gooska 28.07.04, 19:55 Witam bardziej zorientowanych w temacie ode mnie ;) Czy ten lek moze byc stosowany na gromkowca zlocistego wykrytego w posiewie spermy i w wymazie z pochwy? pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akownik Re: STAPHYLOCOCCUS 9CH 28.07.04, 20:01 Na gromkowca to raczej nie ale na gronkowca zlocistego to juz na pewno.Tylko ze lek nazywa sie STAPHYLOCOCCINUM. Odpowiedz Link
very_martini Re: STAPHYLOCOCCUS 9CH 28.07.04, 20:02 Ej, Marek, to Cocc jest na gardziel, a Coccinum na pochew;)? Czy ja cos poprzekrecalam z nazwa? 16%VOL 22%VAT (very przepraszam za chwilowy brak polskich ogonkow) Odpowiedz Link
beba2 Re: STAPHYLOCOCCUS 9CH 28.07.04, 20:48 Staphyllococcus aureus - gronkowiec złocisty. Staphylococcinum - to lek. Odpowiedz Link
akownik Re: STAPHYLOCOCCUS 9CH 28.07.04, 21:06 STAPHYLOCOCCINUM niszczy gronkowca zlocistego niezaleznie od miejsca,w ktorym on sie usadowil/nie wazne skad pobrano wymaz/. Odpowiedz Link
gooska Re: STAPHYLOCOCCUS 9CH 29.07.04, 16:10 Witam, mozecie zdradzic mi tajemnice jak stosowac ten lek? jedziemy na urlop, czy nie przeszkadza mu slonce? alkohol? Odpowiedz Link
very_martini Re: STAPHYLOCOCCUS 9CH 29.07.04, 16:25 Slonce absolutnie nie. Alkohol przeszkadza wszystkiemu, ale w malych ilosciach jest zdrowy:). Niczym sie nie martw:) Byl taki watek zakazy przy homeopatii, i tam o wszystkim bylo. Co prawda o alkoholu jescze nie, ale uwierz mi, ze cala Rada Starszych testowala na sobie i kontrreakcji brak:) Lacznie z homeopatycznym odtruwaniem po alkoholu, hehe. 16%VOL 22%VAT (very przepraszam za chwilowy brak polskich ogonkow) Odpowiedz Link
gooska Re: STAPHYLOCOCCUS 9CH 29.07.04, 16:30 czyli kuracja po powrocie z bulgarii :) dzieki Odpowiedz Link
very_martini Re: STAPHYLOCOCCUS 9CH 29.07.04, 16:33 Jak Ci pasuje. Ale ja nie widze problemu:) Chcesz cos na oparzenia sloneczne i inne takie, to powiedz:P. Ze o kacu nie wspomne. PS. Nie mamy udzialu w zadnej aptece:) 16%VOL 22%VAT (very przepraszam za chwilowy brak polskich ogonkow) Odpowiedz Link
beba2 Re: STAPHYLOCOCCUS 9CH 29.07.04, 18:02 Ale Martini miała na myśli to, że właśnie ani słońce, ani alko, nie mają nic wspolnego z leczeniem homeopatycznym :) Można i tu i tu ;) Odpowiedz Link