antobojar 07.05.11, 18:49 AAAAbsolutnie zdecydowany!! Prawo jazdy Kaczyńskiego, może być stary egzemplarz KUPIĘ !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malone01 Komuniści w 1978 roku skasowali "Stara", którym 07.05.11, 18:59 papież jeździł podczas pielgrzymki rok później. To materiał na śledztwo dla IPN-u. Odpowiedz Link Zgłoś
magsal Re: Auto księdza Tischnera sprzedam 07.05.11, 19:11 Jak chcesz kupić coś, co nigdy nie istniało :-) ? Suseł Odpowiedz Link Zgłoś
profesorfilutek Auto księdza Tischnera sprzedam 07.05.11, 21:37 Poświęcę się i daje aż 10 złotych Odpowiedz Link Zgłoś
maxixxx Auto księdza Tischnera sprzedam 07.05.11, 21:59 hmm, jak miałem 10 lat to się podniecałem takimi sprawami że ktoś jest sławny i nawet pokój ku zgorszeniu rodziców wyklejałem plakatami piłkarzy wyrosłem z tego dawno temu a sama myśl o tym, żeby kupić jakiś samochód lub rzecz tylko dlatego, że kiedyś korzystał z niej "słynny" człowiek przepłacając wielokrotnie jej wartość mną wstrzącha ale to, że nie rozumiem tej pasji nie oznacza że jestem im przeciwny i jak ktoś lubi i ma grubszy portfel to niech kupuje jakby się znalazł ktoś chętny to w tygodniu jadę do Krakowa więc mogę w słoiki nałapać krakowskie powietrze którym oddycha zab Jana Pawła II - obiecuje, że nie będę świnia i puszczę taki słoiczek tanio więc czekam na oferty Odpowiedz Link Zgłoś