minipolak 24.10.10, 16:52 Co za beznadziejna wpiska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zew_atlantyku Hej, karykaturo dziennikarska nr.010 24.10.10, 17:44 I ta karykatura tym swoim tekstem daje swiadectwo w pelni na nadanie jej nazwy ww wymienionej. Jakze malo interesujacy jest ten polski kraj dla tego dziennikarskiego karykaturalnego elementu liberalnego. Zdarza sie wydarzenie bez precedensu w jego historii, a ten funkcjonariusz propagandowy serwuje nam informacje z tego lepszego liberalnego swiata, bo ten jego, domowy to taki wsiowy, czy jakis. To sie nazywa miec dobre samopoczucie, no nie? Niech ten motloch mi nie przeszkadza w kontemplowaniu amerykanskiej wolnosci. Straszne. --- inspiracjademokracja.com/2010/10/21/fundamenty/ Odpowiedz Link Zgłoś
brumowski To nie "atak na biuro", to mord na człowieku!!! 25.10.10, 12:04 Publicyści Gazety chyba się umówili - bo co innego tłumaczy fakt, iż mord na jednym człowieku i poderżnięcie gardła drugiemu konsekwentnie nazywają "atakiem na biuro". Jak zareagowalibyście, drodzy publicyści Gazety, gdyby ktoś o masowej, okrutnej zbrodni w Jedwabnem napisał "spalenie stodoły"? Odpowiedz Link Zgłoś
pal666 Pytanie do p. Miłady 24.10.10, 18:18 Zapewne Pani pamięta swój komentarz na temat doradców prezydenta. Ubolewała Pani, że są to sami mężczyźni, że karygodne jest, ze nie ma wśród nich ani jednej kobiety. Ja napisałem, że widzi Pani źdźbło w oku prezydenta a nie dostrzega belki w swoim, gdyż w GW, która jest tak żarliwą orędowniczką polityki równości jest pięciu redaktorów naczelnych - sami faceci. Czy Pani, osoba niewątpliwie energiczna i operatywna, zrobiła już coś z tym ? Kiedy będzie Święto Równości w GW i choć jedna pani zasili grono redaktorów naczelnych ? Pytam, bo wydaje mi się, że zgodność słów z czynami to podstawa wiarygodności. Odpowiedz Link Zgłoś
grafen2003 Mam dość polskich gazet 24.10.10, 18:31 w pełni się zgadzam , od dłuższego czasu towarzyszy mi dziwne wrażenie, że w mediach, bo nie tylko w gazetach, międli się ten sam stary kawałek bułki, stroi teatralne miny, przybiera wciąż te same pozy. chyba najwyższy czas, aby się to wszystko "odpiedestaliło na plecy";)), że zacytuje muzyka Rafała Blechacza, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zbik.1 Mam dość wszystkich polskich mediów. 24.10.10, 20:04 Od pół roku nie czytam, nie oglądam i moje zdrowie psychiczne powróciło. Dziennikarze są odpowiedzialni za lansowanie tych oszołomów od Leppera do Girzyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
otis_tarda Re: Mam dość polskich gazet 24.10.10, 20:39 Ale w Wyborczej Pani pracuje? Znaczy się, albo to nie jest polska gazeta, albo chrzani Pani glupoty, albo nie śmierdzi Pani pieniądz gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Mam dość polskich gazet 24.10.10, 20:48 Fatalna przypadłość - jeśli dziennikarz polskiej gazety pisze, że sam nie może już patrzeć na polskie gazety, to ma zupełnie przesrane. Bo kogo ma w tej sytuacji zdemaskować jako tendencyjnego fuszera i napiętnować we wstępniaku - siebie...? Nic tylko współczuć; jak rzeźnikowi który nagle postanowił z przekonania zostać weganinem ;-) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
rozsadek.ltd Ja mam dość polskojęzycznych gazet jak GW 24.10.10, 20:53 I tego koszernego bełkotu, którego książkowy przykład prezentuje powyższy wpis pani Miłady. Odpowiedz Link Zgłoś
minstrel515 Po przeczytaniu tytułu 24.10.10, 22:20 artykułu opada nas takie zmęczenie, że na treść nie mamy już siły ani ochoty. Stać nas jedynie na standardowe bluzgi, bo to mamy zakodowane. Samo wychodzi, po przetrawieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek a wyborcza? 24.10.10, 23:12 jest fajna, poza tym - gdzieś trza pracować, pieniądze nie śmierdzą ... to chwilowa załamka, się Pani niech nie przejmuje ... może to Pani humor po - prawi Odpowiedz Link Zgłoś
thorn5 Mam dość polskich gazet 24.10.10, 23:28 New York Times jest bolszewicką gazetą. Odpowiedz Link Zgłoś
chimek Czyli ma Pani dosc siebie! I slusznie! 25.10.10, 00:03 Bo tot co produkujecie w waszej gazecie to sa rzygi i szczyny, w dodatky wylewane z premedytacja tylko do jednej dzialki. Wstyd i hanba. Odpowiedz Link Zgłoś
voytexbezportek Nie, nie umowimy sie 25.10.10, 01:35 New York Times, juz dawno przestal byc dobra obiektywna gazeta. Jest jawnie tuba propagandy lewicowej. Odpowiedz Link Zgłoś
wyciety Mam dość polskich gazet 25.10.10, 02:23 Wie pani doskonale,ze w Polsce nie ma polskich gazet.Cala prasa jest w rekach zydowskich lub w niemieckich.Dlatego wciaz jest popularny Tusk ,dlatego wciaz zadzi komuna,dlatego wcisneliscie ciemnote,ze Jedwabne to polacy,dlatego zabito czlonka pis.Mozna wyliczac cala liste patologii i chorob toczacych panstwo i narod,poniewaz nie ma rzetelnego informowania co sie dzieje i dlaczego.Co do NYT ,jest on taki sam anglosaski jak GW. Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl "umówmy się" 25.10.10, 07:48 ...no ale umówmy się, "The New York Times" jest wciąż najlepszy Mam prośbę do państwa dziennikarzy, żeby przestali używać tego kretyńskiego "umówmy się". Status New York Timesa nie jest kwestią umowy pani Jędrysik z kimkolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
kwl1 Mam dość polskich gazet 25.10.10, 09:48 A co niby mają zrobić ludzie, którzy nie mają nic mądrego do powiedzenia od siebie, a pisać na chleb muszą? I to w sytuacji, gdy najwyraźniej nic mądrego sami nie czytają więc za tworzywo mają tylko plotki, obsesje i rozgrywki w swoim własnym środowisku. Sądząc z niektórych komentarzy, ktoś ich jeszcze czyta i ich bełkotem się przejmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 I pomyśleć, że IV-ta siła "demokracji" to takie.. 25.10.10, 10:38 ...samo dno, jak trzy pozostałe... Odpowiedz Link Zgłoś
maczimo Mam dość polskich gazet 25.10.10, 12:00 Mam dość polskich gazet. Śmiecie na makutalurę. Zacząć od wybiórczej. Odpowiedz Link Zgłoś