hadar23 Szantażowanie zmarłym to świństwo 01.05.11, 23:40 Jeszcze jeden powód aby trzymać z Tuskiem. -- www.youtube.com/watch?v=uwZs90GFuC0 Odpowiedz Link Zgłoś
dobryczlowiek123 Szantażowanie zmarłym to świństwo 02.05.11, 00:24 Mnie tam zadne swinstwo ze strony PISu nie zadziwi.Po tym co slysze i widze co wyprawia ich guru nie mam zadnych watpliwosci ze oni gotowi sa nawet do wplatania Polski w najgorsze goowno aby tylko cos ugrac dla siebie.Przez lata obserwuje ulepszanie sposobu na destrukcje panstwa przez Kaczynskiego a teraz dobral sobie kilku jemu rownych a wiec na efekty nie bedziemy dlugo czekac. Odpowiedz Link Zgłoś
stankra Szantażowanie zmarłym to świństwo 02.05.11, 04:09 Niech mnie ktoś pierdyknie w łeb, bo ja chyba już jestem na innym świecie. Trzaby ustawowo ustalić, że od jutra wszystko będzie mieć imię Lecha(spieprzaj dziadu) Kaczyńskiego i Jarka też Odpowiedz Link Zgłoś
01zefka Szantażowanie zmarłym to świństwo 02.05.11, 06:39 już zanieczyścił Wawel ! teraz jeszcze takie piękne miasto? ten bezradny niech sobie w domu postawi OŁTARZ zimnego , a jeszcze lepiej i proroczo ciepłego Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_milk Szantażowanie zmarłym to świństwo 02.05.11, 06:47 Kochani Pisowcy,zostawcie Lecha Kaczynskiego w spokoju. Dla mnie pan Frasyniuk jest Godny dostac ten tytul. Przeciesz we Wroclawiu dzialal Pan Frasyniuk. Szczerze Mu tego zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
tykaczor Szantażowanie zmarłym to świństwo 02.05.11, 07:46 Kiedy wreszcie do pisiaków opętanych manią wielkości Mlaskacza dojdzie PRAWDA, że była to najzwyklejsza KŁÓTLIWA MIERNOTA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
freeskawiniak Szantażowanie zmarłym to świństwo 02.05.11, 07:46 Mam taką cichą nadzieję że wreszcie nadejdzie kres poczynań tych co mają wypisane na twarzy Prawo i Sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Sawka szczytuje, a pisiorki z GW 02.05.11, 08:54 Sawka szczytuje przy trumnie Lecha! A to się pisiorki z GW wpieniły, bo pisiorki Kaczyńskiego mają czelność korzystać z demokracji. "Lewa, lewa, lewa. Kto tam znów rusza prawą?" Odpowiedz Link Zgłoś
lechu733 hehehehehehehe 02.05.11, 11:12 Pisze to gościu w gazecie, która protestowała przeciwko pochówkowi Kaczyńskiego na Wawelu w czasie żałoby. Odpowiedz Link Zgłoś
pal666 Odwalcie się od Lecha Kaczyńskiego. 02.05.11, 12:59 Władysław Frasyniuk to zasłużony opozycjonista. W latach 80 był jednym tchem wymieniany z kilkoma jeszcze innymi osobami ze ścisłego kierownictwa Solidarności. Po odzyskaniu niepodległości, jego zasługi zostały uhonorowane: został odznaczony Krzyżem Wielkim Orderu Odrodzenia Polski. Wszyscy zgodzą się, że to odznaczenie należało mu się. Tylko dlaczego odznaczył go dopiero w 2006 roku Lech Kaczyński ? Dlaczego nie zrobił tego jego koleś z Solidarności, Lech Wałęsa, który podczas swojej prezydentury wręczył 22 Krzyże Wielkie OOP ? Frasyniuk z pewnością zasługiwał na to, żeby znaleźć się wśród tych 22 uhonorowanych. Z przyczyn oczywistych nie pytam, dlaczego Frasyniuk nie znalazł się wśród 73 kawalerów Krzyża Wielkiego, odznaczonych przez dwie kadencje przez Kwacha. Chociaż, czemu nie, przecież Kwacha i Frasyniuka połączył Okrągły Stół. Proponuję, abyście odwalili się od Lecha Kaczyńskiego, jedynego prezydenta, który, jako jedyny prezydent RP, godnie uhonorował Frasyniuka. Odpowiedz Link Zgłoś
padafas Re: Odwalcie się od Lecha Kaczyńskiego. 02.05.11, 13:53 A blizniak chce za namową posłańców pozbawic tytułu, vont i już mało wam Odpowiedz Link Zgłoś
pal666 Re: Odwalcie się od Lecha Kaczyńskiego. 02.05.11, 16:17 Jak to pozbawić ? Pozbawić można czegoś, co się ma, pan Frasyniuk jeszcze niczego nie dostał. Nota bene - z cały szacunkiem dla obywatelstw honorowych wszystkich miast - to, co dla niego zrobił Lech kaczyński, a czego nie zrobili inni prezydenci, ma większą rangę niż ten tytuł i w pełni oddaje zasługi Frasyniuka dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
padafas Re: Szantażowanie zmarłym to świństwo 02.05.11, 13:38 A co uważają Frania za groznego Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Szantażowanie zmarłym to świństwo 02.05.11, 14:08 Oczywiscie ze tak, ale oni przeciez tym tyranizuja cala Polske, a nie tylko Wroclaw. Kult jednostki godny Lenina, Stalina, Hitlera i wielu innych turanow. Pisdzielce juz dawno przebili dno moralne. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.b09 Szantażowanie zmarłym to świństwo 02.05.11, 14:09 Sejm powinien uchwalić ustawę zabraniającą honorowania czegokolwiek imieniem Lecha Kaczyńskiego do czasu całkowitego wyjaśnienia przyczyn katastrofy smoleńskiej!!! Nie możemy permanentnie poddawać się trupiemu szantażowi PiS-u!! Odpowiedz Link Zgłoś
irenajurek Szantażowanie zmarłym to świństwo 02.05.11, 14:17 Mam nadzieje,ze bydlakom pisowskim sie nie uda tego dokonac. Odpowiedz Link Zgłoś
h-mol Obrzydliwe! 02.05.11, 14:40 To już nawet nie jest skandal, tylko niewyobrażalna głupota i podłość! Odpowiedz Link Zgłoś
slawekpl Kot Alik 02.05.11, 17:47 Niedlugo Kot Alik bedzie honorowym obywatelem Warszawy a Jaraoslaw Pacanowa. ... i PiS ciagle neguje, ze zajmuje sie nekrofilia. Odpowiedz Link Zgłoś
pablobodek Nie chciałbym mieszkać w mieście, którego 02.05.11, 23:05 honorowym obywatelem jest sprawca/współsprawca Najgłupszej Katastrofy Lotniczej Wszechczasów !!! Kiedy służby duńskie przekażą nam treść rozmowy bilźniaków przed lądowaniem ?! "Każ im lądować. Od czego masz Błasika" (?). Odpowiedz Link Zgłoś
chysek.litrusek Szantażowanie zmarłym to świństwo 03.05.11, 00:37 Nad kazdym posunięciem Lecha K. krąży zły cień tego gnoma jarka.Spieprzyli Wawel,teraz Wrocław.W latach Walki ja o żadnym Kaczorze nie słyszałem.A o Władku Frasyniuku-TAK. Odpowiedz Link Zgłoś
1sz-truten Szantażowanie zmarłym to świństwo - Swinstwo ? 03.05.11, 03:30 Nie Ma Takiego Swinstwa Jakiego Nie Zrobiliby PISDZIELCE !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś