfikowanych łatwo, anie w grupie 20 zidentyfikowanych po znakach szczególnych. Być może ciało było tak zmasakrowane, ze poza badaniami DNA niczego nie dało się zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Dziennikarzyny z ND tam były... 30.08.10, 00:22 Masz rację, dziennikarzyny z Naszego Dziennika tam były i wszystko wiedzą najlepiej. Zapytaj swoich "wiarygodnych" dziennikarzyn, czy chociaż orientują się gdzie to się znajduje... Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka-ltd Totalna bzdura 30.08.10, 03:11 ND czepia sie jak pijany plotu. Jego lista rozbieznosci guzik warta, bo to nie rozbieznosci, to nieistotne drobiazgi. I z zamchu i dziur po sowieckich kulach (buhahaha!) zrobily sie pomylki w rejestracji w pokojach hotelowych i wielka ruska 'zbrodnia' - pytania o ilosc braci i pobranie krwi do badan DNA. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodaemerytka Re: opowieść Kopacz jest nieprawdziwa ? 30.08.10, 11:11 Akurat nasz dziennik, jest "zrodlem" wiarygodnym ? Niby dlaczego? Rydzyk tam byl i widzial ! Glupcy uspokojcie sie ! Pan Bog nie rychliwy, ale sprawiedliwy. Nie znacie tego bezboznicy. Jatrzycie, psujecie opinie L.KCZYNSKIEGMU PO SMIERCI I MOWICIE, ZE ZA ZYCIA BYL ZASZCZUTY ! Jesliby mial pretensje mogl wnosic sprawy do Sadu. Wreszcie to On zorganizowal te niepotrzebna podroz. Chcial miec SWITE poniewaz kompleksy Go zzeraly ! Zawsze chcial byc LEPSZY! Szkoda ludzi, rodzinom ofiar wspolczuje. Coz, czuli sie zaszczyceni ! Odpowiedz Link Zgłoś
varberg Ona musi być szpegiem !!! 30.08.10, 12:27 Zapomnieli tylko dodać, że skoro Pani Kopacz zna rosyjski, to oczywiście o czymś musi to świadczyć.. do czegoś tego języka kiedyś potrzebowała... Do czego??? Moze byla szpiegiem, tajnym wspolpracownkiem...? Miejmy nadzieje, że i tą zagadkę wyjaśni Antonio M. i jego komisja. Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: opowieść Kopacz jest nieprawdziwa ? 24.03.11, 12:39 trupyirobaki napisał: > www.naszdziennik.pl/index.php?dat=20100828&typ=po&id=po51.txt > LOL a wypociny dziennikarzyn z ND sa niby wiarygodne? Taaak - tak samo jak przemiana Kaczyńskiego hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
crusty25 Znajdź mi go 29.08.10, 19:36 Wcale bym sie nie zdziwil jakby w trumnach te szczatki byly namieszane. skoro angole potrafili sikorskiego pochowac w gaciach, ale z calym ceremonialem, to co dopiero ruski. poza tym kopacz lepiej niech sie nie wypowiada. skompromitowala sie juz tym "przekopywaniem" gruntu 1 metr w głąb. a potem nagle ruchy górotwórcze i można nawet paszport znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
swistakonline Re: Znajdź mi go 29.08.10, 20:15 przeczytaj sobie zrzędliwy swój wpis jeszcze raz, a potem popatrz na siebie w lustrze i napisz co zobaczyłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
podhajce Re: Znajdź mi go 30.08.10, 11:05 Mam nadzieję że nieżyjący brat pana Melaka był osobą większego formatu i wstydzi się za głupoty tego,który ostał się wśród żywych. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Znajdź mi go 30.08.10, 11:42 Tewardziel z tego Melaka.zamiast żałoby,po Bracier,wygłupia sie publicznie przed małpą- Macierewiczem i widownią telewizyjną. Odpowiedz Link Zgłoś
mona_3 Znajdź mi go 29.08.10, 19:41 Nie rozumiem jak niektórzy członkowie rodzin osób, które zginęły w katastrofie mogą mieć pretensje do Kopacz o jakieś detale. Takie uwagi zgłasza pan Melak - mówił w ND że Kopacz kłamie. Podobne uwagi miała pani Merta. Uważam to za brak szacunku do Kopacz, która dla mnie jest osobą niezwykłą i za to co zrobiła, niezwykle ją szanuję! Odpowiedz Link Zgłoś
nufatek Znajdź mi go 29.08.10, 19:45 wzruszylem sie do lez istna perelka" dziennikarstwa " Odpowiedz Link Zgłoś
jan_dreptak Znajdź mi go 29.08.10, 20:05 pissów oczywiście żadne krzyki i płacze nie przekonają, że białe jest białe a czarne czarne, wiadomo sztuczna mgła i kosmiczny elektromagnes bez najmniejszego związku z telefonem od brata i poleceniem "ląduj bo tam na ciebie czekają.." Odpowiedz Link Zgłoś
tykaczor Znajdź mi go 29.08.10, 20:37 Pani Minister Kopacz - jest Pani cudowną osobą. Przepraszam Panią za te bestie z PiS-u i moherów otumanionych przez diabła Rydzyka! Taki motłoch nie jest wstanie pojąć trudu jaki pani poniosła w tak ciężkich dla normalnego człowieka okolicznościach Odpowiedz Link Zgłoś
drozdzicha szacun dla Pani Minister 29.08.10, 21:01 Pani Minister! Bywałam w prosektorium i wiem, jak wyglądają ofiary katastrof komunikacyjnych. Mogę jednak sobietylko wyobrażać, jaka jest presja ze strony rodzin ofiar, stres, obciążenie psychiczne całątą dramatyczną sytuację. Wzięła Pani na siebie ciężki obowiązek; szanuję Pani pracę w tych trudnych dniach. Myślę, że wśród rodzin jest przynajmniej część takich, którzy doceniają Pani pracę tam na miejscu. Jeszcze raz - wyrazy szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
oghana7 Znajdź mi go 29.08.10, 21:08 PYTAM -KTO PODZIEKOWAL PANI EWIE KOPACZ I CZLONKOM RZADU ZA TEN OGROMNY WYSILEK I STARANNOSC W WYKONANIE TAK GIGANTYCZNEJ PRACY PRZY POGRZEBACH? ZA TO OSKARZYLI PREMIERA I RZAD O KREW NA REKACH.TAKA JEST POLSKA WDZIECZNOSC ... Odpowiedz Link Zgłoś
clasterone Re: Znajdź mi go 29.08.10, 23:21 Tak, ale nie obrażaj sie na Polskę. Bo Polska to rowniez Ty i ja.Znamy też i innych-takich na tak. Takich nas. To prawie jak w klasyku- "...który to kraj ma tam może jakieś swoje plusy, rzecz rozchodzi się o to, żeby te plusy nie przesłoniły wam minusów" - tyle że odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
atopos Re: Znajdź mi go 04.09.10, 18:54 oghana7 napisała: > PYTAM -KTO PODZIEKOWAL PANI EWIE KOPACZ I CZLONKOM RZADU ZA TEN OGROMNY > WYSILEK I STARANNOSC W WYKONANIE TAK GIGANTYCZNEJ PRACY PRZY POGRZEBACH? Tak się strasznie poświęca dla kraju że aż czasem puchnie głowa, pani minister zdrowia Kopaczowa. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają mu szpilki. To nie ludzie – to wilki! Niech żyje nam pani minister sto lat! Odpowiedz Link Zgłoś
fanpanajurka Re: Znajdź mi go 06.09.10, 01:07 atopos, ruscy za.ebali ci fure i teraz chcesz, żeby oddali samolot? To taka ekstradycja jest! Napisz do nich. Może ci oddadzą, idioto. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: Znajdź mi go 05.09.10, 18:48 mam wrażenie, że większość społeczeństwa to doceniła i te dni przeżyła w zadumie. to, co wyolbrzymiasz to głosy osób niezrównoważonych (vide: krzyż a sprawa polska) oraz cynicznych kanalii (vide: jarosław kaczyński i świta). Odpowiedz Link Zgłoś
oghana7 Znajdź mi go 29.08.10, 21:14 dlaczego nie pojechal tam "milosierny" tadeusz rydzyk? wszystko by sprawdzil i nie plotl glupstw .co on w ogole zrobil dla kraju? w stanie wojennym zarabial w niemczech pieniadze dla siebie na pielgrzymkach do medjugorie i ograbial niemieckie emerytki z kasy .mowil,ze tak latwo sie strzyze te babcie z pieniedzy .taki to patriota .czy on kiedykolwiek komus pomogl chocby jak ks.jankowski w stanie wojennym? NIGDY . Odpowiedz Link Zgłoś
zbychuk Znajdź mi go 29.08.10, 21:14 Wielki szacunek dla Pani i dla tych innych co tampojechali i pracowali. Mnie by chyba nie bylo stac na takie zachowanie. Tym bardziej podziwiam Pania i pozostalych. Moze warto podac nazwiska tych ludzi? Niech ich znajomi i sasiedzi wiedza jak wielka wspaniala robote wykonali. A opluwajacymi niech sie Pani nie martwi, niestety kazdy narod ma pewien procent idiotow i chamow. Odpowiedz Link Zgłoś
q-ku apropos "kazdy narod ma pewien procent idiotow i 29.08.10, 22:01 apropos "kazdy narod ma pewien procent idiotow i chamow." nasz, niestety, ostatnio w tym przoduje takie mam smutne wrażenie Odpowiedz Link Zgłoś
zbychuk Re: apropos "kazdy narod ma pewien procent idioto 29.08.10, 22:25 W czyms musimy byc lepsi od innych :) Odpowiedz Link Zgłoś
q-ku i to jest optymistyczne 30.08.10, 00:41 w tym przodujemy i nikt nam nie będzie podważał naszych osiągnięć Odpowiedz Link Zgłoś
atopos Re: apropos "kazdy narod ma pewien procent idioto 04.09.10, 18:55 q-ku napisał: > apropos "kazdy narod ma pewien procent idiotow i chamow." > > nasz, niestety, ostatnio w tym przoduje A nie żydowski? O, pardon, to byłby przecież straszliwy antysemityzm. Odpowiedz Link Zgłoś
tak_bywa Znajdź mi go 29.08.10, 21:24 Pani minister, proszę przyjąć najszczersze wyrazy szacunku dla Pani i wszystkich, którzy pomagali - bez względu na pochodzenie, rasę, religię i nację ! Wredni ludzie też są wszędzie, nie tylko u nas, ale nie wszędzie jest tak dużo szmatławców. Odpowiedz Link Zgłoś
ju-li1 Znajdź mi go 29.08.10, 21:24 Składam pani minister Ewie Kopacz wyrazy najwyższego szacunku, podziwu, uznania i wdzięczności za jej wspaniałą postawę, kompetencje i wykonaną arcytrudną pracę. Za rozum i serce, za jej wielkoduszność i dobroć. Julita Sibielak Odpowiedz Link Zgłoś
jurekde Znajdź mi go 29.08.10, 21:30 wielki szacunek dla Pani za to co Pani zrobiła,wiem coś o tym, a tych wszystkich którzy chcą otwierać trumny najpierw należałoby zaprosić na osobisty udział w oględzinach zwłok po świeżej ekshumacji, a potem życzyć miłych snów... Odpowiedz Link Zgłoś
fleshless ooo, powiedziała coś dobrego o ruskich, a przecież 29.08.10, 22:41 wiadomo, że ruskie są złe i kriożercze... zdrajca! Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Re: ooo, powiedziała coś dobrego o ruskich, a prz 30.08.10, 00:25 Jak ci ruskie nie smakują, to ich nie zamawiaj baranie. I nie musisz od razu w internecie o tym pisać Odpowiedz Link Zgłoś
arverne Znajdź mi go 29.08.10, 22:51 I ta cholota /tak ,tak,pieprzona /ma czelnosc obrazac setki ludzi ,ktorzy pracowali zeby pozniej oni mogli miec zyczenia i moc krytykowac.Najgorsze ,ze to zlo stalo sie bo jeden maly duchem i wzrostem czlowiek /na zyczenie drugiego padalca,zmiji,wrednego brata/ chcial spelnic swoje i tego padalca zyczenie byciem jak to nieustannie podkreslal "najwazniejsza osoba w panstwie"Za jaka cene? za cene zycia innych 95 osob ,ktore bezmyslnie ,zeby pokazac jaki jest wazny zabral do samolotu i obchodzic rocznice lepiej,uroczysciej niz Premier Rzadu. Normalny ,uczciwy czlowiek wie i oceni tych podlych ludzi stosownie. Dziekujemy wszystkim pracujacym dla tych ludzi ,ktorych dotknelo nieszczescie ale nie powinna dotknac glupota i chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
arverne Re: Znajdź mi go 30.08.10, 03:35 Ja bredze? Jakim prawem oskarza sie p.Kopacz o klamstwa.Ta kobieta zrobila wszystko i wiecej jako min.zdr. Ba ,zrobila wszystko jako wspanialy czlowiek a tu taka wdzieczniosc? Mogla np. powiedziec ,ze jest to ponad jej mozliwosci i rodziny niech same sobie radza ,tym bardziej ,ze to nie byli reprezentanci rzadu a kancelari Prezydenta.Prezydenta ,ktory organizowal uroczystosci ,zeby przebic te w ktorych uczestniczyl Premier. Kto wiec powinien tam pomagac ? czy nie ci ,ktorzy tam wyslali swego szefa i w wiekszosci jego poddanych i wyznawcow ?Co w tym czasie robili i za co brali ci ludzie pieniadze ? bo nie za pomoc ,chyba za oczernianie Premiera i Marszlka Sejmu oraz ludzi tam ciezko pracujacych.Ich przybila zaloba i lek o miejsce pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard-2 Znajdź mi go 29.08.10, 23:55 Szanowni forumowicze ,prosze zwróćcie uwagę jak często p.redaktor z Naszego Dziennika wtrąca iż było brak podstwy prawnej do poszczególnych działań w czasie identyfikacji zwłok.Czy w związku z tym działania te były nieprawne? Czy w takiej chwili naprawdę ważne było przytaczanie przepisów prawa?Jakiego prawa polskiego czy rosyjskiego?Dlaczego p.Melak godzi sie na taką treść pytan?Czy w jego wypowiedzi nie przebija sie chęć dołożenia władzy nawet kosztem okazania stosownej, osobistej powagi?Czy poszkodowanych Rodzin, po odreagowaniu ,nie stać na zwykłe podziękowanie za organizację pochówku i poniesione koszta (przez społeczenstwo)?To proste pytania ,bez podtekstu politycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Re: Znajdź mi go 30.08.10, 00:34 Nie! Tu trzeba było same rodziny wysłać do Moskwy, a zwłaszcza rodziny pana Melaka, pani Gosiewskiej i pani Merty. Niech dogadują się sami z rosyjskimi specjalistami, powinno się ich wpuścić i okazywac ciało po ciele, może wtedy dopiero zrozumieliby, że to nie było takie łatwe jak im się wydawało. A co najgorsze, to najbardziej wrednie wypowiadający są ci, którzy tam nie pojechali (p.Merta i Gosiewska), czyżby bali się spojrzeć w oczy własnym mężom? Nawet po śmierci? Odpowiedz Link Zgłoś
ak102 Znajdź mi go 30.08.10, 00:00 Tak, tak. Ryba to piękny ptak. Pewnie to wszystko taka sama prawda, jak to, że Rosjanie przekopali cały teren katastrofy. Ta baba znalazła sobie prosty sposób na życie. Wciskać kity i brać kasę. Tylko kompletni frajerzy wierzą w te jej historie. Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Re: Znajdź mi go 30.08.10, 00:36 Frajerem to ty jesteś. A raczej ciemnym ludem, co łyka od Kurskiego głodne kawałki. Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka-ltd Re: Znajdź mi go 30.08.10, 03:46 Ten lud ciemny nawet nie zauwazyl, ze ND - choc stara sie Pania Minister i reszte rzadu opluc - informacje POTWIERDZA. Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Jest Pani fantastycznym człowiekiem, bardzo 30.08.10, 00:49 Pani dziękuję. Niech Bóg Panią błogosławi. Odpowiedz Link Zgłoś
pablosza Znajdź mi go 30.08.10, 01:02 Pani Minister, jestem pełen współczucia i dozgonnego szacunku dla Pani. Jako Polak dziękuję. I sądzę, że wszyscy powinni. Odpowiedz Link Zgłoś
anders76 Znajdź mi go 30.08.10, 01:58 Podejrzewam, ze gdyby nie pomoc Rosjan to w Polsce sprawa by sie zakonczyla zbiorowa mogila dla wiekszosci zmarlych. Gdyby traktowac krytykantow powaznie, to tzeba by zawsze miec pod reka odpowiednie materialy jak flagi panstwowe aby bylo na czym godnie polozyc cialo prezydenta, z gory przygotowana polska trumne (moze wloska jest niepowazna ?)no i przygotowana na lotnisku odpowiednia sale dla identyfikacji ciala prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
altavitae Tytaniczna praca! 30.08.10, 02:42 I bezinteresowny profesjonalizma z duza doza slowianskiego ciepla i wspolczucia. Dziekujemy pani Ewo ! Odpowiedz Link Zgłoś
pijetylkozielone Znajdź mi go 30.08.10, 04:24 Taaa... najlepszym rozwiązaniem byłby reportaż " na żywo " z sal prosektoryjnych, albo pośmiertne zdjęcia każdej z ofiar publikowane na łamach tabloidów - zapewne to dopiero zakończyłoby chore spekulacje... Ech, my durni Polacy, niczego nigdy się nie nauczymy, nawet szacunku do naszych zmarłych i do nas samych. Pani Ewo, dziękuję, jest Pani wyjątkowym człowiekiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
grazka58 Pani Ewo wykonywała Pani tylko to co powinna. 30.08.10, 08:08 Była to niewątpliwie była trudna praca. Czy dobrze wykonana? Nie wiem. Bardziej wierzę rodzinom ofiar niż złapanej już na kłamstwach pani minister. Tak już jet, że władzy powinno patrzeć się na ręce. W sprawie Smoleńska błąd błędem goniony, więc ta kobieta powinna poprostu milczeć. A co do otwierania trumien rodziny mają do tego prawo. Niektórym wszystko jedno kto leży w trumnie ich bliskich, a innym nie. Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Re: Pani Ewo wykonywała Pani tylko to co powinna. 30.08.10, 09:06 NO to czemuś sama tam nie pojechała ? Odpowiedz Link Zgłoś
grazka58 Re: Pani Ewo wykonywała Pani tylko to co powinna. 30.08.10, 15:42 Bo nie jestem ministrem zdrowia, bo nie jestem lekarzem. Wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Re: Pani Ewo wykonywała Pani tylko to co powinna. 01.09.10, 09:28 Po cóż więc zabierasz głos w sprawach, w których jesteś niekompetentna ? Odpowiedz Link Zgłoś
fanpanajurka Re: Pani Ewo wykonywała Pani tylko to co powinna. 06.09.10, 01:10 Bo jest zwyczajną za3,14ździałą PiSdaczką. Odpowiedz Link Zgłoś
astoria48 Re: Pani Ewo wykonywała Pani tylko to co powinna. 04.09.10, 22:35 Dopoki nie bylo internetu, nie bylo wiadomo,ze tylu idiotow zyje na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś