craftwork 12.12.10, 11:44 Twoja morda Ogórek jest coraz bardziej podobna do mordy Grossa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trajkotek Duhi of Moskał 12.12.10, 12:13 jeśli komentarz będzie dluższy niż tekst - to niedobrze ... A tekst niemal doskonały. Moim zdaniem Pan Autor powinien jeszcze dodać odpowiednie motto: "Moje myśli nie są myślami waszymi" /BÓG - ten od Adama i Ewy .../ Rozumiem - ale to dopiero poczatek mojej przygody z tym felietonem, może jeszcze jakie tropy odnajde??? - rozumiem zatem, że tekst nawiązuje pośrednio do gawędy PANA Prezydenta Bronisława Marii Komorowskiego jaką zafundował panu prezydentowi Barack Obamie... Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek + jeszcze CUŚ 12.12.10, 12:22 Bohdan Zenobi Chmielnicki (Бoгдaн Теoдoр Зинoвій Хмельницький) - używa Pan bohatera narodowego UKRAINY by zilustrowac opinię, że "wszystkich nazw rosyjskich używa się teraz po polsku w wersji zachodniej" ... Pisać starszemu człowiekowi, że jest niedouczony - nie będę. Na naukę może już za późno, poza tym - nikt gazety nie czyta dla zdobycia wiedxzy, jeno dla chwilowej rozrywki, więc co za różnica: Rosja czy Ukraina ... ________________________ prostota jest cool Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: + jeszcze CUŚ 12.12.10, 13:36 w katolandzie ludzi poraza slowo Rojsjanian , toczy sie im piana z ust , stek bzdur , mitow , bezmiar kretynizmu ... istotnie ... musi byc bezdenny wymiar kompleksow wobec sasiadow ze wschodu . Polak - katolik pluje na ruskiego ... praktycznie nie znajac zadnego ruskiego .... sluchajac opowiesci ksienca katolickiego ,dziadka .. i sasiada , ktory jezdzil za komuny do Rosji po zloto by je przemycic do Polski . Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek Re: + jeszcze CUŚ 12.12.10, 14:56 zapomnialem o katolandzie (catholand) i cathophobie! ... teraz tekst Pana Redaktora Ogórka staje się bardziej zrozumialy ... no i katole wszystkiemu winne ( to oni są winni świętom bożenarodzenia, oni sprowadzili na swiat tego pijaka mikolaja, ktory zmusza nas do zakupów .... ludzie, oderwijmy się od tych problemów i wyjedźmy na polowanie (kobiety i dzieci zostawmy zabezpieczone w domu) ps. osobiscie nie poraza mnie słowo ROSJANIN ... poraża mnie to, że ktos może myslec iż Хмельницький to przykład "rosyjskiej nazwy" ... więc może Chmielnicki to Rosjanin ... Odpowiedz Link Zgłoś
organmaster "duchy of..." - inspirujące 12.12.10, 16:08 tak bardzo, że moja mamusia, od czasu jak polemizuję z michałem o. wzdraga się, i dyniowatego wykluczyła z jadłospisu , pod jakąkolwiek postacią; zatem?, ogórek... off Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Duchy of Moscow 12.12.10, 17:43 craftwork napisała: > Twoja morda Ogórek jest coraz bardziej podobna do mordy Grossa Jakie to szczęście, że Twojej nie widać... Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Ogórek, zmień nazwisko, bo ludzie zaczynają... 12.12.10, 18:42 ...konać ze śmiechu jeszcze zanim ich wchłonie twoje poczucie humoru... Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Ogórek, zmień nazwisko, bo ludzie zaczynają.. 12.12.10, 19:43 ubiquitousghost88 napisał: > ...konać ze śmiechu jeszcze zanim ich wchłonie twoje poczucie humoru... tragedia .... wiesz dlaczego jestes postrzegany ... tak jak jestes ? . Odpowiedz Link Zgłoś
1.stanley Uratowany z..... 13.12.10, 20:31 Żydzie zarabiasz swoimi felietonami i jezdzie po telewizyjnych kanalach na ludziach honoru i Słowianach.Żyda do każdej roboty kupisz.Tylko cena.Kiedyś nadejdzie kres tego relaksacyjnego ośmieszania Polskich Słowian. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Uratowany z..... 14.12.10, 08:54 1.stanley napisał: > Kiedyś nadejdzie kres tego relaksacyjnego ośmieszania Polskich Słowian. Chyba żeby ci Słowianie (Polscy [a jakże!]) tego, jednak, nie doczekali... Odpowiedz Link Zgłoś