Dodaj do ulubionych

Duchy of Moscow

12.12.10, 11:44
Twoja morda Ogórek jest coraz bardziej podobna do mordy Grossa
Obserwuj wątek
    • trajkotek Duhi of Moskał 12.12.10, 12:13
      jeśli komentarz będzie dluższy niż tekst - to niedobrze ...
      A tekst niemal doskonały. Moim zdaniem Pan Autor powinien jeszcze dodać odpowiednie motto:
      "Moje myśli nie są myślami waszymi" /BÓG - ten od Adama i Ewy .../

Rozumiem - ale to dopiero poczatek mojej przygody z tym felietonem, może jeszcze jakie tropy odnajde??? - rozumiem zatem, że tekst nawiązuje pośrednio do gawędy PANA Prezydenta Bronisława Marii Komorowskiego jaką zafundował panu prezydentowi Barack Obamie...

• trajkotek + jeszcze CUŚ 12.12.10, 12:22
      Bohdan Zenobi Chmielnicki (Бoгдaн Теoдoр Зинoвій Хмельницький) - używa Pan bohatera narodowego UKRAINY by zilustrowac opinię, że "wszystkich nazw rosyjskich używa się teraz po polsku w wersji zachodniej" ...
      Pisać starszemu człowiekowi, że jest niedouczony - nie będę.
      Na naukę może już za późno, poza tym - nikt gazety nie czyta dla zdobycia wiedxzy, jeno dla chwilowej rozrywki, więc co za różnica: Rosja czy Ukraina ...

• karbat Re: + jeszcze CUŚ 12.12.10, 13:36
        w katolandzie ludzi poraza slowo Rojsjanian , toczy sie im piana z ust , stek bzdur , mitow , bezmiar kretynizmu ... istotnie ... musi byc bezdenny wymiar kompleksow wobec sasiadow ze wschodu .
        Polak - katolik pluje na ruskiego ... praktycznie nie znajac zadnego ruskiego .... sluchajac opowiesci ksienca katolickiego ,dziadka .. i sasiada , ktory jezdzil za komuny do Rosji po zloto by je przemycic do Polski .
        • trajkotek Re: + jeszcze CUŚ 12.12.10, 14:56
          zapomnialem o katolandzie (catholand) i cathophobie!
          ... teraz tekst Pana Redaktora Ogórka staje się bardziej zrozumialy ...
          no i katole wszystkiemu winne ( to oni są winni świętom bożenarodzenia, oni sprowadzili na swiat tego pijaka mikolaja, ktory zmusza nas do zakupów ....
          ludzie, oderwijmy się od tych problemów i wyjedźmy na polowanie (kobiety i dzieci zostawmy zabezpieczone w domu)

ps. osobiscie nie poraza mnie słowo ROSJANIN ... poraża mnie to, że ktos może myslec iż Хмельницький to przykład "rosyjskiej nazwy" ... więc może Chmielnicki to Rosjanin ...
    • organmaster "duchy of..." - inspirujące 12.12.10, 16:08
      tak bardzo, że moja mamusia, od czasu jak polemizuję z michałem o. wzdraga się, i dyniowatego wykluczyła z jadłospisu , pod jakąkolwiek postacią; zatem?, ogórek... off
    • koloratura1 Re: Duchy of Moscow 12.12.10, 17:43
      craftwork napisała:

> Twoja morda Ogórek jest coraz bardziej podobna do mordy Grossa

Jakie to szczęście, że Twojej nie widać...
    • ubiquitousghost88 Ogórek, zmień nazwisko, bo ludzie zaczynają... 12.12.10, 18:42
      ...konać ze śmiechu jeszcze zanim ich wchłonie twoje poczucie humoru...
      • karbat Re: Ogórek, zmień nazwisko, bo ludzie zaczynają.. 12.12.10, 19:43
        ubiquitousghost88 napisał:

> ...konać ze śmiechu jeszcze zanim ich wchłonie twoje poczucie humoru...

tragedia .... wiesz dlaczego jestes postrzegany ... tak jak jestes ? .
    • 1.stanley Uratowany z..... 13.12.10, 20:31
      Żydzie zarabiasz swoimi felietonami i jezdzie po telewizyjnych kanalach na ludziach honoru i Słowianach.Żyda do każdej roboty kupisz.Tylko cena.Kiedyś nadejdzie kres tego relaksacyjnego ośmieszania Polskich Słowian.
      • koloratura1 Re: Uratowany z..... 14.12.10, 08:54
        1.stanley napisał:

> Kiedyś nadejdzie kres tego relaksacyjnego ośmieszania Polskich Słowian.

Chyba żeby ci Słowianie (Polscy [a jakże!]) tego, jednak, nie doczekali...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka