Dodaj do ulubionych

Niebezpieczne ''żarty'' PiS

15.04.11, 10:20
Lech Kaczyński już jako kandydat na prezydenta RP jeździł po Warszawie kolumną z czterech samochodów i na "kogucie". Mieszkanie, w którym mieszkał "na mieście", było strzeżone ze specjalnej budki wartowniczej, postawionej na skraju parku po przeciwnej stronie ulicy. Gdyby jemu pod oknami kancelarii organizowano co miesiąc takie hece, jakie urządza PIS prezydentowi Komorowskiemu, to kazałby zagrodzić barierkami całe Krakowskie Przedmieście. Był szczególnie wyczulony na swoje bezpieczeństwo i "majestat" swojego urzędu.
Obserwuj wątek
    • pis_busters Kiedy te pisowskie zbiry znajdą się w więzieniu wr 15.04.11, 10:47
      Kiedy te pisowskie zbiry znajdą się w więzieniu wraz ze swym Fuehrerem? Tego żąda naród !!!
    • same.zalety Niebezpieczne ''żarty'' PiS 15.04.11, 10:55
      czy to co mówi ten facet nie jest karalne? przecież to jest jawne nawoływanie do przemocy...

kiedy to się skończy, biegają mi po mieście, wszędzie syf, bo przecież ani kwiatów ani świeczek nie sprzątną po sobie, kiedy te walają się po mieście, wszędzie jakieś barierki, policja, no ludzie!

mamy demokrację, nie? nie wybrali waszego kandydata, no to pech! jak kaczyński rządził 2 lata to nie byłam szczęśliwa, ale nie robiłam rozróby i nie nosiłam plakatów 24h i nie wyzywałam go od najgorszych (do debila i bezmózga publicznie się przyznaje).

co my tu mamy, państwo prawa, czy jakąś k. anarchię?
      • alikpalik Re: Niebezpieczne ''żarty'' PiS 15.04.11, 11:02
        Anarchię! W dodatku całkowicie bezkarną, zatem z przyzwoleniem władz państwowych.
      • pn-ski Re: Niebezpieczne ''żarty'' PiS 15.04.11, 11:28
        Cisza ze strony rządu jest dla mnie zupełnie niezrozumiała. Obrażany jest w najbardziej grubiański, oszczerczy i chamski sposób - i nic. Położył uszy po sobie.

Po "obchodach" rocznicy katastrofy na Krakowskim Przedmieściu spodziewałem się, ze rząd rzeczowo siej wypowie, precyzyjnie określi granice, dopuszczalne dla legalnej opozycji w ramach obowiązującego prawa. Wytyczy granice: "dotąd, i ani kroku dalej, na wezwania do obalenia demokracji państwo zareaguje silą". Na obrażanie premiera i głowy sąsiedniego państwa nie można pozwalać. a już na pewno nie przed pałacem prezydenckim.

Niewłaściwe są zaś wypowiedzi pana Niesiołowskiego w stylu: "niech sobie pani Marta Kaczyńska kupi parcele, dostała wszak dużo pieniędzy, i tam sobie postawi pomnik". Przedstawiciele rządu i Prezydenta nie powinni dać się prowokować i sprowadzać do poziomu agresji PiS. Opozycji przecież chodzi o maksymalne podkręcanie emocji.
        • thegreatmongo Re: Niebezpieczne ''żarty'' PiS 15.04.11, 11:36
          Moi zdaniem dobrze robia.

Czy maja aresztowac tych debili od kaczki? Trzeba to przeczekac. Chyba nikt normalny juz na kaczynskiego nie zaglosuje. I jak jeszcze raz przegra wybory to moze cos do jego lepetyny dojdziee....

Moze nie,... ale przynajmniej zbuntuja sie jacys poslowie, ktorzy zobacza, ze nie maja szans na kolejny mandat...
      • alais Re: Niebezpieczne ''żarty'' PiS 15.04.11, 11:55
        Oczywiście że to podlega pod paragraf. PIS jak im tylko pogrozisz paluszkiem to już chcą pozywać do sądu. A skoro PIS chce się sądzić to też skarżmy na nich do Prokuratury.
      • 123jna Re: Niebezpieczne ''żarty'' PiS 15.04.11, 19:08
        same.zalety - masz racje, zostawiaja po sobie wszedzie syf. To brzydcy, brudni takze na umysle ludzie. Balaganiarze, lenie, zebracy -ciagle wyciagaja lapy po nasze pieniadze.
        Hofman (ale patriota z tym nazwiskiem, nie mogl spolszczyc na Hofmaniak albo Hofmankiewicz czy Hofmanski?) zmienia samochody jak rekawiczki, skad ma na to - wiemy, pewnie od zaony naciagaczki ktora wyludzila nasze pieniadze z Ubezpieczlni i zakladu pracy gdzie ja maz zatrudnil i od razu zachorowala na "wychowywanie dzieci". A moze te samochody sa kradzione w ojczyznie Hofmana - Niemczech. To nie sa wcale zarty...
    • kuma1 Niebezpieczne ''żarty'' PiS 15.04.11, 11:05
      A Ja cały czas czekam, kiedy służby zaczną egzekwować od posłów , członków i władz partii utrzymywanych z podatków obywateli ,szacunku do państwa i społeczeństwa .
      • artjomka Re: Niebezpieczne ''żarty'' PiS 15.04.11, 11:36
        kuma1 napisał:

> A Ja cały czas czekam, kiedy służby zaczną egzekwować od posłów , członków i wł
        > adz partii utrzymywanych z podatków obywateli ,szacunku do państwa i społeczeńs
        > twa .

Ja juz zawsze mowilem, ze Wy Polacy macie poczucie humoru!
        Pazdrawljaju!
      • gene_raptor To MY musimy wyegzekwować od rządu szacunek 15.04.11, 14:28
        do NAS - OBYWATELI. A służby musimy też MY nauczyć, żeby zamiast pomagać rządowi z niszczeniu kraju i tłamszeniu obywateli wykonywały swoje obowiązki. Dopóki nie pogonimy okupujących kraj uzurpatorów spod zbrodniczej neoliberalnej mafii z Balcerowiczem na czele - niezależnie czy członków PJN, PiS, PO, SLD czy innej szjaki do ich mocodawców z wielkich korporacji i banków, dopóty nie będziemy wolni we własnym kraju! Myślę, że nadejdzie czas wielkiego TRYBUNAŁU na wzór Trybunału w Monachium i ci totalitarni zbrodniarze zostaną osądzeni i ukarani.
    • ba-9 Nigdy nie głosujmy na pis!!!!!!!!!!!!!! 15.04.11, 11:09
      MOŻEMY TEGO BARDZO GORZKO ŻAŁOWAĆ!TO JUŻ NIE SĄ ŻART,TYCH LUDZI TRZEBA IZOLOWAĆ!!
    • jacgier-1 Niebezpieczne ''żarty'' PiS 15.04.11, 11:22
      Jak długo można tolerować bandyckie zachowania i wypowiedzi członków PIS-u. To naprawdę doprowadzi do nieszczęścia. Czekam na zdecydowaną reakcję Platformy, inaczej głosuję na Palikota.
    • ccorey124 Niebezpieczne ''żarty'' PiS 15.04.11, 11:25
      No to maja niemaly problem. Sporo kulek bedzie potrzebne bo maja pol narodu do rozwalki.
      • pn-ski Re: Niebezpieczne ''żarty'' PiS 15.04.11, 11:34
        > No to maja niemaly problem. Sporo kulek bedzie potrzebne bo maja pol narodu do rozwałki.>

W kulki to się możesz najwyżej podrapać. Mówimy o karach pieniężnych. Przyda się, bo sporo darmozjadów na poselskich etatach trzeba utrzymywać, i ulice po nich sprzątać.
    • jacmenos znowu lekceważenie ? 15.04.11, 11:36
      jaki żart ? Poseł na Sejm RP mówi o strzelaniu do służb porządkowych z pistoletu maszynowego i to ma być traktowane jako żart ?
      Wyobraźmy to sobie np w Niemczech albo Anglii . Toż natychmiast musiałby zrzec się mandatu !!!
      Tego też żądam od tego durnia posła PIS !!!
      • 0721x Re: znowu lekceważenie ? 15.04.11, 17:57
        czego Ty wymagasz od kretyna - przecież nie od dziś wiadomo że jeśli z pis to intelektualny niedojebek
    • rabin-pedofil sprawna inaczej, czy o drogę pyta? 15.04.11, 12:59
      19 października 2010 Stefan Niesiołowski TVN 24 (komentarz do wypowiedzi Prezesa PiS na konferencji ws. zabójstwa w biurze PiS):

„…Kaczyński jest kandydatem do psychiatrycznego leczenia…”

10 listopada 2005 Donald Tusk wystąpienie Sejmowe

„…Polska naprawdę nie jest skazana na, tak jak ją Polska od wczoraj nazywa, moherową koalicję…”

17 stycznia 2007 Stefan Niesiołowski GW

„…Podobieństwo Kaczyńskiego do Gomułki jest uderzające: niechęć do inteligencji, wiara w przemoc, szkodliwe pomysły na zawłaszczanie państwa i przeświadczenie o spisku, które zagraża ich władzy…”

22 października 2007 Władysław Bartoszewski blog

„…Kolejne obietnice wyborcze Jarosława Kaczyńskiego rozwiewały się w pył. (…) Dlatego też postanowiłem nazwać rzeczy po imieniu i – jak ujął to jeden z przedwojennych satyryków – przestać uważać bydło za niebydło…”

30 sierpnia 2007 Donald Tusk PAP

„…Jeśli uważacie państwo, że J.Kaczyński i PiS w czasie kampanii wyborczej mają zamiar aresztować kandydatów innych partii, używać podsłuchów, to weźcie pochodnie w ręce i idźcie na Pałac Prezydencki…”

21 października 2007 r. Radosław Sikorski TVN 24 (konwencja wyborcza PO)

„…Jeszcze jedna bitwa, jeszcze dorżniemy watahy, wygramy tę batalię…! “

22 lipca 2008 Stefan Niesiołowski PR I

„…Kaczyńscy są źródłem wszelkiego zła. Zwłaszcza Jarosław Kaczyński…”

28 lipca 2009 Stefan Niesiołowski TVN 24

„…Pan Kaczyński powinien złożyć mandat, pójść na emeryturę i pisać wspomnienia. Proponuję tytuł: Jak niszczyłem demokrację w Polsce…”

21 maja 2010 (wysłany przez Palikota obraźliwy SMS) POLSKA

Dlaczego do Smoleńska wyjechał kartofel, kurdupel, alkoholik, a wrócił mąż stanu? Bo Rosjanie podmienili ciało”

25 czerwca 2010 Janusz Palikot TVN / TVP zapytany na wiecu wyborczym Bronisława Komorowskiego przez ekipę programu kabaretowego TVN o myśliwskie hobby kandydata PO i czy “zapoluje on na wilki zjadające owce”, odpowiedział, że

Jarosława Kaczyńskiego trzeba zastrzelić i wypatroszyć (…) Bronisław Komorowski pójdzie na polowanie na wilki i zastrzelimy Jarosława Kaczyńskiego, wypatroszymy i skórę wystawimy na sprzedaż w Europie…”

15 lipca 2010 Janusz Palikot Radio Zet

„…Kaczyński zachowuje się jak patologiczny zabójca…”

12 sierpnia 2010 Stefan Niesiołowski POLSKA

„… Część z tych, którzy stoją tam i rzekomo pilnują krzyża, to rzeczywiście kandydaci do kliniki psychiatrycznej. Ostatnia stacja tej ich procesji to Tworki…”

5 lipca 2010 Janusz Palikot TVN 24

„… Odpowiedzialność moralną za śmierć 95 ludzi ponosi Lech Kaczyński, bo to on przygotowywał wyjazd. To on ma krew na ręku ludzi, którzy zginęli w katastrofie. (…) głupota, bezmyślność, pycha i ego Lecha Kaczyńskiego doprowadziło do tragedii. (…) Rodzina Kaczyńskiego powinna przeprosić rodziny poległych…”

2 lipca 2010 Wpis na blogu Palikota Plakat z podobizną Prezesa PiS i słuchaczy Radia Maryja z napisem

odeślijmy IV RP na śmietnik

27 czerwca 2010 Donald Tusk Onet.pl

„…Jego (Prezesa PiS) największą wadą polityczną, tym, co wywołuje u ludzi lęk, jest mocne przekonanie, że jako prezydent rozpocznie kolejną polityczną wojnę. Ja wiem, że tę wojnę rozpocznie…”

• gene_raptor Ona od dawna używana jest przez GW jako dyżurny 15.04.11, 14:41
        cyngiel - gdzie trzeba wylać beczkę ... nawozu na przyzwoitych ludzi, utopić w ... kanalizacji czyjąś godność, opluć uczciwych - tam pani Wielowieyska leci, bo te kłamliwe, podłe i odrażające artykuły dla niej są chyba największą rozkoszą i przyjemnością. No i do tego dają mnóstwo kasy...
        • 123jna Re: Ona od dawna używana jest przez GW jako dyżur 15.04.11, 19:17
          gene_raptor - raptusie. powinienes sie zregenerowac bo juz pod czaszka ci sie dymi. Wyluzuj czlowieku bo wyladujesz na OIOMie. Szkoda, ze twoj szef jak kazdy psychopata ma konskie zdrowie. Dla swej faty morgany pod Smolenskiem przetrzyma wszystko, nawet twoja i nasza smierc. Jak wszyscy przesiedlency z kresow, za batiuszka carem rzuci nas na szaniec, bo u nas mnogije ludzi mowi. 10% narodu szantazuje pozostale 90 %. TO jest wlasnie faszyzm, poprzez zastraszenie mniejszosc szczekliwa terroryzuje wiekszosc, przestraszona i lepiej wychowana, ktora ma standardy. Pisowcy zadnych standardow zachodnich nie przestrzegaja - to jest kulturowo wytlumaczalne, sa ze wschodu i zachodniej cywilizacji ani jezyka nie znaja.
          Pijane dzieci we mgle. Straszne to. Znow ciemnota bedzie niszczyc Polske, kolejny raz.
      • gene_raptor POszołomy nawet jak zobaczą, nie uwierzą, nie ma 15.04.11, 15:06
        sensu używać racjonalnych argumentów, czy pokazywać fakty. Oni w głowach mają tylko jedno - INNI mogą ich odsunąć z "drogi kariery", przez tych innych nie będzie willi, terenówki, kasy i gołych asystentek!!! Jaki racjonalizm, jakie myślenie, jaka prawda, jakie fakty - to wszystko się nie liczy przecież to nie da tego co najważniejsze - wielkiej neoliberalnej ZIEMI OBIECANEJ - obiecanej tym, którzy pójdą za wabiącym głosem korporacji... Oni jeszcze wierzą w zbawienie poprzez posiadanie... większej ilości bubli niż sąsiad...
    • ajakzupa do pani propagandzistki prorządowej 15.04.11, 13:09
      To, że Pani merda przed władzą, można zrozumieć.

Nie sposób jednak pojąć, że smycz, jaką ta władza się posługuje, wzięła Pani za kość.
      • wsiowy Re:YaroBiedronki jak Wałęsy 15.04.11, 13:42
        YaroBiedronki PiSdowskie som jak Wałensy, zaczeli skakac przez płotki bo kcom być jak sam Wałensa.
        Niestety, ale Wałensa skoczył se przy wysoki płot, zaś PiSdowcy od YaroBiedronki przez niziutki. Może se trenujom przed wyborami?
        Polska to jednak dziki kraj tak jak cała banda YaroBiedronki (vide ten co kciał pepeszem)
        • ajakzupa zaprawdę, prawdę 15.04.11, 15:08
          wsiowy, zaprawdę, prawdę piszesz, cytuję cię: "Tuskomatołki som jak Wałensy, zaczeli skakac przez płotki bo kcom być jak sam Wałensa.
          Niestety, ale Wałensa skoczył se przy wysoki płot, zaś tuskomatołki przez niziutki. Może se trenujom przed wyborami?
          Polska to jednak dziki kraj tak jak cała banda tuskomatołków (vide ten co w Łodzi do posła pisu z pistoletu).
    • kap_jeden to nie sa zarty, 15.04.11, 13:54
      moze by PO zajela stanowisko? na przyklad w obronie Polski?
    • zkris11 Wielowieyska idź się lecz babo 15.04.11, 14:08
      co ty za brednie wypisujesz! potrzebni byli opancerzeni policjanci do obrony pałacu przed złożeniem kwiatów i zapaleniem zniczy?. obejrzyj sobie film sienkiewicz "Krzyż" to zobaczysz przed kim trzeba sie bronić. te barierki nie mogły stać dwa metry dalej?
      • 123jna Re: Wielowieyska idź się lecz babo 15.04.11, 19:23
        zkris11 - ja tam bym ich wyrzucila po prostu z Krakowskiego. Niech sobie chodza pod kosciolami, najlepiej pod Akademickim - wstyd, ze ten Bartold czy ktos w tym stylu, ksiadz "od studentow" popiera pisowcow, te chalastre z zawodowek. Uwaga: dla mnie Kaczynscy sa bez zawodu bo ja nie uznaje ubeckiego prawa pracy z PRL-u. Maja zapewne falszywe matury takze, bo zmienili szkole w ostatniej chwili przed matura na gorsza. Mama TK juz im w tym pomogla, czerwoni mieli specjalne pule matur dla swych dzieci w niektorych liceach. W razie czego...
    • sybirak Niebezpieczne ''żarty'' PiS 15.04.11, 14:17
      PiS = Prowokatorzy i Sabotażyści
    • ateistkabezlistka Niebezpieczne ''żarty'' PiS 15.04.11, 14:56
      A ja mam już wszystkich dość, dlatego wzywam:

Ludzie! Nie dajmy się ogłupiać sondażami! Wszystko leży przecież w naszych rękach!

Rodacy! Obywatele! Rzymianie!

Apeluje szczególnie do tych niegłosujących. Ruszcie dupy na wybory!

Przemeblujmy tę kuriozalną scenę polityczną. Zróbmy wreszcie coś dobrego dla tego kraju i odeślijmy w niebyt idiotów z prawa i lewa. Nie ma czegoś takiego jak wybór mniejszego zła. Zło zawsze pozostanie złem.
      Choć raz w życiu zagłosujcie zgodnie z poglądami! Jest tyle partii w Polsce, które nie mają szans przez ten kretyński ping-pong PIS-PO. Poczytajcie programy, pomyślcie.
      Pokażmy jak naprawdę kształtują się poglądy społeczne. Wybierajcie partie choćby teoretycznie bez szans. Przecież to nasze głosy sprawią, że tą szansę otrzymają!

Jeśli chodzi o mnie, jak widać po nicku, teoretycznie powinnam głosować na SLD. Szkopulik taki ino, że nie mam najmniejszego zamiaru ponownie nabierać się na odkurzone hasełka antyklerykalne. Dziwnym trafem w momencie objęcia władzy i tak zawsze rzucają się w ramiona biskupów. Żenujące. To dzięki marazmowi SLD i braku działania, kiedy mieli na to okazję w tym kraju rządzi kościół. Klerykalizacja życia publicznego osiągnęła już tak niebotyczny wymiar, że łatwo cofnąć się już tego nie da.

Nasza konstytucja wyraźnie mówi o świeckości państwa. Gdzie ta świeckość? Mamy państwo wyznaniowe na pasku Watykanu. Politycy, również lewicy, traktują konstytucję jak papier toaletowy, a kościółka ruszać nie dadzą, bo przecież wszyscy pragniemy żeby wszystko było obstawione krzyżami.

Programowo najbliżsi memu sercu są Zieloni i Janusz Palikot. I tak też, zgodnie z poglądami, postanawiam odtąd głosować.

Ludzie! Wypnijmy się na nich!
    • podhajce Niebezpieczne ''żarty'' PiS 15.04.11, 15:38
      A może by tak parlamentarzystów PIS zawieść(pal licho nawet na koszt podatników) pod Biały DOM,. Niech się przekonają jak pod takim urzędem wygląda demonstracja w kraju o utrwalonej demokracji.A że nauka kosztuje to jestem nawet gotowa słać im do aresztu 5 paczek miesięcznie.
    • crusty25 Dziś filet z kurczaka 17,50 zł czy dojdzie do 20? 15.04.11, 16:55
      ale co tam was to interesi, wazne zeby jarkowi dojebac, w domu mozemy nawet kore z drzew gotowac i oczywiscie umrzec przed emerytura, bo jeszcze na trumne starczy. walcie się na ryj wszyscy fani niesioła entomologa i tuska pomywacza szyb
    • zwf Ktoś "strzelankę" przewidział? 15.04.11, 17:35
      Ktoś "strzelankę" przewidział?

Fujara Kaczona
      Opowiadanie PiSsianta

Nam PiSsać nie kazano. I było nas mało.
      Więc spojrzałem na salę; dwieście fujar grzało.
      Łobuzeryi Tuska ciągną się szeregi,
      Prosto, długo, daleko, jako morza brzegi;
      I widziałem ich wodza: podszedł, głową skinął
      I jak wilk jedną ławę watahy swej zwinął.
      Wylewa się z ław innych załgana PeOta
      Długą cuchnącą falą, jako lawa błota,
      Wypełniona brudami szaletów. Jak mieczem
      Wilcze oko ich wodza na śmierć wroga siecze.

Przeciw nim sterczy mała, krótka, pomarszczona,
      Jako ślimak w ogrodzie, fujara Kaczona.
      Sześć tylko miał on zębów, wciąż się trochę świecą;
      I nie tyle słów gniewnych cienkie usta miecą
      Nie tyle przejdzie uczuć poprzez duszę w szale
      Ile z fujary jadu lało się na salę.
      Patrz, tam się kłamstwo w sercu PeOwca zanurza,
      Jak w bagno bryła złota; Kaczon się rozchmurza,
      Strzela seriami z biodra, lecą wokół łuski,
      Walą się na posadzkę Tusk i Komo-ruski.
      -
    • szybenik_555 Niebezpieczne ''żarty'' PiS 15.04.11, 17:39
      do P.redaktor.
      żarty pis niebezpieczne wg pani a warto przypomnieć która strona jest tą której były członek zabił członka drugiej, więc po co takie zainteresowanie tą stroną kiedy fakty pokazują że niebezpieczna jest ta druga?
    • paw73 Niebezpieczna jest inflacja nie PiS 15.04.11, 17:47

Skupiacie sie na PiS-owcach ,aby odwracać uwagę od najgorszego głąba ekonomicznego mgr historii Donalda Tuska. Najlepsze dla Tuska to walka z Pis , przygłupy z PiS-u podrzucają mu nieświadomie amunicji wy tyko to wykorzystujecie. Najmniej GW pisze o gospodarce i rynkach oraz co rząd PO PSL robi na polu gospodarczym. Dane GUS za marzec są znacznie wyższe od wcześniejszych oczekiwań analityków, którzy prognozowali, że poziom inflacji w marcu wyniesie 3,8 procent. Skok jest na tyle duży, że może skłonić Radę Polityki Pieniężnej do kolejnej podwyżki stóp procentowych już na najbliższym posiedzeniu.
      Jak podaje GUS, bardzo duży wpływ na wzrost inflacji miał skok cen żywności. W porównaniu do marca ubiegłego roku były one wyższe o 7,3 procent, a wobec lutego o 2,2 procent. Najbardziej odczuwalny był wzrost cen cukru, który w ciągu miesiąca podrożał o 39 procent. O prawie 5 procent wzrosła cena mąki, a pieczywo podrożało od lutego o prawie 3 procent.
      Drożała nie tylko żywność. Marzec upłynął również pod znakiem skoku cen paliw. W porównaniu do marca ubiegłego roku paliwo było droższe o 13 procent, a wobec lutego o 3,1 procent. Polacy wydawali również więcej na opłaty związane ze zdrowiem. W porównaniu do marca ubiegłego roku ceny były tu wyższe o 3,6 procent.
    • prawdziwy-moher Pani lub panno.............. 15.04.11, 18:42
      To Ty myslac o swojej lewicowej madrosci namawialas Polakow do zniszczenia panstwa.
    • maciejso Odświeżę Ci pamięć Dominika 15.04.11, 18:59
      W roku 2007, Gronkiewicz-Waltz, jako prezydent Warszawy, nie tylko nie usunęła białego miasteczka, które rozbiły przed kancelarią Premiera pielęgniarki, ale wraz z Kopacz przynosiły pielęgniarkom kanapki i koce. Rozumiesz więc, że sposób w jaki rozprawiono się z dziennikarzami z białego namiotu na Krakowskim Przedmieściu jest jawnym wykorzystywaniem środków bezpośredniego przymusu do walki politycznej. Gronkiewicz Waltz spacyfikowała wszelkie przejawy krytyki wobec rządzących, wyraźnie nadużywając swojej władzy, a Ty udajesz, że niczego nie widzisz, bo Kaczyński jest największym wrogiem Twojego patrona Michnika.
      Teraz Dominika, zastanów się chwilę, co byś napisała, gdyby Kaczyński wysłał straż miejska na pielęgniarki?
      Myślę, że pisałabyś o końcu demokracji w Polsce i totalitaristycznych zapędach J.K., ale że jeśli Gronkiewicz-Waltz nasyła straż miejska do tłumienia przejawów krytyki rządu, to wszystko jest OK.
    • 123jna Niebezpieczne ''żarty'' PiS 15.04.11, 19:03
      Jeden taki pisowiec, ktory bardzo lubil pisowe zarty, przez taki wlasnie pisowy zart zginal z zona w katastrofie samolotowej w Smolensku. Tak zartowal i przekomarzal sie z pilotami, ze na koncu tak ich w....wil, ze pokazali mu swa odwage. Bo zartujac wczesniej ten pan pisowy twierdzil, ze piloci sie boja, maja stracha. On, Lech byl bardzo odwazny, tak bardzo az pociagnal za soba 95-ciu pasazerow wspolnego rejsu. Na tamten swiat. Teraz jego brat chce pociagnac za nim i nas, zaczyna pod Palacem prezydenckim od zartow wlasnie.
    • jwpjacek Niebezpieczne ''żarty'' PiS 15.04.11, 19:56
      Ani "żarty", ani "niebezpieczne", to jest przestępstwo propagowania i podżegania, dewastowania mojej pamięci, mojej moralności, etc; myślimy z żoną o wytoczeniu Kaczyńskiemu(im) procesu karnego. Pozdrawiam
    • prawdziwy-moher Moj post szybko zniknal............. 15.04.11, 19:58
      a nie ublizalem tej kobiecie.Napisalem co wiemy wszyscy.O co chodzi?
    • prawdziwy-moher Wizc Dominiko......... 15.04.11, 20:01
      odpisze a ty skasuj.Nienawidzisz Polski.Twoj problem.Zawsze byliscie goisciami w Polsce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka