Dodaj do ulubionych

Nadkibol z wyrokiem

02.02.11, 08:24
Markowiczowi dedykuję cytat z Młodych Wilków : " a jeżeli ktoś cię złapie za rękę w swojej kieszeni, mów, że to nie twoja ręka".
Do Wiary Lecha mam pytanie: czy w trosce o sprawność ewentualnych postępowań, oprócz chuliganów i adwokatów macie w swoich szeregach policjantów, sędziów, prokuratorów i klawiszy ? Jakie są parytety ?
Obserwuj wątek
    • antobojar Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 08:25
      Dożywotni zakaz dla bezmózgowca kibola... i rozgonić tą hołote z Wiary Lecha na cztery wiatry...
      Adwokat tłumaczący że są okoliczności łagodzące ponieważ kryminalista nie opluł żadnej kobiety - do komisji dyscyplinarnej Izby Adwokackiej...
      Studentka... no tutaj to już brakuje mi słów...
      • rilian Re: Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 08:46
        amen. jeden (kibol i adwokacina) wart drugiego.
        • ereta Re: Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:08
          rilian napisał:

> amen. jeden (kibol i adwokacina) wart drugiego.
          >
          Do tego obaj recydywiści, bo takiego adwokata który broni przestępców i podziela ich poglądy można tak określić. Poza tym jaka jest różnica, że opluwał mężczyznę a nie kobietę? Obydwoje są ludźmi, chyba że rozdziela to jakiś małpiszon z buszu (nie dotyczy małp bo byłoby to dla nich obraźliwe).
          • ezar2 Re: Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:43
            Lubie takich japiszonów jak "Liszaj" po pierwszym liściu z płaczem bieg po koleżanki z wiagry lecha. W grupie to już co innego i jeszcze na ich terenie taki afront, koleś śmiał przyjść w barwach narodowych na mecz reprezentacji. Panie "Liszaj" dobrowolnie poddaj się pan karze zamknij się w celi z kudłatym Stefanem i rób to co tak wspaniale ci wychodziło w 2002 roku tzn overlocka z połykiem.
            • t154 Re: Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 10:17
              poklask. Szacun za opinie.
              • frankyyyy100 jako zdeptane gowno nie zrozumiałeś oczywiście. 02.02.11, 10:48
                • t154 Re: jako zdeptane gowno nie zrozumiałeś oczywiści 02.02.11, 10:52
                  ja wiem jak zwierzęta które cie zrobiły mówią na ciebie. Nie powtarzaj się. Powiedz jak masz na imię w metryce. Wiesz co to metryka ? To taki dokument gdzie weterynarz wbija czy byłeś szczepiony cz nie. Twoje zwierzęta chodzą z tobą do weterynarza? Czy nie szczepiony jesteś?
          • rabarbarus Re: Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 10:56
            Znasz baranku adwokata, który nie broni (-ł) przestępców?
        • jexiv2 Re: Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 10:15
          studentka? hahahahaa chyba jej mózg wyparował, takie sceny to codzienność na meczach, widziałem nie raz....... a tego gostka to pod pręgierz!! aż mi wstyd za takich pseudo kiboli hahahahaa śmiechu warte, że przeprasza.......lump bezczelny, szkoda że nie mieszka koło mnie! bym mu żyletki włożył tam gdzie jego mózg: czyli w dup....eeeeeee
          • donek.na.madagaskar Litar co zna tysiac bitow 05.02.11, 01:16
            podobno Amikorze maja problem z trawa, to niech zatrudnia ta niebieska spluwaczke do uzyzniania murawy flegma, skoro ma jej za duzo i zamiast przelykac, to pluje dookola. Nawet jak mial jakies sapy do goscia, to sie na czlowieka nie pluje (tak robi tylko najwieksza ciota) ale idzie sie na solo i wyjasnia sprawe. Zreszta, mecz repry a wokol sami napinacze z Amikorza w czarnych kurtkach i tylko jeden gosc w barwach za co zostal opluty.
      • cromio Tylko debile grają w piłę ! 02.02.11, 08:49
      • pikkollo Sitwa się broni 02.02.11, 08:54
        Kibole i działacze pewnie już niejedną wódkę razem wypili, więc będę iść w zaparte.
        Zamknąć ten stadion , albo nałożyć karę na jego operatora. Nie chcą zrobić porządku z przestępcami, to niech płacą tak żeby bolało
        • the_rest Przez takich degeneratów ... 02.02.11, 09:09
          mecze piłki nożnej w naszym kraju, nigdy nie będą miejscem gdzie można przyjść z rodziną. Niestety.
          • michal747 Re: Przez takich degeneratów ... 02.02.11, 11:44
            Dziwię się, że jeszcze ktoś chce to coś nazywanego "meczem" oglądać. Poziom widowiska żenujący, spotkanie i tak ustawione, a wokół bandy zdegenerowanych debili szukających rozróby.
        • strikemaster Re: Sitwa się broni 02.02.11, 09:09
          A co da zamkniecie stadionu, będą dymić na osiedlach?
          • hilary34 Re: Sitwa się broni 02.02.11, 09:20
            Anglicy sobie poradzili z hołotą, a tobie o co chodzi, nie rozumiem.. osiedla, czy stadion, wszędzie są tacy sami, nie należy oddawać im władzy, tylko zmusić do respektowania prawa. Ten adwokat powinien ponieść odpowiedzialność prawną, przecież złamał sądowy nakaz. Ech...
            • strikemaster Re: Sitwa się broni 02.02.11, 09:39
              Nie da sie zrobić z nimi porządku. Duża część prezydentów miast, radnych to byli lub obecni działacze klubowi, nie pozwola, by ich pupilom stała sie krzywda. Dlatego wole, jak zabijają sie na stadionach niż na osiedlach.
              • hilary34 Re: Sitwa się broni 02.02.11, 09:57
                to znaczy że wkrótce będziemy państwem rządzonym przez kiboli w garniturach - oni już teraz widzą bezsilność polityków i działaczy, są bezkarni na trybunach, a jak posmakują bezkarności wobec prawa to rozejdą się wszędzie, jak szczury i będziesz ich miał też na podwórku
                • strikemaster Re: Sitwa się broni 02.02.11, 10:04
                  Tak to mniej więcej wygląda. BTW w rzadzie PISu już kibole byli na ministerialnych stanowiskach. W ten sposób uliczni bandyci zmieniają sie w mafię.
                  • czernobyl2 Re: Sitwa się broni 02.02.11, 10:29
                    Piłka nozna to prymitywna rozrywka dla motłochu, można próbować zapanować nad agresją, ale stadiony zawsze będą skupiać tępych frustratów. Cywilizowany człowiek musi takich miejsc unikać, albo skutecznie się maskowaci, jeśli interesuje go, jak wolny czas spędza motłoch. A już na pewno pod żadnym pretekstem nie zabierać tam żony i dzieci!
                  • fletniapana Re: Sitwa się broni 02.02.11, 11:06
                    Jeśli masz na myśli Jacka Dębskiego to:
                    - był ministrem w rządzie AWS (Krzaklewski czyli blisko z UW/UD)
                    - wcześniej był związany z UPR oraz KLD (a więc matecznik m.in. Tuska, Bieleckiego i Lewandowskiego)

Innym ministrem którego można by podciągnąć pod kibolstwo mógłby być Drzewiecki (to kibol choć w garniturze)
                    • mmmsik Proszę nie zapominać o monitoringu internetu 02.02.11, 14:58
                      wyborcza.pl/1,75248,9036207,PiS_bedzie_monitorowal_internet__Kto_podpadnie___do.html
                      • strikemaster Re: Proszę nie zapominać o monitoringu internetu 03.02.11, 08:21
                        Dobrze by było, gdyby ludzie o tym przy okazji wyborów nie zapomnieli. Niestety, mam co do wyborców chyba zbyt duże wymagania.
                    • strikemaster Re: Sitwa się broni 03.02.11, 08:20
                      Wiem, ale np. prezydent mojego miasta też jest byłym działaczem klubowym. Nie można wymagać, by tacy ludzie robili cokolwiek przeciw środowisku, z którego się wywodzą.
          • pikkollo Re: Sitwa się broni 02.02.11, 09:52
            > A co da zamkniecie stadionu, będą dymić na osiedlach?

Za dymienie na osiedlach czy stadionach, oni powinni siedzieć w więzieniach. Myślę że to proste i oczywiste, chociaż w Polsce rzadko stosowane.
            Groźba zamknięcia stadionu powinna podziałać motywująco na operatora stadionu. Albo zrobi porządek z zadymiarzami, albo będzie bolało.
            Tymczasem z podatków społeczeństwa wybudowano drogi stadion, na którym normalni ludzie nie mogą czuć się bezpiecznie
            • strikemaster Re: Sitwa się broni 03.02.11, 08:22
              > Tymczasem z podatków społeczeństwa wybudowano drogi stadion, na którym normalni
              > ludzie nie mogą czuć się bezpiecznie

Ale za to możemy byc dumni, że mamy stadion. Chyba tylko o to chodziło.
      • sko-ls Re: Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 10:07
        Do tego obaj recydywiści, bo takiego adwokata który broni przestępców i podziela ich poglądy można tak określić. Poza tym jaka jest różnica, że opluwał mężczyznę a nie kobietę? Obydwoje są ludźmi, chyba że rozdziela to jakiś małpiszon z buszu (nie dotyczy małp bo byłoby to dla nich obraźliwe).
        Znasz adwokata, który nie broni przestepców, bezmózgowcu?
        A 80 proc Waszych wpisów, to wpisy nie myślących ludzi, którzy dają sobie wmówić wszystko.
      • t154 Re: Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 10:12
        zgadzam sie z przedmowca. Dodalbym jedynie od siebie : dożywotni zakaz gry w piłkę szmaciana na calym świecie. Kategoria jak w przypadku propagowania nazizmu. Kto kopnie puszke od piwa sugerując gre w kulke szmaciana: kara smierci.
      • q-ku z moich pieniędzy funduje się temu bydłu stadiony 02.02.11, 13:02
        i inne atrakcje

zlikwidować to całe kryminogenne g..o Kopanina w piłkę nie jest do niczego potrzebna skoro takie tego efekty
    • jurber1 Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 08:26
      Wczoraj poznański "nadkibol", monopolista kateringu stadionowego, pupilek zarządu klubu - "przeprosił zainteresowanego za zaistniałą sytuację" - za swoje zachowanie - nie ! Przecież straciłby twarz ! Za chamstwo nigdy nie przepraszać !!! A "kumple" z Zarządu i tak go bedą hołubić. To jest wstyd dla Poznaniaków !!
      • the_rest Dobrze, że dzieci nie opluł, śmieć jeden.. 02.02.11, 09:52
        nóż mi się w kieszeni otwiera jak patrzę na ten film, co za gnój. Mam nadzieję, że bydlaka spotka taka sama sytuacja jak będzie gdzieś z dziećmi.
        • hilary34 Re: Dobrze, że dzieci nie opluł, śmieć jeden.. 02.02.11, 09:59
          nie zrozumie, a dzieci szkoda.. widziałeś "Chłopców z ferajny" Scorsese?
        • ssdd1975b Re: Dobrze, że dzieci nie opluł, śmieć jeden.. 02.02.11, 11:51
          no ja raczej mam nadzieje ze on nie bedzie mial dzici - bo to przeciez takie same debile wyrosna...

a swoja droga to mamnadzieje ze ktos w Poznaniu spotka na ulicy i nauczy go poprawnych zasad zycia w spoleczenstwie (niekoniecznie slownie - bo glupek nie zrozumie) ... jaka szkoda ze nie mieszkam w Poznaniu bo sam debila bym obil - tylko ze wtedy to Policja pewnie by sie pojawila szybko i poszedlbym siedziec za czlowieka choc gowno bym obil...
    • jaga.28 Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 08:30
      Cały czas nasuwa się pytanie : dla kogo my budujemy te stadiony. Drugie pytanie to gdzie są sami piłkarze i co myślą o takich fanach. Brak zdecydowanej reakcji piłkarzy stawia ich w tym samym szeregu razem z KIBOLAMI.
      • poborowy102 Re: Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 08:50
        Stadiony są budowane właśnie dla kiboli i pseudokibiców. Dlatego, ze to zorganizowane grupy, mogą mieć wpływ na wyniki wyborów samorządowych.
        Natomiast dla rodzin niezorientowanych w temacie, niewiedzących nawet na którą trybunę bilety kupić by nie dostać po głowie, rada jest jedna - nie przychodźcie na mecze piłki nożnej. To nie jest piłka ręczna ani pływanie, na stadionach piłkarskich jest zawsze niebezpiecznie - nawet jeśli nie ma już spektakularnych zadym to nie znaczy, że nie można butelką w głowę albo pięścia w twarz dostać. Tak było jest i, niestety, będzie.
        • martin.slenderlink Re: Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:15
          "to nie znaczy, że nie można butelką w głowę albo pięścia w twarz dostać"

To bardzo przykre, bo w RPA np. tylko dźwiękiem wuwuzeli po uszach. Proponuję wydać instrukcje przed 2012, jakie sektory wybierać, gdzie się nie pojawiać etc. No i ciekawe, po co te molochy będą stać po Euro, aż tylu zainteresowanych troglodyckimi rymami częstochowskimi i bitkami wg podziałów szaliczkowych w Polsce nie ma. Pan Markowicz pięknie promuje swój obiekt, nawiasem. "Nie właź mi tu rodzino z dziećmi. Wypad do pikników". - czy tak można odczytać ten message, czy inaczej? No i oczywiście, nie opłuł tylko delikatnie wyperswadował. Przecież rodzina poszła aż po 15 minutach i nikt jej nie wyganiał. Nie jest winą Pana Markowicza, że bileciki sobie na zły sektor zakupili - na rewir znaczony niczym psimi szczynami.
    • martin.slenderlink Prasa łże, kibol cacy 02.02.11, 08:34
      Tymański to doskonale ujął na koncercie w "Pstrągu": "Lubię pooglądać, ale nie polską ligę". Myślę, że każdy normalny już w tym momencie zbojkotuje na dobre nadwiślański futbol. Zresztą, każdy od lat widzi jak to wygląda i czasem gorsze rzeczy się działy na stadionikach typu: kosy i sztamy plemienne sobie bijatykę robią na meczach repry. Teraz jednak widać, że władze klubowe uczestnika rozgrywek europejskich, reprezentanta tego kraju na zewnątrz uprawiają sobie Edka z Mrożka.
      • eliksir Re: Prasa łże, kibol cacy 02.02.11, 09:37
        Ja tak zrobilem pare lat temu po rozrubach na lodzkich juwenaliach.
        Od tej pory nie mam nic wspolnego z polska pilka nozna i jakos mi jej nie brakuje.
        Mamy bardzo dobra ligowa siatkowke, pilka reczna robi sie coraz bardziej popularna, koszykowka choc nie na najwyzszym poziomie to nadal wyzszym niz pilka nozna... jest z czego wybrac a przy wyborze nei trzeba sie zastanawiac gdzie jest bezpieczniej, bo na zadnej z tych dyscyplin nie grozi mi oplucie, czy modelowanie twarzy bo nei kibicuje tak jak ktos sobie zyczy.
    • maczimo Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 08:35
      Główny kibel III RP jak zwykle kłamie.
      • martin.slenderlink Re: Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:21
        Tak, tak. Prawdę za to mówi Pani Panfil hudefacka. Trzeba było sobie jeszcze może Wandę Panfil-Gonzales zatrudnić do promocji Waszego kibolstwa.
    • gajane4 Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 08:36
      Proponuję żeby na stadionach tworzyuć bezpłatne sektory dla bandytów i kryminalistów, oczywiście z wyszynkiem i prostytutkami. Przecież to kompletna paranoja żeby kryminalista mógł byc oficjalnie szefem jakiejkolwiek organizacji!!!! Jednym słowem PZPN firmuje grupy bandytów.
      • aa1000 Re: Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 08:52
        A teraz do żurnalistów :

Jeszcze w uszach słyszę cielęcy zachwyt nad kibicami Lecha [półnaga masa, skacząca na widowni i dodatkowo odwrócona tyłem do boiska, bądź nakryta banerem], jaki to wspaniały doping, jak pokazali Europie prawdziwe kibicowanie.
        • kaktus118 Re: Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 11:12
          No cóż, tak się składa, że to Anglicy z MC bardziej się zachwycili niż dziennikarze z Polski.
    • pjd1 bo przecież.. 02.02.11, 08:47
      plucie na mężczyzn jest całkowicie OK..

pełna, k.... kultura,
      no nie, Wiara..

ale wiara fajnie się kojarzy..
    • zawszeprawdomowny Markowicz starej tez charasz na ryj? 02.02.11, 08:49
      Napluc kobiecie na twarz i bic jednego goscia z dzieckiem w 10. Oto poznanski honor. To, ze w domach starym plujecie na twarz nie znaczy, ze mozecie pluc innym Kobietom.
    • tajlerdarden Całe środowisko jest zepsute... 02.02.11, 08:49
      ...od dołu do samej góry jedna wielka zgnilizna.
      Dziwię się tylko sponsorom, którzy pakują grube pieniądze w coś o tak słabym wizerunku.
      Już lepiej sponsorujcie siatkówkę albo skoczków, tam są wyniki i sportowa rywalizacja.
    • maura4 Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 08:49
      Nie jestem w stanie więcej tego tematu komentować. Wczoraj zastanawiałam się co też jeszcze wymyślą. No to mam. Butelka wódki w damskim bucie. Chciałabym te buty zobaczyć, a także ochroniarza, który nie zauważa nienaturalnie grubej jednej kobiecej nogi. To naprawdę urąga zdrowemu rozsądkowi. Ochrona wpuszcza na stadion pijanych dorosłych, mających pod opieką dzieci. Kibole w trosce o te dzieci atakują ich opiekunów. Ci pijani ludzie ze strachu przed kibolami opuszczają stadion, na długo przed zakończeniem meczu. Lech chyba sądzi, że wszyscy w Polsce są idiotami.
      • joker7979 Re: Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 08:56
        Jestem Poznaniakiem ale nie kibicuje lechowi właśnie za propagowanie "pnerstwa" na stadionie!! Nie dajcie zamydlić sobie oczu o bezpieczeństwie na stadionie, o przyjaznej atmosferze bo to fikcja- większość kibiców to niestety bydło trzymane za morde przez jeszcze większe bydło z bojówki , a to wszystko za aprobatą zarządu i władz klubu !! Lech to jest gangsterski klub
    • mlodzi.popieraja Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 08:50
      A ta rodzinka nie wiedziała, że idzie na mecz Lecha a nie na mecz reprezentacji narodowej, że ubrała się w barwy konkurencyjnej drużyny. Podejrzewam prowokację, żeby oczernić kibiców.
      • innewidoki a ty wiesz ciokolwiek? 02.02.11, 08:59
        to akurat był mecz reprezentacji Polski z reprezentacją Wybrzeża Kości Słoniowej. no, ale żeby to wiedzieć, trzeba umieć czytać ze zrozumieniem.
        • cykor6 Re: a ty wiesz ciokolwiek? 02.02.11, 09:12
          dżizas, wyczuwajcie ironię zanim wyskoczycie na kogoś z pyskiem...
      • nik-er Re: jak dostaniesz kosą pod żebra 02.02.11, 09:18
        to zamkniesz jadaczkę kibolu
        • martin.slenderlink Sarkazm 02.02.11, 11:47
          Jej, przecież ten sarkazm był dość czytelny.
      • ssdd1975b Re: Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 11:57
        mam nadzieje ze zartujesz... :) bo jak nie to ty chyba czytac ze zrozumieniem nie umiesz :)
    • rockville Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 08:51
      WL powinna zostac uznana organizacja przestepcza i rozwiazana. I gdzie sa antyterorysci ? Rozumiem, ze latwiej jest osaczyc dzieciaka, ktory ukradl lizaka z Biedronki !!!!
    • katarzynakohut Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 08:51
      To proste przesłanie,mamy was w dupie i niby co nam zrobicie,a jak chcecie więcej to zapraszamy:)
      • janspruce Re: Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:13
        Gazeta miesza tam gdzie jest wzgledny spokoj i porzadek.
        Czepcie sie Krakowa gdzie nie ma miesiaca zeby nie zginol czlowiek.
        Na komisarza WL proponuje Drzewieckiego lub Lipca - o nieboszczyku juz nie wspomne.
        W czym ten pierwszy kibol jest gorszy od bylego ministra?
        Ten byly naplul w twarz nam wszystkim i siedzi z czerwonym pyskiem od nadmiaru Whisky na Florydzie.
        • hilary34 Re: Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:30
          ahaa... czyli, według ciebie, wszystko wolno.. no gratuluję logiki, dopóki nie trafisz na silniejszego i sam nie odczujesz na własnej skórze, nie ma sprawy
        • eliksir Re: Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:41
          Bohater lecha uczestniczyl w bojce we Wroclawiu gdzie zginal czlowiek, odsiedzial za to 3 miesiace...
          ...teraz rozumiem czemu ten porzadek i spokoj jest "wzgledny".
    • squaree Re: Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 08:53
      A ja myślę, że ten nadkibol jest kroplą w morzu, podejrzewam, że na tej trybunie znalazło by się więcej takich, którzy będąc przywódcami bandy sektorowej zrobiliby to samo.
      Dla kogo my te stadiony zbudowaliśmy?

Mamy mało restrykcyjne prawo odnośnie kiboli stadionowych. Każdorazowa burda, demolka na stadionie powinna nieść wysokie kary pieniężne, bez patrzenia przez sądy na dochody przestępców. Może wtedy nauczyliby się najlepiej nie chodzić na mecze. A władze klubów przestaliby nam sprzedawać ściemę, że na mecz ekstraklasy można przyjść z całą rodziną. Po co, nawet jak się nie bija, to dlaczego moje kilkuletnie dzieci mają słuchać sterty wulgarnych wyzwisk przez całe 90 minut.

Polska to takie Państwo z setkami demokratycznych państewek, PZPN, wszystkie spółki PKP.... Żyć, nie umierać, dla tego co się załapał do koryta!
      • poborowy102 Re: Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:10
        kiedyś był taki mecz u nas na wsi, na który kibicom udało sie zachęcić wielu przypadkowych ludzi - poprzez internet, afisze itd. Stadion się zapełnił m.in. ... matkami z dziećmi w wózkach. Gdy kibice zobaczyli tłum ludzi to poczuli konieczność popisania się - taka wielka publika może się przecież nie powtórzyć, a w to, ze przyszła tu oglądac nie mecz, a kibiców, żaden nie wątpił. No i zrobili rozróbę - dwoje dzieci było rannych, inni postronni ludzie ucierpieli. Kibice uważają się za głównych aktorów i im większa widownia tym większa chęć pokazania się.
    • dr.krisk Najbardziej śmieszy mnie.... 02.02.11, 08:55
      .. ich wezwanie (patrz strona internetowa Wiary Lecha) do "bojkotu GW". Juz widzę tych prymitywnych karków jak przestają kupować GW :))))))
      • zimny-lech kibole z Poznania potrafią czytać...??? 02.02.11, 08:59

• dr.krisk Też mam wątpliwości...... 02.02.11, 09:03
          Pewnie coś tam potrafią: nagryzmolić sprayem na murze jakieś "k..wy" i tym podobne. Nie sądzę, aby posiedli bardziej złożone umiejętności.
          • strikemaster Re: Też mam wątpliwości...... 02.02.11, 09:32
            Ci z Ruchu są lepsi, potradfią nasprayować "Psełdo KS Ruch" na przykład (pisownia oryginalna:).
        • strikemaster Czytać? Nie 02.02.11, 09:31
          ale kupować chyba potrafią. Tylko po czym poznają, że to, czego nie kupują to Gazeta Wyborcza?
          • fletniapana Re: Czytać? Nie 02.02.11, 12:33
            Dobre :)
      • 007_james Re: Najbardziej śmieszy mnie.... 02.02.11, 09:13
        Nie tylko karki kolego....
        Ja np. jestem grafikiem po ASP, czyli zapewne wg Twoich wyobrażeń lewakiem, gejem i alkoholikiem. Jak każdy artysta przecież...
        Szlag jasny mnie trafia, kiedy widzę zaplanowaną przez Agorę akcję mającą na celu szkalowanie Lecha, a jak to nie wychodzi to jego widownię.
        Bojkot trwa już od jakiegoś czasu, "Gazeta" straciła patronat medialny klubu i to boli...
        Sprzedaż spada w Wielkopolsce, trzeba wszystkich przekonać ze kibole są "be", to ludziska bojkot porzucą i popędzą do kiosków po gazetę, czy też znów licznie będą klikać będą na gazeta.pl
        Nie wszystko jest takie, jak przedstawia "gazeta", kolego....
        • hilary34 Re: Najbardziej śmieszy mnie.... 02.02.11, 09:33
          kolego, nie relatywizuj, z faktami się nie dyskutuje, to wszystko na ten temat
          • 007_james Re: Najbardziej śmieszy mnie.... 02.02.11, 09:45
            Twoje stwierdzenie działa w obie strony...
            Ja nie pochwalam zachowania Litara, ale proponuję obejrzeć CAŁY a nie zmanipulowany przez GW zapis z monitoringu i dopiero później się wypowiedzieć.
            www.dailymotion.pl/video/xgtyfw_monitoring_sport
            • strikemaster Re: Najbardziej śmieszy mnie.... 02.02.11, 10:06
              "Ja nie pochwalam jego zachowania, ale on nic złego nie zrobił"? Fajne. Prawda jest taka, ze zrobił, jest bandytą skazanym prawomocnym wyrokiem, film wskazuje, że też recydywistą. I przyjmowanym przez polityków jako partner szefem organizacji kiboli.
            • fonkmaster Re: Najbardziej śmieszy mnie.... 02.02.11, 10:25
              Na filmiku 3:36 widać jak ten szkalowany przez gazetę biedaczyna "nie pluje" na kobietę.
            • maura4 Re: Najbardziej śmieszy mnie.... 02.02.11, 10:52
              Obejrzałam i nie różnił sie od tego, który widziałam a Wyborczej. Był chyba tylko dłuższy. No i co ? Mam pochwalić, że nie wystawili tym ludziom skierowań na OIOM ? Mogli. Otoczyli ich jak stado bestii. Wyobrażam sobie, jak oni się bali. Kto dał kibolom prawo do decydowania o tym , kto może lub nie, oglądać mecz z tej trybuny i w jakim stroju ? To chyba proste. Władze Lecha i Poznania.
              • strikemaster Re: Najbardziej śmieszy mnie.... 03.02.11, 08:24
                > Kto dał kibolom prawo do decydowania o tym , kto może lub nie, oglądać mecz z
                > tej trybuny i w jakim stroju ? To chyba proste. Władze Lecha i Poznania.

Nie tylko. Także my wszyscy przez lata tolerując rozwój mafijnej struktury kibolsko-klubowej.
            • dr.krisk Panie inteligencie po ASP.... 02.02.11, 10:57
              No rozśmieszył mnie pan.
              Rozumiem, że nie mam prawa pójść na mecz ubrany jak mi się podoba i siąść na miejscu na które mam bilet. To jakiś kibol będzie decydował w jakim stroju i gdzie mogę sobie przycupnąć.
              Żałosne tłumaczenia.
              A "bojkot GW" - śmieszny. Najpierw musielibyście nauczyć się dobrze czytać.
            • ssdd1975b Re: Najbardziej śmieszy mnie.... 02.02.11, 12:14
              ja to obejrzalem i nic nie swiadczy o czym innym niz w tej wersji skroconej - ostatni gnojek litar napada na czleka - wiec albo to ja jestem slepy alby ty zaslepiony...:) choc raczej to Ty...moze za blisko monitora siedzisz zbyt dlugo ???a moze kumplem debila jestes?
        • bbastek13 Re: Najbardziej śmieszy mnie.... 02.02.11, 09:37
          007_james napisał:
          > Nie wszystko jest takie, jak przedstawia "gazeta", kolego....

kolega student ma rację, na filmie dokłądnie widac jak kobieta i dzieci wraz z jakims podpitym typem ubranym w jakieś prowokacyjne barwy plują na uciekającego kibica lecha po czym przewracają go i dopiero błagalne prośny innych prawdziwych kibiców powstrzymują ich przed skopaniem tego biedaka. Porzuć ASP człowieku i zacznij fantastykę pisać, marnujesz talent. Zaplanowana akcja, żałość...

• strikemaster Film był niepradziwy 02.02.11, 09:41
          panie grafiku, czy jak?
          BTW bycie kibolem bycia gejem nie wyklucza, współistnienie tych cech jest nawet bardzo prawdopodobne sądząc po uwadze, jaką przywiazują kibole orientacji seksualnej.
        • klimbimp Re: Najbardziej śmieszy mnie.... 02.02.11, 09:59
          ASP........ASP? Akademia Skaczących Półgłówków?
          Weź chłopie odbierz te kury i jajka, oddaj dyplom i się nie błaźnij!
        • disoprivan Re: Najbardziej śmieszy mnie.... 02.02.11, 10:03
          jestes bezrobotnym pajacem i gowno wiesz o pilce noznej, skoro ogladasz szczochy zwane polska pierwsza liga
        • ssdd1975b Re: Najbardziej śmieszy mnie.... 02.02.11, 12:07
          007 - ok jestes gosciem po ASP, wiec teoretycznie powinienes byc wyczulony n apiekno i brzydote bardziej niz wiekszosc - wiec powiedz mi czy plucie na kogokolwiek jest oznaka czegos wiecej niz chamstwa? Oczywiscie Litar to tez artusta i on wlasnie robil sobie przedstawienie na stadionie, odgrywal role kibola w nim a wszyscy obok to sa jego "widzowie" - tylko ze zapomnial ze sa kamery...

Chamstwo trzeba zwalczac wszedzie i zawsze - jak sie wystawil to juz problem jego, WL, klubu, wladz poznania, PZPNu itd

jakbys nie zauwazyl to prawie wszyscy Poznaniacy sa przeciwko takiemu zachowaniu (tzn oprocz gowniarzy z WL)

Pozdrawiam tych normalnych poznaniakow i stawiam skrzynke wodki lub 2 skrzynki piwa dla kazdego kto obije mordke dla Litera (ups zartowalem - boz zaraz mi policja na kark wejdzie za podzeganie :) - moze wiecej ludzi sie dolaczy to i maly piknik bedzie mozna zrobic po fakcie... :)
        • martin.slenderlink Sales plummet as Lech fans unite in boycott 02.02.11, 12:47
          "Sprzedaż spada w Wielkopolsce, trzeba wszystkich przekonać ze kibole są "be""

Dokładnie, James. Sprzedaż spada, bo bojkotują kibice. Oklaski. Dobry hedlajn dałem? Może Platini przeczyta, hę?
      • martin.slenderlink Sales plummet as Lech fans boycott Wyborcza daily 02.02.11, 12:03
        A ja mam już w myślach międzynarodowe hedlajny.
    • sedzikowski Jak mówili Rzymianie: Umyj psa, uczesz psa, 02.02.11, 08:56
      a ciagle psem pozostanie.
    • marek-21-pl Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 08:57
      Super tylko pogratulowac wyboru Poznanskim dzialaczom Lecha.Tylko wsród tej choloty nie ma innych tacy sa kibice pilki noznej.A wybrano nie Prezesa Tylko cherszta bandy kiboli.Ja mam pytanie do PZPN - jakie szacunkowe zniszczenia stadionow ilu rannych i zabitych przewiduja w 2012 - i jak zamierzaja zapanowac nad tym menelstwem aby chronic rodziny polskie i zagraniczne w czasie trwania Euro 2012. Moze powrocic do jednostek ZOMO aby zrownowazyc zagrozenie
      • martin.slenderlink Euro 2012 fans fear stadium aggression 02.02.11, 12:53
        Może jednak Platini luknie.
        • epicene0 Re: Euro 2012 fans fear stadium aggression 02.02.11, 15:19
          Guidelines for EURO 2012 fans coming to the Stadium Miejski in Poznan

Poznan’s city officials spent a whopping 700 million zlotys on rebuilding the stadium…now that is a lot of money. The city says it doesn’t have enough money to fund nurseries, pre-school, care for disabled children and the unemployed, but city officials did have almost a BILLION zlotys to revamp the city’s stadium…

City officials said: “We’re building this stadium for EVERYBODY! For EURO 2012! For families, so that parents can come with their KIDS! Everyone is welcome to enjoy football and to feel safe! This stadium was really your taxpayer’s money worth!”

Please keep these words in mind as you read on…

1) If you actually do decide to come to Poznan for EURO 2012, come and bring a lot of money that you can spend at the stadium, especially on food and beverages...we hear the catering company at the stadium HAS REALLY GOOD FOOD!

2) When buying tickets, remember, you can sit ANYWHERE you want. Really. It does not matter where you sit, after all…all fans are equal. Right?

3) If you come to support your country’s players, don’t forget to represent your country properly, you know, like you can wear clothes and hats with the colors of your country’s flag. That will be very patriotic and very much APPRECIATED by other fans!

4) Make sure you bring the KIDS along! They’ll love it! The atmosphere, the other fans, the whole bit. It’ll almost feel like home…

5) If the wife and kids go to the restroom and some other fan starts spitting at you, don’t worry! That’s NORMAL to be spat at, at least that’s what some fan club officials say, especially if you’re a MAN.

6) While you’re being spat at, the same fan may start PUSHING you around, telling you to “get the hell out of here!”. That’s normal too.

7) When the wife and kids come back and the wife tries to kind of help you out and ease the situation, well… she might be SPAT AT TOO!!! But listen, that’s also NORMAL BEHAVIOR! You’re at the Stadium Miejski in Poznan…that’s how they do things around here…

8) When you’ve all been PUSHED AROUND, SPAT AT and called a whole bunch of unprintable names…your kids are scared out of their wits and you’ve been pushed by a whole bunch of fans to the EXIT, well, you’ll know it’s time to go home.

9) Then you find out the fan doing the spitting and the one who THREW YOU AND YOUR FAMILY OUT OF THE CITY’S STADIUM is the local team’s fan club president.

10) When and if this happens to you, don’t expect to get any kind of support from city officials or the local team's fan club, they’ll tell you that YOU SHOULDN’T HAVE GONE THERE WITH YOUR FAMILY IN THE FIRST PLACE! The stadium is for everybody, but that does not mean it’s for YOU!

Hopefully, this will make your visit to Poznan’s Stadium Miejski during EURO 2012 an experience you and your family will NEVER FORGET!
          • ssdd1975b Re: Euro 2012 fans fear stadium aggression 02.02.11, 15:27
            love it... :)
          • martin.slenderlink Lech fans claim the story's been distorted 02.02.11, 15:49
            Lech officials confirm, suggesting Wyborcza fails to do a decent reporting job.
    • zimny-lech niech Markowicz zapisze się do PiS`u...: 02.02.11, 08:57
      ...jest równie wiarygodny jak Jaruś K.
      • last_demigod Re: niech Markowicz zapisze się do PiS`u...: 02.02.11, 09:04
        albo jak Donalduś T.
        • zimny-lech last_pisior dał głos...??? a był rozkaz...??? 02.02.11, 09:10

• last_demigod Re: last_pisior dał głos...??? a był rozkaz...??? 22.02.11, 18:38
            na komin z Tuskiem idz mendo
      • bbastek13 Re: niech Markowicz zapisze się do PiS`u...: 02.02.11, 10:04
        zimny-lech napisał:

> ...jest równie wiarygodny jak Jaruś K.
        >
        już wspólpracuje z pisdzielcami : stoi za wnioskiem pis zaskarżającym do trybunału zakaz stadionowy (który sam zresztą dostał). ciągnie swój do swego
      • fletniapana Re: niech Markowicz zapisze się do PiS`u...: 02.02.11, 12:34
        Bliżej mu do Donalda T. To nie kto inny jak wielki premier Donald Tusk miał ochotę po jednym meczu zabić sędziego.
    • delamore2 Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 08:58
      Jaka patologia, w dodatku wszyscy się wzajemnie bronią... Typowy przestępca, który czuje się swobodnie na swoim terenie i wśród swoich, a rodzinę wyrzuca... to jest niedopomyślenia, że oni jeszcze nad czymś debatują i się zastanawiają. Moim zdaniem cała ta organizacja przestępcza, której przewodzi ten przestępca, powinna zapłacić odszkodowanie poszkodowanej rodzinie.
    • xnols Z tą butelką wódki zaje.iste.45 lat komunistycznej 02.02.11, 08:58
      propagandy zryło umysły nawet młodych ludzi. To straszne.
      Rozumiem także, że opluwaniem chcieli zachęcic tych ludzi do opuszczenia trybuny w obawie o ich bezpieczeństwo. Suuuuper!
    • vegaslas Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 08:59
      No to poznaliśmy w pełni najlepszych kibiców w Polsce :)

Lepszej reklamy nie mogliście sobie zrobić!! nie musicie już kręcić drogich reklamówek bo macie już najlepszą w pełni oddająca klimat na stadionie :)

a co do nadkibola to faktycznie jesteś nad ale nadcwelem żeby opluć kobiety i je zwyzywać to trzeba nie lada odwagi...

Ktoś już to pisał ale zastanawiam się co na to sponsorzy ?? to oni w sumie fundują całą zabawę w piłkę kopaną wiec może powinni egzekwować jakiś poziom nie tylko sportowy a może właśnie przede wszystkim kulturalny !!

• pieczewiak Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:00
      Popieram! Zadnych klaunow na stadionach! Festyn pijanych ludzi sie robi... a jak by pijany butelka rzucil - to by sie gazety dopiero ucieszyly! A jak sie wyborcza czepiala na selekcje, ktora Lechici przeprowadzali na wyjazdy... taka fajna stopke mogliby wrzucic o awanturze, a tu Lech dyscypline wprowadzil... teraz ten sam numer.... tego juz Wyborczej za wiele!
      • klimbimp Re: Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 12:26
        A Ciebie, mam wrażenie, bito i poniżano w dzieciństwie. I jako nic nie znacząca jednostka próbujesz odnaleźć się w grupie, która, jak myślisz, kocha Cię i szanuje. Poluzuj rajtuzy gostek.
        To tylko zabawa, forma rozrywki a nie walka na śmierć i życie.
    • the_rest co za śmiecie 02.02.11, 09:01
      kolesie qrwa odważni w 15-tu na kobiety, ręce opadają..
      • zimny-lech ci kolesie są odważni tylko w kupie... 02.02.11, 09:03

• innewidoki Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:02
      kompromitacja Lecha, kompromitacja władz Poznania! kompromitacja PZPN i władz Polski. od lat nie są w stanie, a właściwie nie mają woli, by zaryglować szalikowych debili.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka