Dodaj do ulubionych

Najwyższe Obcasy

30.09.10, 00:00
"WysokieObcasy.pl jest najlepszą polską stroną internetową dla kobiet"

Biedne te kobiety, skoro ze wszystkich stron jakie istnieją, najlepszą stroną dla nich są wysokieobcasy.pl. Boję się pomyśleć jak wyglądaja te gorsze.

Obserwuj wątek
    • aleksandra991 Najwyższe Obcasy 30.09.10, 14:33
      Wysokie obcasy to najgłupsza część Wyborczej, aż zastanowic sie należy, do kogo ma trafiac jej przesłanie. Do snobek? Do sfrustrowanych idiotek? Do niewyżytych bab? Nawet przepisy kulinarne są miernych lotów. Zwierzenia Pani Dunin czy tez Pani Szczepkowskiej słuzyć mogą wyłącznie kobietom z chorym ego. A jury, które typowało "Obczasy" tez pewnie jest wysoce artystyczne...
    • boykotka Nie czytam 03.10.10, 17:29
      Ostatni raz miałam WO w ręku jakieś 10 lat temu. 12-to letnie dziewczynki, wymalowane jak nieboskie stworzenia prezentowały tam modę dla kobiet (?) Doszłam do wniosku, że jako 30-to latka nie jestem odbiorcą tej gazety. Coś się zmieniło w tym zakresie ??
      • dar61 Czytam i sklejam 03.10.10, 23:32
        Kiedyś Was, Obcasianki, chwaliłem, że zerkając tu, odechciało mi się już sklejać jałowe strony w papierowych WO, które darowywałem swym znajomym.
        Tu, w sieci, reklamośmiecia wysokoobcasowopapierowego i odurzania modą nie ma, a treść pozostała.
        I forumianki tu jakby z nieco wyższym IQ, niż Doroty Dodowatej.

I oby tak dalej.
        [Nie gratuluję, by nie zapeszyć]

---

{boykotka}:

...jakieś 10 lat temu. 12-to letnie (...) jako 30-to latka (...) Coś się zmieniło (...)??...

Jakieś 10 lat temu zmieniła się moda na zapis typu 10-latka czy 12-letnie.

I nastała era Obcinania Męskiej Końcówki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka