zawszeprawdomowny Panfil analfabetko moze gdyby tobie naplul... 02.02.11, 09:02 badz twojej matce w twarz mowilabys innaczej. Co za hipokryzja!!! Co za zalosna gra Markowicza, aby urzyc kobiete do takiego nagrania. MARKOWICZ JESTES ZEREM. A ty Panfil analfabetko, jesli chcesz byc nagrywana to napisz sobie na kartce tekst bo z tej pustej glowy ciezko Ci idzie bez jakania. Boze tak wygladaja wspolczesni studenci analfabeci... Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Panfil analfabetko moze gdyby tobie naplul... 02.02.11, 09:22 analfabeta, to taki co czytać i pisac nie potrafi, a nie mówić. A użyć pisze się "użyć". Odpowiedz Link Zgłoś
ojca Re: Panfil analfabetko moze gdyby tobie naplul... 02.02.11, 09:38 mreck napisał: > analfabeta, to taki co czytać i pisac nie potrafi, a nie mówić. A użyć pisze si > ę "użyć". Już? Użyłeś sobie wymoczku? To teraz może dla odmiany napisz coś do tematu,a nie czepiaj się ort. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys102 Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:02 grobelny, pleszkun, markowicz ...może wam jednak to EURO zabiorą ? życzę wam tego, szamciarze ! Odpowiedz Link Zgłoś
bestcjanek Re: Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:03 Moim zdaniem to jest zorganizowana grupa o charakterze przestępczym. Kibole łamią prawo, władze mając o tym wiedzę prezentują ich jako autorytety, a w sytuacji kryzysowej używają swoich możliwości i oficjalnie bronią. Nie opluł kobiety?? No normalnie przyznać mu order za ofiarność i odwagę! Odpowiedz Link Zgłoś
zawszeprawdomowny Panfil analfabetko moze gdyby tobie naplul... 02.02.11, 09:04 badz twojej matce w twarz mowilabys innaczej. Co za hipokryzja!!! Co za zalosna gra Markowicza, aby uzyc kobiete do takiego nagrania. MARKOWICZ JESTES ZEREM. A ty Panfil analfabetko, jesli chcesz byc nagrywana to napisz sobie na kartce tekst bo z tej pustej glowy ciezko Ci idzie bez jakania. Boze tak wygladaja wspolczesni studenci analfabeci... Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Panfil analfabetko moze gdyby tobie naplul... 02.02.11, 09:23 no widzisz potrafisz. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tom4811 Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:04 Najbardziej podobał mi się ten filmik z wypowiedziami "świadków" zdarzenia. studentka to szczyt intelektu-brawo. Ja znalazłbym jeszcze stu podobnych świadków. Mam duży sentyment do Poznania,lubię to miasto lecz tolerowanie zwykłego chamstwa w imię jakiejś idei to normalna głupota . Panie Markowicz - daj Pan sobie święty spokój i znajdż jakieś inne zajęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
majkelos13 Re: Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:22 Jest nagranie, naplul w twarz i popchnal kilka razy innego kibica. Facet ubrany w biala kurtke nie zaczal zajscia. Dowod ewidentny. W NORMALNYM kraju skonczylo by sie to dozywotnim zakazem wstepu na stadiony i dozorem policyjnym, zwlaszcza za recydywe. Studentka powinna trafic do sadu za skladanie falszywych zeznac, moze to czegos nauczy. Odpowiedz Link Zgłoś
bergman1 na EU12 tylko w chełmie i kamizelce i spisać testa 02.02.11, 09:04 ment kibicu z zachodu! Odpowiedz Link Zgłoś
norman67 Euro 2012 - godny reprezentant Polski 02.02.11, 09:04 Wszycy oni tacy sami i działacze i kibole. Tylko dlaczego to zwierzyństwo idzie z naszych podatków? Odpowiedz Link Zgłoś
pal666 Pyrlandia czy Polandia ? 02.02.11, 09:04 A czy nie rusza was, że tym pyryjczykom nie podobał się biało-czerwony strój tych ludzi na meczu reprezentacji Polski ? nie uważacie, że to jest groźne ? Odpowiedz Link Zgłoś
olszymow Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:05 nie myślałem,że w Poznaniu takie wielkie szambo w którym przestępcy kąpią się razem z władzami. OJEZU Odpowiedz Link Zgłoś
dzieuchy Wrzód 02.02.11, 09:07 Twór o nazwie Lech to wrzód na piłkarskiej dupie Polski. Umoczony w korupcję po uszy, bez kaski, sprytnym wybiegiem skumał się z Amiką i przeżył. Dofinansowany, mający poparcie pzpn'u, cwaniaków typu Masiota wokół siebie, sedziów, zdobył fuksem MP i gra w LE. Ale tak na dobra sprawę to cały czas jeden wielki przekręciarski syf. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkabakteria wargi aż jej się trzęsą !!! 02.02.11, 09:45 Pani Anno P. pisze w Pani sprawie do rektora uczelni z prośbą o wydalenie za to bezczelne kłamstwo . Nagranie monitoringu wyraźnie pokazuje oplucie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ilpadrino666 Dziewczyna pewnie pracuje w firmie pana litara 02.02.11, 10:32 no i boi się o robotę - albo "masażu twarzy" Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik56 Re: wargi aż jej się trzęsą !!! 02.02.11, 11:11 A czy ona w ogóle jest studentką? Jeśli tak to chyba robi nowy kierunek " KŁAMSTWO W ŻYWE OCZY " lub dorabia do stypendium. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ohot Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:09 Skończmy z finansowaniem piłki z podatków. Skoro powszechnie wiadomo że przeciętny człowiek na mecz pójść nie chce (poziom kopania), albo nie może bo nie przepada za zadymami, to dlaczego ma utrzymywać ten sport. Po euro 2012, jeśli nie zdarzy się cud, śmiało można wprowadzić komisarza do PZPN i rozgonić towarzystwo. Sankcje nas nie zabolą. Reprezentacja jeśli już gdzieś zagra to jako statyści. Nie pamiętam też kiedy ostatnio jakiś polski klub zagrał w lidze mistrzów, wygrał jakiś puchar, albo chociaż dotarł do ćwierćfinałów. Odpowiedz Link Zgłoś
natall78 Nie stadionom!!!! 02.02.11, 09:10 Nie zgadzam się by z moich podatków budowano siedliska takich gadów jak ten kibol!!! Dlaczego aż tyle kasy idzie na to, podczas gdy są ludzie żyjący na granicy nędzy? Kto jest ZA? Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierz111 Re: Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:10 Do tych ludzi (kiboli) nic nie dociera. Dlatego szkoda czasu na dyskusje, trzeba ich wskazywać,eliminować i piętnować wszelkimi legalnymi sposobami i egzekwować to "do bólu". Moim zdaniem wyjściem byłyby też ogromne kary finansowe nakładane na tych bandytów. Bo to są bandyci. Ich miejscem (gdy chcą sobie obejrzeć mecz) jest fotel przed ekranem TV. Odpowiedz Link Zgłoś
hilary34 Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:12 nie będzie łatwo, bo władza naiwnie, albo cynicznie - namaściła oficjalnie wodzów subkultury za którymi stoi realna i nieokiełznana siła -zamiast zapanować nad żywiołem, dali im władzę! Trzeba być kretynem, żeby nie wiedzieć, jak się to uwikłanie skończy, znowu zasłyniemy w Europie z głupoty. Bardzo lubię dobrą piłkę, ale lepiej się temu biznesowi nie przyglądać z bliska, bo brzydko pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ereta Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:13 ZAŁATWIĆ W "NAGRODĘ" POZNANIOWI PRZENIESIENIE EURO DO KRAKOWA LUB CHORZOWA. Z CHĘCIĄ PRZYJMĄ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zawszeprawdomowny 1:47 w filmiku GW klamca M. pluje na kobiete. 02.02.11, 09:13 1:47 w filmiku GW klamca M. pluje na kobiete. Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Bandyci w białych kołnierzykach powierzają 02.02.11, 09:15 Bandyci w białych kołnierzykach powierzają władzę nad stadionową tłuszczą fachowcom od brudnej roboty, bandytom sprawdzonym przy poprzednich rozróbach. A nad tym mają nadzór politycy, prezydenci ... - normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
ador43 Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:16 Ta rodzina w/g powyzszych wypowiedzi to jakas nienormalna:przyszli na mecz w barwach narodowych i do tego jeszcze do sektora przeznaczonego dla KIBOLI,jak mogli,przecie bandyci typu Markiewicz na mecze chodza na czarno i w kominiarkach.Sponiewierani i opluci ,opuscili kibolski blok bo byli przez reszte szemranego towrzystwa szykanowani.Studentka ,mysle ze utrzymanka jednego z bandytow,jeszcze troche i powie ze to wlasnie ludzie ubrani w barwy narodowe sa wszystkiemu winni a szczegolnie dzieci.Na podstawie tych zdjec nie mozna kibola skazac sadownie bo z urzedu nie mozna go oskarzyc a prywatnie nikt tego nie zrobi bojac sie zemsty bandyty.Jaki wniosek,jak idziesz na miedzypanstwowy mecz ubierz sie na czarno i wez ze soba kastet albo pistolet. Odpowiedz Link Zgłoś
ascanio Re: Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:17 Dlaczego Markowicz i reszta kłamie? Przecież dokładnie w 1:47 widać jak ten neandertalczyk pluje na kobietę. Odpowiedz Link Zgłoś
amirez No, Rysiu... 02.02.11, 09:18 No, Rysiu... tym razem ponownie dupy dałeś. Wstyd, wstyd nic więcej! ---------------------------------------- Widać poznańskie to też dzika kraina jest ;) A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
przemekczuba Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:19 Ja nie wiem... Tym kibolom to się już zupełnie w dupach poprzewracało. Im się chyba wydaje, że kluby istnieją tylko dla nich ale na strachu, który wokół siebie roztaczają jeszcze nikt szacunku nie zbudował. Więc Panowie Kibole. Piłkarze po meczu przychodzą Wam dziękować za obecnośc na trybunach przede wszystkim dlatego, że się Was boją a nie dlatego, że Was szanują... Odpowiedz Link Zgłoś
a1a7 Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:20 I taki wymoczek trzęsie "Krajem kwitnącego ziemniaka" (czyt. Pyrlandią)? Obstawił się półgłówkami (typu "Peja") z siłowni, a ci go słuchają. A te oświadczenia są żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
tomy-9 Naddebil redaktor!!!! 02.02.11, 09:20 WYBORCZA jesteś gorsza od Faktu!!! Wszyscy negatywni komentatorzy tego artykułu w czasie komuny (jeżeli żyli w tym okresie) albo siedzieli cicho jak mysz pod miotłą albo donosili na wszystkich swoich kumpli jak niektóry dziennikarze GW!!! Czy wy nie widzicie tutaj jawnej manipulacji faktami? - jeżeli będzie proces w sądzie szanowna GÓWNIANIA przegra go na 100% !!! ciekawe co wtedy napiszą, ze kumplem kibola był prokurator ? Weźcie się do roboty nieroby i zacznijcie czytać Fakt i SE bo już powili są na równym poziomie intelektualnym co GAZETA WARSZAWSKA WYBORCZA - NIE DLA PIWA NA STADIONACH!!! CARLSBERG PZPN UEFA I GÓWNIANA SPIE.....Ć Odpowiedz Link Zgłoś
hilary34 Re: Naddebil redaktor!!!! 02.02.11, 09:49 zagalopowałeś się w sposób dziecinny, można sobie wyobrazić jak się pienisz.. gdybyś miał jakieś rzeczowe argumenty, zakładam że przytoczyłbyś je... a tak, to tylko widać twoje pięści Odpowiedz Link Zgłoś
tomy-9 Re: Naddebil redaktor!!!! 02.02.11, 10:42 Wystarczy obejrzeć CAŁY FILM Z MONITORINGU i skonfrontować go z wszystkimi artykułami GW! Przecież dla normalnie myślącego człowieka te artykułu od razu śmierdzą na kilometr, w każdym kolejnym zmienia się tylko tytuł a reszta to crtl+c crtl+v i dwa nowe akapity!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hilary34 Re: Naddebil redaktor!!!! 02.02.11, 11:02 możesz sobie myśleć co chcesz o czym chcesz, ja mam za sobą lata przeżyte, także w peerelu (choć nie wiem, co miałeś na myśli, co to ma do rzeczy), lubię piłkę, ale nie cierpię chamstwa, skądkolwiek się wywodzi. Jeśli chcesz przypaprać GazecieW to moim zdaniem wybrałeś mało trafnie, bo mówi o czymś, co się naprawdę jednak zdarzyło i nic tego nie zmieni. Nawet jeśli się popełnia błąd można wyjść z twarzą, przyjąć odpowiedzialność za niehonorowe (co najmniej) zachowanie, a jeśli jest się tchórzem to się szuka wykrętów. Dla mnie jest oczywiste, że gość jest bezczelnym bandziorem i tchórzem, silnym dzięki władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
taroon Re: Naddebil redaktor!!!! 02.02.11, 10:09 Szanowny debilu (bo inaczej nazwać Ciebie nie można)! Manipulacja faktami? Chyba nawet nie raczyłeś obejrzeć tego filmu! Koleś opluwa tą dziewczynę a później ucieka i chowa się za swoimi koleżkami! Ciekawe czy byłby taki odważny i stanąłby 1na1 z tym obrażanym facetem. Szczerze wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
tomy-9 Re: Naddebil redaktor!!!! 02.02.11, 10:38 Widzisz wiejski kolego - ja nie nazywam ludzi debilami to raz! Dwa, pokaż mi moment w którym jest opluwana dziewczyna ? Dokładnie co do sekundy Ale na początek polecam zobaczyć CAŁY FILM Z MONITORINGU a nie wycięte fragmenty przez dziennikarzyny!!! Dobranoc dziecko coca - coli Tak cola jest dobra bo tak mówi reklama a ja ją będę pił bo jestem taroon i wierze reklamie a i jest bardzo zdrowa - ZACZNIJ MYŚLEĆ !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
delamore2 Re: Naddebil redaktor!!!! 02.02.11, 10:47 w 1:47, opluł tez tego faceta, a tak w ogóle to nie rozumiem co Ty w ogóle piszesz, o co Ci chodzi fanie kolejorza? Odpowiedz Link Zgłoś
tomy-9 Re: Naddebil redaktor!!!! 02.02.11, 11:16 Miałeś mi dziecko napisać w której sekundzie opluł kobietę a nie mężczyznę(co widać i do czego się przyznał!!!!) Jeszcze raz Tobie napiszę żebyś zrozumiał: w której minucie i sekundzie Filmu została opluta Kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
tomy-9 Re: Naddebil redaktor!!!! 02.02.11, 11:18 1:47 został opluty tylko Facet! Kup sobie okulary! Jestem kibolem Kolejarza i jestem z tego Faktu ogromnie DUMNY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus118 Re: Naddebil redaktor!!!! 02.02.11, 11:40 Jeśli jesteś kibolem KolejArza, to zapraszam na trybuny w Stróżach. Możesz również wybrać się w kilka innych miejsc. Klubów o nazwie Kolejarz jest sporo w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
jexiv2 kaktus 118!!!!! 02.02.11, 11:48 jak dorwiesz tego jełopa, to przekaż mu i od damnie rajcie siłowe! może sie nauczy kiedyś że nie żyje w puszczy, lecz w mieście, jeśli on nie umie uszanować innych to i jego teraz będą nie na widzieć! Odpowiedz Link Zgłoś
jami48 Re: Naddebil redaktor!!!! 02.02.11, 11:47 Ciebie teraz tak popi...czy od dziecka jesteś idiota.Bandyta broni bandytę.Może poproś tego skurw...żeby opluł twoją żonę,matkę i ojca.prawdą jest,ze debili się nie sieje sami rosną ty jesteś tego przykładem.Jak zwykle winna GW inni kibice tylko nie takie bydlaki. Odpowiedz Link Zgłoś
ssdd1975b Re: Naddebil redaktor!!!! 02.02.11, 12:31 tomy-9 (rozumiem ze 9 to liczba lat jakie masz i/lub IQ jakie posiadasz) tak to podla GW i ich specjalisci od efektow specjalnych zrobili ten filmik... :) a wogole to pewnie tych ludzi wyslali specjalnie zeby sprowokowac kiboli - nawet jednego ze swoich reporterow za dzieciaka przebrali... :) Idz pocaluj prezesiunia w tylek przydupasie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
klimbimp Re: Naddebil redaktor!!!! 02.02.11, 12:48 Wasz super adwokat Ci to powiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:21 jakoś tak się składa, że piłka nożna dość mocno jest skryminalizowana. Nie tylko o tego pana chodzi, wiecie, że największa firma produkująca murawę jest również prowadzona przez faceta po wyroku? Dziwne i zastanawiające, że stadiony przyciągają specyficznych ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
martoniusz Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:21 W pelni zgadzam sie ze wszystkimi komentarzami, a od siebie dodam, ze z tego powodu nigdy nie zabiore zony i dzieci na mecz. Beznadziejni jak murawa na ich stadionie. Odpowiedz Link Zgłoś