Dodaj do ulubionych

Szantażowanie zmarłym to świństwo

• hadar23 Szantażowanie zmarłym to świństwo 01.05.11, 23:40
      Jeszcze jeden powód aby trzymać z Tuskiem.
      --
      www.youtube.com/watch?v=uwZs90GFuC0
    • dobryczlowiek123 Szantażowanie zmarłym to świństwo 02.05.11, 00:24
      Mnie tam zadne swinstwo ze strony PISu nie zadziwi.Po tym co slysze i widze co wyprawia ich guru nie mam zadnych watpliwosci ze oni gotowi sa nawet do wplatania Polski w najgorsze goowno aby tylko cos ugrac dla siebie.Przez lata obserwuje ulepszanie sposobu na destrukcje panstwa przez Kaczynskiego a teraz dobral sobie kilku jemu rownych a wiec na efekty nie bedziemy dlugo czekac.
    • stankra Szantażowanie zmarłym to świństwo 02.05.11, 04:09
      Niech mnie ktoś pierdyknie w łeb, bo ja chyba już jestem na innym świecie. Trzaby ustawowo ustalić, że od jutra wszystko będzie mieć imię Lecha(spieprzaj dziadu) Kaczyńskiego i Jarka też
    • 01zefka Szantażowanie zmarłym to świństwo 02.05.11, 06:39
      już zanieczyścił Wawel ! teraz jeszcze takie piękne miasto? ten bezradny niech sobie w domu postawi OŁTARZ zimnego , a jeszcze lepiej i proroczo ciepłego
    • krzysztof_milk Szantażowanie zmarłym to świństwo 02.05.11, 06:47
      Kochani Pisowcy,zostawcie Lecha Kaczynskiego w spokoju.
      Dla mnie pan Frasyniuk jest Godny dostac ten tytul.
      Przeciesz we Wroclawiu dzialal Pan Frasyniuk.
      Szczerze Mu tego zycze.
    • tykaczor Szantażowanie zmarłym to świństwo 02.05.11, 07:46
      Kiedy wreszcie do pisiaków opętanych manią wielkości Mlaskacza dojdzie PRAWDA, że była to najzwyklejsza KŁÓTLIWA MIERNOTA !!!
    • freeskawiniak Szantażowanie zmarłym to świństwo 02.05.11, 07:46
      Mam taką cichą nadzieję że wreszcie nadejdzie kres poczynań tych co mają wypisane na twarzy
      Prawo i Sprawiedliwość.
    • ajakzupa Sawka szczytuje, a pisiorki z GW 02.05.11, 08:54
      Sawka szczytuje przy trumnie Lecha!

A to się pisiorki z GW wpieniły, bo pisiorki Kaczyńskiego mają czelność korzystać z demokracji. "Lewa, lewa, lewa. Kto tam znów rusza prawą?"
    • lechu733 hehehehehehehe 02.05.11, 11:12
      Pisze to gościu w gazecie, która protestowała przeciwko pochówkowi Kaczyńskiego na Wawelu w czasie żałoby.
    • pal666 Odwalcie się od Lecha Kaczyńskiego. 02.05.11, 12:59
      Władysław Frasyniuk to zasłużony opozycjonista. W latach 80 był jednym tchem wymieniany z kilkoma jeszcze innymi osobami ze ścisłego kierownictwa Solidarności. Po odzyskaniu niepodległości, jego zasługi zostały uhonorowane: został odznaczony Krzyżem Wielkim Orderu Odrodzenia Polski. Wszyscy zgodzą się, że to odznaczenie należało mu się. Tylko dlaczego odznaczył go dopiero w 2006 roku Lech Kaczyński ? Dlaczego nie zrobił tego jego koleś z Solidarności, Lech Wałęsa, który podczas swojej prezydentury wręczył 22 Krzyże Wielkie OOP ? Frasyniuk z pewnością zasługiwał na to, żeby znaleźć się wśród tych 22 uhonorowanych. Z przyczyn oczywistych nie pytam, dlaczego Frasyniuk nie znalazł się wśród 73 kawalerów Krzyża Wielkiego, odznaczonych przez dwie kadencje przez Kwacha. Chociaż, czemu nie, przecież Kwacha i Frasyniuka połączył Okrągły Stół.
      Proponuję, abyście odwalili się od Lecha Kaczyńskiego, jedynego prezydenta, który, jako jedyny prezydent RP, godnie uhonorował Frasyniuka.
      • padafas Re: Odwalcie się od Lecha Kaczyńskiego. 02.05.11, 13:53
        A blizniak chce za namową posłańców pozbawic tytułu, vont i już mało wam
        • pal666 Re: Odwalcie się od Lecha Kaczyńskiego. 02.05.11, 16:17
          Jak to pozbawić ? Pozbawić można czegoś, co się ma, pan Frasyniuk jeszcze niczego nie dostał. Nota bene - z cały szacunkiem dla obywatelstw honorowych wszystkich miast - to, co dla niego zrobił Lech kaczyński, a czego nie zrobili inni prezydenci, ma większą rangę niż ten tytuł i w pełni oddaje zasługi Frasyniuka dla Polski.
    • padafas Re: Szantażowanie zmarłym to świństwo 02.05.11, 13:38
      A co uważają Frania za groznego
    • 6.smiech Szantażowanie zmarłym to świństwo 02.05.11, 14:08
      Oczywiscie ze tak, ale oni przeciez tym tyranizuja cala Polske, a nie tylko Wroclaw.
      Kult jednostki godny Lenina, Stalina, Hitlera i wielu innych turanow. Pisdzielce juz dawno
      przebili dno moralne.
    • michal.b09 Szantażowanie zmarłym to świństwo 02.05.11, 14:09
      Sejm powinien uchwalić ustawę zabraniającą honorowania czegokolwiek imieniem Lecha Kaczyńskiego do czasu całkowitego wyjaśnienia przyczyn katastrofy smoleńskiej!!! Nie możemy permanentnie poddawać się trupiemu szantażowi PiS-u!!
    • irenajurek Szantażowanie zmarłym to świństwo 02.05.11, 14:17
      Mam nadzieje,ze bydlakom pisowskim sie nie uda tego dokonac.
    • h-mol Obrzydliwe! 02.05.11, 14:40
      To już nawet nie jest skandal, tylko niewyobrażalna głupota i podłość!
    • slawekpl Kot Alik 02.05.11, 17:47
      Niedlugo Kot Alik bedzie honorowym obywatelem Warszawy a Jaraoslaw Pacanowa.
      ... i PiS ciagle neguje, ze zajmuje sie nekrofilia.
    • minipolak nie szczyt ale dno 02.05.11, 19:03
      pis to jest dno
    • pablobodek Nie chciałbym mieszkać w mieście, którego 02.05.11, 23:05
      honorowym obywatelem jest sprawca/współsprawca Najgłupszej Katastrofy Lotniczej Wszechczasów !!!
      Kiedy służby duńskie przekażą nam treść rozmowy bilźniaków przed lądowaniem ?!

"Każ im lądować. Od czego masz Błasika" (?).
    • chysek.litrusek Szantażowanie zmarłym to świństwo 03.05.11, 00:37
      Nad kazdym posunięciem Lecha K. krąży zły cień tego gnoma jarka.Spieprzyli Wawel,teraz Wrocław.W latach Walki ja o żadnym Kaczorze nie słyszałem.A o Władku Frasyniuku-TAK.
    • 1sz-truten Szantażowanie zmarłym to świństwo - Swinstwo ? 03.05.11, 03:30
      Nie Ma Takiego Swinstwa Jakiego Nie Zrobiliby PISDZIELCE !!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka