wlodek_q Kara za minutę ciszy 09.06.11, 13:15 Bardzo podoba mi się ten artykuł. Ponieważ pokazuje jak głupie jest słuchanie propozycji polskich polityków a szczególnie Głównego Myśliwego, i jak opłakane skutki przynosi. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Kara za minutę ciszy 09.06.11, 13:31 B.slusznie,ze wlepili mu mandat.....Takie numery to moze sobie robic pod domem p.Jarka K. gdzie ruch jest kierowany odrebnymi przepisami drogowymi..... Odpowiedz Link Zgłoś
lukkamin Kara za minutę ciszy 09.06.11, 13:44 A jakby przejezdzal akurat przez niestrzezony przejazd kolejowy, to tez by sie zatrzymal na minute? Odpowiedz Link Zgłoś
tow_beton ciekawe podejście 09.06.11, 14:23 co na to maszyniści, drużnicy, kontrolerzy lotów, sanitariusze,ratownicy na basenie itp itd :) kierowca to pisowski debil.... Odpowiedz Link Zgłoś
tow_beton Kara za minutę ciszy 09.06.11, 14:31 "Być może gdyby ten mężczyzna odwołał się od mandatu do sądu, ten uwzględniłby fakt, że stopień szkodliwości społecznej był niewielki" NIEWIELKI ?! Pojepało cię, Ćwiąk !? Bardzo wielki, stanął na lewym pasie bez powodu i stworzył prawdziwe zagrożenie karambolem i wieloma ofiarami. To powinno byc potraktowane jako przestępstwo : "kto stwarza zagrozenie katastrofy komunikacyjnej". Kara od 2 do 5 lat paki. Odpowiedz Link Zgłoś
sushi2010 Kara za minutę ciszy 09.06.11, 14:41 No tak, minuta ciszy na trzypasmowce. Najlepiej pod prad, zeby bylo bardziej dramatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
staryrys48 Kara za minutę ciszy 09.06.11, 14:46 Facet nie powinien żeś zapłacić mandatu 300zł, tobie powinni zabrać prawko dożywotnio. A jak byś matole jechał autostradą, to też zaczymałbyś się na lewym pasie? Odpowiedz Link Zgłoś
19tad19.1 To była minuta ciszy a nie postoju 09.06.11, 15:35 Prawidłowo go ukarano stwarzał zagrożenie dla innych uzytkowników. PS minuta ciszy jest propozycją a nie obowiazkiem.Jak umarł Stalin to też była minuta ciszy ciekawe co dzisiej mówią ci co zastosowali sie do tej minuty wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Kara za minutę ciszy 09.06.11, 15:45 A gdyby na tego jełopa ktoś najechał i zabił go lub pasażera . Debilizm Polaczków nie zna granic ! Odpowiedz Link Zgłoś
zgr-edo nawiedzony idiota 09.06.11, 16:01 kto wie, czy jak słucha radia Ma ryja ,to podczas podniesienia zatrzymuje samochód i klęczy na drodze Odpowiedz Link Zgłoś
sako_1 [...] 09.06.11, 16:42 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
politologist Re: Kara za minutę ciszy 09.06.11, 17:40 sako_1 napisał: > Tak czytam te komentarze i wniosek prosty - jakie wy ch.... po prostu jesteście > . Banda sk.... bez uczuć, bez ludzkich odruchów. No, ale wy jesteście przecież > z PełO, gdzie godność, honor, uczciwość to są pojęcia do wyśmiania. Wyśmiewajci > e, wyśmiewajcie.... do czasu. Słuchaj no upośledzony umysłowo miłośniku Sakowicza, tylko opóźnieniem w rozwoju i niedoborem jodu w okresie prenatalnym można tłumaczyć kierowanie się dychotomicznym podziałem na PO i PiS we wszystkich aspektach życia, jak to ma miejsce u ciebie. Jednak nie mierz innych swoją niską miarą, sprawa dotyczy przepisów ruchu drogowego i zwykłego bezpieczeństwa na drodze. Bohaterowi nikt nie kazał się odzywać do żony przez minutę, mógł sięgnąć po radykalne kroki i wyłączyć radio, a jeżeli już cholernie chciał się zatrzymać to mógł zjechać na nomen omen prawy pas. Jesteś takim ćwierćmózgiem, że nawet nie rozumiesz słów, których używasz: godność, honor, uczciwość? Szukałeś słowa "szacunek", ale nie potrafiłeś znaleźć w pustej łepetynie i te trzy wydawały ci się jago synonimami? Jeżeli nasz bohater tak strasznie chciał zamanifestować szacunek dla zmarłych w katastrofie to w taki sposób by nie stanowić zagrożenia dla innych i liczby ofiar nie zwiększać. Finito Odpowiedz Link Zgłoś
politologist Co za debil? Ręce opadają 09.06.11, 17:18 "Nie było żadnego zjazdu w pobliżu, nie było zresztą czasu na jego szukanie" - na prawy pas trzeba było po prostu zjechać. Cholerny miłośnik lewego pasa. Ich ulubioną wymówką jest: "Przecież obok jest/są pas/pasy". Czy ten artykuł powstał w trosce o tępienie polskich, kretyńskich przywar na drodze? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_suki Kara za minutę ciszy 09.06.11, 17:18 Powinni go jeszcze kopnąć w dupę za głupotę. Odpowiedz Link Zgłoś
politologist Ja też zostałem ukarany za minutę ciszy 09.06.11, 17:49 W ramach samozwańczej minuty ciszy uderzyłem niedawno na A4 w pojazd jadący po mojej prawej stronie. Na miejscu pojawiło reżimowe, faszystowskie gestapo Tuska, które upokorzyło mnie 6 punktami karnymi, bestialsko wlepiło 450 zł mandatu i jeszcze w ramach szykan zabrało dowód rejestracyjny. Jestem ofiarą zbrodniczego reżimu ;( Odpowiedz Link Zgłoś
jwasz1952 Re: Kara za minutę ciszy 09.06.11, 20:12 "Prawdziwy Polak"-gorzej gdyby ktoś go p....nął i nie daj boże zginął. Odpowiedz Link Zgłoś
m1r4640 Re: Kara za minutę ciszy 09.06.11, 21:35 kara slusznie mu sie nalezala . Odpowiedz Link Zgłoś
brajanu Re: Kara za minutę ciszy 09.06.11, 22:37 mógł zatrzymac sie na niestrzezonym przejeździe przed nadjeżdzającym pociągiem. Odpowiedz Link Zgłoś