Dodaj do ulubionych

Stalking będzie karany

25.02.11, 21:07
Zacznijcie wreszcie odróżniać mobbing od stalkingu!
Bez podłoża seksualnego nie ma stalkingu!
Obserwuj wątek
    • snellville Stalking będzie karany 25.02.11, 21:12
      mnie ksiadz nachodzi w kazda wiosne
      nadaje sie do prokuratury czy nie?
    • adamalysz Stalking będzie karany 25.02.11, 22:19
      Podpisać prezydenta? Gdzie errata łobuzy?
    • jeruzalem51 Zla wiadomosc dla GW 25.02.11, 22:47
      i calej sekty Michnika,nie mozna juz bedzie bezkarnie i metodycznie niszczyc polskich patriotow, lub politycznych wrogow,oraz tzw.antysemitow, ksenofobow,czy homofobow; metodami uprawianymi przez cala sekte.
      • babaqba Re: Zla wiadomosc dla GW 26.02.11, 02:14
        Michnik do ciebie wydzwania i stoi pod twoimi czworakami? Ale leczysz się? Nie załamuj się, lepiej nie będzie, ale wszystko ma swój koniec. Czujesz się pocieszony?
        • jeruzalem51 Re: Zla wiadomosc dla GW 27.02.11, 17:03
          babaqba napisała:

> Michnik do ciebie wydzwania i stoi pod twoimi czworakami? Ale leczysz się? Nie
          > załamuj się, lepiej nie będzie, ale wszystko ma swój koniec. Czujesz się pocies
          > zony?

jestes idiota, pisze to z zyczliwoscia; naucz sie czytac slowo drukowane ze zrozumieniem; to przeciez GW uczestniczyla w nagonce na dr.Ratajczaka, prof.Nowaka i wielu innych. Dawno przekraczajac granice pomiedzy obiektywnym dziennikarstwem,a nagonka. Zreszta do kogo jak to pisze;malego czlowieczka...
    • he1ku Re: Stalking będzie karany 26.02.11, 11:52
      Tak,tak .Powiedziałem bankowi sp....... /seksownie/ i tera mam poczucie,że stalking komornik stosuje w stosuku do mnie. Wiecznie pisma,upomnienia,nachodzenie przez pomocników .To jest typowy s t o l k i n g .Jak się tego pozbyć ,do sądu z tym pójść,policji zameldować ?Jest usttawa,to może zwolnią i przestaną nachodzić,bo to jeszcze nie rekord /rekord to prawdopodobnie 31 mil zł/
    • tanczacy.z.myslami Stalking a mobbing 26.02.11, 14:04
      ubiquitousghost88 napisał:

> Zacznijcie wreszcie odróżniać mobbing od stalkingu!
      > Bez podłoża seksualnego nie ma stalkingu!

To nie tak. Mobbing jest w pracy, stalking nie musi być z nią związany.
    • tanczacy.z.myslami Stalking (z ang. skradanie się, podchody) 26.02.11, 14:07
      Stalking (z ang. skradanie się, podchody) - wreszcie wiem skąd "stalker" u braci Strugackich. :) Aż dziwne, że sowiecka cenzura przepuściła im angielskie słowo.
    • bjbj Stalking będzie karany 26.02.11, 14:07
      Problemem pozostana psychicznie chorzy,a to jest większość stalkerów. Obecnie nie podlegają karze. Potrzebne są kolejne nowelizacje, ograniczające ich poczucie bezkarności.
    • antropoid Stalking będzie karany 27.02.11, 13:31
      Najwyższy czas ukarać Kaczyńskiego za stalking wobec narodu polskiego...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka