Dodaj do ulubionych

Lamparcica

10.06.11, 12:27
No proszę, niespodzianka - klikając na tytuł felietonu myślałem, że będzie on właśnie o Eli Jakubiak, broniącej dotychczas swego ideału mężczyzny(???) właśnie niczym lamparcica. I to nawet po tym, jak ideał za ślepą wierność i poświęcenie (oraz ośmieszanie się dla niego...) odpłacił jej - we właściwy dla niego sposób - wykopaniem z partii na zbity... chodnik.

Do Kluzik-Rostkowskiej bardziej pasowałoby - kukułka...
Obserwuj wątek
    • andy-bara Lamparcica 10.06.11, 14:13
      Wystarczy skinienie małym palcem PREZESA, a CIOCIA Jakubiak na kolanach przybieży i stanie na baczność w oczekiwaniu nowych rozkazów. Taka sobie z niej GOŁĘBICA, jak z czechosłowackiego znanego serialu.Też jest istotą PERYFERYJNĄ!!!
    • neskim To jest super, ale... 10.06.11, 17:04
      Pisze Pani: "Miała być polską Margaret Thatcher, której program szykował znany ekonomista prof. Krzysztof Rybiński. Gdzie on teraz się podzieje"
      To co - nawet niemieccy emeryci na nim się już poznali ?
      Z pozycji obrońcy których - począł niegdyś gwałtownie krytykować "w rzepie" polskie finanse, załatwiając sobie w ten sposób posadkę rządową... Kiedy dziwiłem się "rzepistom", że dają tak kontrowersyjnego demagoga - potwierdzali moje zarzuty i wzruszali ramionami...
      Czyż nie leży w interesie "marki" naszych specjalistów od finansów znegliżowanie tego gościa, po którego występach czlowiek bardziej wierzy "Wiesławowi" Gomułce niż profesorowi Gomułce?
    • lzeelitytozwyklebydlonieelity Stokrotka 11.06.11, 09:12
      II Irlandii nie dało się zrobić, to się robi II Indie.

Z tym, że tam są święte krowy, a tu święte qu..., excuse le mot...
    • pluto37 Lamparcica 14.06.11, 02:00
      Lubię ten suptelny styl Stokrotki.
      Rano zaprosić goscia -jakby nie było- na pogwarki, a wieczorkiem w ramach ręcznych wyczynów pisarskich go obrzygac na plecach.
      Po co się wybrzydzać nad Kempą czy Nelly. Monika Olejnik załatwi gościa z wiekszym wdziekiem niz te obie pisuardessy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka