Dodaj do ulubionych

Połykacze złych słów

19.11.10, 10:26
"Nie uda się po raz drugi wmówić Polakom, że czarne jest białe, a białe jest czarne, by zacytować opozycyjnego klasyka."
Tak naprawdę, to Jarosław powiedział, że nikt nam nie wmówi, że białe jest białe a czarne jest czarne, po czym się poprawił. Powszechnie uważa się, że tego typu pomyłki tak naprawdę zdradzają prawdziwy umysł prelegenta :-). Zatem wszyscy myślący Polacy wiedzieli od początku, co nam szykują Rządy Braci Kaczyńskich.
Obserwuj wątek
    • maritt.g Re: Połykacze złych słów 19.11.10, 13:08
      J. Kaczyński powiedział jeszcze: "Jeżeli zagłosujecie na Platformę Obywatelską, pomożecie sobie, pomożecie krajowi". Też freudowska omyłka, tj. taka, która zdradza, co naprawdę myśli...
      • maczimo Re: Połykacze złych słów 20.11.10, 07:31
        Ty zdradzasz, że nie myślisz.
    • grisza14 Taki cham i duren to tylko w PO; brawo! 19.11.10, 14:11
    • josif47 Połykacze złych słów 20.11.10, 05:08
      On po prostu bredzi z bezsilnosci. Nie moze przetrawic tego,ze jego czas sie skonczyl.A jego wasale musza to ciagnac dalej,no bo co beda robic po upadku kaczora?..Nie wchodzi im to do glowy,ze koniec jest blizki.Jeszcze rok....
    • maczimo Połykacze złych słów 20.11.10, 07:29
      BEŁKOT POlitruka
    • haen2010 Połykacze złych słów 20.11.10, 07:42
      Pan fagas Schetyny już zaczyna poprawiać historię. Schetyna był przeciwny rozpisaniu wyborów w 2007 roku.

Widzimy, te procesy i wydarzenia, panie Grupiński. I widzimy również, jak zmienia się platforma. I mogę Pana szczerze zapewnić - nie na taką partię głosowałem w 2007 roku. Widzę, jak szczerze macie w dupie podstawowe reformy ustrojowe, jak bezlitośnie ograniczacie i poddajecie kontroli wolnych obywateli wolnego państwa. Jak bezlitośnie eliminujecie wszelką konkurencję. Jak puste stały się słowa Norwida: Wolni ludzie, tworzyć czas.

Coraz bardziej mamy gdzieś pański bajer. I widzimy to z każdym dniem coraz lepiej.
    • cynglisciplujajademnienawisci POwiedział co wiedział głupi na temat rozumu 24.11.10, 16:32

Wy z komuchami w lewej flance,
      ciągnący z Polski grubą rentę,
      szerzący dziś moralną francę,
      niszczący wszystko to co święte,
      I ty, proroku z TVN-u,
      co mózg związany masz na supeł,
      i w własnym szambie brak ci tlenu.
      Całujcie wy mnie wszyscy w dupę.
    • bosman_plama Połykacze złych słów 26.11.10, 09:18
      Niestety, muszę z Panem polemizować. Ja głosuję na PO z musu, właśnie przeciw PiS. Jeszcze kiedyś, dawno temu, głosowałem na PO z przekonania, ale teraz znów nie mam na kogo i idę do wyborów przeciw komuś. Słusznie napisał Pan, że najważniejsza jest gospodarka. Może byście się za nią wzięli?
      No i nie mogę kibicować partii, która ma w nazwie przymiotnik "obywatelska" a sprzyja polityce aobywatelskiej, parytetowej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka